418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stork13
    No és meddig tartana a sok T5-T6-ot összeválogatni 1-2 T8 vagy T7 mellé több csapatba és őket összeereszteni?
    Max csak akarat kellene mert gondolom a programozói tudás meg van hozzá.
    How terrible...
  • foxbat88fx
    nem lenne ez gond ha figyelembe venné a tier szintet a mód...
    sokan játszanak vele... pár másodperc alatt összerakna egy tier5 7v7-et ...
    vagy tier6 7v7-et és akkor nem lenne szopás :D
    most van 48 csatám 67 killem és 47% WR-em a WG gyökérsége miatt
  • virkir
    Mert a hüjjeségfaktort nem veszik figyelembe csak a ready meglétét.
  • pecaboy
    Pl. találsz egy négy fős csapatot, mindenki nyolcasokkal, neked megfelelő (elméleti) tudással, akkor beállsz te ötödiknek szintén tier8-cal, és jöhet a menet, amíg meg nem unod.
  • pecaboy
    De be lehet "tetetni" magad egy már meglévő csapatba is, nem? Nem csak a random sorsolás létezik. (Kivéve ellenfelek kiválasztásánál.)

Mondjuk én még csak random csapatválasztásban csináltam, aztán ha relatíve jó csapatot kaptam, maradtam abban. Ha nem, kiléptem, és próbáltam újra.
  • Met
    Azért mert a gyökér játékos tier5-el redyzik be.

Nem értik az emberek a lényegét ennek a módnak. Nem arról szól hogy 7 random ember összeáll olyan tankkal amivel éppen kedve van menni.
  • foxbat88fx
    nem érted...
    miért nem tier8-at tesz be a gép mellém?!!??!
  • Met
    Tegnap mentünk pár kört esl csapattal gyakorlás gyanánt, a csaták 99%-a hasonló felállással zajlott, mi full, odát 5-6 tank, fele tier8 a többi 4-6-ig
  • virkir
    Lásd előbbit.
    Te vagy a hüjje nem a játékmód a hibás.
    Milyen érdekes, hogy az ellenfél közel 7v7 konfiggal klánból van.
    Nahát...
  • AlucardHuN
    Yossarian mintha magamat látnám. Nekem is pont emiatt volt rakat fos a wr-em vele amit a jobb lövegek megszerzésével se nagyon tudtam javítani. És most szegény ferdivel is ezt érzem. Na ezért is szüneteltem picit ezt a játékot, mert elméletileg szórakoztatnia kéne:P De amikor csak tiszta mazo-t érzek belőle, meg olyan faszságok hogy egy vk 3001P közelről pattint (asszem lövegpajzs volt, de könyörgöm a BL9-ről van szó) , A43 szintúgy lepattintott fronttal, Indien 12%-on pattint, vk 4501a oldala lepattintja a KT-t (90 fokos becsapódási szög), újra halálpontosak artyk, és ha speciel nem én vagyok degenerált ****low (mert mindenki kerülhet szar helyzetbe) akkor beoszt a még nálam is értelmesebbek közé és még pluszba kapok ilyen anomáliákat is.
  • virkir
    Nyilván manipulálják a 7v7-et aminek a szabályaiban benne van a maximális 42 tierpont és a tier 8-as tankkorlát.
    Innentől kezdve, ha valakik nem értik a 7 vs 7 mód lényegét, az nem az MM sara meg a WG hibája.
    Eszemfaszom megáll, hogy fórumlakó, sokezer csatát randomba lenyomott emberek azt gondolják, hogy válogatás nélkül randomgyökerekkel majd jót játszanak.
  • foxbat88fx
    ha valaki azt mondja, hogy ez a mód nem szar akkor azt ......... *****
  • yossarianHUN
    Golden Joystick első helyezésért. Úgy tűnik ez lesz a következő dolog, amit be kell tenni a fejlécbe.
  • Gerdzso
    Ez a T7 Combat cuccot mire kaptuk? :)

Ja és van valami működő bónuszkód? :)
  • foxbat88fx
    sztem kurva szar...
    csak low tiert tesz be mellém :S
    enemy csak full tier8
    manipulált szar ez is
  • TomDantes
    Kipróbáltam mégegyszer, Steppes, de mivel mind egy oldalra mentünk, az ellenség a másik oldalon jött be, és lövés nélkül zászlófoglalás.
    Lehet van értelme, ha egy összeszokott csapat játszik. De egyébként ez még rosszabb mint a normál csata.
  • foxbat88fx
    velem is ez van IS-3al
    11 csata 27% WR
    nagyon benézte ezt a módot a WG, nagy rakat szar sajnos :(
  • yossarianHUN
    Fejj, akkor lehet tényleg maradok a JP2-nél.
  • TomDantes
    Na jó, ez az új játékmód. Oké, Tiger II-vel, automatán keressen csatát.
    Berak , mellém, egy KV1s,t egy M4 Shermant, meg tier 2-es szarcsimbókot.
    Másik csapat, T8-as francia nehéz, is3, is3, T69, T25AT.

A kurvanyád az!
  • Master91
    De arra miért nincs pénz szegény wg-nél hogy ha 200 ezren vannak fönt ne laggoljon ez a kaka?
  • carp3tm0nster
    A jpanther egy ideig szivas, de ha fullos akkor mar jo lesz. Hidd el. Kozben meglett a 128as loveg ferdire.... lenyegesen jobb. Csak addig nem kicsit szenvedos. Foleg hogy kell elotte a lanctalp is. Ergo kb 75e xpt kell osszegrindelni ha elvezni is akarod.
  • yossarianHUN
    Na most kezd hányingerem lenni a JP-től. Okádnom kell, ha csak meglátom. Full stockon 10-ből 9 csatában a lista legalján, átlagsebzésem 300 körül lehet, és a rendszer gondosan átszűri a játékosokat, és kizárólag a legjobb minőségű, válogatott kib*szott degenráltakat teszi mellém. 16 csatából 2 win. Asszem itt az idő abbahagyni, ami nem megy azt nem kell erőltetni.
  • yossarianHUN
    Spall liner.
  • Armisael
    Mouse-ra mit éri meg felrakni Venti; Rammer után harmadiknak?

Szuper heavy spall Linert vagy Vert stabot?
  • yossarianHUN
    Eddig mindenkitől azt hallottam, hogy a Ferdi top lövegig fos, de aztán nagyon meghálálja a befektetett időt. Jó lesz az fullosan.
  • kHares
    Két hét után ismét beléptem, gondoltam kipróbálom az új német tankokat. Kérdésem az lenne normális hogy minden úgy mozog mintha taknyon csúszna? Ping 60-80 között mint régen de nehézkesen reagál a billentyűzetre ill. torony meg jármű mintha kis fáziskéséssel mozogna.
    Szeretett modjaim frissített verzióit fölraktam, talán még ez okozhatja? Mit figyeltetek meg?
  • sayiid
    Sziasztok. Emiatt nem igen akartam ide írni de lenne egy kérdésem.
    Van egy WoT accountom amin 6db prémium harckocsi van
    (T34,t34-3,Löwe,DM,IS6,+egy új)
    100% os legénységgel.Már biztos nem fogok vele játszani ezért tovább passzolnám másnak (értitek). Ezt hol tudnám megtenni?
    Mivel elég sokat kifizettem anno érte úgy nem lenne rossz ha csurrana cseppenne valamicske belőle de szureálisan alacsony áron adnám. Van esetleg erre lehetőség ,hogy megváljak tőle? más biztos szívesen hasznát venné ahelyett ,hogy porosodik mert senki nem használja.
  • AlucardHuN
    Hát t8-as heavyvel nem nagyon kell tapasztalat hol kell lőni, lövik a felépítményt is. Najó forgatva lehet más. De ez a tamk a löveg nélkül ki van herélve ha van t8-nál nagyobb ellenfeled. De mostmár nem adom el, kiszenvedem a toplöveget meg addig tapasztalatot gyűjtök. Aztán a papír td-k helyett kihúzom a Jagdpanther 2-őt. Brutális a felső felépítménye (csak lövegkitéríthetősége gyenge). Szerintem próbáld meg a Jp 2-őt, azzal flankelni se lehetetlen. Mondjuk a tapasztalatod miatt a Ferdivel se lenne bajod de én nagyon megszenvedem vele.
  • pecaboy
    Ja, és a csapatmódra kapott bónuszok is elég impozánsak. KT-vel (prémium acc) még sosem értem el 30k fölötti nettó bevételt, ellenben az első csapatcsatámban 50k körülire sikeredett :) XP-ről nem is beszélve.
  • AlucardHuN
    Hát t8-as heavyvel nem nagyon kell tapasztalat hol kell lőni, lövik a felépítményt is. Najó forgatva lehet más. De ez a tamk a löveg nélkül ki van herélve ha van t8-nál nagyobb ellenfeled. De mostmár nem adom el, kiszenvedem a toplöveget meg addig tapasztalatot gyűjtök. Aztán a papír td-k helyett kihúzom a Jagdpanther 2-őt. Brutális a felső felépítménye (csak lövegkitéríthetősége gyenge). Szerintem próbáld meg a Jp 2-őt, azzal flankelni se lehetetlen. Mondjuk a tapasztalatod miatt a Ferdivel se lenne bajod de én nagyon megszenvedem vele.
  • pecaboy
    lol
  • pecaboy
    Szerintem az új csapatmód tier8-as tankok húzására lett kitalálva. KT-vel (kisebbik 105-ös löveg, 200 pennel) eddig randomban szinte csak szívtam, mert mindig 9-10-be rakott. Csapatmódban viszont tier8 a legnagyobb, szóval sosem kaphatok túl erős ellent.

Tier9-cel meg már nyugodtan mehet az ember akármelyik random csatába, a tier10-eseket is meg lehet csípni, nem nagy hátrány (már ha nem stock a tank, persze).

Tier7-ben és alatta pedig szenvedni kell, ez van :) De a fejlődés nyilván sokkal gyorsabb, mint tier8+ -ban.
  • Gottfried
    Ja,nem új játékmód,sima hagyományos 15 vs.15 lenne elvileg.Hát nem az lett...
  • Gottfried

Az MM egyre jobb ebben a játékban. :D
  • foxbat88fx
    próbálgattam a 8as gépeket az új 7v7 módban....
    Pershing meglepő módon egész jó med...
  • Malarki
    Hát te tudod.

Egyébként össze lehetne hozni egy csapatot az itteni emberkékből is. 5 mebert könnyen össze lehetne gyűjteni.
  • yossarianHUN
    Én most azon vacillálok, hogy JP2-re, vagy Ferdire menjek a JP után. JP2-nek jó a mozgékonysága, jobb az álcája, és a felépítménye szinte átlőhetetlen, viszont a Ferdiben nagyon vonz a kiváló függőleges és vízszintes ágyúkitéríthetőség. Plusz nem nehéz kis tapasztalattal szemből átlőni a Ferdit, de messziről azért kemény dió tud lenni. Hmm hmm.
  • Sunsetjoy
    Azért nem rossz, hogy az 50k xp-nél beszámít az 5x első win. 5-10 ezer xp-vel összejött 15 meccsből :D
  • AlucardHuN
    Ugye milyen szar 105-össel menni t9-10 ellen? Ráadásul elsődleges célpontja vagyok az artynak is. Aztán örülök magamnak ha 1000-2000 dmg körül sebzek az már jó. Arról nem beszéllve hogy a gyökér társak ilyenkor miért nem produkállnak? Más tankkal versenyt kell futnom hogy sebezzek, bezzeg ha ferdivel nem produkálok akkor nem nyerik meg helyettem... nagyon ritka az ha oldalról tudok lövöldözni a nagyobb szintűekre vagy sikerül ellőni a weakspotot... lehet hogy a jpII jobb lett volna...
  • nemtudommivan
    Micsoda szakmunkás bajusz.