418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Maala pontosan hogy is lesz? Az Obj 416-ból mi is jön akkor? Hogy lesznek az új ágak?
  • virkir
    Opsz azt nem is néztem kinagyítva.
    Ezek szerint nem nagyon lőttél goldot, vagy előre bevásároltál?
  • VanDaal
    Maus OP lesz :D
  • Eagle16
    Ezek lesznek a Löwe buffok:

- 20mm vastagabb oldalpáncélzat a lánctalp fölötti részen
    - 40-el több lőszer
    - -6 helyett -8 fokos ágyú kitéríthetőség lefelé

A Maus meg 2 fokkal gyorsabb torony forgatási sebességet kap.
  • lammaer
    Jogos, kissé elavult a FAQ ebből a szempontból (nem nagyon nézem a küldetéseket, úgyse tudom befolyásolni hogy mikor teljesülnek. Majd dobálja ahogy jólesik neki)
  • Count Adyn
    Még annyit tennék hozzá, hogy mióta napi küldik vannak még nem kellet pénzt framolnom prémium fiók melett, úgyhogy max legénységet huzni vennék manapság prémtankot, egy prém acc elég a meggazdagodáshoz még ugy is hogy t810 ben jatszok 90% ban:)
  • Roger6
    Ott van alatta, Főnök! 104.000 credit, 4 perces meccsen.
  • virkir
    Osztán mennyi lett a nettó?
    Amúgy jesszasz az a magyar fordítás.

Meg az ISU sem semmi opé csíter ha van csapat is mellé

• Pyotr
    Na igen ezen a TD-n gondolkozok hogy megveszem ,de ahogy Dorgal irta nem ártana tapasztalatot szereznem ebben az ágban mert eddig szinte csak heavy-tem. Amúgy grat nagyon szép eredmény :)
  • lammaer
    Bármikor bármit megvehetsz de az elején nem javasolt a T8-as prémtankokat erőltetni amíg nem vagy tisztában legalább a játék alapjaival.

A prémium tankoknak ugyanis valamennyivel jobb a csatába sorolása - kevesebbszer rakja nagyobb csatákba, ezért gyakrabban top tank, viszont ugye az a csapatnak és a győzelmi esélyeknek NAGYON nem szokott jót tenni ha a toptank annyira nem ért a játékhoz hogy még a starthelyről sem tud kijönni illetve elmegy gombát szedni A0-ba miközben a csapattagokat halomra mészárolja az ellenség.
    Nagyon sokszor látni 1-2 ezer csatás teljesen kezdő prémium toptankokat és igen lesújtó nézni mit művelnek.

Végül: ajánlanám a FAQból ezt a fejezetet ahol kifejtem hogy kezdetben inkább mire érdemes költeni a pénzedet prémtank helyett.
  • madmanic
  • Roger6
    Jól kezdődik a nap. SU-122-44

• Dorgal
    Nem kell elérni semmit,megveszed és játszol vele.Azért nem árt,ha előtte alacsonyabb tierben van némi gyakorlatod...
  • Pyotr
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy ha prémium tankot akarok vásárolni akkor el kell érnem azon az ágon egy hasonló tankot vagy elég ha a tierben van kifejlesztve valami?
  • rahotep
    Szerintem ez nem Magyar...
    Nagyon google fordító szerű a szöveg!
  • EmR3
    [spoiler]
    [spoiler]
  • EmR3
    Mobilról miért nem tudok hozzászólni?

Megnyitom, bejelentkezek, megírom amit akarok és amikor küldöm kiírja hogy itt csak bejelentkezett felhasználó pofázhat bele.

[spoiler]Gondolom ebben is a wg keze van [spoiler]
  • EmR3
    kb erről van szó
  • Maala
    Mmm, jön a házakon átrepülő lövedék. Nyamiiii. :)
  • popey8
    Ki is próbáltam. Pár csata erejéig nem volt fent (addig nem dobott ki 1x se), de túlságosan hiányoztak a nem működő xvm funkciók, úgyhogy visszaraktam. 20 csatából 2x-3x dob ki, szal nem gáz annyira:D
  • Szpecnyaz
    Amióta kitöröltem az általad említett fájlt, nekem 1x se lépett ki. Szóval érdemes rápróbálni.
  • popey8
    Talán ezzel nem fog kidobni, mert az application.swf fájl mérete különbözik a régiekétől. Mondjuk volt már róla szó, h kliens bug ez a kilépés, szal így sem 100%, h működik. Többen is mondták, h kitörölték/átnevezték a fentebb említett fájlt és így már jó lett. Meglátjuk.
  • besti
    Tegnap felraktam a legfrissebb "nightly"-t, ma egyetlen egy csata után sem dobott ki (30 biztos volt). Érdemes megpróbálni.
  • Maala
    Elég sokban, igen. Érteeeeed, ELÉG sokban...
  • R3nton
    A-44 az összes csatában ki fog gyulladni? Idáig 2-ből 2 :D
  • Toweliee
    Fogalmam sincs :) Privátba írt, aztán megpróbáltam neki segíteni, de egy pontot megrekedtünk. Írtam neki, hogy tegye fel itt a kérdést, biztos lesz aki vágja a borsót.
  • AlucardHuN
    Op szar ez:D:D:D

• Maala
    Anno belekerült a játékba (7.5 környékén), csak nem választotta külön, hogy TE melyiket sebezted a felszálló sebzések közül. Ekkor került be az XVM-be a markers rész, ami sárgával jelölte a saját sebzést.

Azóta pedig itt van az összemosódó. Igazából nekem kurvára tetszik, és mivel van hitlog is, nem gáz az sem, hogy nem jelöli kifejezetten a saját sebzésed külön. Ami miatt mégse használom, az az, hogy WR, WN, KB értetekek nem lehet az alap mellé kiíratni. Csupán ennyi a hibája.

Sry a floodért.

--

Toweliee: ha jól emlékszem a banki átutalásról volt kérdése, talán rózsaszín szelvényes utalásra kérdezett rá?
  • Eagle16
    Végső Nashorn statisztika. Nagyon kellemes kis TD volt!

• Maala
    Az APII-t most frissítették, de még nem működik. Az előző verziót meg félig megszüntették (hol megy, hol nem)... Ezért nem frissül xvm hetek óta.
  • Maala
    Ma eddig egy IS-8ba lőttem 1600-at (bár 1800 lett volna) FV TD-vel, meg egy F155-öt blowupoltam fullról 268-al. :D Mind2 TK.

Vicces, de a 268-as lett a napi küldi utáni első csata, így a 0 kreditre megkaptam a kerek 250k-t. :D Legalább a bónuszból nem von le.
  • Maala
    Igen, az Obj 416->T-54 útvonal szűnik meg, és lesz helyette T9, T10 med. Összesen 3 db T10 med lesz oroszoknál.
  • lammaer
    Akkor végképp nem értem hogy Emr3 milyen OTM ellehetetlenítésről beszélt a WG részéről... ha még él és virul...
  • Master91
    azért szoktunk le róla mert asszem az xvm-be benne van

él még, mert nem használok xvm-et ( ki dobálások miatt ), külön gyúrtam össze a térképekt-sebzés számlálót-meg ezt a rendes sebzés mutatót lövésekhez
  • lammaer
    Fen etudja, lehet félrebeszélek, az OTMről vhogy leszoktam.
    Azt se tudom él e még a mod...
  • Master91
    OTM számomra = pl. enemy tankba külön látom a sebzéseket, nem "fúzionálnak" ( ha 3man rá lőnek valakire nem 1k-t ír ki, hanem 200-300-600 pl. )

ez már gyárilag benne van.... ?
  • lammaer
    Úgy vagyok vele, hogy a modderek nagyon jó munkát végeznek, és ha a WG berak valamit a munkájukból a játékba, honorálni kéne őket.

DE most azért hadd ne menjek a dunának, ha a játékban már gyárilag benne van az OTM, és igy nem kell külön pöcsölni a letöltéssel meg a felrakással.

Ha a WG berakja az XVMet is gyárilag a játékba nekem nem lesznek álmatlan éjszakáim :)
  • Eagle16
    Na félreolvastam amit írtál, mindegy.
  • Eagle16
    Nem hinném, a wotreplays.com még mindig megy, már egy ideje. Az sem hivatalos, játékosok csinálták.
  • lammaer
    Miért ne lehetne alternatíva?
    Nem nagyon követtem az eseményeket, de megtiltotta a WG és perrel fenyegetett hogy senki nem csinálhat többé replay feltöltő oldalt?