418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NoparaWot
    Melyik akciónak köszönhetően féláras most a pershing ?
  • matyashun
    Sikerült újra letöltenem de ugyan úgy vibrál az egész. Valami gáz van, csak a wot szar, ha a video kari volna akkor másnak sem kéne mennie.... nem is értem, belépek és vibrál a képernyő, lehet az új garázs miatt? .... gáz :/
  • yossarianHUN
    2000 alatt sebezni vele szinte művészet, napi szinten hozza a topgunokat, pedig naponta ha 10-15 csatát szoktam játszani. Tegnap 10 csatát mentem vele, de ezalatt jött vele két Radley-Walters (egy 8, és egy 9 killes), és egy top gun.
  • yossarianHUN

Ez a JP II a top ágyúval valami eszméletlen. Mióta megvan ez a nagy mordály, igazi álom. Merem állítani, wotos tapasztalataim során az eddigi legjobb gépem. Mindenkinek ajánlom.
  • voivod32
    Ez a játék már néha olyan gusztustalanul csal, hogy az felháborító!
    Hogy lehet az, hohy egy sarok mögül kigurulok egy IS-8-al, és a top löveggel, 40 méterről, lepattanok egy AMX-12 oldaláról?! Ő persze leláncol, és a társai pillanatok alatt kivégeznek!
  • Master91
    Győzelem!
    Csata: Mines 2013.11.14. 20:31:58
    Jármű: Jagdpanzer E 100
    Szerzett tapasztalat: 3 422 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 81 133
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Acélfal, Radley-Walters medál, Spártai

1700 base xp

Kép+replay

• mausbattle
    Mi újság a Waffentrager E 100-al ? OP-nek ígérkezik vagy csak egy átlagos TD lesz ?

Egymásnak ellentmondó statokat olvasok róla. Itteni ELIT High-Effes réteg miként vélekedtek az új tizes TD-ről?
  • mausbattle
    Hóóóó... Minő megkönnyebbülés. thnx
  • mausbattle
    Hát persze, egyetértek...éppen ezért kérdezem, hogy meddig lehet még biztosan élvezkedni a KV1S-sel
  • ToCsEk
    KV-1S szétválasztás nem a 8.10-ben jön.
  • popey8
    Minél később jön az új pecs, annál jobb. Nem kell megint 1 napot elbaxni a modokkal. Am nem a következőben, de már először is válaszolt neked vki.
  • mausbattle
    Karácsony kőrnyékén már WarThunder tankos játékát érdemes elkezdeni Mivel beindul dec elejével beindul & grafikailag már tuti űbereli ezt a "roggyant" WOT-ot
  • mausbattle
    Mi a helyzet, mikor várható az új patch ?

A KV-1S legjobb OP csövét akkor veszik le?

Még kb mennyit lehet élvezkedni a játék jelenlegi legOPbb járgányával ?
  • Malarki
    Kösz a válaszokat mindhármótoknak.
    Hát így számok alapján nem egy nagy etvasz, talán ha karácsony környékén le lesz árazva beruházok rá.
  • JeffDunham
    Helyesbítek. A lövege penje és a sebzése tényleg jobb. Toweliee helyesen írta.

(akkor sem tetszik :p )
  • JeffDunham
    Nem vagyok hasra esve tőle. Olyan mint a T-25, csak gagyibb löveggel. Nem szerettem meg vele a játékot. Még csak most lett 100%-os a legénységem benne. Ha nem kellene a legénység, szerintem nem játszanék vele.
  • nobodyattis
    PZ2 vel a második acélfal :)))
  • Count Adyn
    Jó a penje a tierjében nagyon, 30-35 el elcammog de lassan gyorsul, az összhatás jó, sokkal élvezetesebb mint egy t-34 például
  • Toweliee
    Legénység: 5
    Életerő: 530
    Test páncélzat: 50/25/20
    Torony páncélzat: 75/50/50
    Maximum tömeg: 23,3 tonna
    Talaj ellenállás: 0,8/1/1,9
    Motor: Type 100, 240hp
    Sebesség: 38,8/16 km/h
    Forgási sebesség: 38 deg/s
    Torony forgási sebesség: 36
    Fegyverzet: Type 5 75mm (pátütés: 124/155/38)
    Lőszer: 52
    Süllyedés/emelkedés: -6,5/+20
    Pontosság: 0,37
    Újratöltési idő: 5s
    Célzási sebesség: 2,3s
    Látótávolság: 360m
    Raádió hatótáv: 400m

A Type 3 Chi-Nu-Kai a Type 3 Chi-Nu-tól kapja a felfüggesztését és a tornyát, a lövegét pedig a Type 4 Chi-To-tól kapja meg. Összesen egy prototípus készült.
    Amit a japán tankok kinézetéről tudni lehet, hogy "szép" barna lesz az összes, sokkal sötétebb színnel lesznek ellátva, mint az amerikai tankok.

Van hozzá nagyon szép sivatagi álcafesték. Kicsit olyan, mint a T-25, de kevesebb hp, lassabb de fordulékonyabb és jobb a lövege. A rádió gyatra, ne szakadj el. Másodvonalból érdemes használni.
  • madmanic
    pontosan.

Az első mindig a rinyalámpa.
  • Master91
    lol
  • foxbat88fx
    A-43 tök jó tank, T-43 a fos
  • foxbat88fx
    ott is összekaparok 6k exp-t prémmel :D
    főleg hogy behozták ezt a "akkor is teljes exp-t kapsz ha lose de kapsz medált" dolgot :D
    lövöm én az E-75öt is szemből :)
    csak a találat a lényeg :D sniper medal azt csa :)
    ma volt egy 43 lövés 42 találat 10 penes köröm XDD
  • Thomasovics
    Nem A-43 az? :S, T-43 egész jó tank volt saját tierében
  • Malarki
    Kicsit részletesebben? :D Páncél, tűzerő, mozgékonyság?
  • matyashun
    RÁJÖTTEM mi a baj. Letöltéskor be volt kapcsolva a woton belül a torrent ,, pipát leszedtem, ez kavart be, BAROM WOT! ... nemsokárabletölt,.
  • Master91
    Ha sokszor tesz be Ruinbergre téged, lesz az 2 hét is!
  • Toweliee
    Nekem nagyon tetszik. Külsőre is, tulajdonságaiban is.
  • Maala
    Ezért kérdezett rá. :)
  • lammaer
    Kettőnek semmi, mert az ÖSSZES legénységi tagnak 100%on kell lennie a BIAban hogy bekapcsoljon a +5% bónusz.

Nyilván azért húzza így, mert a parancsnoknál a lámpát fontosabbnak tartja, annál majd 2. lesz a BIA.

Mondjuk addig én a másikkettőnél is inkább camót húztam volna elsőnek....
  • foxbat88fx
    holnap végre eladhatom a T-43-at...
    ffffffffffffffffákje!
  • Malarki
    Ez a nuncsakú izé ér valamit? Elég sokat látok belőle, de valahogy mindig előbb elhullanak minthogy találkoznék velük. Gondolom sokan húzzák már a legénységet a japcsi ághoz.
  • GabeE3e
    A legénységi skilleknél elmagyarázod,mi értelme kettő BIA-t húzni ?

• madmanic
    A csúcson kell abbahagyni..

3% életerővel szebb lett volna ha kihúzom, de szerencsére volt aki bosszút állt

• brasco84
    na jó ezt fogyatékos mód oldottam meg, mindegy.. sorry :)
  • brasco84
    beteg ez a tank..
  • mekk77
    QuickyBaby tv-re belépem, épp vmi roll ment prémiumért és hasonlók, a nyertes:

Yossarian1977. nem vmi itteni tag? :) mind1, mert elk.ta, és AFK volt átvétel helyett :)
  • csoszi87
    Múltkor elkövettem 1 hibát.
    3 prém francia arty volt platoonban.
    Idejét nem tudtam mikor láttam 3 arty 1 csapatban...
    Én marha meg beírtam, hogy: 3 rats in platoon.
    Azonnal tudtam, hogy hatalmas hiba volt, mivel nem olyan tankban ültem ami bírja az artyt.
    Végig rám vadásztak.
  • Master91
    - Redshire and Highway won’t be removed from the game before they are reworked

• voivod32
    Sokszor nem értem a logikájukat. Van amikor egy teljesen 'ártalmatlan',átlagos tankkal vagyok, mondjuk VK3001D-vel , el sem kezdődik a meccs, állunk valahol négyen, közte mondjuk 2 IS, meg egy T-150, erre az összes arty engem bombáz, és ha nem nyírnak ki azonnal, akkor a meccs végéig üldöznek.
    Volt olyan, hogy megkérdeztem tőlük, hogy nem találtak -e fontosabb, veszélyesebb célpontot?! A válaszcsak egy :':D' volt!