418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nikosi
    Nem értem, mondja már meg valaki melyik WG-s fejlesztőnek a kedvenc pályája a redsiher. Annál a map-nál nincs szarabb, nincs idegesítőbb, és nem tudom fokozni a jelzőket. A tervezője tuti Taigetosz pozitív.

De ezzel még nem lenne baj ha csak minden másnap látnám karácsony és húsvét másnapján, de ma nem hittem el volt egy 20 meccses szériám amiből 15 azaz 15-ör dobott be arra a szarra.

Könyörgöm nem lehetne egy petíciót indítani vagy akármit, tüntessék el ezt a szart, vagy vegyék a gyakoriságát a nulla 0% közelébe, mert nem hiszem el, hogy randomban 20/15 ezt dobja a gép.
  • PiciPanzer
    Van 8.9-hez működő replay manager?
  • yossarianHUN
    Igen, a halloweenenál mindenképp jobb, és lusta vagyok már leszedni még egyszer az őszi témájút, úgyhogy ez marad:)
  • xotyi
    Jaja, egyik nap léptem be és már ez a garázs fogadott, meg is lepődtem mert semmit nem buheráltam,de ez ezerszer jobban bejön mint az a sötét dohos lyuk:D
  • yossarianHUN
    Neked is a halloweeni event óta ilyen a garázsod, vagy neked alapból ez volt fent? Nekem egy másik ugyanebből a szériából, aztán néztem nagy szemekkel mikor eltűnt a halloweenes garázs, mert ez volt helyette:D Hogy ez hogy lehetséges azt nem értem, mert ugye külön-külön kell letölteni a különböző verziókat, de úgy tűnik mégis.
  • yossarianHUN
    Hát igen, az ágyúval óvatosan kell bánni, de egy rammerral teljesen jó, mondjuk én könnyen beszélek, mert ha tehetem flankelek, ez meg azért Ferdivel nehezen kivitelezhető mutatvány:) Azért is fáztam a Ferditől, mert a hasa valami 130 pennel már lőhető. A hőskorban, mikor még nem nagyon tudták az emberek hol kell lőni, na akkor igazi pattogós mészárgép volt, de mostanság már nem hat meg senkit a 200 mm páncél. De azért arra a lövegkitéríthetőségre irigykedek:)
  • xotyi
    Na bakker, hülye Fb-s megszokás..

bocsi.
  • xotyi
    Ma kegyesek a wg istenei úgy érzem a múltkori szopóroller után ez már gyanús.. úgy kezdtem hogy a Churchillt ötödszörre sikerült ledupláznom, gondoltam ez is egy szép nap lesz, elején jöttek is a bukták rendesen, aztán valami történt és azóta ilyen meccseket dobál a Tigris
    Kreditben nálam ez már hatalmas jó:)
    http://kepkezelo.com/images/pqurgbc7hpswi3ak7oub.jpg

65%-os győzelmi arány, és értékelhető profit.

Csak ilyenkor kéne azt tudni, hogy meddig kerüljem el messziről a játékot,mert erre még tuti ráb*szok:D
  • pointer4
    9es-el most lőttem :D
    Stock cső :D

http://wotreplays.com/site/419386#erlenberg-pointer4-waffentr_ger_auf_pz_iv
  • Antimat
    Köszi!
  • Eagle16
    Ez a 88 L/71 meg olyan mint régen, mindenhova lő csak középre nem...régen is utáltam ezt az ágyút emiatt. Lehet hogy a célkör kicsi, de hogy pont középre is csak minden 10. lövés megy, az is biztos.
  • AlucardHuN
    Nem is lenne rossz csak rossz érzés 200-as pennel buzulni miközben melletted egy fullos proto gond (és gold) nélkül gyilkol. Meg ilyen 1000 évenként előforduló barmokat kapok Himmel encounteren akik ott hagyják a hegyet. Nekem kellett egy 3-4 fős csapat részeként legalább a lefelé vezető utat tartani tök fölöslegesen mert a horda meg elvérzett a halálutcában meg a zászlónál. 1700 sebzéssel én faszlow voltam a top sebző... Meg szivesen játszanék olyanokkal akiknek gőzük sincs a weakspotokról... cry-t féltetéve a lövegkitéríthetősége nagyon baba. De soká is lesz ebből terminátor...
  • yossarianHUN
    Nagyon rezgett a léc hogy ne a Ferdit vegyem meg. Imádom azt a gépet, külsőleg mármint. Bétában még sokszor rakta olyan meccsekbe, ahol az egyik top volt, úgyhogy ha az ember belebotlott egybe Himmelsdorf utcáin, volt nagy sikoltozás:D
    Ezúttal kivételesen győzött bennem a racinoalitás, de még mindig csorog rá a nyálam:)
  • AlucardHuN
    Eközben örülök ha jó lövő pozícióba vánszorgok, és imádkozok hogy nyerjünk... nem sokszor jön be. De legalább valakinek jól megy:D
  • Ytar
    vonó háromszög .. facepalm.
    azzal a csövet rögzítették fixen, ha nem csatába mentek vele, azért, hogy ne terhelje a csövet mozgató mechanikát feleslegesen ..
    több tankon is találsz ilyet. az IS-4-nek pl a hátulján van, mert azzal hátrafordított toronnyal közlekedtek olyankor.
  • Master91
    Kit rak be 10ből 8x Redshire -re ???
  • GaBenc
    Nézegetem ezt a Sherman Jumbot, ez valami megbízható darab lehetett ha gyárilag raktak az elejére egy vonó háromszöget.
  • GaBenc
    Hát ez a T21-T71 combo a sírba tesz. Ezen az ágon lesz az első T8 tankom. Még nem néztem mi lesz az, de hogy ezek nem maradnak az biztos.
  • GaBenc
    Nyugi, értettem, meg hát tudtam is...csak hát kerek szemmel néztem, hogy egyedül vagyok. Mindenki az A0 nyomta. :-D
  • yossarianHUN

Ensk, encounter. Nem bántam meg ezt a JP2-t. Mindezt a rövid 105-ös ágyúval, hiányzik még úgy 40k xp a top löveghez. Nem sok ilyen dinamikus géppel találkoztam még, sokkal jobban bejön mint az elődje, szinte bármilyen szituhoz, pályához lehet vele alkalmazkodni. Most is berongyoltam a városba, és olyan váratlan helyekről vetettem magam az ellenséges csapatra, hogy köpni-nyelni nem tudtak. Igaz, a legtöbbjük már le volt sebezve, de én meg megkerültem a mapot, közben kivégeztem egy IS-t meg a TD-ző artyjukat, aztán hátulról beugrottam a sűrűjébe, és annak rendje és módja szerint szétcsaptam köztük.
    Med mozgékonyság, pattogós felépítmény, jó ágyú, és ez még nem is a top. Nyamm.
  • Eagle16
    T54E1-ben viszont nem lehet csalódni :)

Majdnem tökéletes csata, 1 lövés mellé ment sajnos. link

Nem olyan húúú de jó kör, de akit esetleg érdekel hogy milyen tank...
  • Eagle16
    Hiányzott már hogy minden lövéssel felgyújtanak szemből, tényleg. Csak egyszer csinálnának egy olyan német tankot ami nem ég mint az olajoshordó...
  • JeffDunham
    Mennyire beteges az, hogyha egy filmet ha nézek, a WoT jut róla az eszembe?

[Enemy Leader]: -te hol voltál???? he? he?

[Team spotter]: -ott az aranycikesz!
    [Team]Owen Wilson (team arty): -mi a sz@r ez már megint?!?!
    [Team]Vince Vaughn (team arty)

[Enemy Leader]: -figyelj dagadék, játszd el hogy megsérültél... BUMMM (TEAM DAMAGE)

• Sunsetjoy
    A Global mission küldetések az újraindult CW-k küldetései.
  • Styx36
    Győzelem!
    Map: Komarin
    Date: 2013.11.09. 22:03:15
    Jármű Bat.-Châtillon 25 t
    Szerzett tapasztalat 4 869 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 103 147
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

• Solten
    A homik szama a regi "szep" idokre emlekeztet...

• Destydeme
    Hi.Nekem az tetszett,amikor a barátom csatájában írta(régen) az ellen E75-öse,h őt ne sebezzék,mert drága a javítás!

De időnként mindig látok a pálya szélén elbújó "jószágokat".
  • AlucardHuN
    Múltkor t6 csatában láttam steppesen magyar kv-t elbuldokolni az északi oldalon a sínek mögött. Meccs elejétől a végéig ott volt, ott is kaparták el.
  • Antimat
    Aknakeresőben nincs sebzés?!???!44Négy?

Szóval, mi lehet a játékban Global map megjelöléssel futó 3 mission? Egyik 5k sebzlsre adna dupla kreditszorzó, a másik ugyanennyi spotolásra, a harmadikat már nem is tudom
  • Destydeme
    Bírkák azért..
    Vannak játékosok,akik ha megtehetnék kimennének a pályáról nehogy megsebezzék őket.(A0,A9 stb)Bár nem értem minek a wot-al játszanak akkor,van farm játék,sodoku,aknakereső stb,ott nincs sebzés..
  • Destydeme
    Vicc volt.
  • Destydeme
    :)
  • GaBenc
    Tényleg nem tudtam. Szidtam őket nagyon, hogy mi a francért mennek oda. De akkor értem.
  • Destydeme
    Hi.Mert az a pálya legszélső része,onnan belátod(lőhető bármi)a pályát.
    Érted te csak úgy teszel mintha nem és hülyeséget kérdezel!
  • Adjunktus
  • GaBenc
    Valaki segítsen! Ha J6-nál van a zászló, akkor miért kell az A0 gyülekezni? Tudom, hogy nem értek hozzá, ezért kérem valaki mondja meg a frankot.
  • JeffDunham
    Pontosan ezért fogják lenerfelni mint Hulk-ot... tudod... ami jó, szét kell cseszni. Főleg ha német.

• Destydeme
    Hi.A replay alapján a nagyágyú közelről brutális
    Itt nem td voltál,hanem 1 lézerágyús med :)
    Grat!
  • Destydeme
    ok thx.:)
  • pointer4
    + Kurva jó, baszott jó, eszméletlen jó, faszányosan jó :D Rohadt jó a camo, fassza ágyú, kellemes segesség.
    - kicsit pontatlan snipeolni, semmi sem pattan róla, ha láncot lőnek sréhen, megy a motor is. (nagy javító kell, +nagy tűzoltó)

lesd meg menet közben

http://wotreplays.com/site/411965#ensk-pointer4-rhm_-borsig_waffentr_ger