418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Nem. Te csak ugattal volna.
  • Master91
    Ez most mi?

Nincs erőm végig olvasni D:
  • Toweliee
    Ha az én csapatomba lettél volna csekélyke angoltudásommal rendesen leugattalak volna.
  • bekescsaba
    Ugyan ez van nálam. Napi 2 ponttal nő a vin 6-om, és egy századdal csökken a winrat-em.

Szerintem ez csak szerencse, hisz a win6 érték mutatója szerint teszed a dolgod, de 14 muskátlival nem fogsz háborút nyerni.

"Íme rád török, azt mondja a Seregek Ura, és füstté égetem szekereid. Oroszlánkölykeidet kard emészti meg, és kiírtom e földről zsákmányodat, és nem hallatszik többet követeidnek szava".
  • nemtudommivan
    Csata indul. Csapatomban full piroskak az ellenfel sokkal jobb. Nyeresi esely 28%.
    Irom az elejen hogy mi veszitunk.
    Csata indul, elso negy percben daralunk en es harom piroska egyik oldalt. Dobbenet de nyeresre allunk.
    Valaki beirja hogy melyik idiota irta azt hogy mi veszitunk ?! Tamadas !!!
    Szerintem fel perc nem telt el es ugy bedaraltak minket mint a sz*rt. Ezek nekiindultak esz nelkul mert letszamfolenyben voltunk.
    Voltunk...
  • foxbat88fx
    na megvan a kárpótlás.... Sturer emil tank ász medál
  • yossarianHUN
    Ajánlom a 7v7 vagy 5v5 játékmódot egy rendes csapattal. Nem könnyű ilyet találni, de ha megvan, utána kicserélődik a játék.
    Én tegnap nagy nehezen összekerültem 4 rendes gyerekkel, és utána nagy élmény volt a játék. Persze voltak eleinte bukók, sok szervezett kláncsapattal kerültünk szembe, de mikor már sikerült összecsiszolódnunk onnantól jöttek az eredmények. Tök langyos sebzésekre, 1000-1500 sebzésre ad 1000 xp-ket prém nélkül. Most húzom a JP2-t, még a 105-ös ágyúval szenvedek, randomban iszonyatos vergődés így a játék a sok kretén miatt, de 5v5-ben teljesen élvezhető. De ehhez kell egy használható csapat.
  • Maala
    Istenem, 5k dmg-re 40k haszon fv td-vel... Mennyei ez a td. :D
  • foxbat88fx
    bennem is van sör... meg egy kis pálesz..
    de úgy van ahogy mondod.... egy két perc és 0-5 az állás :S
  • brasco84
    nekem tegnap 1 óra alatt megvolt a 250k kredetis cucc, most kb 5 óra óta szopok vele és most lett meg.. ez a 7 csata túléles cink, úgy hogy az első 2 percbe 6-1 re vezetett az enemy 99% ban :D de a sör segít
  • Maala
    És sose hagyjon el benneteket a remény...
  • foxbat88fx
    istenem.... egész napos meló után hazajöttem h le 3szorozzak 4 tankot...
    eddig 9 csata 9 vereség -.-" sok barom szarrá cseszi ezt a gamet
  • Destydeme
    Hi.Valaki mondja már meg mi folyik itt?2hete esik a winrate,összeszedtem +80-100bukót ,mindezt úgy,h a wn6-7érték meg nő.
    16.20tól 13bukó és 2 draw 0 win a termés.Ez már nem egyszeri eset..

Csak nálam van ez?Thx.
  • nobodyattis
    128 mm brutális t7 be
  • popey8
    Melyik gunnal használod?
  • nobodyattis
    HUNS2 gyilkos :)

• JeffDunham
    "Wargaming, az online játékkirály
    National Geographic november 24. 21:00, november 29. 15:00, december 1. 13:00"

Megtaláltam.

LINK
  • foxbat88fx
    köszi, többet nem is akarok tudni róla
  • Sunsetjoy
    Ahogy láttam 24,29 és 01.
  • JeffDunham
    Hát 10.-én nincs műsoron...

MŰSOR
  • Sunsetjoy
    Úgy tűnik. Ott van a kommentek között a sugárzás időpontja.
  • mijki
    Ez most komoly?
  • Szpecnyaz
    T1 minden jobb csapatban szokott lenni.
  • brasco84
    serach=search
  • brasco84
    pár hónapja nem játszottam, ezt a 7vs7 et magyarázza már el nekem vki mi értelme. "serach" teamre mentem, összerak minket 5 klánossal, nálunk tier 1 es is van, lol. persze bukta. utána fordított volt a helyzet, T8 ba hozzám berakott stug 3 at, lett 5 killem, de csak mert épp jó irányba mentem. fun nem mondom, de ez a balance micsoda? :D
  • Szpecnyaz
    Meg am se érzek belenyúlást, mert 40 és 70% között ingázik a napi a WR-em, szóval simán működik a random. Hosszú távon bőven kijön belőle az 50%+ ami egyenlő azzal a teljesítménnyel amit a képességeimtől elvárok.
  • Szpecnyaz
    Ja, meg T10ben a tier variálás se működik.
  • Szpecnyaz
    De ott azt piszkálják hogy milyen tierbe kerülsz.
    Skill alapú MM meg nincs, szóval nem tudnak direkt hülyék közé dobálni.
  • lammaer
    Amúgy én már rájöttem, az ingerküszöbbel van baj:

A lenti hszben is, azért mert delikvensünknek 3 vagy 6 mintavételből ugyanaz lett az eredmény (vereség illetve 0-ás krit), egyből nem tekinti véletlennek. A többség azt várja hogy szépen oszcillálnak az eredmények (1 győzelem - 1 vereség - 2 győzelem - 1 vereség) és ha nem ez van akkor az már nem véletlenszerű.

Én meg inkább a nagy képet nézem, és 100-200 eredmény után nyilatkozom. Ezt tanultam valószinűségszámítás órán :)
  • popey8
    Azért ez így nem teljesen igaz. Meteorológiát tanultam, amiben volt káosz elméletet is. Szal nem csak a levegőbe beszélek, mikor azt mondom, h vmilyen szinten a véletlenszerűben is van rendszer és kiszámíthatóság. A WoT-ban is van "rendszer"...

De sztem ne szemeteljük újra tele a fórumot ezzel a témával. Már sokszor átbeszéltük, mindenki hisz amiben hisz és úgy se tudjuk meggyőzni a másikat az ellenkezőjéről. Csak egy dolog: azt ugye olvastad pár hete mikor maga az egyik dev vallotta be, h belepiszkálnak a "randomba"?
  • 400V
    IGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGEN!!!!!44!!!44!!!!!4444

Minden álom valóra válik egyszer! :))))))))

http://ftr.wot-news.com/2013/11/08/is-7-upgrade-mega-gun-for-a-mega-tank/
  • lammaer
    veszélyes területre eveztél... :)

• popey8
    :D
  • Szpecnyaz
    A random pont azért random mert logikátlanul véletlenszerű, kiszámíthatatlan, nemde?
  • lammaer
  • popey8
    Igen félelemre: 6-ból 6! Iván nem sokára felkel a délutáni szundiból és megnyomja a gombot:D

Azért fura, mert hetek óta szopat a random a WR-rel. Tegnapelőtt 5-ből 0-val kezdtem. Mondjuk lehet ma még lemegy 50 alá. Aztán tegnap meg a nullásokkal szopatott (pl. BL10 3 lövésből 0 dmg) és kicsit fura ez a hirtelen változás. Ilyen random a világon nincs.
  • madmanic

akkor hát legyen...
  • lammaer
    Nyertél hatot és ez félelemre ad okot? :)

Hamár úgyis vuduzol, eljárnád a naptáncot hogy holnap is napsütéses idő legyen?
  • lammaer
    Fut a szerver, tehát agyhalál :)
  • madmanic
    estét.. érdemes felmenni vagy agyhalál...?