418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #272644 -
raymondcurto #272643 Mindenesetre brutál a neted,ki a szolgáltató, a NASA? -
-hihetetlen.. már 2. napja töltöm a Wot-ot,netem 10 gigás, nem értem ,mindig ilyen szar,,, tegnap 7 órát ma 5-öt de le is állítottam mert teljesen lefogja a netem, 37 százaléknál jár még :S pff... wot launcher akkor is dolgozik mikor már kikapcsoltam a letöltést. tiszta szégyen.... :D valaki hasonló cipőben?? -
AlucardHuN #272641 Persze tudhatnám.:D És akkor a top gunt se kaptam meg pedig többet sebeztem mint ő... annyi mázlija volt hogy kevés hp-m maradt meg az IS 3-asunknak is. -
rahotep #272640 Nekem 3! :-P
-
rahotep #272639 Egy kis off:
Nem tudom,hogy mindenki tudja-e:
1.A Wowp-re belépsz 1 nap prém
2.Megcsinálod a tréninget(3 küldetés) és küldetésenként kapsz 25 goldot.
Tehát 1 nap prém és 75 gold ami a Wot-ba is megjelenik kb 15 percért.Szerintem megéri!
Ha hasznos az infó nem szégyen nyomni egy pluszt! :-D -
Végre ace tanker Chi Nu Kai-jal. Nem tudom, miért szidják, nekem nagyon tetszik.
Replay
-
Nem hiszem el, megint vakon lőttél ki 1 barmot.....
Mostanában akkor se találom el a tankot ha látom és ő áll :D :D D -
Wot logic, work is indeed, hogy mondjam még? :D
-
AlucardHuN #272635 Ez a spot system megint akkora fasz, egy JP II eltűnik 10 méterre majd elmegy pár konténer mögött úgy hogy nem vesszük észre... ofc. -
-
foxbat88fx #272633 már van kettő szal nem zavar XD -
Kezdésnek 5 győzelem zsinórban és mindössze egyetlen kill... -
Ennyi base xp-vel? És ugy hogy a legtöbben átugrották freeből? Szerintem nyertem volna és a tank ász körrel lehet fogok is. -
Szerintem nem nyertél volna semmit vele,de biztos jó kör lehetett. -
De jó hogy tegnap reggel lett vége a Tame the Rhino contestnek 
Ezzel a körrel biztos nyertem volna aranyat.
-
AlucardHuN #272628 A t32-esünk megérezte hogy bridge taktika lesz de nem hallgattak rá....
-
suba53 #272627 Ne aggódj! Azért hosszú távon lesz vele sikerélményed is elég. Nekem is volt, de már nem is emlékszem rá, mert amint lehetett mentem tovább a KV-1S re.
De az is egyszer lent, egyszer fent. Ezt sajnos meg kell szokni. -
rahotep #272626 Benjinek szeretettel lol :
-
stoppos #272625 Nem tudom melyik az általánosabb, nekem átlag 3 meccsenként jött egy ilyen HE-t durrogtató szembe, pedig nem játszottam sokat a tankkal. Nem is szeretem annyira, mert hátul kell vele mahinálni, ami azzal jár, hogy A. unatkozom a meccs elején B. nem tudom, hova kéne állni, mert nem szoktam hátul lenni. Leginkább a B zavaró. Legutóbb volt vele egy tuti meccsem, mert az elején beleszaladtam egy pár nagy pofonba és 8 HP-val már óvatosabb voltam, ami azzal járt, hogy végül kiosztottam egy halom sebzést és szerte-szét kavartam az állóháborút a feltűnés-eltűnés módszerrel. Ezt kellene vele gyakorolni, csak sajnos nem vagyok hozzá elég türelmes. -
bigmano #272624 Azért top tanknak lenni felelősség is,mindenki tőled várja hogy lehozd a csatát.
Ezért is szeretem a pipacsmezős T34 vagy Kv-1-s szakaszokat. -
Attól függ hogy nézzük. A heavyk a kicsi halak, a TD-k a nagyok. Többi 2 közt:) -
azt hittem, hogyha lesz KV-1-esem akkor lehetek én is top tank a csatákban...de nem. lehet csak engem szopatnak. -
suba53 #272621 Ez a játék alázatra nevel. :-)
Megmutatja, hogy akármilyen ásznak hitt tankod van, azzal is csak lepkefing lehetsz a nagyok között.
Egyedül a Tier10, ahol egyenlőre nincs nagyobb hal. :-) -
nemtudommivan #272620 Pedig igy van. -
na én most teszem le a játékot egy időre...kurvára elegem van, hogy KV-1-essel mindig a tier legalja vagyok és kitörölhetem a picsámat a szar lövegemmel az IS meg Tiger 1-esek ellen... Érdekes mikor én nekem kis csimasz szar kistankom volt mindig olyan csatákban voltam amikor a KV-1 volt a top. Hát most nem így van... -
kesebaro #272618 Sziasztok!
Csak én nem találom a Dao pay-t az oldalon vagy tényleg eltünt? Szeretnék aranyat venni -
Hm -.-
Amúgy is emulgeálószer, nem emulgáló;) -
lammaer #272616 Második? Lehetetlen.... -
Szpecnyaz #272615 Hát én hasonlóakat napi szinten hallok a TS-en :D. -
nemtudommivan #272614 Kezet mostal miutan ezt leirtad ? :)
Ez mar a masodik egyetertes.... -
lammaer #272613 Naja, nagyapáink az aratás után még kimentek az emulgálószerföldre, és kaszáltak még egy kis E471-et a mezőn, hogy megcsinálhassák a burgonyaszírmot, amit aztán mari néni paprikakivonatával színeztek, olyan jó hagyományosan :) -
lammaer #272612 Azon ritka esetek egyike amikor egyetértek veled... :D
A halálom az, amikor egy tank "snipertank" kategória.... -
Rátapintottál a lényegre. Sokkal jobban szeretem a hagyományos chiokat, mint az újakat:D -
lammaer #272610 Azé kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt már semmi
Amúgy dettó, én se vagyok oda a változtatásokért, főleg ha olyasmit változtatnak amivel nincs bajom/meg vagyok elégedve. -
Jó de pont azért kérdeztem, h milyen rendszer van, mert már nem emlékszem rá:D Van vagy 6 éve, h játszottam vele. -
lammaer #272608 Hehe, akkor mostmár WOTozás közben is lehet majd hallgatni TSen hogy [URL=https://www.youtube.com/watch?v=dTO7EQK9rec&feature=player_detailpage#t=33]"átlő a vason, baz+"[/URL] -
lammaer #272607 Ott a pont, az a nonpluszultra. Az ilyenekre már én se tudok mit mondani :D -
Én nem temetem, de egyáltalán nem örülök az újításnak. Minden pályán meg volt a jól bevált taktikám, a legtöbb most borul. Igen én ilyen vagyok. Nem örülök a változásnak, jobban szeretem a régi jól bevált dolgokat:)
Am majd megnézlek mennyire fogsz ennek örülni mikor sorban jönnek neked a vereségek a fedezékhiány miatt:) -
Szpecnyaz #272605 A Soldiersben is ua az rendszer van.