418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Desmodromic
    A hétvégi gold akcióban vettem hozzá 600 skulót, csak azért nem veszem meg free-ből a nagy csúzlit. Arannyal frankón jobban pattog, mint AP-vel!
    Jó lenne kihúzni valameddig free nélkül, mert van egy megérzésem, hogy a japóknál nagyobb szükség lesz rá.

Gyorsan elfutó??? Ezt még lejtőn tolva sem lehet gyorsnak mondani!
  • lexlutor
    a legnagyobb baja pont az h papir es mellette ennyire gyors. lassunak tuti enm lassu.
  • Angelus1991ster
    Megoldva.
  • lexlutor
    elvileg hatul kempelso, nagyon-nagy-bokorban elbujos, aztan gyorsan elfutos stilus kellene hozza a rovid 88asal.. de nekem sem megy :)
  • polluxware
    júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj add el

komolyan....

az egy motorsérült, fél HP-s ARL V39

teszten néztem egy csatát,ami jól sikerült vele... namondom ez über lesz

még a maxi ágyúval is gány, valmit muszály lesz buffolniuk rajta

-überszar camo
    -sokáig céloz
    -PONTATLAN!
    -tetü lassú

áhhhhhhhhh

fúúúúúúúúúúúj
  • Desmodromic
    Mit kéne csinálnom ezzel az űberfos Pz.Sfl. V-el? Kikészülök tőle...
  • Angelus1991ster
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a WoT tankok modelljeit megnézni hogyan lehet? Papírmodellezés véget kérdezem. A Model Viewer-t próbálgattam, de nem tudom hova telepítsem, plusz a mappa elérések is zavarosak nekem.
  • csoszi87
    Lehet, viszont ez az első 9 killnél nagyobb győzelmem.
    Úgyhogy jöhetnek a szidások.
  • foxbat88fx
    látom WG-be is bevesznek már mindenféle nokedlit
  • popey8
    Már csak Torgyán hiányzott ide...
  • Roger6
    Húha, múltkor az ilyen T18-as növényeket szidták úgy, mint az állat.
  • torgyanjozsef
    Wotosok ti várjátok a war thunder új tankos részét?
  • AlucardHuN
    Amúgy KV-3nak hogy hogy ilyen fasza az MM-je? eddig egy t8-at se láttam vele. Márpedig t7-6-ban durva jószág...
  • JeffDunham
    Átjönnek tesztelni a roamingot. A szerverek közötti átjárhatóságot.

Később te is játszhatsz nem európai szervereken, feltéve ha nem lesz 500-as pinged.
  • JeffDunham
    "Amúgy is BL10 eleve lehúzta az egész tankot az ISU n"

Sokszor láttam a játékban orr nehéz tankot. A gond az vele hogy orra bukik a tank és mindig tele megy földdel. Egyetlen kombinált ellenszere létezik. Ami áll egy "mexikói ugrálóautós" hidraulika rendszerből, megelőző karbantartás perkből, és ami a legfontosabb: egy Tesco-s zacskóról a cső végén.
  • Pales27
    Egyre több .....Ru-t látok, itt kezdték az accot átjöttek vagy hogy?
  • 505thZajcev[PT]
    Nezd csak mi van ott a tuloldalt?
  • csoszi87
    Pedo level 80.
    Még 3 tankot lőttek ki az orrom elől.
    Meglett volna a féregirtó medál is.

• 400V
    Kövezzetek meg de én pl Object 704 et sziveseben látnám BL10 helyett 203mm B4 el vagy M4 el.Amúgy is BL10 eleve lehúzta az egész tankot az ISU n, 203mm B4 löveg meg még könnyebb is és tier 9 es. Amúgy is létezett SU203 203mm essel. Object 263 at is 180mm B1P vel horrorisztikus AP lőszer árral és olcsó HE lőszerekkel. Meg JagdE100 at is. Rávernének valakire ilyen jó HE lőszerrel azt összeszakadna a tankod :D 2 lövés után totálkár lenne minden tank és úgy könyörögne érte hogy lőjék ki.

Ez csak az én álmom!
  • Oddball29
    Tarackágyú. Tarack-szögtartományban lánctalpas lövegtalpon nem is lehetett használni (max. 20 fok).
  • AlucardHuN
    Nyomorék arty-k visszajöttek, ha még egyszer valaki sír a szaros TD-k miatt törölje a picsába ezt a szart...
  • Rathrol
    Uhh..nem néztem át amit írtam, így elég keszekusza lett! :S Elnézést, remélem így is érthető, ha nem neki ugrok még egyszer.
  • Rathrol
    Sziasztok!

Szeretnék gold vásárolni a játékban, nem nagyot csak pár napos prém napra lenne szó! Most nézem hogy a gold vásárlás honlapja teljesen átváltozott, és ha minden igaz akkor már lehet maestro (electronic card) is fizetni benne?
  • popey8
    Sajnos még a T10 TD-k is golddal lőnek sokszor, bár nem értem mi szükség rá.
  • Gottfried
    Hú,ezt csúnyán benéztem.:( Az ST1-et húzom a T54-el párhuzamosan és ott néztem a top ágyút.Az van meg az is8-ról.A T54-hez ló**** sincs és van úgy 7K free xp-m.
  • Eagle16
    Szerintem az összes 10-es TD-n AT ágyú van, egyik se olyan mint a Su-152-es Ml-20-asa, ami ugye tarack volt eredetileg, tüzérségi löveg.

Antimat: ki van fejlesztve nekem is, de a dudor a tetején nem tetszik, inkább vettem E3-ast. Ki nem állhatom ha a tank tetején van a gyenge pont, mindig felidegesít, nem lehet elrejteni sehogy sem.

E3-mal 46 csata után 3,7k az átlagsebzésem és imádom :)
  • raymondcurto
    Így is mindenki goldal lő,nem hogy tier 10-ben,még sok tier-el lejjebb is.
  • Antimat
    Erről jut eszembe: 1 napja vettem meg a T110E4-et, de nagyon bejön a cucc, pedig még a legények nem 100-asak, de már nem sok kell, 13 csata alatt feljöttek 98-100% körülre. Eddig 69% wr, 26:6 k/d arány.
  • Antimat
    Sajnos pontosan ez a "tapasztalatom" (1 csata után milyen tapasztalat): a top löveg megvolt a másik td-ágról, de nem rémlett, hogy ott is ekkora szórása lett volna (bár emlékszem, hogy volt aki panaszkodott itt nemrég a JagdPanther valamelyik ágyújára).

Nem baj, majd lassan, napi duplázókkal haladok.
  • popey8
    Egyetértek. Lófütyit sem ér a fél perces töltésidő meg nem tudom hány seces célzás, ha 1 lövéssel 1500 vagy akár 2000 feletti sebzést is csinálhatsz. De egyébként ugyanez a helyzet a fossal meg a trógerrel is. Amit ezek képesek 1 tárból csinálni, az túlzás. A medek és heavyk hp-jához képest ez nagyon túlzás és, ahogy te is mondtad nem ide valók.
  • 400V
    Ezért kéne sok TD től elvenni az AP t azt lődözzön mind prémiummal. Javarészt ezek a lövegek tarackok nem is antitank ágyúk. Simán csak buffolni a HE sebzését aztán jók lennének arra hogy védekezz meg feltartsd a tankokat. Ha meg keménykedni akarsz kölcsél prémiumra. Simán korrekt lenne alap lőszernek a HE a 183 asra aztán sebezgetne ilyen 600 akat meg 800 akat. Adni egy kis buffot az AP jára plusz prémium lenne aztán kölcsön rá ha statot akar húzni.

Ez csak az én véleményem. Sztem kevesebb 1000 es meg 1500 as sebzés lenne csatába. Meg lehet bátrabbak lennének a tankok.

Bocsi ha sírásnak tűnt. :)
  • Eagle16
    Látható benne pár bénázás is, mivel még alig van csatám a tankkal.

Azt megtanultam már, hogy csak biztos célpontra lőjek :)

popey8: csak személyes vélemény, én túl erősnek érzem. Ezek a WTF 1600-1800-as sebzések nem ebbe a játékba valók szerintem, jobb lenne ha nem lenne hozzá HESH, csak HE, de akkor egy igen jó DPM-je legyen az AP-vel, T110E4 szint fölötti.

Ha csak simán elveszik a HESH-t, akkor a kutya se fog vele játszani, mert a Jagd. E-100 jobb, ráadásul akkor még jobban lehet izgulni, hogy 12 AP nem fog-e elfogyni a csata háromnegyedénél...néha 300-400 HP-s célra is rá kell lőni ugye.
  • Cseri0058
    elég jó kis kör a 113-al...ha még valaki nem látta volna.
    1618 xp prém nélkül
    Replay
  • Eagle16
    Itt van az a bizonyos csata, ha valaki megnézné: link

12 lövés, 9 találat, 8,5k sebzés.

Persze a végén megint csak én vagyok a hülye idióta, végülis nem én hoztam le a csatát, neeeem. Az utánam levő fele annyi sebzést se csinált.
    Nem is válaszoltam nekik, fölösleges chaten vitatkozni.
  • popey8
    Azt utolsó mondatot remélem Szpecnyaz is olvasta:D
  • Eagle16
    Én is csak pár csatát szoktam vele menni egy nap, mert szentségelek rendesen ha mellélövök...

Nem is az hogy 25mp-ig tölt újra, de összesen 12 lövésem van, és már előfordult, hogy kifogytam, mikor még volt ellenséges tank. 3 lövés ment mellé a 12-ből, és majdnem elvesztettem miatta a csatát.

Célzásgyorsítóval is nagyon lassan szűkül az ágyúja, kb. olyan Is-7 szint, csak szerintem jobban szétugrik a célkör menet közben.

A szórása is hasonló mint a szovjet heavy-nek, ha nem takarja a célkör az egész ellenséges tankot, akkor tuti oda megy a lövés, a kör szélére...

De még ezzel együtt is mocskos OP cucc, nagyon könnyen meglehet vele fordítani a csata állását szerintem.
  • Eagle16
    Akkor megint csak belinkelném :D link

• popey8
    Pontatlan, mint a szar. BL10-zel többször megy középre a lövés, mint azzal az okádékkal és a 200 feletti pen ellenére érdekes helyeken nem üt át.
  • kBagyula #273290
    A Nasi top lövege jó, a másik kettő hulladék.
  • Antimat
    Köszi!