418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #271644 Szerintem pont a 60 millis spaced armort találta el a VK testének hátulján-tetején-oldalán :) Bad luck :) -
R3nton #271643 Hogyhogy visszatértél am? :P -
R3nton #271642 én t5-től kezdtem a kínait, idáig 1 tank volt amire azt mondom átlagos vagy átlag alatti az a 59-16. Egyébként mindegyik remek :D 9-es 10-es heavym még nincs, de azokról is csak jót hallottam.
Nekem mondjuk nagyon fekszik a kínai stílus... -
foxbat88fx #271641 nincs... hulladék szarok :)
orosznál nincs jobb.. most is indien panzer-t tolom
SU-152őt lőttem szemből... első 6 lövés nem sebezte
2-t a gun spaced armorja nyelt be, 2őt a talp, 2 meg megpattant az elején...
oroszon kívül melyik nemzet tud ilyet? :D semelyik -
R3nton #271640 Wz-132 Tank ász (JT Blow Up xd :P )
Mentem egy tankászt a félig stock Wz-132-vel. Az elején kicsit passzív voltam mivel kicsi a map és nem volt szükség spotra. Nem is az a lényeg, hanem, hogy ammoracket lőttem a JT-nek majdnem full hpról. Na ilyen pillanatokért érdemes játszani. :D -
Asszem most nem értelek:) Kipróbáltam én is az application.swf törlését és amíg törölve volt addig nem vágott ki 1x sem (mondjuk ez csak pár csata), de visszaraktam, mert úgy nem működik az xvm több funkciója, ami nekem hiányzott. Csata után lépked ki, szal ráérek visszalépni:) Csak az volt probléma, h visszalépéskor nem mutatja a csata végeredményét, de ezt is megoldottam egy active dossier uploder nevű progival.
Neked működnek a szóban forgó xvm beállítások az application.swf fájl nélkül? Vagy miért írtad, h átküldöd res_mods mappát? -
Foxy! Nincs kínai tankod?!!!! Pedig nagyon csípnéd őket! -
foxbat88fx #271637 Na ezt is megéltem :D
WR-t ne nézzétek, sokat buktam mióta visszatértem :/
-
10 Gigás net... azért még Neo is beny@lna tövig...
-
Toweliee #271635 Most nem leszek gép előtt, de ha dobsz privátba egy mailcímet átküldöm neked a res_mods mappámat miután visszajöttem. -
agybajos, nincs baja csak a játéknak van..... de tudod mit , majd letöltöm ha lesz időm de akkor is trágya megoldása van a wargamingnak... ha meg lenne a steel beats pro-m lesznm az egész wot -ot, lényegében csak az emberek miatt jövök fel, tagok miatt. Ki van ez találva. -
10 Mbit-re gondoltál?:D Vagy megfurtál egy optikai gerincvezetéket?:) -
azt most vajon mi lelte ezt a játékot, hogy az artim összes lövedéke a pöttyös körön jócskán kívül csapódik be össze-vissza mindenfelé? 
picit idegesítő, mikor hosszú másodpercekig várok, hogy beszűküljön a gyűrű, lövök, erre kukutyinban becsapódik. -
Most izé, a motorhangokat nem halkítja le a játék options menüjében az audio fül alatti vehicle csúszka? -
Ez így jó is lenne, csak nekem nagyon hiányoznak a nem működő xvm beállítások:) -
Thoryne #271629 Ülj le fiam, egyes.
És de, XP-re is termett a játék, ruszkik kb 50%-a XP-vel tolja.
Amíg ilyen szarságokon kiakadsz, jobb ha nem is játszol vele. Igen vannak benne bugok meg zavaró dolgok, amik hátráltatják az előrehaladást, de tudod mit? A többi játékost is ugyanúgy hátráltatja és zavarja. Ja, és hogy a géped kikapcsol... valami nem stimmel a _gépeddel_. -
10 gigás a netem, ez a játék egyszerűen hihetetlen sza* lett. Letöltéskor ami sok esetben 10 rát vesz el , nem enged eközben semmi más internetes hozzáféréshez engedni... lefoglal mindent eközben még a gép is kikapcsol, lehet hanyagolom egy darabig ezt a fo*t. Jobb nem is költeni erre,még jó hogy leálltam .Hiába nem xp-re termett játék. Win 7 után kipróbálom majd de már soha nem lesz a régi. Steel Beats GOLD , PRO , na az szimulátor, de jó lenne a pro változatot valahogy megszerezni... -
Toweliee #271627 Így kell elérni:
-
kisokka #271626 Az előbb félreírtam, mert nem az első, hanem a második van megoldva, a motorzajok még mindig hangosak 
Én egy kicsit másképpen találtam meg, a láthatósága alapból le volt szedve 20-ra, átírtam 70-re és úgy is jó. Egyébként még nem találkoztam ezzel a "hibával" így, pedig minden verzióban használtam már.
@Thoryne: Kösz oda is, ha popey8 megoldása nem jön össze, akkor malmozok addig, amíg kijön a peccs
-
Toweliee #271625 Ejha, ez nagyon konkrét.
Szóval át kell írni az Application.swf file nevet másra, és nem lép ki. Az elérési útvonalat nem tudom beírni mert ahogy az előző hsz-ből is látszik nem engedi az sg fórum (vagy SerB). -
Én már ezt ha álmomból felkeltenek akkor is tudom:D Minden pecs után, a legfrissebb mod verzióban alapértelmezett a line és mindig át kell írnom. -
Toweliee #271623 Én átírtam res_mods .8.9guiflash mappában az Application. swf file nevét és tökéletesen működik, nem lép ki. -
Thoryne #271622 És tényleg ott a drawbox beállítása... erősebb szemüveget kéne vennem. -
bornofakone #271621 legények nekem sincsenek (3. skillig kipörgettem őket, majd bevágtam vk4502a-ba), szval lehet majd gw tiger legénységéből pakolok bele, azzal úgy se játszok :D -
Thoryne #271620 1. Solved.
2. Átnézem a fájlokat, nem találtam bennük erre vonatkozó sort. (XVM-es mapban lehet)
3. Szerintem nem az XVM dobál ki, nekem még a 8.9 megjelenése napján kiadott xvm verzió van, és egyszer sem dobott ki. WG-sek írták, hogy lesz rá valami patch, tehát elvileg a game a szar. (Bár mindenki mindenfélét mond már...)
4. Na ebben nem tudok segíteni
-
2: Mmap.xml fájlban írd át ebben a sorban a line-t mask-ra - <drawboxstyle>mask</drawboxstyle>
3: Igen másokat is kidobál. A legfrissebb nigtly xvm-mel szintén. Azt hallottam, h modok nélkül is. Újabb bug. Reméljük köv pecsben javítják. Van egy megoldás talán működik, de nem biztos. Flash mappából töröld ki az application.swf fájlt. Többen mondták, h így nem dobál ki, de mivel vszeg kliens bug lehet ki fog, csak nem olyan sűrűn. Ja és így nem fog működni az xvm hangár és töltő képernyő "része".
4: Nem vagyok médium, se gondolatolvasó
-
Helló mindenki! Tudom, hogy már ezerszer kérdeztem, de nem tudja valaki, hogy az XVM jelenlegi verziója milyen időközönként frissíti az adatait? Mert nekem úgy tűnik, hogy soha. -
Ha eddig a kedvenced volt, most imádni fogod :)
Én is vissza akarom venni, csak nincs hozzá jó legénységem -
NH3CL #271616 Maradjunk annyiban, hogy nem véletlen 300 Ft a könyveinek ára a SPAR-ban a kassza mellett... -
kisokka #271615 Az első megoldva, viszont már majd' minden csata után kidobál. Iszonyat ez így. -
kisokka #271614 Pár mod-okkal kapcsoltaos kérdés:
1. Gnomefather-féle motorhangokat lehet valahogyan halkítani? Jó lenne, csak eléggé elnyom minden más hangot a motorzaj.
2. Locastan HD minimap mod-ban a látótáv jelző piros négyzet elég vékony, alig lehet látni. Miképpen lehetne láthatóbbá tenni?
3. Az XVM másokat is kidobál, vagy valamelyik moddal akad össze?(ezt egyébként nem hiszem, mert az első verziós xvm is kidobált, és akkor még semmi más nem volt rajta)
4. Ezt elfelejtettem, de volt még valami.
Előre is kösz
-
Oddball29 #271613 Tudom, hogy az a művészneve. De egyik alteregója alatt se volt hozzá szerencsém. -
bornofakone #271612 sztem f2f most bármelyik t7-t megesz a rofjával és hp-jével :)
eddig is no1.-nek tartottam, buffolt állapotában nem játszottam sajnos vele (előtte adtam el :S) de lehet vissza fogom venni, mert kedvenc tankom volt :D -
Nikosi #271611 Kurt Rieder annyira hiteles mint, a nagy magyar mester Földi Pál. -
Oddball29 #271610 De valami forrást csak használ. -
NH3CL #271609 Kurt Rieder nem történelmileg hiteles, hanem szórakoztató fantasy könyveket irt. Aki egy kicsit is konyít a történelemhez az tudja. -
Oddball29 #271608 Ez a könyv próbál keresztbe hivatkozni? -
foxbat88fx #271607 "most" erősítették a Tigrist... sztem már nem átlagtank, hanem kifejezetten veszélyes!
Régen simán leálltam vele harcolni szemből 1v1-ben,,, most inkább kerülöm mert a HP-ja is sok és tölt mint a vadbarom -
A tigrist 8.8ban buffolták, próbáltam teszten és tényleg jó lett. Gyorsan tölt, gyorsan céloz, jó köröket mentem vele. T29 után sztem a 2. legjobb heavy jelenleg T7ben. -
lammaer #271605 Ezért sírnak:
Nincs azzal a tankkal semmi gond, abban a tierben nem rossz, de tény, semmi extrája sincs amitől kiemelkedne a többi tank közül. Ez a "probléma", túl jól be van T7be balancolva és csak egy átlagtank, semmimás.