418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
  • Nikosi
    Annyit tennék még hozzá, hogy egy ilyen 7v7 ESL szerű játékmódra szükség volt a wot-ban. Mivel eddig ESL-re csak gyakorló szobában lehetett gyakorolni, mert máshol nem voltak megteremthetőek a körülmények. Az meg nyilvánvaló, ha századozás nehezen tudja összeszedni az ember a megfelelő mennyiségű társat, akkor ezt gyakorlóban végzet tevékenységhez még inkább nehéz.

A probléma az, hogy ezt a WG többnek akarta "eladni" mint ami. Ezért háboroghatnak némileg jogosan az emberek.
  • Nikosi
    Igen igazad van abban, hogyha lenne 10-es is akkor már nem csak egy ESL gyakorló lenne. De ez most akár minek is nevezik egy ESL gyakorló, ahol nem mellékesen akár a századozásban a nyertes nagyobb jutalomban részesül.

De amit te mondasz igazából az lenne, hogy lehessen választani több századozási lehetőség között. Na annak lenne értelem inkább a tágabb játékos bázist nézve is. Igen 7 ember könnyebb összetrombitálni, de a randomozásnak ott sem lenne értelem bár, ott legalább mindenki 10-es tankkal jönne csak be. De akkor meg kapunk egy új random módot csak kisebb létszámmal.

De ami a lényeg, hogy a 7v7 vagy 5v5-ben a random gombnak semmi értelem ki kellene szedni. Persze akkor lehet 5-10 percet is várni kellene egy ellenfélre. Idővel úgy is leszoknak a random gomb nyomogatásáról az emberek, akkor meg jön majd úgyis a várakozás. De összegezve magának random gombnak így semmi értelme.

Tehát aki szidja annak is igaza van, de aki szerint meg jó annak is igaza van.
  • Master91
    mióta teszten van tolok vele 10-15 csatát :D

Pta-val is sokat toltam

ott alig kaptam ammot...

1x egy Indient úgy lőttem ammon, hogy el halluffon fel akart jönni én olyan 20-40 méterről 1. görgőt lőttem neki 90fokról, és Blow up :D

se ő, se én nem értette hogy hogyan sikerült
  • PiciPanzer
    Én úgy vettem észre, eléggé lőszer rekesz érzékeny a leo1 is, de hallottam már olyan véleményt is, hogy kevésbé. Ajánlanám, hogy tolj vele 10-15 csatát teszten, csak sajnos most egy ideig nincs rá lehetőség.
  • PiciPanzer
    Szerintem jó cucc a leo1, csak úgy kell vele játszani, mintha 100 hp-val kezdenéd a csatát.
  • Master91
    Is8 is picit csalódás ( számomra, sok csatás Is3 után , de lehet én nem találom meg vele a fonalat ), nem veszem meg az Is7est csak ki húzom...

De ez a LPTA ki baszta a gyufát.

Inden pz még csak-csak elment, de már arra is kellett a köcsög safe storage, de a PTA -ra iszonyat

pedig annyira tetszik a Leo 1 :'(
  • NoparaWot
    na végre valaki :-D nekem se jön be a leo prototype, de nem volt merszem még eladni :-D követni foglak,kell a money IS8ra :-P
  • Master91
    Eladva:
    Leopard Prototyp A' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 1 875 175.

-baromi pontatlan ( főleg mozgás közbe...)
    - LŐSZERES ZSÁK! NE VEDD MEG! Safe storage skillt nem ismeri! Vizes lőszerest meg mi helyére tegyem fel könyörgöm, ventilláció-töltés-stab?
    És akkor a X-es is ammos....

Megvásárolva:
    'Panther I' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 380 000.

• nobodyattis
    itt van miért van gond a UPC vel
    http://www.origo.hu/techbazis/20131102-nehezen-jonnek-be-a-kulfoldi-oldalak-a-upc-halozatan.html?sec-2
  • Nesuten
  • R3nton
    Nem értek egyet. Igen valóban jó gyakorlás ESL-re. De abból a szempontból még jobb, hogy 7 embert könnyebb összeszedni még klánon belül is, mint 12-15 embert egy századhoz. Ezért lenne jó ha például T10be is csinálnának 7vs7-et.
  • Nikosi
    Azért azok akik kritizálják a wg-t a 7v7 miatt némi igazuk van. Mert nem teljesen ez lett lekommunikálva, legalábbis a rövid leírásokba.

Az emberek azt várták, hogy kapnak egy új játék módot 7v7-ben amiben figyelembe vesz az mm valamilyen skill számítási módot. Ergo nem kell szobanövényekkel egy csapatban más szobanövényekkel megpakolt csapatokkal játszani.

Valójában pedig betettek egy ESL gyakorló módot. Ugyan az mint ESL ugyan olyan felállás és tankok, stb... De ezzel semmi gond nincs csak nem ez jött le a kommunikációból vagy félre lehetett érteni azt amit írtak.

A random gombnak meg semmi értelme nincs mivel az automata ami összeszedi a random csapatot lehet, figyel a "skill"-re, de nem figyel a tier összeállításra, így semmi értelem nincs simán fölösleges és idegesítő. Persze csak egy mazochista nyomkodja folyton, mert az első egy-két esetből kiderül, hogy baromság.

De a random pug-nak sem látom sok értelmét, ez összeszokott csapatoknak van akik szeretnének gyakorolni más csapatokkal az ESL-re. Ennyi ez a mód egy ESL gyakorló és arra való semmi többre, nem egy új random mód. Persze lehet ezt új játék módként kezelni, használni de ez nem az. Persze lekommunikálva, hogy ESL gyakorló mód, már nem hangzik olyan szépen a casual ESL-re nem járó tömegek számára, mert nekik ez semmit nem jelent. Ez a casual réteg pedig a játékosok 98-99%-át teszi ki ugye.
  • PiciPanzer
    Azért azt ne felejtsd el, hogy ez egy MMO, és mint ilyen, a játék fejlesztője mindig azoknak fog kedvezni akik többedmagukkal játszák ez a játékot, mivel ez a lényege az egésznek! Továbbá mivel ez egy CSAPAT játék, akik csapatban játszanak mindig előnyben lesznek azokkal szemben, akik egyedül akarják lehozni a csatákat, legyen szó bármilyen módról.
  • virkir
    Azt kéne már felfogni, hogy ennél a játékmódnál nincs olyan, hogy MM képzés. Soha nem is mondták, hogy lenne.
    Majd lesz, ha elegen játszanak elég időt, képesség alapú csapatválasztás a WG rating rendszere szerint.
    A csapat meg azzal a tankkal megy amivel akar.
  • Simulacrum
    Egyszer talán megéljük, hogy a WG kedvez azoknak is, akiknek nincs 4 barátjuk, ismerősük, macskájuk, csak egyszerűen szeretnek maguk tankozni, mert pl. összevissza érnek rá játszani és nincs több órájuk a játékra egyhuzamban. :-) Én is kipróbáltam randomban, én is azt hittem, hogy figyeli a tiereket is az új MM. A harmadikat már nem indítottam el, mentem vissza 15-ösbe. :-)

Nagyon féltem a Ferditől, de az egyik legjobb tank lett számomra, amivel valaha is a WoT-ban játszottam. Én az alaplövegével húztam ki a toplövegét és nekem egyáltalán nem volt szenvedés, pedig alapról kezdtem. Fullosan pedig sosem zavar ha 10-esek közé tesz. Nagyon jó gép.
  • stork13
    "Ezek után azért sírni, mert a normális, ész szerű csapatválasztás helyett rányomsz a random gombra és szar csapatba rak elég pitiáner dolog. "

Nem a szar csapat a gond hanem az MM képzés az autosearch-nél.

A többi világos, csak ez a feature nem. Ha nem megy rendesen akkor vegyék ki vagy csinálják meg.
  • Malarki
    Hát érdekes, ha megnézed a csapatokat 90% T8-ból áll...

Igen, egyedül mész be, de választhatsz csapatot. Ahol gyöngy módon ki van írva nem csak az, hogy milyen tankkal játszanak a csapattagok, de még a WG-s értékelésük is, így azt is látod milyen képességűek. Sőt, még azt is be lehet állítani, hogy milyen tankokkal lehessen belépni a csapatban. A csapatok listáját végignézi, hogy hová férsz be meg kb. 10 mp. Ezek után azért sírni, mert a normális, ész szerű csapatválasztás helyett rányomsz a random gombra és szar csapatba rak elég pitiáner dolog.

Egyébként ha ez is túl bonyolult lenne, keress 4 embert és csinálja saját csapatot. Ennél egyszerűbben már tényleg nem lehet megoldani a dolgot.
  • stork13
    Kimaradt: Ja és CW-re csak csapattal tudsz bemenni, míg itt szólóba is.
  • stork13
    Őszintén a WoT és az épeszű mióta jár kart-karba öltve?! :D
    Pont ezért kellett volna megcsinálni vagy csak csapatokat beengedni.
    Szerintem.
  • Master91
    kereshettem a fórumba :D :D

köszi
  • Malarki
    Azért van így, mert épeszű embernek meg sem fordul a fejében, hogy ne nyolcassal menjen. Aki hülye az meg szenvedjen.
    Ez olyan, mintha CW-re nem T10-eket vinnének, hanem heteseket és sírnának hogy miért rakja őket tízesek ellen.
  • virkir
    Na rosszul emlékeztem nem fórum hanem a support-nak van oldala erre.
  • stork13
    Lásd eggyel lejjebb...
  • Master91
    Na elő bányászom azt a topikot
  • stork13
    Ha gyakorlás az ESL-re akkor a 7vs7-re csak csapatokkal lehessen bemenni random egyesbe ne, mert semmi értelme, company mintájára betenni egy hasonló rendszert.

Ha meg beenged random szólóban is akkor oldják már meg normálisan az MM-et, ne ilyen unbalanced shit legyen.

Nem mentem ebben a módban, ahogy company sem játszom, így lesz@rom. Csak érdekesen gondolkodnak a WG-s srácok.
    Értem, hogy miért csinálták ezt a módot. Azt nem értem, hogy miért így csinálták meg. :D

• Malarki
    De Istenem, ez a mod direkt erre van. 42 tierpont van, aki ezt nem használja ki, és sz*ros T6 tankokkal megy az meg is érdemli hogy szopjon.
    Végignézni a csapatokat meg kb. 20 mp, aki erre lusta az is megérdemli a sorsát. Ha egyből nem is, de 5 percen belül lehet találni normális csapatot. Nekem eddig három napja sikerült találni olyan csapatot, ahol zöld-lila-kék játékosos vannak normális tankokkal. Csata elején elmondják ki hova menjen és kész, lehet aratni, dől a credit és az XP. De ha nektek jobb a random sorsolással szopni akkor csináljátok azt.
  • virkir
    Én értem minek van így ezért eszembe nem jut random berakatni magam ebbe a játékmódba.
    Ellentétbe veletek, akiknek nem elég a sima random 15vs15 zöccségei.
  • virkir
    Nem egy szolgáltatón vagytok, a TS belföldi, stb.
    Lásd a tegnaptól délutánig tartó UPC mizériát.
    Valahol a wg fórumon van topik meg program amivel szépen meg lehet nézni hol akad a net.
  • stork13
    Akkor minek van ÍGY?
    ÉÉrted.
    Tudom, How terrible...
  • Master91
    Intresting

4en vagyunk ts-en, 3 embernek laggolgat, nincs stabil ping, 30-40 ről fel-fel szökik 100-110 fölé

200 ezren vagyunk a játékba

ts- szerint meg stabil 30 ms-em van

Ja és a többieknek is
  • stork13
    Így van!
    Bár csak halkan jegyzem meg: attól függ honnan nézzük.
  • virkir
    De az a baj, hogy nem értitek.
    Nem fogják MM alapján összedrakni a random faszlámákat.
    Vigyen nyolcast vagy menjen randomba, esetleg század, ott van 6-os is.
    Ennyi. Pont.
  • foxbat88fx
    teljesen egyetértek veled...
    úgy látszik már két hülye van :D
  • stork13
    Nem azzal van a baj, hogy nem értjük.
    De ha már megcsinálták és ÍGY csinálták meg, akkor drótozzák már bele, hogy a random kis tiereket normálisan dobja szét csapatokba és nagyjából egyforma csapatokat engedjen össze.
    Ahogy lejjebb "kedvesen észlény" kolléga fogalmazott: sok barom randomban is kipróbálná...
  • GabeE3e
    Keress magad mellé 4 embert és kész, de ha magadat akarod szívatni ,akkor így tovább.

• virkir
    Ja ha már itt tartunk.
    Ez a kaka a kedves netszolgáltatód szeretete miatt laggol nálad.
    Mértem két percet egy árva paketloss volt az EU1-en az EU2 hibátlan, stabil.

• virkir
    Amikor szóba került már akkor lett hangsúlyozva, hogy elsősorban az ESL mintájára annak a gyakorlására, kedvcsinálónak rakják be.
    Nem t3-4-5-6 7v7 hanem legfeljebb 7db tank max 42 tierpontig.
    Namost ennek a megszokott 5db 8-as meg a maradék a legütőképesebb felállása.
    Akkor most mit is nem értetek még mindig?
  • Master91
    Nem tudod neki meg magyarázni! Menjen random barmokkal, meg is érdemli
  • yossarianHUN
    Még egy észrevétel: JP kamója tényleg ennyire fos? Álcaháló, festés, és 50% kamo skill minden legényen, és gond nélkül kiszúrnak még bokor mögül is, több száz méterről.