418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Beleállni, bekóstolni.
Múltkor írtad, hogy a KH-ban a klánok viszonyai hasonlóak a CW-hez. Kifejtettem, miért nem. Erre ezt a személyed elleni támadásna vetted, elkezdtél személyeskedni.
How terrible.
Ha mindent a személyed elleni támadásnak veszel, ne lepődj meg semmin, Marty McFly. Élőben kerülöm az ilyen ostoba embereket, mert nem vagyok olyan, aki megtartja magának a véleményét, ismerem már magam. Senkinek sem kell, hogy egy buta segg megkéselje, mert fáj neki, hogy a másiknak más a véleménye. -
AlucardHuN #271963 Nekem de rég volt ilyen, hála égnek 
-
yossarianHUN #271962 Valszleg első vonalban volt, és magának spottolt. Bár hogy ezt hogy csinálta ezzel a TD-vel, azt nehezen tudom elképzelni. Vagy spot damage. -
foxbat88fx #271961 hahaha kocsog :)))) 

úgy látszik a kezdeti sok szopás után jóra fordult a sorsom...
Lucky medál, Sturer emil tank ász, T69 tank ász -
-
SzocsA #271959 epic rhm-borsig wotreplays
itt az első, hogy a csudába kapott ennyi xpt?
én 7100 dmgvel 6 killel 1700 xpt kaptam ő 7800 3 killre kapott majdnem dupla annyi xpt, hogy csinálta? ezt nem értem. minden lövésem talált, nála meg 6-7 mellé ment.
-
lammaer #271958 Aki az XVM esély% alapján eldönti mi lesz a meccs vége, az menthetetlen. Vedd le azt a modot, nem való az neked :D -
yossarianHUN #271957 Hát nem tudom, én azért élvezem, hogy változatos a pályák arculata. Már abba is belefásulok, ha egymás után 3-4-szer kell havas pályán menni. -
Mar latom is a kerdest a fejlesztoknek: ezt miert nem implementaljak?
V: mert qrvara leterheli a szervereket, tokreteszi a turkmen gazdasagot, kulonben is SerB masnapos meg ha nem tetszik ne jatssz a jatekkal b+! :) -
yossarianHUN #271955 Ha van egy normális csapatod, akikkel együtt tudsz dolgozni, van. Anélkül ne erőltesd. -
Angelus1991ster #271954 Van értelme a csapat csata módnak? -
Srácok nem tudom hallottatok e már erről a módról, de nagyon epic-nek tűnik:
Winter mod 2.0
Ez egy nagyon nagy(2.6GB)-os mód, mely az egész játék arculatát, téli hangulatúvá teszi, kezdve a GUI-val, a garázson át, a pályákig bezárólag. Szerintem egy próbát minden képen megér. :)
Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Na ez elettel (van munkaja, kutyaja, macskaja, baratnoje, gyermeke, alszik neha, stb) rendelkezo egyeneknek megint egy lehetetlen kuldetes... De valoszinuleg sok embert meg fog venni kilora megint a WG
-
Styx36 #271951 Győzelem!
Map: Severogorsk
Date: 2013.11.08. 21:36:30
Jármű T71
Szerzett tapasztalat 1 566 Szerzett kredit: 37 519
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kamikaze
T10be Kamikaze! Ez most földobta a napomat! :P :D -
davidbog #271950 Érdekes dolgokat írnak az ftr-en. Valamit vagy ők fordítottak el vagy Yuri Pasholok nézett be.
Ez nem lett volna 100 tonna. Az első verzió az 55 tonna volt és 122 mm-es löveggel szerelték volna fel. A későbbi verzió ami a 152 mm M-51-et kapta volna az első terveknél 100 tonnára sikeredett azt tervezték át és végül 65 tonna lett a tömege. A 65 tonnásnak kürölbelül megegyezett a védelme az IS-7-esével.
Az 152 mm M-51 se a legerősebb löveg, az 152 mm M-48 jóval erősebb lett volna. -
o/ Hu vazz.. Te dobod az invet ma ok? :D -
Pares #271948 Sokra mész vele, nekem van asszem 3-is, de kb. kitörölhetem vele a seggem.
-
Pares #271947 Pfff...
-
Pares #271946 Igen. Mindenképp.
-
Adjunktus #271945 
Most akkor mivel fogunk baszogatni?
egyébként grat!
-
nemtudommivan #271944 Nem kellenek itt a nagy szavak. Egyszeruen azt ird le amit eloben is bevallalnal. Ez egy ertelmes emberi hozzaallas. Beleallni emberekbe a neten konnyu. Csak beotyogod es maris buszke lehetsz magadra. Az ilyen emberek szanalmasak. Te elvileg mar 25 elmultal tehat lehetne ertelmesebb gondolkodasod. Erre most nem kell azonnal visszavagnod frapppans valaszokkal mert attol nem leszel nagyobb ember. Nem bantani vagy megserteni akarlak en csak nem ertem miert jo nektek arctalanul beleallni a masikba.
En egyebkent 33 vagyok es tolem csak akkor latsz ilyet ha bekostolnak.
Ha lehet akkor hanyagoljuk a "33 eves korod ellenere salala bla bla ..." velemenyeket.
Tenyleg nem hianyzik. -
Lol, Lucky medál:D -
Gratula, míg csak read only voltam itt olvastam mennyire idegesített hogy nem adták meg, bont egy sört gyorsan:) -
Kronos79 #271941 Oly hosszú idő után végre meg van a lucky. :) -
A t69? :D -
Nem tudom, hogy te hol szocializálódtál, de kéjérzetet én máshogyan szerzek, nem debilek molesztálásával.
Így nekem tőled sosem lesz kéjérzetem. Persze adni jó, és a szándékot azért becsülöm benned, ha már mást nem is lehet. :) -
foxbat88fx #271938 azta kurva XDDDDDDD
ezt nem fogjátok elhinni :DDDDD
lehet hogy kurva sok lose-t mentem ma :D de ez kárpótolt mindenért !!!!!
-
nemtudommivan #271937 Na itt a masik.. Mar ketten vagytok. Megvan a kejerzet ? -
10 millió légy nem tévedhet, egyél szart.
Inkább benned van a hiba, ha több embernek is gondja van veled, nem gondolod? :) Nem, mert te tökéletes vagy, anyuci is ezt mondta. -
nemtudommivan #271935 Egyszeruen orvosi esetkent kezellek es kesz. -
Teszten megyegetek vele ,de valahogy nem tudom, nem kell :D
CW-re többet nem is fogok járni , így nem "kötelező"
De hát ha nem veszem meg a tierX-et, akkor miért szenvedtem meg érte?
-
Toweliee #271933 Ha neked könnyebb, gondold ezt. -
Veqtor #271932 Azon kevés tank közé tartozik, amit nem fogsz megbánni. Minden irányból pattog, kb csak a lower hullt kell elrejteni és egyenesen tartani (beforgatni csak úgy, hogy nem látszik ki a lámpa fedezék mögül, vagy ammo rack :D) és a 10es tdken / artykon kívül, de inkább az arty, nem sok minden fog átlőni szemből.
Sokat dobott rajta az ágyúpontosság növelése, az ace is kb ilyen 21/22 lövéssel lett meg, közelre/távolra jól lő, persze inkább közelre érdemes. Az átütése pont elég, golddal meg bőven sok.
Lassan gyorsul, lassan forog, de alapvetően jól megy.
És még jól is néz ki. :D
Több, mint fél éve ki volt fejlesztve, megvettem kipróbálni és nem bántam meg. -
Vásárolt a fene.
Csak élvezem, hogy 5600 egy lövés, és mindig +30% kredit. Veszteség 0. :D Fun + farm. -
Veqtor #271930 Had tippeljek, bevásároltál 1000 HESH-t és most kör végén nem kell újratölteni (8k/ammo ugye), ezért úgy tűnik, mintha jól keresne? :D
Ez a TD mindenre jó, csak spórolásra/kreditfarmra nem. :D -
Malarki #271929 Sírás ON:
Kicsit sem volt sz*r csapat...
És a végén még én voltam a noob, mert meg mertem említeni, hogy talán kapják be. Pedig rohadt jó duplázó lett volna. De persze az majd valami 300 dmg-s kör lesz úgy is.
Sírás OFF -
Köszi!
Akkor még mindig csak gondolkozok hogy meg vegyem e az Is7est :D -
csoszi87 #271927 Hátsó tornyos Is7.
-
Veqtor #271926 Bocs, Masternek ment. -
Veqtor #271925 Semmi. Egy valós/lehetséges is7 upgrade, amit valószínűleg sosem fogunk látni a játékban.