418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Piratebayon is fennvan 4 seedderrel, meg a rutor.org-on is. Simán beszerezhető, legfeljebb nem 1 óra alatt jön le.
  • lammaer
    Olyan szinten igen, hogy egyszerűen nem is lehet leírni... mintha frédibéni rollerét hasonlítanád az Enterprise űrhajóhoz.
  • Armisael
    Hát sok sikert a beszerzéshez mert szerintem ahhoz élő torrent mát nincs

Hajós témában van még egy jó (Zipang mellett) ez a Nana Toshi Monogatari: Hokkyokukai Sensen (A Tale of Seven Cities). Sajnos nincs befejezve a sorozat csak 2 rész, de elég jó a rajzolása/ábrázolás és "taktikázás" benne.
  • Karelgott
    T71 jobb mint a T21?
  • Styx36
    Győzelem!
    Map: Cliff
    Date: 2013.11.21. 20:00:08
    Jármű T71
    Szerzett tapasztalat 3 518 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 50 385
    Csatában elért Achievement: Felderítő

• foxbat88fx
    hehe akkor nem mindenki olyan hülye mint én :)
    már várom h mikor lesz 100 tank a garázsomban :D
  • Oddball29
    Az az, majd foglalkozom azzal is.
  • yossarianHUN
    Hát igen, általában így szoktam, mivel nincs türelmem a gyűjtéshez, eladok egy-két tankot. Így viszont ritkán van 5-nél több gép a garázsban. De a JP2 egy ideig biztos marad, nem hiszem hogy egyhamar megválok tőle:)
  • foxbat88fx
    3 tank össz vissz? az durva :)
    de legalább jó tankok :P
  • yossarianHUN
    *ilyen problémáim
  • yossarianHUN
    Hát nekem nincsenek problémáim. Jelenleg egy JP2, egy KV-4, és egy T18 áll a garázsban, ez utóbbi segítségül a napi missiönhöz. Nem tudok annyit játszani hogy normális összegeket szedjek össze, főleg hogy utálok farmolni, úgyhogy ha épp rosszul állok anyagilag, inkább nem játszom. De ez a 250k-s mission jól jön, az tény és való.
  • foxbat88fx
    ja jó :)

én meg nem tudom elkölteni a creditemet :D
    pedig van 66db tankom, azon mind full felszerelés, ebből 21 db tier 8
    ezzel a napi 250k-val + prémmel iszonyat gyűlik a credit
  • Armisael
    Konpeki no Kantai-ra és a side storyaira gondolsz?
  • yossarianHUN
    Áhh, nekem nincs pénzem ilyen nagyvilági hívságokra, így is le vagyok égve mióta visszavettem:)
  • Bee
    Köszi az elemzést!
    Tényleg nem volt semmi extra XP és sebzés terén, csak a stílusa miatt raktam fel. A csapatmunka nagyon jó volt, a Lóri talán a kivétel. Feleslegesen lövette ki magát a T30-cal, a tornyomra akartam ellövetni.
    A célzás tekintetében is igazad van, türelmesebbnek kellene lennem, néha elvisz a hév.
    A kiíratást így szoktam meg, az elején mindig megnézem tabbal, hogy milyen tankok vannak az ellenfélnél, és megpróbálom belőni, hogy merre mehetnek. A tank felett már a típust látod, így nem zavaró.
  • foxbat88fx
    pffff azzal iszonyatokat lehet rammolni
    szüper nehéz repesz páncél van rajta?
    nekem a rekord 1000-1100 pershing oldalába
  • yossarianHUN
    Azért ez a KV-4 vicces tud lenni. Előbb 50 HP-val lerammolt egy domboldalon lerongyoló, 370 HP-s 113, ő meghalt, rajtam meg maradt még tizenvalahány HP
  • rudii
    Aki esetleg nem akar varni vasarnap 21:00-ig.
  • madmanic
    Folyamatosan 3-4000 damage s körök, top gunok stb után hipp-hopp elfelejtek célozni...?

Mindegy a 250 k bezsebelve
  • yossarianHUN
    Nem, az arra jel, hogy rossz helyre lősz.
  • madmanic
    Az JEL arra hogy be kell fejezni, ha egy meccsen 10 találat 0 damage...?

• foxbat88fx
    kezdem nagyon megszeretni ezt a med-et
    alig mentem vele pár kört és már 35k exp van rajta.... mindj meglesz az object LOL
  • yossarianHUN
    Nézte valaki mostanában a Super Pershing leírását a WoT-Wikin?
    Tipp: a Suggested Equipment résznél van egy finom kis humorbonbon;)
  • VanDaal
    A ház ajánlata TD gyűlölők részére :D
    Hétvégi event
  • FosTalicskaa
    Vagyis nem a két vh között, hanem az 1. előtt meg utána egy rövid ideig...
  • FosTalicskaa
    Nemcsak hogy nem elképzelhetetlen, hanem ez a két birodalom a két világháború között nagyon komoly baráti viszonyban is volt. Ráadásul az orosz-japán konfliktusban, egyik híres csatája (Csuzima, 1905) elég komoly anyagi támogatást is kaptak a japánok az angoloktól. Az usa végig valós fenyegetésnek tekintett akkoriban egy esetleges angol-japán katonai szövetséget. A viszony akkor kezdett drámaian megromlani, mikor 1922-ben megszületett a washingtoni szerződés, ami korlátozta a flottaépítést és japánra az amerikaiak valamint a már akkor is az usa seggét nyaló végletekig kimerült anglia rákényszerített. + szerintem valami titkos záradék miatt az usa 1.vh segítségének fejébe az angoloknak is el kellett határolódni a japánoktól...
    Ennek amúgy semmi köze a wothoz, csak gondoltam érdekességképpen megemlítem, ha már itt egyesek vizionálnak a századfordulós nagyhatalmak diplomáciai viszonyairól.
  • madmanic
    Én újabban a táras szarokat utálom...
  • FosTalicskaa
    Mindenki OP, legszívesebben mindenkit lenerfelnék aki veszélyes lehet rám nézve...
  • Oddball29
    Kelet-Szibéria, nem India.

Más: angol-japán szövetség. Annyira nem tűnik elképzelhetetlennek, hiszen az eredeti japán flottát is angol közreműködéssel építették ki. Nagy tiszteletben tartották a nelsoni iskolát. Amikor elsüllyesztették a Prince of Wales-t, azt a haditengerészet parti bázisú gépei követték el, de koszorút dobtak a hullámsírra. Tisztelték mint ellenfelet.

A flottát kevésbé érintette az ultranacionlista hullám. Yamamoto támogatta a washingtoni flottaegyezményt, és ellenezte Amerika megtámadását. A hadsereg tisztjei konkrétan a japán tengerészeti minisztérium épülete előtt gyakoroltatták a célratartást, olyan szinten utálták egymást.

OFF vége: csak legyen a sok flém között kis kultúra is. A következő hétre tankos what if-et tervezek.
  • Oddball29
    Megnézem, ötletek mindig jól jönnek.
  • Malarki
    Az Enigma: Rising Tide nevű game nincs meg? Hajós, tengeralattjárós játék. Nem rossz, lehet vele szórakozni, de semmi komolyabb. Viszont a világ az üt benne. Idézem a leírást:
    1937. Ma már más világot élünk, mint apáink. Az Egyesült Államokat nem érintette a világháború, és agresszívan vonul be Ázsiába és Európába. A Német Birodalom, III. Vilmos császárral az élén, a Nagy európai háború győztese, élvezi a nemzetközi felsőbbség gyümölcsét. A száműzött Királyi Haditengerészet ás Japán részvételével létrejött Szabad Nemzetek Szövetsége Ázsiában védi vizeit, míg az RNE egy német uralomtól mentes Angliáról álmodik.
    Szóval van egy győztes Németország, egy érintetlen és terjeszkedő USA, egy megszállt és szabadságáért harcoló Anglia és egy Japán-Száműzött angol haditengerészet szövetség(WTF??)
  • Oddball29
    Valami olyasmi a felütés, hogy a németek túlnyerik magukat, és Indián keresztül Japán érdekeltségeket is fenyegetnek. A tengerészet meg megpuccsolja Tojo-t.
  • NoparaWot
    köszi a válaszokat, akkor meggondolom a dolgot! :D
  • lammaer
    IS3at semmi esetre sem adnám el (én régen eladtam, de egy akcióban visszavettem, azóta garázsom állandó tagja), nagyobb a funfaktora és jobb tank is tierjében mint az IS8 T9ben sztem.

Az IS8at leginkább egy túlméretes medhez hasonlítanám, elég agilis és jól üt de nincs páncélzata.
  • foxbat88fx
    hehe IS-8 brutális tank....
    az egyetlen tank amit sajnáltam eladni
    de ugye hála WG-nek 9es tankot prém nélkül fenntartani esélytelen
  • Maala
    Hát, nagy szerencse is, hogy a kultúrális különbségek nem engedték, hogy azok ketten szövetségre lépjenek.
  • madmanic
    Nem.

Hacsak nem akarod kigrindelni az IS7 et.

Amíg stock, addig hihetetlen szopás, amikor teljesen fullos akkor volt vele némi sikerélményem.

A hagyományos heavy harcmodor felejtős, például amit megszoktál az is3, vagy mondjuk egy E75 esetében, hogy odatartom az orrát, mert tudom, hogy az ellen gyengébb és nem üt át vagy nagy valószínűséggel pattanni fog.

Mert NEM FOG..

De legalább gyors, és a nagy ágyúja normálisan sebez.

Szóval kell hozzá némi freexp vagy mazochizmus.
  • Oddball29
    Na várj, van olyan anime, ahol a Yamato és a Tirpitz párbajozik, mert Japán szövetségre lép az USA-val és védi az Angliába tartó szövetséges konvojokat az Atlanti-óceánon.
  • Maala
    Ezután a könyv után minek még bármilyen alternatív történelem? :D
  • NoparaWot
    Neked hogy tetszik az IS8 ? érdemes érte eladni IS3-at, sőt érdemes egyáltalán megvenni ?