418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Valószínűleg az event után kapod meg, igen. -
Fefe82 #272203 Olvastam a minap a wotinfo-n,(asszem)hogy az új náci TD ágon van verseny,annál is heteket kell várni,hogy megkapd az eredményt vagy az gyorsabb? -
Én nem vagyok frusztrált, a csatáim 2/3-dában megkapom a "Three's Companyért" járó +30% kreditet, meg a +20% crew XP-t a havi küldetésért. Innentől kezdve mindegy, hogy win, vagy lose, dől a kredit, a legények fejlődése az egekben, és ez a lényeg.
És egyébként is, mióta van medálért full xp, még a vesztes csatákért is full xp-t kaphatsz. Csak idejében fel kell ismerni, hogy mit tud nyújtani egy csata.
De ez is kb. annyi embert érdekel, mint a nyivákolás. Egyet sem. -
+ ki egészítés
SENKIT - NEM - ÉRDEKEL - A NAPI STATOD !
SE AZ EFFY - SE A WIN % !
Senki nem kíváncsi a te farkad méretére, és senki nem kért meg rá hogy vedd elő és puszilgassuk a méretét ! -
Valóban. Te sem vagy köteles elolvasni, hogy mit reagálok rád. Ez így fair, nem gondolod?
Ha meg mégis... How terrible.
Aki kurvának áll, ne sírjon, ha... gondolom ismered a szófordulat befejezését.
Semmi köze a nagyképűséghez, nem mondta senki, hogy "mekkora low vagy". Ugyanúgy lehet egy nagyon jó játékosnak is szar esete (pl Vandaal, Foxy), vagy egy kevésbé jónak is (madmaniac, te). Mégis mindannyiuk rendszeres sírásából elege lett/van az itteni fórumolvasóknak előbb-utóbb.
Persze ez... How terrible.
Ha nem akarsz ilyen beszólogatásokat olvasni, akkor ne rinyálj minden rosszul sikerült csata után. Ha rinyálsz, ne csodálkozz, ha ezt kapod cserébe. -
Nem emlékszem, hogy ezen kívül bármi ilyesmi tartalommal bíró HSZ-em lett volna. De ha neked az okoz örömöt, hogy másoknak-interneten keresztül- ok nélkül, alpári, agresszív tahóságokat írj, akkor csak csináld . Te így vezeted le a frusztrációidat, én meg úgy . Örülök, hogy segíthettem neked ebben! Legyen szép a napod!
-
EmR3 #272198 Nagyok vagytok mint a mammutszar.... -
lammaer #272197 +1 -
Nem vagy köteles beírni a csatánkénti sírást, te gyökér! -
Nem vagy köteles elolvasni, át is ugorhatod, te nagyképű gyökér! -
lammaer #272194 Nalátod, te is megtanulod idővel... :) -
AlucardHuN #272193 Kösz hogy szólsz
-
Nem azt tetted. Idejöttél, és sírtál, mert az olyan kurva jól levezeti a feszültségedet.
Én meg beszóltam, hogy mégse legyen akkora az örömöd, ha már a felesleges szarodat kell olvasnom. -
Jaj, ne írj ilyet, mert mindjárt rinyáló fürdőskurva, patkány, buzi, emo-s , stb leszel... -
AlucardHuN #272190 Felcsavarták a szopó kapcsolót... -
Én is ezt tettem, Malaa pedig megmondta a tutit! :D Ezúton is üzenem neki: Beveheti a bika pöcsét!:D -
Darun #272188 Véletlenül sikerült az amerikai klienst leszednem. Valahogy meg lehet oldani újratelepités nélkül hogy elinduljon innen is? -
Engem a Port nevű mapon lökött bele a vízbe egy társam, mikor artyval nagyban épp kerestem a célpontokat... :) Eléggé ki voltam akadva, de a rinyáláson kívül nem sok mindent tehettem. -
Kronos79 #272186 Én már nem idegesítem magam az ilyen hülyéken. Ha kilő, hát kilő. Neki lesz egy súlyos mínuszos köre (XP-ben is), én meg mégis kapok valamit. -
Igazuk van. Senki sem akar egy árulkodó féreggel egy csatában lenni. Nyeld le a TK-t, és menj a következő csatába.
Én az első hátbalövés után mentem volna vissz kinyírni az artyt. Az, hogy te hagytad magad 2x hátbalőni, nem más hibája, a tiéd. -
A saját artynk minden ok nélkül kétszer hátbalőtt, és ezzel kinyírt, amikor a végén, már csak ő volt életben, megadtam a pozícióját, és az ellenfél még engem akart reportálni! -
(El)baszott egy jó játék ez a WoT. 11 csatából 3 győzelem. Így aztán lehet normálisan xp-t gyűjteni. -
Köszönöm szépen. Csak nagyon lassan húzza és jó pár csata óta 76%-on áll az első skill, pedig addig nem akarom átrakni a legényeket a BP-be amíg nincs meg,de már néha a hajamat tépem a Churchill VII-től:) -
Egyikből következik a másik. Miután elérte a 100%-ot a fő képzettségben, a skillekre megy a +XP. -
Egy amatőr kérdésem lenne,mert ez nem világos. Ha a gyorsított képzés be van kapcsolva egy tankon,az a legénység skilljeit is gyorsabban fejleszti, vagy csak a legénységet? -
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa +1 :DDDD -
400V #272178 Lol cirill betűket írtam erre elkezd linkelgetni más HSZ eit.
Bocsánat! -
400V #272177 Serb nagy úr kérlek add meg nekünk napi kenyerünk és legyen meg a te akaratod!
СГУ-152!
Ámen!
Bocsi ha OFF!
-
Nem,akkor a Bf4-nek full Hd-ban kell mennie 80fps-el a gépeden. 
-
beépített videokarim van, eddig jól ment rajta textúra tömörítő nélkül is, ha vidi bekrepál akkor más játéknak sem kéne működni..???????????? -
yossarianHUN #272174 Valszleg a videokártya adta meg magát. Vedd ki, pucold meg, főleg a ventijét, utána próbáld meg. Ha továbbra is fennáll a probléma, sajnos lehet hogy bekrepált. De mielőtt új kártya után néznél azért hallgass meg más véleményeket is, nem olyan olcsó mulatság. -
ez itőlem ered . -
jocyd #272172 az elsö kör vele jol sikerült :-)
-
lol :D -
Toweliee #272170 A háború nem a kényelemről szól. -
ÜDv. Nekem az a gondom hogy mikor belépek a játékba vibrál az egész kép, a garázs , teljesen használhatatlan. Tud valaki megoldást erre? -
foxbat88fx #272168 2 napja szereztem meg az elsőt... ez már a második :D -
Most nézem, megadta utólag!wot -
Kösz! A rohadt életbe! Egyszer ezt már megcsináltam PzIV-el, de akkor még nem voltak ezek a medálok! -
Toweliee #272165 Nyerd meg a csatát úgy, hogy te vagy egyedül 5 ellenféllel szemben.