418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szepy2884 #271442 Igen a WOTlauncher.exe-t az EU-s serverről szedtem le és explorer is van a gépen. -
az install file-alatt a Launchert érted? -
Ry0K3N #271440 Van installálva internet explorer? -
Szepy2884 #271439 helo=help
késő van már, mikor írom eme segélykérő sorokat
-
Szepy2884 #271438 Úraim, pls helo me
A probláma a következő. Letöltöttem az install file-t de amikor elindítom, nem reagál semmit nem telepíti a játékot!
Mi tévő legyek?
Korábban már leszedtem, akkor gond nélkül települt de azóta leszedtem a gépről és most vissza raknám. Ha tudnám.
Előre is köszi a segítséget. -
lammaer #271437 Ecsém, ekkora lemminghordát még nem is láttam, de az hogy megnyertük az egyenesen röhejes.....
replay
(a stat nem lényeges, de amit a csapatunk az elején művelt, azt nem hiszem el ha nem látom...) -
Ry0K3N #271436 Csak én gondolom úgy így visszagondolva hogy a rework előtt az a map nem is volt annyira szar? Minden rework után valahogy olyan érzésem van direk basznak ki veled hogy elvesznek minden taktikai lehetőséget amit az adott pálya nyútott ledegradálva az egészet. -
Ry0K3N #271435 Érdekes még senki nem panaszkodott a legutóbbi Wargaming professzionizmus miatt ahol is a térkép wipe után elfelejtették kifagyasztania chipeket azoknak akik még a másik térképen voltak.
-
Lehetne.
Ha engem is bedobott volna oda.
-
Thomasovics #271433 Lehet e rosszabb egy tier 8 as csata a wot legszarabb mapján és játékmódján? :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megjegyzés: mindegyik ISU BL-10 el volt megáldva
-
foxbat88fx #271432 Mindig is tudtam, hogy ez a TD a sátán műve az OP rofjával...
-
Nekem live óta még egyetlen lövés sem ment át a lövegpajzson, pedig még 268-al is lőttem, AP, HEAT-tel is. :) -
+1 -
Virkir, Oddball befejeznétek már? A semmin vitatkoztok személyeskedéssel fűszerezve 15:03 óta. Több mint 6 órája!!! Kicsit már unalmas...
Ha értelme lenne a szapulásnak, vagy a WOT-hoz minimális köze lenne, egy rohadt szót nem szólnék. Olvassátok már vissza mit írogattok.
Peace!
-
Adjunktus #271428 "Az Obj. 268-ast még leértékelve sem vettem meg, nem látok benne semmi különlegeset, nem érdekel."
Jajj de nagy hiba!
Mindenképp próbáld ki,ha teheted!Higgy nekem.
-
Oddball29 #271427 Inkább a 150 mm-es alját szoktam célozgatni, a pajzs 250 millis. -
Selejt? Inkább szériahibás, mert a nagy fosra is panaszkodik folyton:) -
Thoryne #271425 Csak az a baj, hogy a lövegpajzsot 225 pennel már lehet lőni. Ráadásul szép nagy az a lemez. (Szerencsére nem sokan tudják, sokszor még a 263 tulajok is goldnooboznak amikor átlövöm ott őket - sima lőszerrel.) -
Oddball29 #271424 Ez a diskurzus addig civilizált volt a véleménykülönbségek ellenére is, amíg bele nem böfögtél. Szokásod. -
virkir #271423 Jé neked is papírod van róla, hogy értesz hozzá.
Na meg a PH ideiglenes pihi miatt azóta álmatlanság gyötör.
Bizony.
-
AlucardHuN #271422 Alucard most tudta meg hogy a foch páncélja szar. Minden pöcs átlövi ap-val. Aha... Ha ilyen páncélja lenne a Ferdinek és a hasa helyett az a kis dudor lenne a tetején a weakspot, plusz úgy fordulna, megbasznék mindenkit... -
Oddball29 #271421 Amilyen az adjonisten. Nyomasd csak, hátha kibannolnak innen is. -
virkir #271420 Mivan elfelejtetted a cavinton mellé bevenni a rávalót?
Tudjuk, hogy egy bizonyos kor felett már nem úgy működik a szervezet mint húszévesen.
De remélem járókeret még nem kell. -
Valószínűleg nekem is tetszene, kivéve olyankor mikor meglövik az alját és elkezd égni mint egy olajos hordó. Az viszont tetszik, hogy nincs semmi szarság a tetején, még egy kupola sem.
Igen, a 263 nem épp egy hull-down TD, de ha az alját valahogyan sikerül eldugni akkor még a prémium lőszer is pattoghat róla. Én azon az ágon akkor se indulnék el ha fizetnének érte, az a Su-100M1 borzadály valahogy taszít :D -
R3nton #271418 Lehet ő valami selejteset vett meg xd -
Toweliee #271417 Én bízok benne, hogy a nagy durranás amiről beszélnek valami ilyesmi, időjárással kapcsolatos lesz. -
Délután játszottam kicsit a Battlefield 4 single részével, van benne egy rész ahol lehet tankozni. Furcsa, de külső nézetből játszom és valamiért beforgatom az M1 Abrams-et is :D Pedig semmi jelentősége nincs ott ennek, jó hogy nem már sidescrape-ezek a sarkokon :)
Azért a WoT-ot elképzeltem ilyen grafika mellett....ütne. Himmelsdorf este, viharos szélben hajladoznak a fák és esik az eső...hmm, talán majd jövőre. -
davidbog #271415 Számomra a JT még nagyon élvezetes tud lenni tier 9-ben. A lövegkitéríthetősége is jó és a 250 mm-es felépítményfront is kellemes tud lenni, de főleg a löveg miatt szeretem.
Azért indultam ez az Object 263 felé, mert ez az egyetlen aminek körülbelül ilyen lövege van. Kíváncsi vagyok milyen lehet erős frontpáncéllal és jobb mozgékonysággal egy ilyen löveg. De elég valószínű hogy a lövegkitéríthetőséggel lesz elrontva ez a TD is, mint ahogy azon az ágon az összes. -
Ezt régebben is láttam már én is - de most vettem észre a síró csávón a két karórát... :) -
banner képváltás?:D -
foxbat88fx #271412 nem olyan régiek azok
-
A régi emlékek? :D -
Styx36 #271410 Győzelem!
Map: Live Oaks
Date: 2013.11.05. 19:44:41
Jármű T29
Szerzett tapasztalat 4 214 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 54 024
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szerintem én akkor is az Object-be lőttem eddig a legtöbb 0-s sebzést az összes Tier 9-es TD közül. Valahogy nyeli a lövéseket, vagy a lánctalp, vagy a pajzs, vagy az oldalán az a hülye páncélzat, ráadásul van egy olyan rész is rajta ami szemből hitbox de nincs mögötte semmi...ha kb. 45 fokban áll akkor az a rész valahogy vonzza a lövéseket.
750-es alfa mellé szerintem oké a 2,9s. Régen játszottam már vele, a végén már untam azt tudom, az ISU sokkal erősebb a saját tierjében.
Az Obj. 268-ast még leértékelve sem vettem meg, nem látok benne semmi különlegeset, nem érdekel.
A francia 9-es a legjobb szerintem is, az után már minden átlagosnak fog tűnni :)
-
Oddball29 #271408 Jah, akkora pofám van, hogy 16 éves FC dirigál nekem CW-n. -
foxbat88fx #271407 xDDDDD
-
Hát, témához szólt személyeskedve :D -
Nemtom, engem valahogy irritál hogy HE-vel is belőhető az összes :D
Mindig elképzelem hogy meglátnak, aztán töltik is a HE-t amivel akkorákat vernek a tankba hogy pikk-pakk elfogy a HP. Az SPG meg gondolom egylövésezi simán.
A prémiumom is elfogy már, ezért sincs kedvem grindelni egy teljesen új ágat...szóval sok minden közrejátszik.
Én már csak FV 183-al szeretnék játszani, trollkodni a HESH-el, amíg el nem fogy az összes kreditem :D -
davidbog #271404 Nálam az Object 704 ága akkor kaszálta el magát amikor a mindenki által istenített SU-100 hulladékkal Siegfried Line egyik terén alig bírtam tartani a fordulást egy T1 heavyvel ami körülöttem körözött, pedig az a szekrény egyáltalán nem gyors. 20 méteres távolságból arra volt képes a fullos SU-100, hogy a harckocsi hátulját még épp el tudta lőni. Az ezutániak ennél csak rosszabbul fordulnak. Nálam ennek az ágnak a legkisebb a priorítása a TD-k közül. Mondjuk az új németnek már ennél is kisebb.
Ob 704-nél akkor már "csak" a harcjármű profiljának a 60%-a átüthető 175 mm-es átütéssel... Elhiszem én, hogy nagyon jó helyre kell mennie a lövésnek, de nem kell nagy erőfeszítést tenni ennek érdekében. Elhiszem, hogy néha nehéz átlőni, például ha valami szar orosz löveggel lövök rá 300+ méterről.
Nekem a 2,9-es célzási idő az E-100, E-75, IS-4 harckocsikon elfogadható, de ezek átlagban 25 km/h-s sebességgel mennek és van tornyuk. -
Azért különbség, hogy valaki adott témában szól hozzá egy illetőhöz, vagy az adott témát le sem szarva egyszerűen személyeskedik.