418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
  • Oddball29
    M26-al nagyon nem lehet mellényúlni. M46-al viszont nem mentem, amióta bejöttek a tízes medek. Történelmi csata M26-al talán Köln vagy Alfen, ahol az SS harckocsizó-kiképző iskola növendékei tartoztatták fel a 3rd Armored-et a Ruhr-katlan keleti csücskénél. M48-nál Vietnám jöhet szóba (déli harckocsizókkal), a Hatnapos és a Yom-Kippur háború (izraeliek).

Történelmi csatákból 1944 nyara a keleti fronton, a Bagratyion a leghálásabb időszak szerintem.

Centurion 105 mm-es ágyúval csatában először 1967-ben szerepelt a Hatnapos háborúban. Az Mk. 3 csak Koreában volt, és nem találkozott északi tankokkal.
  • JeffDunham
    A 2922-es XWM már nem dobál ki engem se. Akinek ez a problémája volt nemrég, az frissítse.

LETÖLTÉS
  • FosTalicskaa
    Szerintem meg alapfokú intelligencia hogy nem ugrálsz be más tűzvonalába...
  • Toweliee
    Szúrd ki aki épp céloz vagy tölt vagy bambul vagy afk stb stb. Sokkal jobb, ha te figyelsz arra, hogy ne másszanak be eléd. Ettől függetlenül előfordul, de elhanyagolható mennyiségben.
  • foxbat88fx
    leendő HB? :) 2013 van még :D
    HB sztem 2014 vége inkább 2015 mire kijön :D
    egyébként Pershing fullosan nagyon zsíros tank, főleg ha tier8-ak ellen tesz be
  • Roger6
    Mondjuk mert célpontra tart a csöve, és nem mozog? Baromi nehéz ám.
  • okosszöszi26
    én nem akarok belelőni, de van az a pillanat, mikor már megnyomtad a gombot, nem is számítasz másra, csak arra, hogy eltalálod az ellent, errre ott terem előtted a csapattársad, és csak nézheted bután a lukat a hátán
  • VanDaal
    Igaz, a replayekhez nincs köze, de szeretném kikérni a véleményedet, hogy szerinted jelenleg érdemes-e játszani a Pershinggel, vagy az M46 Pattonnal? M48 nem cél, csak szórakozásból venném meg valamelyiket, illetve később történelmi csatás tanknak szánnám.

Egyébként a WoT által felölelt korszak szempontjából szerinted melyikkel lehetne majd több/élvezetesebb történelmi csatában részt venni?
    Illetve ez érdekelne a játékbeli két Centurion variáns esetében is, hogy vajon melyik juthat majd nagyobb szerephez a leendő HB esetében?
  • Toweliee
    Ne lőjj bele a másikba. Am honnan kéne tudni valakinek is, hogy te épp lőni készülsz..
  • okosszöszi26
    azt nemtom megérteni, hogy akkor miért engem kell büntetni, ha a f@szfej a lövésem pillanatában beugrik elém, és jól beledurrantok hátulról.
    alig várom már, hogy lőhessek, betölt végre az a qrvalassú ágyú, megnyomom a gombot, erre egy beugrik elém a csapatunkból, sebzek rajta jó sokat aztán nézhetem, hogy mennyi a bünti
    hát kösz szépen

és ilyen napjában sokszor

tudom, nyilván bennem van a hiba
    hogy lehet az ilyet kivédeni?
  • EmR3
    akkor már én is büszkélkedek kicsit

M18 Hellcat, Erlenberg, Assault, 3088 dmg, top gun

T29, Sand River, Assault, steel wall, top gun

• foxbat88fx
    azta qva :D
    utánna néztem már kíváncsiságból a camo értékeknek ....
    waffentrager E-100 értéke 3szor rosszabb mint az E-100-é ...
    a Su-100 pedig 43szor!!!!! rejtőzik jobban mint a WT E-100 :)

akkor jól éreztem teszt szerón, hogy vmi nagyon nincs rendben a camojával
  • Eagle16
    "15th Anniversary Tier X Special, 113 Focus"

link

kisokka: úgy emlékszem hogy 6,1 helyett 4,2 millióba szoktak kerülni.

6100000*0,7 = 4270000

És igen, az is olcsóbb lesz. Tier 8-tól 10-ig 30%-kal.
  • Oddball29
    Jobban sikerült körök hétvégéről.

E5 Erlenberg

E4 Erlenberg

FV B North America

Leo 1 Karelia
  • foxbat88fx
    akkor az a Te balfaszságod :)
    jó persze, nem azt mondom hogy egy Himmelsdorfon láthatatlanul kell sniperkedni, de bármilyen nyitott pályán beállsz egy bokorba és sose spottolnak fel ha nem enged be spottert az enemy
    brutális camoja van ISU-nak, én tudom, van vele vagy 700 csatám
  • kisokka
    Végig spottolva voltam, T8-as csata volt csak, szóval nem akartam nagyon kempelni :D
  • kisokka
    Akkor elvileg a 113 is olcsóbb lesz, nem? Nem szoktam figyelni, a T10-eket mennyivel szokták leárazni?
  • foxbat88fx
    szar érzés 8-900-akat sebezni láthatatlanul mi? :D
  • Thoryne
    A vicc az, hogy highon lazán játszható nekem a BF4 multi, néha még jobb fps-t is kapok mint WoTban medium-highon.
  • kisokka
    ISU-ra feltettem a BL-10-et, majd futottam egy kört:

Győzelem!
    Map: Siegfried Line
    Date: 2013.11.06. 10:46:31
    Jármű ISU-152
    Szerzett tapasztalat 1 935 Szerzett kredit: 69 990
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • Pales27
    bocsi nem rak vmiért per jelet
    C:(Users)(FELHASZNÁLÓNEVED) (AppData) (Roaming) wargaming.net
  • Pales27
    Csak egy tipp, nekem egyszer működött más játéknál:
    C:UsersFELHASZNÁLÓNEVEDAppDataRoamingwargaming.net
    ezt a wargaming mappát töröld
  • Roger6
    Jó isten!!!! Crossy-val egy klánba kerültem!!!!!!! Vagyis ő került velem!
  • Toweliee
    Az új gift shop forintban írja ki az árakat.
  • Master91
    - Ázsaiaknak is az lesz

- Eagle nem téved,jó forrásai vannak

15.ére nyugodtan készülhettek erre az akcióra :D
  • madmanic
    A ccleaner nem törli a regisrty bejegyzéseket, valamelyik patch után ugyanez volt a hiba, ezért írtam a Regcleanert. ( freeware )

• Szepy2884
    Uraim, mindenkinek köszönöm a segítő tanácsait

Sajnos nem váltak be, pedig azt tettem amit mondtatok:

1. uninstalláltam a játékot, ezzel törlődött a mappa is
    2. Ccleaner futattatva majd a gép újraindítva
    3. Eu serverről install exe leszed, majd WOTlauncher exe indít
    4. Semmi
    5. Avast vírusírtó kikapcs majd újabb próba a telepítésre
    6. semmi

Lehet, hogy a hiba bennem van, de már nincs ötletem hogy még mit kéne tennem
  • PiciPanzer
    Erről van valami forrás is, vagy csak találgatsz?
  • Sunsetjoy
    Ugye Top of the tree 15.-e körül vált? Akkor pont jó lesz a kínai ág a 110 megvételére.

Amúgy épp tegnap gondolkodtam, hogy az arty hónap alatt nem szaporodtak meg úgy az artyk. Erre rögtön minden meccsen 2-3 arty majdnem ott volt. Gondolatolvasó, baz+ :D
  • sumc
    az nagyon jó csapatban 5 nap alatt kihúztam a 110et akijósan megtudom venni a wzt:)
  • Eagle16
    A következő Top of the Tree akcióban a kínai nehéztank ág lesz benne.
  • madmanic
    Töröld ki a mappáját is ha fent maradt uninstall után.

Regcleaner nevű programmal töröld ki a registry bejegyzéseit. Tehát mindegyiket, ami wargaming.net vagy wot kifejezést tartalmaz. ( programon belül van egy backup fül is, onnan is )

Indítsd újra a gépet.

Utána elméletileg telepíti.
  • madmanic
    5-6 fps el...
  • kisokka
    Csak egy tipp: nézz körül a vírusirtódnál(ha van), van olyan irtó, ami sokáig azon görcsöl, hogy engedje futni a letöltést, vagy se(konkrétan nem WoT-nél, hanem máshol már előfordult velem hasonló). Közben te meg nézel, mint a lukinyúl, hogy miért nem megy.
  • Antimat
    Esetleg próbáld meg valami regtisztítóval (ha van Win7 64bitre)
  • Szepy2884
    illetve megkérdezi, hogy megengedem-e hogy a program módosításokat hajtson végre bla-bla és én persze engedem, de aztán semmi, konyec nyemá filmá.
  • Szepy2884
    és a rendszergazdakénti futtatásra sem reagál.
  • Szepy2884
    Pardon. szóval: Win7 premium 64 bit, 8 Gb, GTX 480 1 Gb a C-n rengeteg hely. Acer laptop. Korábban schimán futott.

Az asztali gép hasonló konfigos, de ott nincs gond. A probléma azóta van, hogy a laptopról 1x letöröltem, de most nem tudom vissza rakni.
  • Master91
    Kéne kicsit több info, Win7? Bit? Géped?

Elég hely van C-n?

Minden lófasz fent van ? ( .NET Framework stb stb )
    Futtasd rendszergazdaként?