418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És látnád milyen szőrös az a képe.
Rossz ránézni is.
-
virkir #271159 Te ebben egy percig is kételkedtél, hogy nem így lesz?
Kis naiv.
-
Nem tudom megcsinálni. Képtelen lennék rá.
Sőt, senki nem tudná megtenni. Mert ilyen nincs. Csak arról lehet szó hogy más nem volt ilyen szemfüles, nem vette észre ezt a "vicces" helyzetet. Azért mert pár klánnal megbeszélted semmit nem jelent, van még 5000 másik akiket piszkosul nem érdekli a helyzet. Kicsi? Elvehető? Akkor ide vele!
Sajnos ilyen világot élünk. Te meg nem a realitásnak megfelelően mérted fel a helyzetet. -
Ja, hogy te akarsz lenni a sztár, hogy egy szál faszban, törülközővel tartasz egy területet ? :DD Bocs RAMBO :D -
Ne rinyálj hülyeség miatt.
Így még ki lehet fosztani, és kevesebb marad a WG zsebében, ami senkinek sem fáj.
És egy elhagyott klánnak miért is fáj, hogy nincs területe ?
És nem akadémia, II. VTEPS -
crossy104 #271153 Miért nevetséges?
Legyél tárgyalásokkal egy európai területen
egyedül tier 3-al több napig!
Ha meg tudod csinálni te is, akkor jogos a válaszod. :) -
nobodyattis #271152 ÁÁÁ ezek után mi a szart csináljak még kiosztok több mint 5 k dmg bekapok 15 k -t ez vicc ez a sok balfasz idióta
-
crossy104 #271151 Nem lesz! :) Csak elgondoltató, hogy ha külföldi klánoknak irok hogy pl. holnap reset ne támadjon, visszirja " OK"
A magyar válasz pedig adott.
-
Crossy most komolyan. Mire gondoltál? Egyszemélyes klán egy tier 3-as tankkal tart egy területet. Már önmagában nevetséges. Azért ne vegye el senki mert magyar vagy? Most tényleg hogy gondoltad? Mire számítottál? Vicc az egész felháborodásod.
-
Lol itt bunyó lesz :D
magyar vs magyar...hááát, régen cw-ztem, de nem hiszem hogy mi támadtunk volna meg magyarokat -
Ennek nem itt van a helye, intézzétek el egymás közt, nem kell itt a másik lejáratásával próbálkozni. Másrészt a privát beszélgetések linkelgetése marhára nem szép dolog.
-
crossy104 #271147 [IMG] [/IMG]
-
crossy104 #271146 [IMG] [/IMG]
-
crossy104 #271145 Urak! Nem sűrűn irok ide. Akik itt vannak azoknak a jó része ismer.
A HPTS a kettes térképen befoglalt európában. Azért, hogy a klánnak jobb legyen összeálltunk egy másik magyar klánnal. Igy esténként 2-3 fullos csapatunk is lehet.
A klán feloszlatása előtt gold osztás volt, és a kilépéseket úgy időzitettük, hogy az 5.-i cw nyitásra már együtt legyünk.
Ben maradtam európában egy tier 3 accal. Gondoltam holnapig már nem támad be senki. A mellettem lévő klánokra is ráirtam hogy ne támadjanak.
Nem is támadtak.
MÉGIS MIT GONDOLTOK KI AZ AKI BETÁMAD EGY MAGYAR KLÁN?
Természetesen magyar!
VTEPS akadémia
Ráirtam a vezetőre aki elmondta miért ne ütne magyar klánt.
Ráirtam a VTEPS egyik vezetőjére, aki visszairta hogy az akadémia vezetőjének igaza van.
Mindenki vonla le a következtetéseket!
-
Azok a csajok a legénységnél :DD -
Push Chrispy :DDDDDD
Delay chip !! -
ericardo #271142 Ha már tipikus utolsó mondat:
2:40 :)
-
nemtudommivan #271141 En mar ketszer adtam el. Most akarom ismet visszavenni. Szutyok a fegyvere szerinttem ez a problema. Csak kozvetlen kozelrol hasznalhato sniperkedesre alkalmatlan. Lassan szukul nagy a szorasa . Gyenge pontra celzol es nem oda megy. Persze kozelharcnal is 6-bol 2-3 biztos hogy pattant. Ezert gyuloltem.
-
Vaktermesz #271140 Hogy mondják angolul a tolócsip-et? -
Thoryne #271139 ... azzal, hogy megvetted? :D
Amúgy ekkora különbség van a T69 és 13/90 között, vagy csak én vagyok nyomorék a franciához? Ötször eladtam és visszavettem már, de még mindig nem békéltem meg vele (legutóbb már örökre eladtam, nem szándékozom bénázni a BatChattel). Miért olyan egyszerű a T69, vagy inkább... miért vagyok ennyire gyökér az AMX-hez? -
Az AMX-13/90 szerintem olyan tank, amely nagyon csapat és pálya függő és nem bocsátja meg a hibákat. És én hibáztam az előbb. :( -
Karelgott #271137 Hali.
Vk 30.02m-ről vmi vélemény?
Mennyire fun? Panther fele érdemes menni? -
nobodyattis #271136 ÚÚÚ jó lett ez az E50M vagy 3 hónapja nem mentem vele T10 TD pattognak nem gyengén róla
-
Pedig a moddal van gond. -
virkir #271134 Otta baj, hogy az eddigiekkel működtek.
Ezzel meg nem. -
PiciPanzer #271133 Csak hogy nehogy azt gondolt, hogy a nagy arcú HUNS-osok át akarnak verni. Lehet, hogy ez neked újdonság, talán tanulsz belőle valamit.
Tracer -
yossarianHUN #271132 Há jóvan értem én, csak aztán ne hőbörögjön az ember, ha kicsapják mint paraszt a taknyát:) -
ikarus44 #271131 VALAKI SEGÍTSEN!
Már nem először szembesülök azzal, hogy elindítok egy random csatát, de nem is tölti fel a helyeket és nem is rak be.
Nem hinném hogy a modokkal van a baj, mert azok eddig minden verzión jól működtek. -
lammaer #271130 Biztonságban érezte magát... tudod, tipikus utolsó mondat téma: "csak egy arty van, nem lesz gond" :D -
yossarianHUN #271129 És 1700 effivel tracerről még nem hallottunk? -
Én megmondom őszintén nem szoktam elmozogni mostanában, ha 1-1 arty van oldalanként senki nem arra fogja baszni az idejét hogy tracert les, hanem próbál kiosztani egy kis sebzést a lemmingek közt:) Persze ha kiszednek IJ:D -
lammaer #271127 Hehe, countereztek vkit artyban és ezért ment a cicaharc? :D -
Próbálom a szaros AT-t leötszörözni. Ez volt az ötödik meccsem ma vele, és mindegyik meccs így kezdődött. 2 perc = 5 kilőtt tank, nálunk. Vicc az egész.
-
2őt lőttem rá, de gondolom trackeltem a kollegát VAGY nem jött rá hogy ostrom alatt van :D -
Hát nagyon be kell mákolni egy 6os FV-vel, hogy egy másik artyt sikerüljön egylövésezni :) Annyit nem sebez :) -
cheers ;) -
Nem, pecsek óta ezt használom és semmi gond. Csak mondom arra, kell figyelni, h ne az xvm minimap.swf fájlját használd, hanem a loca félét. Csak így működnek a Mmap.xml-ben lévő beállítások. -
davidbog #271121 Masszívnak masszív csak a töltő szokott meghalni nagy kaliberű HE-től. Legalábbis SGSL nélkül. Amúgy nagyon jól bírja a lövést.
Ennek a gépnek a közepes harckocsik a végzetei, akkor is ha csapattársak. Mert vagy elhullik egy perc alatt az összes és akkor a végén harcolhatsz 3-4 ellen egyszerre, vagy ha jók akkor meg mindent kilőnek előled és kulloghatsz utánuk reménykedve hogy össze tudsz kaparni fostos 1700 sebzést. Mondjuk ezzel így van az összes olyan TD ami 30 km/h alatti végsebességgel rendelkezik.
Nem nagyon szokott kigyulladni lehet pár csata erejéig le kéne cserélni a tűzoltót 100 oktánú dieselre. -
-
Ry0K3N #271119 Eszembe jut egy másik magyar gyökér aki a hummeljével ugyanígy járt kempinovkán. A játék elején kicounterelték aztán sírt a szája hogy hack meg minden meg hogy ő nem is lőtt és így hogy counterelték ki. Erre visszanéztem a replayt és valóban lőtt, nagyon szépen látszott a tracer de sír a szája mert röstelt arrébb menni és bekapta a találatot.