418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    RNG
    Győzelem!
    Csata: Live Oaks
    Járművek: IS-6 B
    Szerzett tapasztalat: 11 999 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 27
    Szerzett kredit: 51 690
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    M103 Boroskóla Amx 13-90 és Char future nem tudott kilőni,még golddal sem.M103-al szemtől szembe egymásnak menve nem tudott be lőni,full golddal tolta.Alap lőszer nekem a hasán vitte.Nem értem hozzám,útközben csapattárs kinyírta.
    Amx 13-90 két tárból egy sebző találatot tudott bevinni.
    Char sem tudott belőni én pedig két lövéssel kilőttem,ugyanis az elsőtől leégett low hp-ra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.10. 13:04:18
  • lammaer
    ...RNG...
  • Plata
    Na ezt magyarázza meg nekem valaki,Alpine tiger-el szemből majd oldalról belőttem alap lőszerrel Löwe-t,megkerültem gondoltam a seggébe lövök és kivégzem,lepattant róla.
    A második lövés megölte,de eslőre lepattant.
  • popey8
    Ez a ranked de egy fos lett meg a felderítő mód is. Mindenki kempel és várja az ellent, h támadjon. Ez így dögunalmas. Értem én, h ez a meta, de hogy tényleg mindenki ennyire kempeljen és ne akarjon támadni. Másik, h lehet vmeliyk patch noteban benne volt (de én nem emlékszem), de én most szembesültem vele, h az Obj 268 lövegét nerfelték. Eddig 850 volt az alfája, most csak 750, mint a többi régi TD-nek. Így meg már nem ér túl sokat.

És az RNG és egy nagy szar, folyamat 0 crit, miss, nagyon nem adja, 2k-t alig tudok sebezni T10-ben, azé enél jobb vagyok -.-
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.09.08. 18:10:52
  • asolyom
    Most lett pucolva.
  • lammaer
    Esetleg videókártya / gép pucolás? Tudom szoftverhibát ír, de a kettő nem zárja ki egymást... ha nem hűt rendesen bármi megtörténhet.
  • asolyom
    Nálam korábban soha nem volt ilyen.
  • tothgyorgy
    Ilyen nálam is előjön néha. Nem tudom miért.
  • asolyom
    Hát én inkább a Phase I-re mozdultam rá, annak jobb a MM-je. :)
  • Plata
    Tegnap este itthon is 100+ ping volt.
    EBR-nél volt vele gondom,de cserébe akkorát repültem mint a fene.
  • lammaer
    Nem hiszem hogy gond lesz.
    Egyrészt a játék nem ping érzékeny, 100+ ms-el is teljesen jól játszható, másrészt annó kiváncsiságból én játszottam itthonrol az US szerveren és nem volt gond...
  • Plata
    Caern nagyon jó.
    Black Friday-en megvettem creditért.
    Szerencsére kártya gondom nem volt.
  • asolyom
    Nekem is jött Caernarvon AX, de ki sem váltottam, nem nagyon érdekelt. Meg valami miatt Primo Victoriat is kaptam bérbe.

Más, mióta újra felraktam a WoT-ot elég gyakran kifagy az alábbi üzenettel.

“Egy videókártya hiba lépett fel. Ezt a problémát grafikus kártya illesztőprogramjának összeomlása okozza. Próbálkozz az illesztőprogram frissítésével és ellenőrizd a videókártya beállításait, vagy indítsd újra a játékot”

Ezt korábban soha nem csinálta, és eddig úgy tűnik, hogy nem is nagyon segít rajta semmi. Ellenőriztem a játék integritást, indítottam csökkentett módban, a Geforce Experience szerint a legfrissebb a driver is, variáltam a grafikus beállításokkal is, szóval gőzöm sincs, hogy lehet a gond. Tud esetleg valaki megoldást erre?
  • Plata
    Pont azért van mert sok hülye bejön bérelt tankkal és gőze sincs róla,plusz van aki fel sem szereli.Csak be jön és megindul mint a marha.
  • Angelus1991ster
    Sziasztok!
    Kérdésem az volna, hogy valaki játszik az USA-ból EU szerveren?
    Munkahelyem miatt meglátogatom elvileg az Újvilágot negyedévre, és aggódok a ping miatt. Mik a tapasztalatok ez ügyben?
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • AJensen
    Még, ha csak az lenne. Folyamatos **opás van, mindegy mivel megyek. Ebből nem lesz pénz fosgamingnek.
  • Plata
    Nézzétek meg az email fiókotokat,sokan kaptak ingyen T8 prém tankot bérbe.
    Tele van a játék hülye T8 prémmel.
    Annyi barom Löwe van hogy az már gáz.
  • Plata
    Nekem hasonló csatám volt most,hiába lőttem beszűkülve a cseh tank jó ágyújával semmit nem találtam el,vagy hét különböző tankra rálőttem és összesen 5 találat és abból 3 átütés.Full T8 csatában.
  • Plata
    Az a baj T10.M60 nekem tetszik,de hát az is T10.
    A másik amcsi med meg egy lószar ágyúval van szerelve,az az M46KR vagy mi.
    Amin hülye párduc vagy leopárd vagy a rosseb tudja mi van festve,azon olyan ágyú van ami szerintem még T7-ben is gáz.
  • joe662
    Én a 121b vel szemezek már régóta, de felszerelést is kellene venni.
  • Plata
    KV4 ronda mint bűn.
  • Maala
    Es a kv4 Kreslavsky?
  • Plata
    Nyugta
    Dátum: 2021. 09. 02. 13:24:20
    Jármű hozzáadva: WZ-111 Alpine Tiger (legénység 100%)
    Helyek hozzáadva: 1
    Nyugta
    Dátum: 2021. 09. 02. 13:02:58
    Jármű hozzáadva: T-103 (legénység 100%)
    Helyek hozzáadva: 1
  • Plata
    Szuper.
  • HerrWolf
    ÚJ KÖTVÉNYES CUCCOK
    Szeptember 2-án frissítik a játékon belüli boltban a kötvényekkel megvásárolható dolgok listáját:

Tankok (áruk 8.000 kötvény):

WZ-111 Alpine Tiger
    FV1066 Senlac
    T-103
    IS-2 shielded
  • Maala
    Wow, 3 uj tankom is lesz Rankedbol, vegre megeri jatszani, lol. ;)
  • Plata
    Egy hónapra megkaptam progettót,de nem nyűgözött le.
    Az agyamra ment hogy piszok papír és állandóan kigyullad vagy ammo rack.
    Komolyan elegem lett belőle pár csata utån,ha kicsit jobb armorja lenne és ne lenne olyan érzékeny hogy minden lövés elvisz valamit.
    Progetto 66-ot nagyon szeretem.
    65 is megvan de a nerf óta vacak.
  • lammaer
    Kérdésed második felére.. hát én a mai napig sajnálom hogy a progetto maratont kihagytam. Nagyon keveset játszok (néha rámjön pár napig, esetleg ha CWre hivnak mertkell az ember), de a vissza nem térő lehetőségeket elpuskázni nem jó....

Meg az acc is többet érne ha végre eladnám :D
  • Plata
    Van valakinek STRV K?
    Nem úgy nézem hogy túl Op lenne.T8 cseh tankkal csöppet sem volt kihívás.
    Bár azt hiszem ez a csóka hülye volt,kempelt a városban.Simán bele eresztettem két tárat anélkül hogy rám tudott volna fordulni.
    Győzelem!
    Csata: Live Oaks
    Járművek: TNH 105/1000
    Szerzett tapasztalat: 1 560 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 30
    Szerzett kredit: 19 662
    Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x2)
  • Plata
    Jah,nekem ez új.Eddig főleg tárassal játszottam,azon meg nincs.
  • yossarianHUN
    Megváltoztatták egy-két hónapja, most fixen, csökkentett idő alatt tudsz lőszert váltani.
  • Plata
    Durva,mintha vaklon lődöztél volna részegen.
    Egyébként azt hsizem a megérzés skill bugos.
    Lőszer cserénél ha aktiválódik akkor sem lesz egyből be töltve a lőszer,hanem szép lassan tölt be.
    Többször is tapasztaltam,jön a lőszer cserénél a hang mintha aktiválódott volna,de semmi.
  • popey8
    Ma nekem sem jön be, wtf. A kép nincs már meg sajna, de asszem 35 lövésből 23 találat és mindössze 5 átütés volt az adat rajta.

U.I.: Meglett a kép, a lomtárban :D

#417356 Jah, tegnap is hasonló élmény volt -.- Ezek a maratonok tényleg idevonzanak minden agyhalottat, mint a dög a legyet. Gondolom most hatványozott az első T9 prém miatt, de nem értem, h aki hetek óta nem játszott, az ilyenkor mi a tökömért jön vissza? Vége a maratonnak, tegyük fel megszerezte a tankot, aztán pár nap múlva megint eltűnik hetekre. Sok értelme van. Aztán még undorítóbb a játék, ha még az "rng" is szopat.
  • yossarianHUN
    Mai mérleg: 21 csata, 5 win. Mindez egy 58%-os WR-ű játékossal szakaszban. Élmény a játék, na.
  • Plata
    Számítógépről nem jön be semmi.
    De mobilon látszik egy hibás kép ikon.
  • popey8
    Nyilván statisztika, nyilván véletlen... Mindez Leopard 1-el 6 HE, a többi APCR, legalább 5 0-ás crit ment egy S Conq oldalába, de simán olyan szögben volt, amiből 10/10 átütés kellett volna legyen. Nyilván nincs manipulálva, csak egy rakás szar a game... Inkább a 2 együtt...

• Plata
    Ma ugyanez történt.
    Mentem egy durva csatát,xp és sebzésben magasan a legjobb lettem.
    Mit kaptam következő küldetésnek?
    Legyek a Top xp.
    A csapat egy nagy rakás lószar volt.
    Egyedül hagytak és hibba kértem segítséget újra és újra,nem érdekelte őket hogy egyedül védem a bázist.Mivel golddal lődöztek rám,felkaptam a vizet és én is azt töltöttem.Hét kill összejött.
    Győzelem!
    Csata: Kharkov
    Járművek: SU-130PM
    Szerzett tapasztalat: 2 684 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 27
    Szerzett kredit: 75 476
    Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Leszerelő készlet (1x)
    Nem sok Hp-val éltem túl.Mázlim volt hogy golddal is pattantak rólam néha.
    Jah meg marhák is voltak,59-patton valami béndzsa lőszerrel lőtt 60-200 közt sebzett belém.
    Egyébként lehet a csata eredménye összefüggésben van az anonimizáló által kapott nevünkkel?
    Valami elite izé volt a nevem játékban és hét killem lett,meg olyan kapáslövésekkel szedtem ki a népeket hogy én is lestem.
    Elite név és egyedül legyőztem hét ellenséget,véletlen?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.30. 11:30:08
  • Plata
    Ezeknek elment az eszük.

Nagyon gáz csata volt,gyorsan vége lett,na és csak azért lett 15-4 mert volt pár hülye aki leugrott.

Ui:Su-130-al T9 cseh nehéznek ellőttem az első görgőjét és láncolni akartam,csak annyit láttam belőle a fal mögül,1179 sebzés de a lánca azért le jött.
    Hogy a picsába lőttem én neki ammoracket?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.29. 17:54:57
  • Plata
    Néha a játék úgy érzem direkt szívat.

Mentem egy ilyen csatát,ami ritka mint a fene,erre mit ad következő küldetésnek?
    A jó dées.
  • Plata
    Nagyon klassz.