418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nem 8.10be még megmarad -
-
foxbat88fx #272682 jó pár pályán változtattak.... -
Toweliee #272681 A pirossal jelölt helyen volt egy kő, amit fedezékként lehetett használni. Szpecnyaz kedvenc helye :) Most egy domb van.
-
Hol hol hol? -
Hátő, a végére már agyvérzést kaptam a Churchill VII-től, bár nagyon jó körörket lehet vele menni,csak sivatagos pályára ne tegyen:D Most a BP páncélját rosszabbnak érzem és még a nagyobb ágyú átütése is nevetséges, főleg Tier 9 ben ahol egyre gyakrabban járok:/ -
Toweliee #272678 Mikor változtatták meg a Pearl River pályát? Eltűnt a híd előtti kő. -
Jah, 2 skilles legényekkel vettem vissza, az szerintem segített sokat... -
Én másodjára vittem ki, anno még eladtam, kellett a pénz. Másodjára meg 92 meccs, 59% wr. 1,42 kill arány, tankász. Nagyon meglepődtem, hogy így átszaladtam rajta (bár szerintem volt benne prém is). Még acélfalam is van vele, nem tudom melyik hülyék csinálták meg neki :)
A Churchill sorozat egyértelműen a régi prémchurchillre hajaz (vajon mé'). Kisebb alfájú, nem pontatlan ágyú, de csak tierazonos vagy lentebbi tierekkel bír el rendesen.
Na ahogy látom, mindenki előhúz a csizmaszárból egy-egy szép eredményt a tankkal :D
-
Győzelem!
Csata: Sacred Valley 2013.11.13. 20:45:28
Jármű: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 2 464 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 33 605
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
mausbattle #272674 Igaz az a "rémhír"
Miszerint a KV-1S-t megfosztják a legnagyobb OP csövétől,egyenesen már a következő patchben?....ami lassan közeleg?
-
foxbat88fx #272673 én fordítva vagyok vele... ritkábban tesz 8asok ellen, vagyis régen így volt
de tény hogy 8asok ellen sokat nem tudsz tenni -
Kronos79 #272672 T6-ban nem is olyan nagyon rossz ez a tank, de engem 10-ből 7 alkalommal T8 ellen dobál. Ott aztán igazán no chance. Egy alkalommal egy Löwe támadt rám egy lövésnyi HP-m volt. Az első lövése pattant, a második halál. Én kétszer lőttem rá az oldalára, mindkettő pattant. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor egy nálam magasabb szintű tank pattant.
yossarian: Én kb. 5 csata után megelégeltem a szar ágyú, gyenge torony párost és freeből felpakoltam. Javaslom tegyél így, mert sokszor fogsz agyvérzést kapni az alapágyúval. Persze ha nem rak mindjárt a 3. csata után folyamatosan T8 ellen, akkor talán megúszod. :) -
foxbat88fx #272671 angol gépből nekem sincs sok....
ha szereted a low tiert akkor ott a matilda :) vagy az AT-2 is jó kis troll tank
jöhetne majd még pár angol tank. -
yossarianHUN #272670 No hát én még rá se tudom szánni magam hogy kigurítsam a garázsból, főleg hogy itt van mellette a JP2, ami WoT karrierem valszleg legjobb tankja:D Nincs meg a motiváció, akartam valami angol gépet, de kezdek eltántorodni a szándékomtól. -
foxbat88fx #272669 bocs yossarian, szar körre sikeredett :)
-
Nem mindenki ül nap hosszat a gép előtt, valószínűleg ezért "szopja be mindenki":P -
Szerintetek ezt itthon adják fogják a moziba? -
foxbat88fx #272666 lassú igen, meg kell gondolni merre mész
de szerintem abszolút használható tank...
megyek is vele egy kört :) jó régóta nem vettem elő :D -
foxbat88fx #272665 lassú igen, meg kell gondolni merre mész
de szerintem abszolút használható tank...
megyek is vele egy kört :) jó régóta nem vettem elő :D -
Új előzetes!
Fire!
-
yossarianHUN #272663 Rendben, akkor igyekszem túllenni rajta. -
yossarianHUN #272662 Hát de arra a redvás gyenge pontra még csak rá se kell jönni, mert aki csak úgy puff vaktában odalő neki egyet, az is jó eséllyel a láncburkolatot találja el, mivel egyszerűen dög nagy. Vérvörös T5-ök szednek így szét. Sidescraperben kemény, azt aláírom, de ezzel a sebességgel még a fedezékig eljutni se egyszerű. -
foxbat88fx #272661 mindig mindenki beszopja hogy nem húzza ki akkor a tankokat amikor kijön a peccs?
legalább tier 4-5-6-ot?!?!?!
nekem 67% vele a WR-em, marha jó tank
csak azóta rájöttek a gyenge pontjára... paffff ennyi a mese
-
Pares #272660 Hú, hogy én mennyit panaszkodtam a Leo Proto miatt anno, elmondtam mindennek azt a szart... A Leo 1 viszont az elődjéhez képest olyan, mint a Megváltó. -
hNeo2 #272659 laglag. laglag? Lag, lag lag? Lag!
-lag, laglag laglag! lag?
-lag lag!
Lag lag? laglag? laglaglag? -
csoszi87 #272658 Éld túl.
Anno üvöltöttem azzal a tankkal. Sőt nem csak azzal. Még a prém csörcsilt is jobbnak éreztem a nem prém T5ösnél.
BP-már kicsit jobb lesz. -
yossarianHUN #272657 Church VII-hez tud valaki tanácsot adni? Nagyon nem szeretjük egymást. Tetű lassú, ha pedig nagy nehezen elérsz a frontra, kopogtathatsz a meggymagköpködő ágyúddal (még csak a Church I-ről hozott van meg, de a topnak is egy-két miliméterrel nagyobb a penje).
Plusz még a védelme is elég trottyos, ha a láncot találják el szemből garantált a sebződés, márpedig a frontot uralja az a két batár futómű. Ezen valamicskét lehet beforgatással segíteni, de legtöbbször mint halottnak a csók.
Nagy torony és ágyú még nincs meg rá, fognak valami érezhetőbb javulást hozni? -
Nekem nagyon tetszett:) Grafikára is bejött, de főleg, hogy több karakterrel is lehet menni.(Wong kisasszonnyal is:P) Sokak szerint egy mocsok, szar, fos játék. Hát én végigvittem minden szereplővel háromszor:D
Meg is kaptam a magamét, hogy én egy igénytelen ember vagyok, amiért ez a szar is jó nekem:D Hát köszönöm:D
Nekem semmi bajom nem volt pl: idézek valakitől "Leon nyálgép Kennedyvel" :) Az egész RE világa beszippantott és szeretek minden egyes részt, minden szereplőt(a "nyálgépet" is)igaz ez nem hozza a régi RE hangulatot, de hát másfele mozdult a játékipar is, el kell fogadni:)
Összességében szerintem nagyon jó játék lett:) Neki álltam egy 4. végigjátszásnak is,mert nekem nagyon bejön:) + megint leírom, mehetsz Ada Wong-gal is:P:D
-
danyizs #272655 na.
közbe próbálkoztam.
kitöröltem a 0.8.9 mappából mindent,és most ok.
talán az én problémámból valaki okul.
tanulság -- vigyázni a módokkal !
köszi -
danyizs #272654 köszi,de ki írja hogy mehet,aztán cim,jelszó és csak írja hogy frissitsem.
őrűlet.... -
OFF
Zegi Norbi: Jó játék lett a RE6? Hozza a 2 vagy 3 hangulatát? Tervezem beszerezni:) -
Indítsd el a launchert, várd meg amíg kiírja, h ready és utána vagy a launcherrel vagy a sima exe-vel is elindíthatod. Nekem is ez volt. Ha vmi nem jó, akkor te csinálsz rosszul vmit. -
danyizs #272651 nem értem ??? -
danyizs #272650 megtettem , semmi , nincs változás :( -
Futtasd a launchert és utána jó lesz. -
Hehe :DDDDD -
danyizs #272647 sziasztok!
egy olyan problémám van hogy nem tudok belépni a játékba mert azt írja ki hogy frisitsem a kliens,de előtte frissül és mégse enged tovább.
Mi lehet a gond és mért lett ez,mert még tegnap jól müködöt minden.
SOS !!! -
bornofakone #272646 meddig lehet ezt megcsinálni? (holnap érnék rá :D) -
már múltkor meg beszéltük hogy az 10 MEGA
amit tudsz csinálni:
-www.speedtest.net
mérj sebességet, 10 megás netnél kb ~1 megás letöltési sebesség kell hogy legyen , feltöltésnek meg olyan ~400 kilo
- lehet a windows a szar (erre tippelek)