418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Más esetében meg akár 6-7% wr-t is számított ugyebár. Mindenkinek más, nem lehet egy egyénből általános következtetéseket levonni.

Aki az elején sokat bénázott, annak sokat számít, aki nem, annak nem. Pl. nem hinném, hogy marchizornak, zajcevnek sokat számítana, ha újrakezdené.

Ezért mondta Kamionosbarát, hogy akinek sok csatája van, annak az utolsó 60 nap eredményét kell nézni, nem overallt. (Te pedig gondolom ezért írtad, hogy az utolsó 1000 csatát már más tolta)
  • R3nton
    Hozzáteszem én nem láttam ezt a viedót, csak panaszkodott nekem valaki. Ha más a név, mint ami az ESL acc-hoz be van regelve, akkor nincs miről beszélni. Viszont ha ugyanaz a név, akkor mi biztosítja az ellenkezőjét?
  • Master91
    Igen !
  • popey8
    OMG szerinted a WG-nek nincs semmilyen módszere arra, h ezt ellenőrizni tudja? Ember ne értetlenkedj már:)
  • KamionosBarat
    Tényleg ennyire buta vagy?
  • R3nton
    Hát az pont nem látszik a közvetítésben
  • Fefe82
    Foch 155,vagy Fv183B vagy mi a fene,AZ KELL NEKI :)
  • diegho™
    Az egy nagyon érdekes dolog, hogy mennyit számít a reroll, mert esetemben semmit:

Régi accom: 30k csata 2150WN 64% win
    Új accom: 4k csata 2223WN 63% win

A régi accomon az utolsó 1k csatát nem én játszottam, és főleg cw-n és company-ban volt használva, ezért csökkent kicsit a wn és nőtt a win rajta.

Az újon nincs gold, nincs free xp konvertálás, minden tank stock állapotból indul, gold ammo minden 10. csatában, akkor is csak pár darab, szakasz néha pár kör. Ami nagy különbség, hogy az új accounton nincs revolver táras tank, mert túl erősnek tartom őket, inkább a gyengének tartott kínai ágat húztam ki teljesen és játszok velük, meg az amcsi tornyos td ágat, mert a T30 kellett.
  • Toweliee
    Szerintem az E-50 / E-50M is jó választás, mindkettő olyan semmilyen, se med se heavy. De bírja a közelharcot is és a távolról szemétkedést.
  • kabel15
    Lehet azt fogom tenni. csak mindig akkor kapnak oldalba mikor TD vel vagyok. Nehéz tankal szinte alig kapok oldalról találatot. Na mind1 majd csak lesz valami.
  • Bee
    Pedig az IS-7 darálóba való, ha ügyesen kezeled, pattogós. A fronton kell vele lenni, arcbamászós taktikát követel. Ha megnézted a replay-t akkor láttad, hogy milyen szépen beállt a takarásomba a T57 Heavy. Szép csapatmunka volt, randomban viszonylag ritka.
    Ha a sokat sebzős, de háttérből operáló stílust szereted, akkor a TD vonal neked való, elsőnek az oroszt javaslom.
  • kabel15
    Tetszetős :D Viszont én nem vagyok ennyire "merész". Nehéz tank nehéz tank. De nem szeretem ha megsebeznek :D
  • Maala
    Nézd meg jól, mi a különbség a 2 account közt...

Az egyikre rá sem tudsz lépni, csak keresni.
  • Szpecnyaz
    Meg az accountnak is más a neve mint a rendesnek.
  • Oddball29
    Nekem nincs IS-7-esem, csak látom, hogyan gyakoroltatják őket.
  • Bee
    IS-7 replay, szerintem valahogy így kell játszani ezzel a tankkal. Döntsd el, hogy ez a stílus fekszik-e neked.
    IS-7 replay

@Oddball: ha van időd, szakértsd meg pls. Az pedig külön érdekelne, hogy hogyan sikerült kigyújtaniuk.
  • popey8
    Mondjuk, h van élő közvetítés és azonnal lebuknának?
  • R3nton
    Viszont az ESL gyakorlószobában lesz megrendezve...mi garantálja, hogy nem azzal az accal jönnek be?
  • popey8
    Hm. Mikor tanulják már meg az emberek, h nem egyenlőre, hanem egyelőre? #272687

R3nton: tudomásom szerint azok az accok (WG accok) csak a pro league játékosoknak van kiadva és csak gyakorolni lehet velük, nem mehetnek velük randomba, companyra, team battlre és CW-re sem. Csak és kizárólag gyakorlószobába.
  • Maala
    Meg ESL-en sem, CW-n, TC-n, 42/7-ben sem...
  • Maala
    A videó közzététele után le lett írva, hogy az Pro League-s acc, csak ott lehet használni. Pont, hogy így lesz a Pro league tőle fair... Téged meg ne zavarjon, randomban nem látsz olyan accot.
  • kabel15
    Én se játszok klánba. Ha néha akad 1-2 szabad órám és van kedvem játszok.
    Tegnap is kaptam 300 arany mellé 1 nap prémet. Játszottam 1 kört és el is ment a kedvem. Nem azért mert kikaptam vagy gyenge volt a csapat. Egyszerűen nem volt kedvem játszani. Ezért is érdekelt, hogy jó e az IS7.
    Bár szerintem egyenlőre bőven elég nekem a KV1 IS3 meg M4. Bár kinézetre piszkosul tetszenek az orosz páncélvadászok is. De szerintem csak idegesítene, hogy nem tudom forgatni a tornyát.
  • Oddball29
    Vannak olyan városi taktikák, ahol jól beállított és összedolgozó IS-7-esek szinte sebezhetetlenek CW-n.
  • Maala
    Ha nem CW-zel, akkor ne vegyél orosz T10 heavyt. Szerintem.
  • R3nton
    Azt tudja valaki, hogy az az ACC, amin a Team WD bemutatta néhány tanító jellegű videóját, az hogyan működik??!! Miért van rajta korlátlan mennyiségű gold, free xp? Miért tudja rárakni az összes skillt a legénységre?

Illetve hol lehet használni ezt az accot? Ranodmban, CW-n igen, vagy nem? Vagy speicális WG versenyeken? ESL-en megengedett ilyen tápolt accoc használata?

Egyébként nem picit érzem unfairnak ezt. El kéne választani a profi dolgokat az amatőrtől...Gondolom a többi pro klán is megkapja ezt a segítséget.

Félreértés ne essék, nem irigykedem. Csak jobb lenne, ha a versenyeken egyenlő feltételekkel indulnának a résztvevők. Valószínűleg így is ronggyá vernék a kisebb csapatokat, mivel jobb játékosok.
  • lammaer
    Na, hát akkor kicsit feljebb viszem a százalékot, remélem azért a komment lényegi része nem veszett el.

Arra kiváncsi lennék hogy a játékosbázis hány %a van 70% felett....
  • Bee
    WR alapján szelektálva így néz ki a toplista, vannak benne furcsaságok azért... :
    Tanker Bat. WN7 WR
    Hami 17.6K 1336 81.66%
    _NR_1 11.2K 1961 79.88%
    Ku6epHeTuka 9.5K 2400 79.79%
    Slave 16.5K 1873 79.58%
    Eidoss 14.3K 1916 78.95%
    ramasuri 8.8K 1557 78.37%
    _KillMeMaYbe_ 5.3K 2198 76.11%
    abuseyou 6.1K 1525 76.09%
    incurably 15.9K 2036 75.86%
    Xensation 9.1K 2007 75.55%

Troll mode ON: MrScheff 71%-kal viszonylag messze van az élbolytól... :D
  • Eagle16
    Megvan a Sturer Emil-re a 128-as ágyú. 5k xp kivételével végig grindeltem az egészet, mind az 53k-t...mazochistáknak csakis így ajánlom. Ráadásul ennek a felét prémium nélkül, az extra élményért.

Annyi sebzést tudtam vele hozni, mint a Nashorn top ágyújával, ami nem valami briliáns. És elég sok apcr-t lőttem vele...

De a 128-as határozottan javított rajta, első csata vele 3,5k sebzés lett, bár a németes szórás ennél is jelentkezik, az első lövés majdnem kiment a célkörből is. De most már legalább ezzel oda lehet csapni mindennek, nem a 300-as alfa sebzéssel szüttyögök, meg a Tier 6-os átütéssel.
  • Master91
    Ki húztam az Is7est, ellenfélként vicces tud lenni, főleg ha csak 1 tornyot látsz belőle, garantálom a torony oldaláról 90fokba is pattintja a Jpz-met :D

Ha minden igaz, jövőhéten jön a teszt szerver, sok csatát fogok vele menni, mielőtt eldöntöm hogy meg veszem e vagy sem (nem vagyok klánba, nem is tervezek rendes napi szintű cw-re menni , és nem érzem úgy hogy kellene nekem az az Is7)
  • patchaou
    Az überlilák mindig fikázzák az is-7-et, akik csak szimplán zöldek azok szerint jó.
  • kabel15
    IS7 et akartam írni :D Csak mindig össze zavar, hogy IS8 Tier9 IS7 Tier10.
    Szóval IS7 Tier10 elmegy? Mondjuk lehet ez játékos kérdés ki mihez van hozzá szokva.
  • Lunki88
    Ne is mondd. Mikor a tiger p-re hajtottam a vk 3001-el, ezek mindig megkeserítették az életem. :)
  • Master91
    Is8 tier9, nem OP, tierjében rosszabb a páncélzata mint az Is3masnak a tierjében

nehezen, de meg szoktam vele a játékot, végül is annyira nem is rossz, de messze van az OP-ságtól
  • Master91
    És pont ez az!

Én összpontosítok hogy abba a szarba tier5-6-7el weak spottot lőjek ( jelenlegi 5-6os állományaimból, húzom őket, fejlődni szeretnék velük ugyebár..)
    míg ez letörli a nyálát, és 430at üt belém, kb. kuka is a tankom, panaszkodik mikor nem 1 hitteli a stugot, mikor rajta marad 30 hp stb stb

Mindnen sarkon special terem, míg minden kereszteződésbe Hellcat ami aranyozik

totál játszhatatlan a tier6

• kabel15
    Sziasztok!

KV1 legénységét gond nélkül át tudom ültetni IS3 ba?
    KV1 em lassan teljesen ki van fejlesztve, a legénység pedig szedi az első képességét. Lassan beindul majd a gyorsított képzés.
    Egyébként az IS8 mennyire OP 10 es tank?
    Egyenlőre bőven elvagyok Tier 5 ben. Néha IS3. De később lehet kifejlesztem majd az IS8 at. De ha nem valami kiugró teljesítményű és csak szenvedés vele, akkor feleslegesen nem idegesítem magam vele.
  • Oddball29
    Jogos.
  • KamionosBarat
    Ha nem reroll accountot mondok, hanem régebbit, akkor csak az utolsó 60 napra lehet hivatkozni, s nem annyira szembetűnő.
  • Oddball29
    Ebből minimum kettő reroll.
  • Lunki88
    Hogy én mennyire gyűlölöm azt a tankot... :) Mondjuk a játékosok nagy része aki kv1s-el van, akkora noob hogy még én is elbújhatok mellette.
  • besti
    Most pl. azt hiszem úgy indokolták, hogy megzavarta a játékosokat. Gondolom, hogy hiába volt 2 páncélnak papíron ugyanolyan vastagsága, nem biztos, hogy egy adott gunnal át tudtad lőni mind a 2-t. Mondjuk akár ebben még lehet is ráció, tekintve hogy a páncélvastagság sem mindig historikus úgyse.