418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Erről egy film jut az eszembe, mikor a csaj megtanítja nyalni a csávót. (Szex az ex után). De előtte a srác bekap egy mentholos rágót.

-Húúúú éget csíp!
    -Mi az, te rágózól? Menthol allergiám van.
    -Bocsi, csak jó leheletet akartam...
    -A P!NÁMNAK?!?! :DDDDD
  • JeffDunham
    Várjál várjál. A saját farkamba kell harapnom, de most meg kell védenem R3ntont. Más a játék, más az élet. Azért mert a játékban jó vagy, még lehetsz életre alkalmatlan. (Sheff nem neked szól :D )

Szóval lehet hogy egy idióta vagyok de jól játszom, vagy professzor de egyszerűen sehogy sem megy. A kockulás mértéke, a tapasztalat és a játékhoz való érzék igen is fontos összetevője ezeknek.
  • Maala
    Használj arcszeszt, az extra élvezetet ad hozzá. :)
  • JeffDunham
    "továbbítom az illetékes személyeknek"

Mondtam én hogy besúgó vazze! A WG kém! Akkor ezért kapok mostanában ennyi hülye csapattársat és rossz MM-t.

A fenébe, most nyalhatok be R3ntonnak...
  • Master91
    Végül is csodásan össze szedte hogy te hol voltál balfasz

Ja meg legsikeresebb magyar klánba volt, meg legsikeresebb magyar esl csapatba stb stb stb.

Azt még le se írom hogy top 10 magyar játékosok között is ott van.

De ő a hülye igazad van.
  • csoszi87
    Tök mind1 lenne ki nyerne.
    mausbattle úgyis ver mindenkit az IQ-jával.

• R3nton
    Taps, továbbjutottál az általános iskola 2. osztályos szinten :) Elég lett volna ennyi is :) Köszönöm!!! És elnézsét a vádakért, továbbítom az illetékes személyeknek.
  • Szpecnyaz
    Én azért megvárnék egy ilyen netes IQ teszt screent :D.
  • Maala
    Nem verseny, egyezzetek ki egy döntetlenben. :-D
  • KamionosBarat
    "A videó közzététele után le lett írva, hogy az Pro League-s acc, csak ott lehet használni. Pont, hogy így lesz a Pro league tőle fair... Téged meg ne zavarjon, randomban nem látsz olyan accot."

"Meg ESL-en sem, CW-n, TC-n, 42/7-ben sem..."

"tudomásom szerint azok az accok (WG accok) csak a pro league játékosoknak van kiadva és csak gyakorolni lehet velük, nem mehetnek velük randomba, companyra, team battlre és CW-re sem. Csak és kizárólag gyakorlószobába."

"Mondjuk, h van élő közvetítés és azonnal lebuknának?"

"Meg az accountnak is más a neve mint a rendesnek."

"OMG szerinted a WG-nek nincs semmilyen módszere arra, h ezt ellenőrizni tudja? Ember ne értetlenkedj már:)"

Ahogy leírták. Megerősítem.
  • R3nton
    egyébként van egy sejtésem, hogy te butább vagy nálam Te kis butuska :)
  • R3nton
    Ahogy gondolod, te pedig tényleg nagyon bunkó vagy :)
  • rahotep
    És mit kell csinálni ,hogy ne legyen ez? Hol találom ezt a filet?
  • Maala
    xvm hitlog.xc file-ja.
  • KamionosBarat
    Te tényleg nagyon buta vagy.
  • rahotep
    Sziasztok! Melyik mood csinálja kínai tankok eltalálásánál a nagy fehér számot középre? Nagyon akadályozó tud lenni...
  • Maala
    Landing kör első este, ownerek maradnak.
  • Oddball29
    Tényleg, mi lesz most a map2-őn? Resetelnek mindent?
  • Maala
    1,41-es akkor, de mind1. Lényeg, hogy én ilyen döntöttségeket én sosem fogok megjegyezni, marad a kitapasztalás. :D
  • JeffDunham
    De az úgy nem poén.
  • R3nton
    na lehet ezt normálisan is
  • kabel15
    Nincs időm nagyon játszani. Ami meg van azt meg szeretném úgy eltölteni, hogy élvezem. Nem pedig azon szenvedek, hogy még 100.000pont és kövi szint.
    Majd talán a Warship el játszok, de ha az is olyan minőségű lesz mint a warplane akkor felejtős.
  • JeffDunham
    De hogy válaszoljak a Maala féle oltást kihagyva.

Más név, letiltott menüpontok, minden unlockolva és a legénységeken az összes perk rajta van. Csak gyakorolni lehet vele, semmi mást. Ezért is kapták. Ha lehetne vele bármit is kezdeni, mi értelme lenne egy rendes acc-nak? Csak gyakorlásra van, ez a lényeg.

Én voltam gyakorláson saját acc-al. 2,5 óra és -600.000 kredit, mivel ott is csak arannyal lő mindenki. Anyagilag nem lehetne bírni. Ha gyakorlóval vagy bent, nincs ilyen problémád.
  • Oddball29
    45 mm 45 fokban, 1.3-as a szorzó. Éppen csak hogy HE ellen véd.
  • Maala
    Mégis minek oltsa be bárki is? Neked is, neki is igaza van, csak ő azon kívül, hogy elmondta a véleményét, nem rage-l még mellé, mint valami ovis, ha nem kap tejbegrízt.

Nem vetted még észre, hogy csak ezért oltanak be téged? :D

---

Kabel15: Lehet, hogy csak 45mm-es, de jól van döntve (60°?), úgyhogy az effektív védelme kb. a duplája már akkor is, ha full szemből lövik.
  • Master91
    venti-töltés gyorsító, és ha lehet akkor stabilizátor (ne ragadj le sokáig kv-1en, tanulgatni oké, de ha begyepesedsz hogy op vagy a tieredbe későbbi játékodba nehéz lesz meg szokni a valós wotot )
  • kabel15
    Szerintem maradok bohóckodni a KV1 el :) Kihúzom neki a maxos legénységet aztán maradok 5 ös szinten. Egyébként milyen modult javasoltok? Vettem már rá töltés gyorsítót. Szóval 2 hely van még. Esetleg legénységhez is jöhetnének tippek, hogy kinek mit válasszak.
  • Oddball29
    Hefi flém? Már szerda van?
  • R3nton
    low goldspammer :P
  • R3nton
    Húzom a német ágat én is, úgyis van dickermaxom :P
  • JeffDunham
    Írnám hova kell lőni, de olyan csak neked van...

Írod hogy józan paraszti eszed van... eddig csak a józan nélkülit sikerült a kérdéseiddel bizonyítani.

• R3nton
    Azis mekkora érdekes, hogy én gyökér vagyok meg buta, mikor felhozom a TD sztorit, érdekes a szakeszra senki nem merte ezt mondani, mikor belinkelték ide az írását. Na akkor hogy is van ez? Akokr a szakesz is, akkor gyökér, mint én???
  • Master91
    Kis szintű, tök 8 milyen páncélzata van

Szerintem Tier6 alatt ne érdekeljen milyen a tank tulajdonságai
  • Maala
    Miért, te már megtanultad, hogyan kell elbánni a TD-kkel?
  • Master91
    Meg súgom te TD huszár, hasonló eredményeim vannak mint neked (kivéve főiskola)
  • kabel15
    SU85 nem egy papír tank? Ahogy nézem 45 páncél :/
  • R3nton
    Na egyből itt a goldspammer barátunk is:) ügyi vagy, tolj fel egy replayt :D Hadd tanuljunk még hova kell lőni az APCR-t :P :D
  • R3nton
    Én inkább hallgatnék a helyedben WN huszár, de tudjuk te vagy az ász, és minden témához kell valami hülye hozzászólást írnod.

Nyugodtan lehet butának gondolni, azért mégis 4,5 lett az érettségi átlagom, van egy felsőfokú nyelvvizsgám, elvégeztem egy fősikolát. Nem tartom magamat egy zseninek. Persze mindenkinek relatív a buta. Bár szerintem megvan a józan paraszti eszem.

@Kamionosbarát---->ahelyett hogy faszkalaposkodsz, inkább felvilágosíthatnál, hogy is van ez pontosan, mr. Team WD tag ;)Nyugdotan le lehet alacsonyodni az átalgos playerekhez is :D
  • Maala
    Más a név.
  • JeffDunham
    De finoman fogalmaztál... nekem sokszor nem sikerül ilyen szépen lereagálni az értékes kérdéseit.