418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ToCsEk
    nem 8.10be még megmarad
  • Solten
  • foxbat88fx
    jó pár pályán változtattak....
  • Toweliee
    A pirossal jelölt helyen volt egy kő, amit fedezékként lehetett használni. Szpecnyaz kedvenc helye :) Most egy domb van.

• Master91
    Hol hol hol?
  • xotyi
    Hátő, a végére már agyvérzést kaptam a Churchill VII-től, bár nagyon jó körörket lehet vele menni,csak sivatagos pályára ne tegyen:D Most a BP páncélját rosszabbnak érzem és még a nagyobb ágyú átütése is nevetséges, főleg Tier 9 ben ahol egyre gyakrabban járok:/
  • Toweliee
    Mikor változtatták meg a Pearl River pályát? Eltűnt a híd előtti kő.
  • Sunsetjoy
    Jah, 2 skilles legényekkel vettem vissza, az szerintem segített sokat...
  • Sunsetjoy
    Én másodjára vittem ki, anno még eladtam, kellett a pénz. Másodjára meg 92 meccs, 59% wr. 1,42 kill arány, tankász. Nagyon meglepődtem, hogy így átszaladtam rajta (bár szerintem volt benne prém is). Még acélfalam is van vele, nem tudom melyik hülyék csinálták meg neki :)

A Churchill sorozat egyértelműen a régi prémchurchillre hajaz (vajon mé'). Kisebb alfájú, nem pontatlan ágyú, de csak tierazonos vagy lentebbi tierekkel bír el rendesen.

Na ahogy látom, mindenki előhúz a csizmaszárból egy-egy szép eredményt a tankkal :D
  • Master91
    Győzelem!
    Csata: Sacred Valley 2013.11.13. 20:45:28
    Jármű: Churchill VII
    Szerzett tapasztalat: 2 464 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 33 605
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

• mausbattle
    Igaz az a "rémhír" Miszerint a KV-1S-t megfosztják a legnagyobb OP csövétől,egyenesen már a következő patchben?....ami lassan közeleg?
  • foxbat88fx
    én fordítva vagyok vele... ritkábban tesz 8asok ellen, vagyis régen így volt
    de tény hogy 8asok ellen sokat nem tudsz tenni
  • Kronos79
    T6-ban nem is olyan nagyon rossz ez a tank, de engem 10-ből 7 alkalommal T8 ellen dobál. Ott aztán igazán no chance. Egy alkalommal egy Löwe támadt rám egy lövésnyi HP-m volt. Az első lövése pattant, a második halál. Én kétszer lőttem rá az oldalára, mindkettő pattant. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor egy nálam magasabb szintű tank pattant.

yossarian: Én kb. 5 csata után megelégeltem a szar ágyú, gyenge torony párost és freeből felpakoltam. Javaslom tegyél így, mert sokszor fogsz agyvérzést kapni az alapágyúval. Persze ha nem rak mindjárt a 3. csata után folyamatosan T8 ellen, akkor talán megúszod. :)
  • foxbat88fx
    angol gépből nekem sincs sok....

ha szereted a low tiert akkor ott a matilda :) vagy az AT-2 is jó kis troll tank
    jöhetne majd még pár angol tank.
  • yossarianHUN
    No hát én még rá se tudom szánni magam hogy kigurítsam a garázsból, főleg hogy itt van mellette a JP2, ami WoT karrierem valszleg legjobb tankja:D Nincs meg a motiváció, akartam valami angol gépet, de kezdek eltántorodni a szándékomtól.
  • foxbat88fx
    bocs yossarian, szar körre sikeredett :)
  • NoparaWot
    Nem mindenki ül nap hosszat a gép előtt, valószínűleg ezért "szopja be mindenki":P
  • popey8
    Szerintetek ezt itthon adják fogják a moziba?
  • foxbat88fx
    lassú igen, meg kell gondolni merre mész
    de szerintem abszolút használható tank...
    megyek is vele egy kört :) jó régóta nem vettem elő :D
  • foxbat88fx
    lassú igen, meg kell gondolni merre mész
    de szerintem abszolút használható tank...
    megyek is vele egy kört :) jó régóta nem vettem elő :D
  • ToCsEk
    Új előzetes!

Fire!
  • yossarianHUN
    Rendben, akkor igyekszem túllenni rajta.
  • yossarianHUN
    Hát de arra a redvás gyenge pontra még csak rá se kell jönni, mert aki csak úgy puff vaktában odalő neki egyet, az is jó eséllyel a láncburkolatot találja el, mivel egyszerűen dög nagy. Vérvörös T5-ök szednek így szét. Sidescraperben kemény, azt aláírom, de ezzel a sebességgel még a fedezékig eljutni se egyszerű.
  • foxbat88fx
    mindig mindenki beszopja hogy nem húzza ki akkor a tankokat amikor kijön a peccs?
    legalább tier 4-5-6-ot?!?!?!
    nekem 67% vele a WR-em, marha jó tank
    csak azóta rájöttek a gyenge pontjára... paffff ennyi a mese
  • Pares
    Hú, hogy én mennyit panaszkodtam a Leo Proto miatt anno, elmondtam mindennek azt a szart... A Leo 1 viszont az elődjéhez képest olyan, mint a Megváltó.
  • hNeo2
    laglag. laglag? Lag, lag lag? Lag!

-lag, laglag laglag! lag?

-lag lag!

Lag lag? laglag? laglaglag?
  • csoszi87
    Éld túl.
    Anno üvöltöttem azzal a tankkal. Sőt nem csak azzal. Még a prém csörcsilt is jobbnak éreztem a nem prém T5ösnél.
    BP-már kicsit jobb lesz.
  • yossarianHUN
    Church VII-hez tud valaki tanácsot adni? Nagyon nem szeretjük egymást. Tetű lassú, ha pedig nagy nehezen elérsz a frontra, kopogtathatsz a meggymagköpködő ágyúddal (még csak a Church I-ről hozott van meg, de a topnak is egy-két miliméterrel nagyobb a penje).
    Plusz még a védelme is elég trottyos, ha a láncot találják el szemből garantált a sebződés, márpedig a frontot uralja az a két batár futómű. Ezen valamicskét lehet beforgatással segíteni, de legtöbbször mint halottnak a csók.
    Nagy torony és ágyú még nincs meg rá, fognak valami érezhetőbb javulást hozni?
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem nagyon tetszett:) Grafikára is bejött, de főleg, hogy több karakterrel is lehet menni.(Wong kisasszonnyal is:P) Sokak szerint egy mocsok, szar, fos játék. Hát én végigvittem minden szereplővel háromszor:D
    Meg is kaptam a magamét, hogy én egy igénytelen ember vagyok, amiért ez a szar is jó nekem:D Hát köszönöm:D
    Nekem semmi bajom nem volt pl: idézek valakitől "Leon nyálgép Kennedyvel" :) Az egész RE világa beszippantott és szeretek minden egyes részt, minden szereplőt(a "nyálgépet" is)igaz ez nem hozza a régi RE hangulatot, de hát másfele mozdult a játékipar is, el kell fogadni:)
    Összességében szerintem nagyon jó játék lett:) Neki álltam egy 4. végigjátszásnak is,mert nekem nagyon bejön:) + megint leírom, mehetsz Ada Wong-gal is:P:D

• danyizs
    na.
    közbe próbálkoztam.
    kitöröltem a 0.8.9 mappából mindent,és most ok.
    talán az én problémámból valaki okul.
    tanulság -- vigyázni a módokkal !
    köszi
  • danyizs
    köszi,de ki írja hogy mehet,aztán cim,jelszó és csak írja hogy frissitsem.
    őrűlet....
  • popey8
    OFF

Zegi Norbi: Jó játék lett a RE6? Hozza a 2 vagy 3 hangulatát? Tervezem beszerezni:)
  • popey8
    Indítsd el a launchert, várd meg amíg kiírja, h ready és utána vagy a launcherrel vagy a sima exe-vel is elindíthatod. Nekem is ez volt. Ha vmi nem jó, akkor te csinálsz rosszul vmit.
  • danyizs
    nem értem ???
  • danyizs
    megtettem , semmi , nincs változás :(
  • popey8
    Futtasd a launchert és utána jó lesz.
  • Zegi Norbi HUN
    Hehe :DDDDD
  • danyizs
    sziasztok!
    egy olyan problémám van hogy nem tudok belépni a játékba mert azt írja ki hogy frisitsem a kliens,de előtte frissül és mégse enged tovább.
    Mi lehet a gond és mért lett ez,mert még tegnap jól müködöt minden.
    SOS !!!
  • bornofakone
    meddig lehet ezt megcsinálni? (holnap érnék rá :D)
  • Master91
    már múltkor meg beszéltük hogy az 10 MEGA

amit tudsz csinálni:

-www.speedtest.net
    mérj sebességet, 10 megás netnél kb ~1 megás letöltési sebesség kell hogy legyen , feltöltésnek meg olyan ~400 kilo

- lehet a windows a szar (erre tippelek)