418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    És látnád milyen szőrös az a képe.

Rossz ránézni is.
  • virkir
    Te ebben egy percig is kételkedtél, hogy nem így lesz?
    Kis naiv.
  • JeffDunham
    Nem tudom megcsinálni. Képtelen lennék rá.

Sőt, senki nem tudná megtenni. Mert ilyen nincs. Csak arról lehet szó hogy más nem volt ilyen szemfüles, nem vette észre ezt a "vicces" helyzetet. Azért mert pár klánnal megbeszélted semmit nem jelent, van még 5000 másik akiket piszkosul nem érdekli a helyzet. Kicsi? Elvehető? Akkor ide vele!

Sajnos ilyen világot élünk. Te meg nem a realitásnak megfelelően mérted fel a helyzetet.
  • pointer4
    Ja, hogy te akarsz lenni a sztár, hogy egy szál faszban, törülközővel tartasz egy területet ? :DD Bocs RAMBO :D
  • pointer4
    Ne rinyálj hülyeség miatt.

Így még ki lehet fosztani, és kevesebb marad a WG zsebében, ami senkinek sem fáj.

És egy elhagyott klánnak miért is fáj, hogy nincs területe ?

És nem akadémia, II. VTEPS
  • crossy104
    Miért nevetséges?

Legyél tárgyalásokkal egy európai területen
    egyedül tier 3-al több napig!

Ha meg tudod csinálni te is, akkor jogos a válaszod. :)
  • nobodyattis
    ÁÁÁ ezek után mi a szart csináljak még kiosztok több mint 5 k dmg bekapok 15 k -t ez vicc ez a sok balfasz idióta

• crossy104
    Nem lesz! :) Csak elgondoltató, hogy ha külföldi klánoknak irok hogy pl. holnap reset ne támadjon, visszirja " OK"

A magyar válasz pedig adott.
  • JeffDunham
    Crossy most komolyan. Mire gondoltál? Egyszemélyes klán egy tier 3-as tankkal tart egy területet. Már önmagában nevetséges. Azért ne vegye el senki mert magyar vagy? Most tényleg hogy gondoltad? Mire számítottál? Vicc az egész felháborodásod.

• Master91
    Lol itt bunyó lesz :D

magyar vs magyar...hááát, régen cw-ztem, de nem hiszem hogy mi támadtunk volna meg magyarokat
  • Toby0501
    Ennek nem itt van a helye, intézzétek el egymás közt, nem kell itt a másik lejáratásával próbálkozni. Másrészt a privát beszélgetések linkelgetése marhára nem szép dolog.
  • crossy104
    [IMG][/IMG]
  • crossy104
    [IMG][/IMG]
  • crossy104
    Urak! Nem sűrűn irok ide. Akik itt vannak azoknak a jó része ismer.
    A HPTS a kettes térképen befoglalt európában. Azért, hogy a klánnak jobb legyen összeálltunk egy másik magyar klánnal. Igy esténként 2-3 fullos csapatunk is lehet.
    A klán feloszlatása előtt gold osztás volt, és a kilépéseket úgy időzitettük, hogy az 5.-i cw nyitásra már együtt legyünk.
    Ben maradtam európában egy tier 3 accal. Gondoltam holnapig már nem támad be senki. A mellettem lévő klánokra is ráirtam hogy ne támadjanak.
    Nem is támadtak.
    MÉGIS MIT GONDOLTOK KI AZ AKI BETÁMAD EGY MAGYAR KLÁN?

Természetesen magyar!
    VTEPS akadémia

Ráirtam a vezetőre aki elmondta miért ne ütne magyar klánt.
    Ráirtam a VTEPS egyik vezetőjére, aki visszairta hogy az akadémia vezetőjének igaza van.

Mindenki vonla le a következtetéseket!
  • NagyiBMX
    Azok a csajok a legénységnél :DD
  • pointer4
    Push Chrispy :DDDDDD

Delay chip !!
  • ericardo
    Ha már tipikus utolsó mondat:

2:40 :)

• nemtudommivan
    En mar ketszer adtam el. Most akarom ismet visszavenni. Szutyok a fegyvere szerinttem ez a problema. Csak kozvetlen kozelrol hasznalhato sniperkedesre alkalmatlan. Lassan szukul nagy a szorasa . Gyenge pontra celzol es nem oda megy. Persze kozelharcnal is 6-bol 2-3 biztos hogy pattant. Ezert gyuloltem.
  • Vaktermesz
    Hogy mondják angolul a tolócsip-et?
  • Thoryne
    ... azzal, hogy megvetted? :D

Amúgy ekkora különbség van a T69 és 13/90 között, vagy csak én vagyok nyomorék a franciához? Ötször eladtam és visszavettem már, de még mindig nem békéltem meg vele (legutóbb már örökre eladtam, nem szándékozom bénázni a BatChattel). Miért olyan egyszerű a T69, vagy inkább... miért vagyok ennyire gyökér az AMX-hez?
  • mijki
    Az AMX-13/90 szerintem olyan tank, amely nagyon csapat és pálya függő és nem bocsátja meg a hibákat. És én hibáztam az előbb. :(
  • Karelgott
    Hali.
    Vk 30.02m-ről vmi vélemény?
    Mennyire fun? Panther fele érdemes menni?
  • nobodyattis
    ÚÚÚ jó lett ez az E50M vagy 3 hónapja nem mentem vele T10 TD pattognak nem gyengén róla

• JeffDunham
    Pedig a moddal van gond.
  • virkir
    Otta baj, hogy az eddigiekkel működtek.
    Ezzel meg nem.
  • PiciPanzer
    Csak hogy nehogy azt gondolt, hogy a nagy arcú HUNS-osok át akarnak verni. Lehet, hogy ez neked újdonság, talán tanulsz belőle valamit.

Tracer
  • yossarianHUN
    Há jóvan értem én, csak aztán ne hőbörögjön az ember, ha kicsapják mint paraszt a taknyát:)
  • ikarus44
    VALAKI SEGÍTSEN!

Már nem először szembesülök azzal, hogy elindítok egy random csatát, de nem is tölti fel a helyeket és nem is rak be.

Nem hinném hogy a modokkal van a baj, mert azok eddig minden verzión jól működtek.
  • lammaer
    Biztonságban érezte magát... tudod, tipikus utolsó mondat téma: "csak egy arty van, nem lesz gond" :D
  • yossarianHUN
    És 1700 effivel tracerről még nem hallottunk?
  • Count Adyn
    Én megmondom őszintén nem szoktam elmozogni mostanában, ha 1-1 arty van oldalanként senki nem arra fogja baszni az idejét hogy tracert les, hanem próbál kiosztani egy kis sebzést a lemmingek közt:) Persze ha kiszednek IJ:D
  • lammaer
    Hehe, countereztek vkit artyban és ezért ment a cicaharc? :D
  • Roger6
    Próbálom a szaros AT-t leötszörözni. Ez volt az ötödik meccsem ma vele, és mindegyik meccs így kezdődött. 2 perc = 5 kilőtt tank, nálunk. Vicc az egész.

• Master91
    2őt lőttem rá, de gondolom trackeltem a kollegát VAGY nem jött rá hogy ostrom alatt van :D
  • pointer4
    Hát nagyon be kell mákolni egy 6os FV-vel, hogy egy másik artyt sikerüljön egylövésezni :) Annyit nem sebez :)
  • Solten
    cheers ;)
  • popey8
    Nem, pecsek óta ezt használom és semmi gond. Csak mondom arra, kell figyelni, h ne az xvm minimap.swf fájlját használd, hanem a loca félét. Csak így működnek a Mmap.xml-ben lévő beállítások.
  • davidbog
    Masszívnak masszív csak a töltő szokott meghalni nagy kaliberű HE-től. Legalábbis SGSL nélkül. Amúgy nagyon jól bírja a lövést.

Ennek a gépnek a közepes harckocsik a végzetei, akkor is ha csapattársak. Mert vagy elhullik egy perc alatt az összes és akkor a végén harcolhatsz 3-4 ellen egyszerre, vagy ha jók akkor meg mindent kilőnek előled és kulloghatsz utánuk reménykedve hogy össze tudsz kaparni fostos 1700 sebzést. Mondjuk ezzel így van az összes olyan TD ami 30 km/h alatti végsebességgel rendelkezik.
    Nem nagyon szokott kigyulladni lehet pár csata erejéig le kéne cserélni a tűzoltót 100 oktánú dieselre.
  • Master91
  • Ry0K3N
    Eszembe jut egy másik magyar gyökér aki a hummeljével ugyanígy járt kempinovkán. A játék elején kicounterelték aztán sírt a szája hogy hack meg minden meg hogy ő nem is lőtt és így hogy counterelték ki. Erre visszanéztem a replayt és valóban lőtt, nagyon szépen látszott a tracer de sír a szája mert röstelt arrébb menni és bekapta a találatot.