418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #271764 Én szeretem,főleg ha T10 TD-m ellen rakja.
-
Plata #271763 Kacsa egy magyar modi vagy mittomén mi a halál fasza játékban,egy utolsó szemét cigány,aki magyarokat előszeretettel bannoltatja.Ha látsz csatában kacsa nevű játékost ne nagyon szólalj meg,mert könnyen lehet hogy magyar köszönésért is bannt kaphatsz.Mondván hogy moderátort zaklattál. 
Vagy devet,mert néha annak képzeli magát.
-
PiciPanzer #271762 Melyik francia tank van az új garázsban? A teste, a torony elhelyezkedése nem hasonlit egyik játékban lévőhöz sem. -
Komarin, ugyanolyan gagyi mint anno... 
Victory!
Komarin 08/11/2013 04:06:51
T71
Experience received: 3,378 ( x2) 55,365
Battle Achievements Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay -
Nem tudom, miről beszélsz, de meggyőzően hangzik! :D -
Biztos modi mint Kacsa.
Biztos nem tűri mikor rá mernek szólni mint Kacsa. -
Angelina Jolie a Parancsnokod? 

-
Életemben először chatbant kaptam! Pedig csak azt tettem szóvá, hogy miért kell T7-ben goldot használni! A fickó előre szólt, hogy' enjoy chatban!" Ez egy kicsit furcsa, hogy ilyen biztosra ment, nem?! -
Kegyetlen film :D:D -
Erre csak azt tudom mondani: Rübiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
robogo81 #271754 Na megvan a tettes,úgy néz ki hogy a háborús hangokban van a hiba:
World_of_Tanks
es_mods .8.9scriptsitem_defsvehiclesusa mappában a t1_hvy.xml-ben valami rosszul van beírva,ha átnevezed akkor is van lövéshangja de már középpontosan lő,nem gond a hiánya(nálam). -
foxbat88fx #271753 jó csapattal tényleg jó... anélkül meg orál kényeztetés!
most is épp németekkel tolom :) -
Ez a 7v7 csatamód nagyon jó. Csak úgy kiváncsiságból beléptem a Löwé-vel hogy keressen nekem egy csapatot, berakott egy lengyel társaságba, na gondoltam ez tuti szopás. Erre egymás után hoztuk le a csatákat és minden csatában átlag 80-100ezer kreditet kaptam.Egy óra alatt összelőttem 700ezer ezüstöt. Ha lenne jelentkező összehozhatnánk egy csapatot és esténként tolhatnánk ilyen csatákat. -
robogo81 #271751 Valamelyik mód csinálja,kipróbáltam 1 körre módok nélkül,akkor a belső nézet jó,lehet a célzó módok közül valamelyik,a bűnös a script mappában van,ha azt kiiktatom akkor megint középpontosan lő,de a módok használják a mappát. -
Ma kb 8 tankkal jártam így,szépen oldalról leláncolom magamnak szedegetem le róluk a hp-t mire az utolsó lövéshez készülődnék kilövik előlem, megvárják míg az ő ágyújuk minimum sebzése környékéig leszedem onnantól már csak egy klikk a freefrag. Az első 3 alkalommal még mosolyogtam,hogy mindenkivel megesik, a többinél már nem annyira.. -
nemtudommivan #271749 M6A2E1 heavy tanks , tier 8
1.1
0.5
0.2
Na ez aztan vilagithat. Bar nagyon keveset latni mar belole. -
Azt a 2 csajt feltölteném én is :D
aranyommal
-
Khaosz55 #271747 Training room hogy működik? Meg kell néznem. -
Tényleg iszonyat jó segge van! -
Szpecnyaz #271745 Ezt a gif-et fél nap el tudnám nézni annyira kellemes. -
Igazad van mára elég lesz, mert ideg-összeomlást kapok...
-
Ciprusi bankot vesznek, kell a lóóvéé. -
Jippijééééééééééééééééééé!!!! 
Fel kell tölteni a raktárkészletet.

-
Thoryne #271741 Ezek után bátran merem állítani, nem neked való a játék. Vagy ha mégis így gondolod, akkor ha ilyen van, hagyd abba egy kis időre (1-2 óra) vagy menj át egy másik szerverre. Vagy igyál meg egy sört. Vagy lazulj el... Bármi. Ne vedd komolyan, szard le ha ilyen történik. Azért játszol, hogy élvezd és kikapcsolódj, nem? Erre te itt ragelsz és pattogsz minden kis szarságon.
Vagy válts hozzáállást, vagy ne játssz vele. Ennyi. -
Training room, vagy egyszerre indított a három platoon, nagy eséllyel egy csatába is kerültök. -
Kép az előzőhöz:
-
Mi ez, ha nem a szopógomb csavargatása? (Bár a vége most jól jött ki.)
Rálövök egy Hellcatra, leesik a lánctalpa. Ő sebez. Betöltök, elsütöm a löveget, miközben repül a lőszer, a Hellcat eltűnik, a lőszer lekonyul,és 50 méterrel előtte becsapódik, Közben újra sebez és felbukkan. Rálövök, repül a lőszer, de mielőtt odaérne, egy nanosecundummal előtte valaki kilövi a Hellcatet. A lövésem eltalálja a hullát.
Pershing közelharcol az egyik TD-nkkel. 100 méterre tőle, az oldalában vagyok. Gondosan célzok,lövök , az oldalába kapja, leesik a lánca, sebzés 0. Visszarakja a láncot, tovább flankeli a TD-t, újra rálövök az oldalára, a lánc leesik, sebzés 0, a TD kilövi.
És ezr ilyen apró bosszúság, meccsről-meccsre... -
Szpecnyaz #271737 Company v 7v7 T8ban. -
AlucardHuN #271736 Kb ez vagyok én mikor t9-10-et hentellhetek ferdinand 105-ösével. Mert ugye betesz t8-ba akkor kitörölhetem a seggem ha sebzek kb 2000-et akkor is képesek veszteni... aztán felrak t10-be. Mondjuk múltkor végre megszánt a játék és t9-10-ekbe sebeztem kb 2400-at, és még nyertünk is (3 kill, 0 gold ammo). -
Khaosz55 #271735 Hali,
haverokkal akarunk majd együtt játszani partyn és tervbe van véve, hogy WOT-is játszunk. Az a kérdésem, hogy megoldható-e valahogy hogy 8 ember egy csatába kerüljön? Nem kell egy oldalra, elég ha ugyan abban a gamben vagyunk.
Az egész csak fun szinten fog menni tire 2-3 körül. -
Nem kell megkérdeznem, simán elhiszem, sőt, nem is feltételeztem, szmájlival írtam viccesen, csipkelődtem a félreérthető szövegvégett :) -
Egy találatom volt, az tízes szintű, plusz 100% bázisfoglalás... -
Be is szarna ez a tetves nyomorult játék, ha egyszer nem rakna legalább két tierrel feljebb! Jobb is, hogy holnap megyek melózni, mert csak szétkúrom az idegeimet ezzel a fossal! -
Úgy tűnik. Péntektől kedd reggelig tart most.
szakasz: 15% nem olyan sok, még így is elég drágák lesznek... -
Kronos79 #271730 Hosszú hétvége lesz? Már holnaptól megy az eksün. -
Karelia deffend 66hp cemp =
-
nemtudommivan #271728 300 sebzesre 13500 ? Mi ez prém tank ? :) -
Up to 30% off premium ammo
Neeeeeeee.............. -
nemtudommivan #271726 Naponta lehet szerezni kis idoraforditassal 250,000 kreditet. Nincs is szukseg prem tankra. Aranybanya. Ha minden nap tudnek jatszani mar megalapozhattam volna a nem letezo tizes tankjaim arat is. -
szakasz #271725 kicsit furcsa, hogy minden tier8 prém tank le lesz árazva, ennyire nagy gondok vannak a WG-nél ?