418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #273808 Új hajós bejegyzés az alternatív történelmi blogomba. -
R3nton #273807 Neked mivel nincs bajod amúgy? :D Med OP, Light OP, Arty pusztuljon (OP). Heavy az rendben van azért? Hogy legyen kit lőni nem?
-
madmanic #273806 Juhéjj...
Nem hittem volna, hogy ezzel a targoncával valaha meglesz...
-
És emberek, a sztereotipikus magyar. Minden leírva egy hozzászólásban, ami miatt gyűlölni lehet ezt a népet. Kár is tovább ragozni. -
FosTalicskaa #273804 Jaja, pusztuljon az összes arti. Aki meg kilövi őket az az én szememben egy hős! Inkább bukom el a csatát, ha látom, hogy jópár artinak már defaultból rossz köre lesz. -
foxbat88fx #273803 jó neked, nekem lassan luxus cikk lesz a győzelem
-
Oddball29 #273802 Egyszer mentem öcsivel délelőtt szakaszban talán egy tucat kört. Kettő kivételével meglett az összes, de akkor is SPG-vel jött be. Ha tankkal, csak nyertünk. -
foxbat88fx #273801 szakaszoztam eddig, eredménytelen
tegnap este destymeme-vel toltam, eredménytelenül, kérdezd meg, ő is megmondja, mindig sokat sebeztünk, de lose lose lose win lose lose win lose lose volt :S -
AlucardHuN #273800 Ömm nektek megy a szerver? Azt írja hogy nem elérhető. -
Oddball29 #273799 Hát ez történik, ha egyedül tolod napközben. -
Pontosan XD Nem az a gond, hogy berakták őket a játékba és vannak akik azzal jönnek a csatába. A baj az, hogy ezt eltűrjük :) -
foxbat88fx #273797 engem akkor is sokkal jobban idegesít a sok vereség...
most is 2.5 óra alatt 4 win össz-vissz -
Sőt, a házainkat is nyissuk ki a cigányoknak, miazhogy még erővel kell felfeszíteniük a zárakat, ahelyett, hogy csak simán besétálnának, és elvinnék, amit szeretnének?!
Meg az erőszaktevők a valódi áldozatok, nem az, akit megerőszakolnak!
Full retardált, aki máshogy gondolja.
/sarcasm -
lammaer #273795 Nagyvonalú voltam, na :)
Hál istennek csak a t54-ben fordulok elő magasabb tierben, meg az ELCmmel, de ez utóbbi így is úgy is oneshotolva van olyankor bármitől.
Kivéve amikor a JPZ E100 lelövi a láncomat :D -
lammaer #273794 A trogert el kell pusztítani, nincs mese. Hadd sisteregjen. -
Plata #273793 Néha nem is olyan nagy baj hza a csapat egy rakás szar és a bázison kempelnek.
Vereség!
Map: El Halluf
Date: 2013.11.21. 13:35:06
Jármű IS-3
Szerzett tapasztalat 1 704 Szerzett kredit: 63 105
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
Oddball29 #273792 -
Szpecnyaz #273791 Meg miért ne lenne érelme több féle lőszert cipelni? -
Szpecnyaz #273790 Ne már hogy ne lehessen átváltani. Főleg amikor zsinórban kapom a lövéseket pl egy medtől vagy valami gyorsabban lövő TD-től. -
kisokka #273789 Azért az se mindegy milyen tankból lövik azt rád. A lassabban, pl. 20 sec felett töltő tankoknál nem hiszem, hogy lenne értelme többfajta lőszert cipelni, ki váltogatja olyankor a típusokat? Felesleges, nincs rá idő. Biztos be van tárazva fullon golddal és azzal puffogtat. -
Szpecnyaz #273788 Ne is mondd :D. A 10es tróger tornya is folyamatosan sistereg.
Sokszor rá szoktam kérdezni hogy mégis miért kell neki 300+ pen a 20mm-es tornyomra. Persze mindig van valami magyarázat vagy csak simán le nooboznak. -
kisokka #273787 Sokkal korrektebb lenne, ha beállítanának egy limitet a goldnak, de ezt soha nem fogják megcsinálni, mivel pénz van belőle, szóval iksz. -
kisokka #273786 2 shot? Vagy 1?
-
Oddball29 #273785 Amíg lényegében ingyen tömik kredittel a népet, addig ez lesz. De már igazán elég volt ebből a hosszúra nyúlt rászoktatási időszakból.
Mint a drogdílerek. -
foxbat88fx #273784 ja még az rhm-b wt 20mm páncélját is arannyal lövik a barmok -
lammaer #273783 Mondjuk a t150-esen a 107es is vmi ilyesmi ágyú - érdekes, eddig ezt nem realizáltam, mert mindenkinek a kv1sel van baja....
Mondjuk még a kv1s mellett szól a jelenlegi nagyon jó agilitása - mint egy med - illetve a meglepően pattogós tornya. -
darkwraith #273782 Egyetértek, aTD azért TD, hogy átüssön. A pen kell neki, mg a pontosság, hogy távolról is operálhasson. A sebzés mértéke, ami probléma, és irreális a heavy tankokhoz képest. Azért páncélvadász, hogy probléma nélkül át tudja lőni az enemy tankokat. -
lammaer #273781 Amig a kv1s-t nem butítják le addig mindenképpen szerezd meg (bár úgy rémlik, a T6os kv1s változat csak talán a mozgékonyságából veszit).
Jelenleg a kv1s az egyik legdurvább tank (tierjéhez viszonyítva természetesen), a rajta lévő 122-mmes, 175ös átütésű ágyú miatt. Igaz hogy lassan tölt be, de mindent tud sebezni amivel összefut (tiszteletet parancsoló sebzéssel) szóval még akkor sincs bajban ha a meccsen a legkisebb tank, ha meg csatában top tank körüli, akkor iszonyatos pusztítást tud végezni (a legtöbb alacsonyabb tierű tankot egylövéssel öli).
-
lammaer #273780 Én inkábba lóbaszó sebzéseket venném le....
Szóval ne legyen már 2 shot egy tank Tier10ben... -
Oddball29 #273779 A epic medélok közé meg jöhetne egy olyan, ami azért járna, hogy úgy sebeztél a legtöbbet a csapatban, hogy nem lőttél prémiumot. -
Már miért ne tették volna? Limitálva van az artyk száma. Oldalanként "csak" 5 db lehet minden csatában. -
Stockként mindkettő szenvedős, de nekem a T-150 sokkal jobban bejött, a lövege pontosabb, gyorsabban tölt, és a tank rengeteget pattint.
Viszont lomhább, és gyakrabban tesz feljebb levő tierbe, mint a KV-1S-t . De ennek a lövege (T150) még T8-ban is elég jó! -
Oddball29 #273776 A pen része az engem nem zavar, TD az vigyen be a vele egyező szintű tornyos tankoknál nagyobb átütésű ágyút. Vagy egy kicsit feljebb helyezkedő és teknő-rejtett hevi 240-250 mm-es torony fronttal már gyakorlatilag sebezhetetlen lenne.
A prémium ammot én valamilyen szorzóval az adott tank saját hp-jához kötném, hogy rászokjanak a népek a mérlegelésre. -
R3nton #273775 Hát...talán, de szerintem még akkor is vissza kéne venni a penből, meg picit a HP-ból is.
Meg már nem tudom ki vetette itt fel az ötletet, de sztem az kurva jót tenne a játéknak, ha limitálnák az aranylőszert, úgy ahogy előbb leírtam. -
R3nton #273774 azt úgyse fogják megtenni, artyknál se tették, egyébként igen, egy 3as limit kellene ilyen TD-k mellett. -
Szerintem egy egyszerű TD limit elviselhetőbbé tenné a játékot, nem lehet megvalósíthatatlan ha az artykkal megtudták csinálni. -
Oddball29 #273772 Igazából csak annyi kéne, hogy visszavegyenek kicsit az általános szóráskép buff-ból, és a 850-es alfát rof-kompenzáció mellett mérsékelnék 750-re. -
R3nton #273771 Az arty nerf előtt, meg az artyk voltak OP-k. Szarul csinálja a WG, ha visszabuffolják őket, megint inkább a heavyk fognak szívni. Most kéne egy átfogó nerf a TD-kre. HP mínusz, és pen mínusz. Nincs szükség a játékban olyan ágyúkra, amik 300mm-t ütnek át. A top TD lövegeknek is max ilyen 260-265-t szabadna átütniük. A gold ammot limitálni kéne. Mondjuk 15% a tank lőszerkapacitásának.
Ezzel a néhány változtatással szerintem simán élvezhető lenne a játék mindenki számára. Ja igen a lighttankoknak pedig vagy buff, vagy behozni 10eseket pl amx13-105 stb... -
huha... köszi a választ. szerintem megyek a KV-1S felé...vagy...meglátom. -
yossarianHUN #273769 Ez csak a távlati célodtól függ. Ha lomhább, páncélozottabb gép kell, akkor T-150 vonal, ha gyorsabb de vékonyabb, akkor KV-1S.