418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sziasztok.
Lenne egy kérésem aki eben a klipben felismeri a beszédhangot az írja már le hol találom meg .http://www.youtube.com/watch?v=DzOvLrBRPbA
Nagyon köszi előre is!!! -
Én is így álltam hozzá, de uncsi TDzni -
R3nton #274006 Már így is sokszor van 8-10 TD oldalanként, és ha már az olyan megrögzött medesek is, mint én TD-ket húznak, mert egyszerűen azt éri meg, hát nem tudom mi lesz néhány hónap múlva, de elképzelhető, hogy csak háromszögek lesznek a minimapon. Ez van World of TDs, húzzál ki egyet te is még ma! -
Oddball29 #274005 Most látom, hogy valamiért a RM-Borsig-ra asszociáltam, de annál is jobban megéri a 12.8 cm-es. -
R3nton #274004 Jaja, persze a 128-as, a másik szóba se jöhet. Az a 2 másodperces lövésenkénti idő egyszerüen már a T57 heavy 400-as sebézésénél is durva, nemhogy a WT-nél. -
FosTalicskaa #274003 Mert gold noob vagy. Az én szériahibás fosomat még egy stock amx 40 is rommá lövi gold nélkül szemből 600 méterről.... pont ez is a bajom.
Egyébként sok szerencsét a Wt-hez. Tapasztalataim szerint amint felbukkan egy ilyen tank azonnal mindenki azt kezdi el lőni. Ritka az olyan wt ami 2-3 golyónál többet tud kilőni a tárból. Igaz akit nem fenyeget a megtorlás veszélye azoknál a 8-9k a min dmg csatánként... -
Oddball29 #274002 Akkor hagyd rajta Mausgunt, mert a Foch-nak még mindig van vagy 315 mm HEAT-védelme szemből. Oda inkább pontosság kell, mint átütőerő. -
R3nton #274001 Így van! Már én is húzom a trógert! És, hogy megnyugtassalak tele fogom tömni goldammoval, hogy még véletlenül se pattanjak a fochról
-
FosTalicskaa #274000 Pont ezért nem is fogják nerfelni a top td-ket egyhamar és érik egymást a td eventek, mert a népek szeretnek velük játszani és költenek is rájuk, elég sokat. Ráadásul a R3nton közleány féle medes emberkék is hiába sírnak, ők is ugyanolyan sokat költenek mint korábban. Szóval ha dől a lé, a fizetési hajlandóság sem csökkent, sőt!! akkor miért is nyúlnának hozzá a játékmenethez?
Én már elég régóta mondom mindenkinek, hogyha valami nem tetszik ne költsön rá. Azt jobban meg fogja érezni és arra jobban oda fog figyelni a WG, mintha több ezredmagaddal telesírod az összes hivatalos és nem hivatalos fórumot... -
Jacktor #273999 Azért sikerült 5-1-ről elbukni :) -
R3nton #273998 placebo! Egyébként nem tudom, állítólag az 1-es közelebb van hozzánk, bár attól még laggolhat az 1-es. -
madmanic #273997 csak én érzem hogy az eu2 nem laggol annyira mint az eu1? -
foxbat88fx #273996 nem tudom hol nézed de rosszul látod
56.57-ről most vagyok 56.38-on
ez kivetítve 21.000 csatára azért nem kevés szopórollerkedés -
Malarki #273995 A szituációfüggőséghez ennyit: most húzom a T-54-et. Full stock, T-44 ágyúval, laza 175-ös pennel T9-ben. Ezért telenyomtam golddal, így is mágikus 235-ös átütést ad, amivel lazán lehet pattanni a kilencesekről is. Viszont így legalább nem vagyok instant ballaszt a csatában. Ilyen esetekben nekem sincs semmi bajom azzal ha valaki goldot használ.
-
MrSnail #273994 Látom ahogy zuhan, az utóbbi ~100 csatádban is esett 0,02%-ot.
Nehéz lehet elviselni, szedsz valamit esetleg rá vagy némi alkohollal enyhíted a fájdalmat amit érzel?
-
yossarianHUN #273993 Esélytelen. A gold lőszer bevételt jelent a WG-nek, ergo az életben nem fogják korlátozni. -
foxbat88fx #273992 ötvenhaaaat? :)
ha így folytatom lemegy az 50 alá is
tényleg egyszerűen nem tudom milyen szopórolleren vagyok, de már jó lenne leszállni róla -
Oddball29 #273991 Másik topikból loptam.
-
Látod ebben én is látok megoldást. Legyen limitálva pl 10%-a hogy mennyi goldot vihetsz magaddal. Ez pont arra elég hogy amikor kell akkor használd, semmi többre. Ha golddal kezdesz nem marad az igazán szükséges helyzetekre, ergo nem fogod használni ész nélkül. Ezt valaki fel is vethetné nemzetközi fórumon. Ez a köztes megoldás. Jeff is jól lakik, Oddball (vágya) is megmarad.
-
MrSnail #273989 Nehogy 56% alá menjen a winrated, még az egészséged látná kárát.
-
R3nton #273988 Most a HE spam lesz a menő, ha elszaporodnak a trógerek :P -
bornofakone #273987 "ésszerű keretek között"
Ezzel is meg a szituációfüggő gold használattal is 1 baj van, hogy mocskosul szubjektív, sőt az egész játék szubjektív megítélésű.
Mert igazából az ésszerű keretet se tudod belőni, vagy legalábbis nagyon elmosódott a határ. Pl. Nem lehet azt mondani h ha 1 csatában lősz 5 goldot az még belefér, de ha 6-t akkor az már noobság. Ésszerű keret talán annyi lehet, h 1 20mm-s páncélzatú papír tankra nem fogok lőni 450mm-s pen-el (ha az van betöltve pl. obj268, akk 1 lövés, de utána váltok ap-ra). De jóformán ilyen szélsőségen kívül, szinte bárki bele tud kötni, bármibe.
1 szituáció is annyira eltérhet, mert amíg te benne vagy és remeg a kezed az adrenalintól és úgy érzed 1 600 hp-s tankban ülve h 200 elvesztett hp után muszáj goldot töltened és azzal kiiktatni az enemy-t, addig egy másik embernek ez noob dolog és nem érti az egészet.
Anno t-54-s replayednél ha jól emlékszem(régen volt), már kezdésnek golddal indultál és pl. t54e1 seggébe (v szemből nem 100%) már folyamatosan azt lőtted, holott első lövés után simán AP-val is rommá kaphattad volna. Itt jön a szubjektív dolog, hogy te lehet szükségét érezted annak h minél hamarabb likvidáld (minél nagyobb biztonsággal, ergo szinte 0%-ra csökkentve a lepattanó és egyébb szarságok esélyét). De 1 másik ember ezt noob, pazarlásnak érezné, főleg h AP-val simán lőhető és hozható lett volna a helyzet. Ki-ki mit használ, mit enged meg neki a személyisége, elvei.
Úgy érzem én Oddball és a te véleményed között látom a megoldást, vhol 1 egyensúlyt kellene találni, Renton és Oddball által említett limit pl. teljesen jó lenne, v davidbog által említett kevesebb sebzés több penért.
Viszont vitatkozni és hsz-ek tömkelegét letolni relatív témákról felesleges. Annyi h mindenki élhet a szabad vélemény nyilvánítás eszközével, viszont nem szabad bele menni meddő "vitákba". Okos enged szamár szenved? :D (na jó olyan jó néha blabla-zni hosszú oldalakon keresztül és védeni a saját "igazunkat" :D) -
Szpecnyaz #273986 Azért ne próbáljátok már megmagyarázni hogy könnyen átlőhető célokra jogos a gold spam.
Akár hogy mentegetőzik Jeff, az Ő replayeiben nagyon sokszor látni ezt a jelenséget. -
foxbat88fx #273985 esküszöm valakit most már felbérelek hogy jöjjön mellém szakaszba és segítsen kihozni legalább egy napot 50%-os vagy annál jobb WR-re :D
fizetek neki 5000 goldot
-
Szokásos. Csak ismételtünk.
-
R3nton #273983 *előfordul -
R3nton #273982 én is lőttem már 9000 felett Leo1-el, előrodul néha... -
madmanic #273981 Üdv!
Volt valami izgi, vagy csak a szokásos 200+ hsz en keresztül? -
A hozzád hasonló goldnoobozó embereknek ajánlom a következő videót! 1:16-nál a lényeg! Egyébként klántársam Skyline nyomot egy EU rekordot sebzésben a battel! (arany nélkül)! 
-
VanDaal #273979 Fényes nappal, 90k online játékos, és ez ez a (***********) MM összehoz egy olyan meccset, ahol mindkét csapat majdnem full t8, de a mi top tankunk egy 44% wr-es Conqueror, az ellenfélé meg egy E3...
Csak épp megsebezni se tudta senki abból a mezőnyből, de ennél jobban biztos lehetetlen lett volna összeválogatni
Ezelőtt meg redshire encounter... előbb húzták be a zászlót, mint egyáltalán eljutottam volna odáig!
2 csata, ennyi elég volt, hogy szétvessen az ideg! -
Bartlebi #273978 Azért én megpróbálnám az OBJ268 goldjával :-D (450mm pen) -
Greenscape #273977 Azzal meg nem probaltam mert nincs T7-nel(SU122-44) nagyobb TD-m es nem is igen lesz. -
-
Oddball29 #273975 SILENCE! I will goldspam you! -
rolio #273974 Bármivel lősz, bármit csinálsz... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Oddball29 #273973 Egy goldra tárazott Foch 155 azért át tud csapni. -
"Igazából csak annyit akartam elérni, hogy ne linkelgessenek goldspammer replayt, mert az nem achievement. De ezzel se szokott többnyire gond lenni."
Elérni. Kettőt tettem be, az sem volt spammer az én szemszögemből, ráadásul bemutató jellegű hogy így is lehet. A te szemszögedből az 1 golddal lőtt replay is spam. Szélsőséges vagy.
Az is meg lett mondva hogyha lehet a csata eredményről ne tegyünk be 3 képet egymás alá, csak spoilerezve, hogy ne zavarja a többieket. Azóta se úgy van. Egyedül te harcolsz olyanért amit még vagy 2 ember gondol úgy mint te, a többi megérti hogy a játékhoz tartozik ha "ésszerű keretek között" használja valaki.
-
Greenscape #273971 E3-ra aki golddal lo az meg is erdemli, hogy pattanjon. A weakspot-okon kivul ugysem viszi at sehol azokat meg normallal is belovi. A legjobb mikor a kupolajat lovik folyamatosan persze eredmenytelenul. -
Oddball29 #273970 De ha már benn vannak egy top klánban, mi a tökömnek kell tovább statpaddelni? -
+ ekkora nagy pluszt véstem be neked.