418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Bot.
  • Kishawer

• Count Adyn
    Mert a sok hobbináci azthiszi hogy majd azzal halomra lő mindenkit és bevetődik az ellen közé elsőként aztán meg habzó szájjal nézi a füstölgő roncsot:D Pedig tényleg jó tank ha kis türelemmel és kövér medként használva:D
  • Gottfried
    Érdemes csemegézni a statjában.Most már csak azt nem értem hogy hogy a fenébe lett neki T62-je,úgy hogy prém tankkal gyakorlatilag nem ment,a t54-el van 100 csatája és olyan statja hogy 10000xp-t nem keresett vele összesen.
    A 11K csata és az 1K kill megérne egy tanulmányt.
  • Gottfried
    Az ilyen retardált nyomorék miért játszik ??? 11K csata és 41 (negyvenegy)!!!!! vn6. Természetesen t10 meddel jön a kis buzi és el sem mozdul a kezdőkörből.Nem AFK,onnét lövöldöz.Ha nem lettem volna kék tegnap,kilövöm a picsába de nem akarok megint pihenőre menni.

• PetiPetiHUN
    Nekem bejön az oldal és én vagyok SamanApo. Kíváncsi lennék miért sírnak sokan a Tigris miatt?
  • Roger6
    Link tuti jó?
  • PetiPetiHUN
    Miért nem Op a Tigris?
    Rákattantam a Tigrisre az utóbbi időben és nagyon élveztem. Szuper tank több szempontból is a kategóriája legjobbja és ha az előnyeit ki tudod használni élvezet vele a játék. Van benne gold de nem használtam egyet sem tegnap és csak úgy fosta a pénzt a kicsike.
  • Solten
    Bongesztem SS cikket a Toldirol es mire bukkantam, Toldi pancelvadasz prototipus:

7,5cm Pak 40 L/46. Jo lesz T3-asnak... (vagy 4?) :)
  • Solten
    Megszokott.
  • 400V
    Egy kis érdekesség német fanoknak!

2959 15 cm K, Entwurfe, Berechnungen enthalt:
    15 cm K L/40 fur [PzkpfW "Maus"]
    15 cm KWK in Tiger II
    7,5 cm KWK und 15 cm KWK L/38 fur Pzkpfw "Maus"
    15 cm K L/38Patronen fur Pzkpfw "Maus"

http://overlord-wot.blogspot.hu/2013/10/wot-krupps-archives.html
  • MrSnail
    A ki tud rosszabb játékost témában neveznék:

http://worldoftanks.eu/community/accounts/512152101-TRAKIECA/

kis ízelítő:

13000 csata
    1400 kilőtt tank
    40% winrate
    42% találati arány
    0 Mester jelvény
    116 átlag sebzés csatánként
    4 tier X tank
    EFF 276
    WN7 95
    WN8 24
  • nemtudommivan
    E szerint a chaffe es a t71 elvesztette a szuper alcajat az amx-ek viszont megtartottak igy ok lettek a nyerok. A hellcat meg tovabbra is aljaskodhat lathatatlanul.
  • popey8
    Az milyen dolog már, h T7-es csatában én sebzem a legtöbbet egy T5-ös káddal?

Ronda, mint a bűn szegény, de nagyon élvezetes köröket lehet vele menni. Igaz papír, de a camoja elég jó és mozgékony (gunon kívül stockként mentem vele végig). Csúnyán a hátába lehet vele kerülni bárkinek. Mindenképpen a rövid 88-assal kell használni, h megmaradjon a nagy lövegkitéríthetőség oldalirányban. Van olyan jó funolásra, mint a T49. Ilyen stattal sikerült befejezni (érdemes megnézni a dmg és a kill ratiot):

• PiciPanzer
    Mindig vannak érdekes lepattanók, de ez most valamiért mellbevágott :). Utána még jól elviccelődtünk a VK parancsnokával, jó fej volt, ő sem értette :). Persze azért kilőttem :P
  • kisokka
    Matek-random, Gizike-gőzeke...
  • FosTalicskaa
    Ha tényleg lenne mögötte matek meg lemodellezett átütések meg egyéb b*szások amiket az egyik videójukban is állítottak akkor ilyenek nem történnének meg...
  • kisokka
    Nem a gyakorlóskulót kellett volna betölteni és akkor "they're hit" lett volna

Amúgy ezen gondolom te sem lepődsz meg komolyan. Legjobb, amikor JagdE100-al Batmobil oldaláról pattanok. Én elhiszem, hogy szögek, meg némi matek, miegymás, de azért megrohadhatna
  • PiciPanzer

• foxbat88fx
    OPÉ szarok ezek.... nem adok többet 1-2 peccsnél és nerfelik...
    erre felteszem az autómat
  • GabeE3e
    Két Waffen aprított

• Desmodromic
    Most találtam, ha valakit érdekel /bár lehet, csak nekem új/:

8.9 camo értékek
  • xotyi
    Először letöltöttem a legfrissebbet szépen feülírtam a fájlt,játszottam 3 meccset, a 4. végén fekete képernyő,de hang meg volt mintha a garázsban lennék,ezt eljátszotta még kétszer és inkább töröltem az application sfw-t.:)
  • lammaer
    Mi a fene.. először átnevezted aztán a biztonság kedvéért le is törölted vagy mi? :)

(ha a legfrissebb XVM buildet leszeded és felrakod, a többiek azt írták már nem kell törölni)
  • maross
    Meg mindig van folos 1500 aranyas invite kodom, ha be akartok huzni haverokat a jatszmaban (CSAK VADIUJ REGISZTRACIONAL ADHATO MEG, 1DB KOD). ha kell, privi.
  • lammaer
    Neked annyival boyolultabb a dolgod, hogy még tornyod sincs :P
  • GabeE3e
    [spoiler]
    Ilyen retardált nyomorék teamet még nem láttam t10-ben.

• xotyi
    Megtörtént mindkettő, töröltem a fájlt így nincs töltőképernyőn százalékos esély(legalább 10 másodperccel később keseredem el), de legalább nem dobál ki:)
  • Kubukli
    Illetve ezt nemnek veszem :)
  • Kubukli
    Kár volt pazarolni a sávszélt...
  • lammaer
  • Kubukli
    Pz.Sfl. IVc alap felfüggesztése elbírja a második (8.8) löveget?
  • hajagosv
    Sziasztok szerintetek ez esélyes a napi td versenyre ?
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=8zj8ct2zvxw89hwfae6h.jpg
  • lammaer
    ez igen, fórummotor rulez.. szóval:

a gui-flash könyvtárban nevezd át az ott lévő application.swf fájlt másra, vagy töltsd le a legfrissebb buildet az XVM honlapról.
  • Bee
    Hm... Megmagyarázod?
  • lammaer
    A.
    es_mods.8.9guiflash könyvtárban töröld le/nevezd át az ott lévő egyetlen application.swf-et

B. vedd le a legfrissebb XVM buildet a fejlesztő honlapjáról.
  • Sir Charles
    Egy ilyen kéne a Wot-ba felderítőnek :)
  • xotyi
    Hát ezt nem hiszem el.. ma 3 csatánként kivág az xvm,vagy csata után fekete képernyő.. :/
  • csoszi87
    Csak hogy legyen egy kis csámcsogás.
    nicallo69
  • darkwraith
    nem word, hanem world és of tanks :d