418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• EmR3
    Hát tedd fel hozzá.
  • darkwraith
    Hogy mennyi hasznos információt lehet ezen a fórumon napok óta megtudni!

Nem menne már ez a sok egymást fikázó el privátba?!

Na várjatok, n is kezdek vitatémát:

1. Imádok artyval játszani. (kedvencem az iskolabusz)

2. A WT király , a wargaming elmehet a picsába!

Várom a reakciókat

Ja , és kedvelem Mátyáshunt is.
  • Karelgott
    Engem ezzel is kidobál.
  • foxbat88fx
    xDD
  • crossy104
    Nemrég tájékoztattak NH3CL esszéjéről.

Szép nagy baromságot sikerült itt összehordanod a sérelmeid miatt.
    Sajnos pár dolgot kihgyatál kisgyerek.

Másfél éve azért lettél kirúgva a HPTS-ből mert keverted a szart. Lázitottad az embereket. Erre sokan emlékeznek.Gondolom arra is, hogy nem egy klánt szétrugtál már.
    Ennek ellenére bizalmat kaptál.
    Az elején ment minden szépen. Egyszer csak elkezdtek megkeresni az emberek hogy cinkelsz,cseszegetsz igen sok embert és arcoskodsz.
    Miután kérdőew vontunk Bee-vel félig a könnyeiddel küszködve elmondtad hogy magánéleti gondjaid vannak.
    Elmondtuk, hogy a régi NH-t szeretnénk látni.
    Elnézést kértél.
    Pár nap múlva viszont ott folytattad ahol abbahagytad.
    Nos magánéleti okokból nem kellene a 12 éves Bahilkát és másokat nyilvánosan megalázni ts-en.
    Kutyát nem érdekli hogy megcsalt a párod, vegyél Viagrát vagy növessz nagyob farkat.
    DE!!!! Ne a klánon csattanjon!

A klán nem lett szétrúgva. Az ott lévő aktiv emberekkel döntöttük el hogy átmegyünk egy másik klánba.
  • Master91

Map a lényeg

GYŰLÖLÖM KOMARINT!
  • Pales27
    Tuti van ilyen mappa, csak valószínűleg rejtett, a mappa beállításai miatt.
    Nekem az Appdata-t tette rejtettbe. így kell láthatóvá tenni
  • EmR3
    Mázlista, nekem 10k damage és 9 kill kellett hozzá.
  • Master91
    The next update of World of Tanks will be Version 8.10. More information will be added to this page as the details of the new update become known.

http://ftr.wot-news.com/2013/11/06/confirmed-next-patch-is-going-to-be-8-10-not-9-0/

FTR tipp:

So I guess 8.10 will bring the Japanese tanks without the graphic changes. Should be interesting.

Szóval 8.10 lesz (...), amibe valszeg csak új tankok jönnek.
  • Pares
    A wot launcherben kattints rá a jobb felső sarokban a franciakulcsra. Ki van pipálva a "Torrent engedélyezése"? Ha nem, pipáld ki. Ha igen, akkor lehet, hogy az ott látható 4 jegyű számot be kell tenned Win Firewall kivételnek.
  • Szepy2884
    pontosan!
  • Master91
    Hungarian armor part 3 – Toldi
  • NH3CL
    Választ kapok rá vagy annyira nem olvasod? :D
  • kisokka
    Hát, ha te ezt szűrted le abból, hogy nem kempelek olyankor, amikor nem kell, akkor menj.
  • madmanic
    Én ezt használom
  • Pares
    Elindítod a telepítőt és a letöltést sem indítja el? Mert akkor netes problémád lesz, Win Firewall, port, vagy valami hasonló.
  • popey8
    Na véééééégre Csak augusztus eleje óta várok erre.

#271486 Forrás? Vagy csak ironikusan írtad? Engem eddig mindegyik xvm kidobált, így utánanéztem kicsit a témának. Állítólag nem is az xvm-mel van gond, mert modok nélkül is csinálja, vagyis kliens bug. Ezért érdekelne, h ezt tényleg SerB mondta? Ha igen, akkor tényleg nem moddal lesz a gond. Újabb pecs, újabb bug...
  • Szepy2884
    Köszönöm a válaszod, de nálam még ilyen sincs. Nincs mit letörölnöm.
  • Szepy2884
    leszedtem a wise registry cleanert. Gondolom Te is ezt használod. Futattam (érdekes hogy egy raklap hibát talált, de mindet javította), újraindítottam a gépet és a probléma semmit nem változott.

Félek kezdek már az agyatokra menni a problémámmal
  • Roger6
    Thx, olvasom!
  • NH3CL
    Roger:

Küldtem PM-et.
  • Roger6
    Na végre, Tank Ász egy kurva mákos meccsen, jó adta (NO GOLD, ONLY Tier 10: Replay

• voivod32
    Az előbbi meccsemen egy Pz.Sfl. V szándékosan tolt előre engem(Cromwellel voltam) , miközben az ellenség folyamatosan körém lövöldözött, az előttem álló SU 100-at kilőtték, mert nem bírtam visszaengedni. Utána jól lenoobozott ez miatt. Írtam a német TD-nek, hogy Stop blocking, de ő csak tolt. Ekkor belelőttem egyet ő visszaadta,én is, és ekkor már harcoltunk. Sikerült, előrefelé kijutnom, és körbemenve beálltam mellé, és kinyírtam.
    Az eredmény: végig gyalázott, az artynk engem lőtt, miközben egy ellenséges td-vel harcoltam, pedig én mentettem meg a meccset egy bázis reseteléssel. Bekékültem, és ezt az üzenetet kaptam:
    [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG]
  • Roger6
    Szünet van a suliban?

• Malarki
    Hát én ettől a HB-től sem várok sokat. Az, hogy stock Tigrissel lövöldözöm a T-34-eket Malinovkán nem igazán izgat fel. Ugyan olyan random csata lesz, csak meghatározott tankokkal és felszereléssel.
  • Toweliee
    Nem futok bele ilyenekbe nap, mint nap. Ezt leírtam. De mindegy.
  • foxbat88fx
    Én is örülnék a HB-nek... lesz vagy 30 tankom amit vinni tudok, ha nem több
  • FosTalicskaa
    Szerintem is. De úgy látszik egyeseknek könnyebb értetlenkedni mint belegondolni azokba a helyzetekbe amikbe napról nap belecsöppen.

3-4 kocka távolságnál már legfejlebb magára lehet az ember mérges, hogy bevállalt egy kritikus lövést és persze, hogy nem sikerült...
  • VanDaal
    Köszönöm az infókat!
    Akkor lehet a Pershinget választom a kettő közül. M46-ról kevesebb pozitív megnyilvánulást hallottam mostanában. Német és orosz technikából már elég sok pihen a garázsomban a közepes tierekből, amik közül szemezgethetek majd. Kínaiaktól pedig az IS-2-t tartottam meg. Csak gondoltam, minden nemzetből beszerzek legalább egy-egy olyan tankot, amivel lehet majd HB-zni.

Foxbat:
    Én optimista vagyok, és már jövő év közepe környékén számítok rá :)
    Egyébként meg van egy "fölös" med legénységem, van üres garázshelyem, és akciósak a tankok, amik közül választani szeretnék, ennyi :)
    Pershingem már volt, de elég régen. Akkor szerettem, de azóta sokat változott a játék... M46-ot meg sohasem próbáltam.
  • Malarki
    Lassan már le kelle cserélni a fenti nagy kék feliratot. Meg valahogy értelmesebben is meg lehetne fogalmazni. A házigazda bácsi ránézhetne, ha megint erre jár.
  • Sunsetjoy
    Erről az jut eszembe, hogy Cliff pályán a középső dombnál egy srégen elém beállt tigris mögül lőttem ki egy ellenfelet - úgy, hogy a tigrisünk lánctalpa és a hátsó test közötti vízszintes résen tüzeltem. Ha ott megmozdul, annyi :D
  • Toweliee
    Az más. Erre nem gondoltam, mert ez még ritkábban fordul elő velem. Ebben az esetben stoppossal értek egyet.
  • Master91
    Szerintem nem 3-4 kocka távolságról beszélnek hanem max. 30-40 méterről
  • Toweliee
    Ó igen, főleg 3-4 kocka távolságból te azt fogod nézni az ellen helyett, hogy kinek a tűzvonalába mászol bele. Még a lövege irányát is észre veszed. Jó neked.
  • stoppos
    Az ilyen csak akkor jó, ha ki is lövöm. Utána meg hisztizik, mint egy ötéves. Olyankor megéri. Ha csak beledurrantok, akkor az nem móka.
  • foxbat88fx
    értem... szóval legközelebb ha ISU-val betesz engem Prokhorovkára top tiernek akkor menjek előre? :)
  • EmR3
    majd fog ez is....

serb szerint a 0.8.10-es hotfix-el javítják
  • Oddball29
    Talán lesz 1970-es India-Pakisztán tankcsata is Centurionokkal meg M48-akkal.
  • Master91
    Nincs annál jobb mint mikor a td-mmel elfoglaltam a pozíciómat, várom a first spottot, de valami alpári paraszt bemászik elém és lelkesen puffogatja azt a lepattanóival, akibe én ~50%ot csapnék...
  • kisokka
    Top tankként nem fogok egy bokorban dekkolni, amikor lehet szedni az ellent is. Én kérek elnézést, hogy nem kempelek olyankor, amikor nem kell...