418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #271684 1-2 napja olvastam FTR-en, hogy jön az a nerf. Bár nem értem, hogy a tórger behozatala után, miért is van szükésg a T-57 heavy nerfelésére... -
Szpecnyaz #271683 Mondjuk a camo nélkül nem érnének sokat. Lásd Sturer Emil, annak nincs camója, ami használhatatlanná teszi. -
yossarianHUN #271682 Ki a fene beszélt arról, hogy nerfelni kéne? Nem vagy kicsit paranoiás? Én csak annyit mondtam, hogy durva a camója, slussz passz. Ahogy a Waffentrógernak az ágyúja, a T95-nek a páncélja, stb. stb. -
besti #271681 Igen, mostanra pl. teljesen elhalkultak a Foch 155, T57 HT nerfelési hírek is.
Brutális az új ág német TD ág camoja, már rég mindenki fel van spottolva, de ezek még akkor is láthataltanok és osztják 500-700 damage-t. -
R3nton #271680 Mondjuk ahhoz az ághoz szerintem pont a kutya se nyúlt idáig. Meg mit nerfelnél azon, mikro a tornyát se tudja körbe forgatni szerencsétlen. Aki ki akarta grindelni a obj-140-et annak sztem már volt T-54-e, mint ahogyan én tettem.
Nem a medium tankok camojával van a próbléma, hanem az egyre brutálisabb tűzerejű TD-kkel. -
besti #271679 Várj, itt azt hiszem félreértés van :) Mi a T-28 Protoról beszéltünk, ami tornyos is és nem 75-ös a frontja. Az SU/ISU-152-vel nem lehet legelöl menni, csak akkor, ha van értelmes support. Az ISU-val emiatt nekem 7000+ damage kellett a MT-hez. -
R3nton #271678 T10 TD camo értékek
Lol a WT e-100 camoja, mondjuk meg is érdemli, hogy még a Mausnál is szarabb legyen xd -
Szpecnyaz #271677 Azért használhatatlanná nem szoktak tenni semmit. Meg már elég rég volt olyan hogy valamihez komolyabban hozzányúltak volna pár hónappal a megjelenése után. -
yossarianHUN #271676 Az ISU-n én is pont meglepődtem. De a SU-152 kamója is jóval gyengébb a T25-AT-énál, amiket meg én kb egyenrangúnak éreztem. -
yossarianHUN #271675 És ez mennyire zavarná SerB-t? Megvolt a beetetés, mindenki rávetette magát az új ágra, szépen fogyott a prém, xp váltó arany, lenyugodtak a kedélyek, jöhet a nerf. Nem az első és nem a második eset lenne.
R3nton: Bocsáss meg ha belegázoltam a lelkecskédre, de veled ellentétben nekem nincs mindig affinitásom egy kis anti-TD propagandára. -
R3nton #271674 múltkor egy nap alatt mente4m 4-et:P Szerencsés napom volt :D -
Szpecnyaz #271673 Am engem még az lepett meg ebben a táblázatban hogy az ISU camoja annyira nem is durva mint amilyennek tűnik, pl a T28 camoja jobb. Pedig én ez nekem nem tűnik valósnak a tapasztalatimhoz viszonyítva. -
R3nton #271672 És??? A WT E-100 meg egy sorozatból 3300-at lő. Na bumm, nagy szám, hogy jól rejtőzkdöik a 320-t pötyögtető obj-140. -
Szpecnyaz #271671 Hát elég nagy kicseszés lenne, mert anélkül a camo nélkül mehet a kukába. -
yossarianHUN #271670 Mi már 8.8 teszten is konstatáltuk gyakorlóban, hogy bokorban állva csak az 50 méteres határt elérve lehet spottolni. Ugyanez áll az Ob. 140-re is. Nem kicsit durva a rejtőzködésük.
Szpenyaz: Csak aztán nehogy áldozatul essen valami "váratlan balanszolásnak":D -
Szpecnyaz #271669 Az igazi poén az hogy a WT borsnak mozgás közben jobb camoja van mint a másik kettőnek álló helyzetben :D. -
nemtudommivan #271668 Object 416 rejtozese kicsit odab*sz. 24,26 allo helyzetben. A hellcatnak van 21 korul. Akkor ez mit tud ? -
Ez mind így igaz! A T28 Proti egy szörny! Csak ne lenne olyan iszonyat lassú! -
yossarianHUN #271666 A Ferdinek jobb az álcája, mint a JP2-nek? Wattafakk? Értem én, hogy magas megatöbbi, de azért már mégis. Én eddig abban éltem, hogy a TD ágak java a mozgékony - jó camojú - nulla páncélos, és a lassú - fos camojú - masszív páncélú koncepciókkal operálnak. Meg se fordult a fejemben, hogy a Ferdi veri (ha csak kevéssel is) a JP2-t ilyen tekintetben. -
PiciPanzer #271665 Ha sebzésre adnák, akkor legalább jóval több ászom lenne, de én noob basecamper vagyok, ezért nincs(pl.: obj.268,704, ISU, ferdi, jt). -
foxbat88fx #271664 kösz :D sík terepen 17-el megy... kis emelkedő és 12km/h nagyobb emelkedő 5km/h
nem hiszem, hogy 57%-os WR-el és 2116 átlag sebzéssel nem vettem volna ki a részem a csatákból... de annyira lassú szegény, hogy nem én megyek az enemyhez hanem az enemy jön hozzám :D
de mindemellett kíváló TD, csak ajánlani merem bárkinek -
MrSnail #271663 ja majd 75mm-es front páncéllal, torony nélkül, lassú fordulással az első sorban leszek = 2 perc alatt meghalok és nem osztom ki a sebzést amit szoktam, de csak ha veled leszek egy csapatban besti, de tuti te fogsz a leghangosabban sírni, hogy noob su-152-ő.... -
besti #271662 Kicsit aktívabban részt kellene venni a csatákban, nem csak hátulról puffogtatni "jó" TD-s szokás szerint, amíg mások vásárra viszik a bőrüket 
Nekem szeritnem már 4e körül megadta a kisebbik gunnal, csak akkor a frontvonalban voltam. -
foxbat88fx #271661 egyébként 4 tank ász-t szedtem össze 2 nap alatt.... (T28 proto, Nashorn, T-43 (1144-re megadta), Indien-Panzer)
megfigyeltem, hogy peccs után 1 héttel könnyebb össze szedni mert sokan nyomják az új ágat -
foxbat88fx #271660 azta rohadt... T28 Proto 7000dmg-re kaptam csak meg a tank ászt 
nehéz szülés volt... 185 csata -
Thoryne #271659 Ez csak a szokásos... ha te ülsz a tankban, semmit nem pattint, de ha ellened van, esélyed nincs átlőni. Pedig de, sokat pattint, csak a negatív eseményt (azt, hogy átlőttek) jegyzed meg. -
"Az EU szerveren gyertek az SG chat channelre, a jelszó mindig: 123"
baromira nem létezik :D -
Igen! Nekem is van SU152-m. De a piroskák nem ülnek bokorban, hanem rohamoznak vele, mint Zrínyi! Na ekkor nyer a papír! :D -
foxbat88fx #271656 jólvan na :D nem lehet mindenki 70%-os mint a prok :D
buktam 1%-ot egy hónap alatt :S -
nemtudommivan #271655 Lol... Type t34-eket meg a hozza hasonlo kis hp-s papirokat egylovesezem. Eleve ott a hiba a su-val kozlekedo reszerol hogy te latod meg ot elobb es nem o teged. Lathatatlan td-rol beszelunk. Mar ha egy bokorban ul . -
fúúú WR, fúúúú de gáz XD -
Hát... van KV-4-em, és sajnos azt kell mondjam, nem pattog annyira. Sidescrape-ben, meg az orra beforgatva, még oké, de van egy iszonyatos gyenge pontja: A KURVA NAGY TORONY! :D -
foxbat88fx #271652 A-m van, az pattogós azért... de ott az orosz KV-4 azon a szinten, az meg epic.. semmi nem pattog úgy mint az a szar :) -
Azért egy VK4502A-B-vel csúnya pattintós dolgokat lehet művelni... -
Persze, ez így van! Én sem úgy értettem, hogy 50 méterről egy vs egyben lövöm ki őket, mert azonnal kifingatnak. De, ha kellő távolságból fel vannak spotolva egy bokor mögül simán ki lehet nyírni őket. Még azt szeretem benne, hogy a legtöbben alábecsülik, mert kicsiket 'harap'. Mire rájönnek, hogy viszi őket, mint a vajat, már többnyire késő, hacsak egyből telibe nem kapnak. (A Su152-esek. ) A KV-1 játékosok 90 százaléka meg vérpiros, legtöbbször trollágyúval lődöznek, ami iszonyat pontatlan, ezért , amikor iljedtükben rámdurrantanak, elég sokszor mellémegy ,ezért igazi csemegék, mert azt hiszik, őket nem lehet kilőni. Főleg nem egy ilyen porbafingóval. Pedig igen! :D -
Nem tudom, amikor én nyomtam troll ágyúval meg Su-val, hullottak egy lövésre a Tier6-osok meg a kisebbek is. Amúgy is bármilyen TD közelébe kerülsz meddel vagy light-al, meg tudod szívatni. -
"Azóta 1x dobott ki csata végén spam_protection néven (???)."
Az nem mod hiba. Azért csinálja mert meghaltál, épp jött volna ki az eredményhirdetés és pont akkor léptél ki. Velem is megcsinálta már egyszer. 1v1-ben voltam, kilőttek, úgy bepipultam hogy nem vártam meg az összegzést. Kiléptem, közben meg bedobta volna az eredményt. Ez a spam protection. -
foxbat88fx #271647 hiányzott a game :) szeretem magát a játékot, nem a game szar, hanem a sok balfasz teszi szarrá :/
de ezt leszámítva ott rohad egy csomó tankom a garázsban, ha már kiszenvedtem őket akkor ne porosodjon az acc...
meg már az agyam se bassza fel a game mint anno :)
voivod:
megint találkoztam egy su-152-vel szemből.... 2-őt lőttem rá, találd ki mi volt :) (mindkettő 0 dmg)
aztán egy kv-1s oldalába lőttem 0 dmg-s criticalt majd egy másikra szemből egy lepattanót...
csíterek ezek az orosz tankok!!! IS-3 is úgy nyeli a 0 dmg-ket mint kacsa a nokedlit... csináld már meg ugyanezt KT-vel! -
SU152 kedvenc csemegém a Tier5-ös Type T34-el! Ja, meg a KV-1-es! Úgy viszi a homlokpáncélt,mint a vajat! ",5 mp-nként 52. Mire becéloz kap 4-et, odébbállok, 20mp múlva az oldalában vagyok és vége mint a botnak! :D
Tegyél egy próbát! -
3.
Engem is kidobált, végül hanyagoltam az XVM-et, újra össze dobtam a modjaimat XVM nélkül, kukáztam magamnak damage számlálót + térképet.
Azóta 1x dobott ki csata végén spam_protection néven (???).