418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Eddig így néz ki a mai nap. Ebből baj lesz...
-
TiborTamas #271883 Nem gondoltam volna, hogy T40-el már 850 alap xp-re megadja az ászt. Első csata 2 kill, 800 dmg + 1k spot. Ez tényleg jobb eredmény vele, mint az elmúlt 7 nap csatáinak 99%-a? Vicc... -
Waffentrager PZ IV. -
Adjunktus #271881 A fegyveres trógert!:) -
darkwraith #271880 mit nevezel trógrnek? -
Szpecnyaz #271879 Látszik hogy gold leárazás van. A 9es trógeremen csak úgy sistereg a HEAT.
Főleg az a komikus amikor egy tank többször is azzal lő rám. De hát az ő kreditje bánja ha hülye. -
robogo81 #271878 A gift shopban mióta nincs daopay-es fizetési mód? -
AlucardHuN #271877 így értve igen. Camoja amúgy valóban nem rossz. Engem viszont befolyásol hogy valami mennyire használlható 1 (max 2) tierrel fentebb. Meg a régi emlékek elég rosszak róla, de szigoruán t6 gépparkhoz viszonyítva megállja a helyét. -
TiborTamas #271876 Nem, ez a veteran's day special kiírásában volt még tegnap, amikor kirakták. A dupla kredithez is először nem volt odírva, hogy csak tier 3-4-re lesz érvényes, de látom már azt is átírták.
Mondjuk 4-ben is jól lehet így farmolni, pláne a goldammo leárazás mellett. :D
-
Szpecnyaz #271875 Mindig saját tierhez viszonyítunk. Mert nem az érdekel hogy T8ban milyen egy T6 jármű.
Am meg, jó a dpm-je, brutál a camója, mozgékony. Aki ezekre nem tud építeni az inkább ne játsszon TD-vel. -
EmR3 #271874 Mázlista, a verseny előtt egy nappal csináltam meg az ászt vele 2974 sebzéssel (8070xp, 5x), azóta meg folyamatosan szopok vele. -
Ja és ami a legviccesebb: az előző csata lett vele a triplázó 2 killel, 755 sebzéssel, 588 spot dmg-el és 484 base xp-vel
-
Nashorn 8. csata Ace Tanker, több xp-vel, mint neked:D Remélem ezzel nyernünk egy kis aranyat.
Replay
-
AlucardHuN #271871 Jólvan érzem a szarkazmust
de azért szerintem elég erős azt kijelenteni. T6-sok közt oké, de afelett azért a 88-assal már... mondjuk kinek mi. Az én személyes perverzióm az hogy az 59-16 fun
-
Malarki #271870 A D. Maxot én is csak ajánlani tudom. Lehet, hogy nekem jutott valami különleges gép, de szökőévente egyszer látok nyolcasokat. 10-ből kb. 5 T6, 4 T7 és 1 T8 csata. Nekem a JGP2 legényei voltak benne, fullos camoval, álcahálóval jól is rejtőzködik. 300-as átlagsebzés nagyon finom, könnyen lehet vele sokat sebezni.
Szpecnyaz: a nagy kék feliratot le kellene cserélni. Már egy ideje új mission van. -
Szpecnyaz #271869 Hát biztosan nem az F155-ről. -
Szpecnyaz #271868 A legutóbbi leárazásnál vettek egyet. Majd 1x alaposabban kipróbálom. -
Oddball29 #271867 Az asszem a szerdai akció volt. -
TiborTamas #271866 Hová lett a félárú felszerelés? Tegnap mikor néztem az akció kiírását, még benne volt... Csodálkoztam is, hogy egymás után 2x, de azért jó lett volna. Egyébként nálam most lengyel helyett németül jelenik meg a weboldal és hiába állítok be másik nyelvet, akkor is német marad. :D -
R3nton #271865 Egyébként így van, pontosan a noobkonak való, akiknek gőzük nincsen hova kell helyezkedni, ezért elég ha hátul maradnak. -
R3nton #271864 Szerintem, ahhoz képest, hogy nem szoktam TD-zni nekem se rossz vele annyira a statom, pedig ráadásul folyton 8-asok között vagyok. Attól mert mutatsz itt egy statot, még maga a tank baromira nem lesz élvezetes. Főleg nem egy stughoz képest, amit kérdezett a kommentelő. -
AlucardHuN #271863 Te most komolyan a jpz IV-ről beszéllsz? -
R3nton #271862 Éppen te mondtad, hogy azért nem vetted meg, mert láttad a tesód accján, hogy folyton 8-asok közé vágja, most meg itt röhögcsélsz összevissza -
Szpecnyaz #271861 Igazából régen volt rossz, amíg bekerült T9-10be is. Ott a 132 penes ágyújával csak placeholder volt.
Most szerintem simán az egyik legjobb T6 TD lehet. -
Oddball29 #271860 Most elég szépen fel is buffolták, ha jól emlékszem. -
Számomra nem az a tank amit megtartok mert olyan jó, de nincs vele különösebb gond, a lövege miatt az se gond ha Tier 8-ba rak éppen.
Csak lehetne egy picivel gyorsabb, egy picivel több ágyú kitérítéssel...(lefelé). Átlagosnál jobb tank szerintem. -
Toweliee #271858 Én csak átlag player vagyok:
-
"A JgdPz IV-fóbia túl van hisztizve, én nemrég estem túl rajta, és teljesen használható gép."
Ezzel teljesen egyetértek. Én a 88-assal használtam és elégedett voltam vele. Nem olyan szar, mint amilyennek mondják. -
Adjunktus #271856 Igen!
-
AlucardHuN #271855 110-nek igen a hasát be lehet lőni cirka 200-203 pentől, bár a csukaorra jobb mint az Is 3-nak. Meg a lövege miatt kilóg a kommunista brawlerek közül. -
Oddball29 #271854 Nashornt érdemes kifejleszteni? -
Szpecnyaz #271853 Nyilván a TD a szar, elvégre TD-vel még a noobok is jól tudnak játszani
.
-
yossarianHUN #271852 A JgdPz IV-fóbia túl van hisztizve, én nemrég estem túl rajta, és teljesen használható gép.
A 75-ös ágyújával gondos célzással még nagyobb heavyket is szanaszét lehet csipegetni, ha meg esélytelen átütni, ott a láncolás lehetősége.
A 88-as meg ha T6-7-be tesz igazi mészáros, 5 másodperces töltéssel (igaz rammerral) egész elmebeteg sebzéseket lehet vele csinálni, nem ritka a 2-3000 damage. Még ha 5 perc alatt elhullik is a csapat, párezer sebzést úgy is bele tudsz tolni vele a rosszfiúkba.
Mindazonáltal a 88-as kicsit lutri, mert ha T8-be tesz, akkor a 135 pen és a weakspotozást igencsak megnehezítő pontosság meg tudja keseríteni az életed. Én végig váltogattam a lövegeket rajta, nem tudtam eldönteni melyik jön be jobban.
Viszont bujkálni kell vele, az álcája nagyon jó, egy camo nettel nagyon nehéz kiszúrni. Face to face nem érdemes senkivel sem keménykedni, max a végjátékban, mert puha, és 5-ből 4 lövés bekapott találat kapásból kiüti a motort. -
R3nton #271851 Hááát, ja jó az ST-1, de tegnap szar napom volt és megint megutáltam a heavyket. 110-el baromi szar köreim voltak. IS-6-os rámtölti az APCR-t és röhögve célzás nélkül átütött. A tankok, amik a páncélra építenek tiszta szívás...Jó lesz nekem most a kínai 9-es, úgyis lesz rá akció :D -
virkir #271850 Khm...
Azért ezt így kijelenteni, hogy iszonyat szar...
Inkább úgy mondanám, kell hozzá a TD-s tapasztalat.
Nem az én statom. -
Adjunktus #271849 Ha szeretsz TD-ni,akkor megveheted nyugodtan.
R3nton TD gyűlölő.Ezt mindenki tudja!:)
3 prémium TD-m van.
Dicker Max. 381 csata 572 kill 54,07% win
SU 122/44. 381 csata 595 kill 55,38% win
FCM36Pak40. 381 csata 751 kill 59,84% win
Ez azért annyira nem rossz,tekintve,hogy nem vagyok egy unicum játékos.:) -
R3nton #271848 Igen a pak40 vagy mi a az tier3 francia az nagyon nagy fun. Olyanom van az megéri :D Maradj a stugnál, gyűjts free xp-t és és unlockolj egy másik ágat freeből... -
nemtudommivan #271847 En az amx12-ot jutalomfalatnak ereztem. T-9-10-ben.
Ha varosi palyara rakott be még elindulni se volt vele kedvem.
-
darkwraith #271846 Csatlakozom R3ntonhoz, nem ajánlom. Sokszor van T8-ban, ott meg semmit nem ér. Ahhoz kevés az ágyú, a HP és nem is mozgékony. NA meg az álcája sem az igazi. Nagy csalódás nekem.
HA TD funt akarsz, a francia szutykot mondják élvezetesnek. HA nem akarsz sokat költeni, és prém tankot akarsz, hamarosan itt a karácsony, várj, biztos lesz akció. A panther V/M10-et fél áron vettem én is, 2900 goldért és igen fun, meg jól is keres. Vagy SU-100Y, ami fun, bár az is sokat van nagy tierben. Su-122/44-et kellett volna vennem, tegnap megnéztem a láthatósását, pfff, brutál.
-
hát köszi azért. stug 3-al nyomom, de már unom, szeretnék egy jobb erősebb tankot, ugyebár a jgdpz 4 egy fos, tehát itt a sug-nál megállt a szál. elkezdeni megint hetekig hónapokig egy új szálat húzni megmondom őszintén nincs kedvem s türelmem.