418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Bármilyen hihetetlen, de én nem hittem hogy azért építettek egy gépet, hogy a saját géppuskája lője szét a rotorját... Most komolyan, ennek a felfogásához mennyi ész kell? De ha már videót csinálok róla és nem tudok dolgokat utána nézek vagy valami. Vagy legalább megkérdezem.
  • voivod32
    Van valaki, akinek sikerült ma JÁTSZANI?! Mert nekem ma egy értelmes meccsem nem volt. Mindig mindenki kempel, a vége általában 15-3 vagy 15:4, esetleg rosszabb. Meg lehet őrülni!
  • foxbat88fx
    "elég hülyén oldották meg ,hogy rotoron keresztül lő a gép, mert ha folyamatosan lősz ,szétdarálja."

ugye ez csak vicc???????????????
  • TomDantes
    Na látod, ő viszont nem kérdez meg senkit, hanem youtube-os videót csinál meg wot-ozik. Szülői felelősség?
  • kisokka
    Röhögni fogsz, de kb. ennyi idősen láttam valami régi repülős filmet és nálam is felmerült ez a kérdés. Megkérdeztem apámat, hogy ugyan ez hogy lehetséges, hogy nem lövi szarrá a "propejjert". Elmondta.
  • yossarianHUN
    Igen, mert 10 évesen nagyon odafigyeltél, hogy csakis pontos, és teljesen helytálló infókat szórj szét magad körül az éterbe.
  • JeffDunham
    Jogos. Ennyi idősen csak azt tudtam hogy ne vegyem a számba a petárdát, mert olyan mosolyom lesz mint Jokernek. Erre nem betiltották?! Most meg már ki sem tudom próbálni hogy igaz-e...
  • Malarki
    Nem tudatom, éppen ezért nem is beszéltem és csináltam róla videót és nem égettem le magam a világ előtt.
  • TomDantes
    Nem ismertem persze a szinkronizált géppuska elvét, de olyan marhaság nem jutott eszembe, hogy hm, ha sokat lő, szétlövi a saját magát. Igaz, ennyi idősen nem volt PC-m, amikor én ennyi idős voltam amúgy is a csúcs a Win 95 volt, amin elfutott a ,,Prince" meg a Mario,és egy ilyen gép volt csak az is az iskolában...na de nem nosztalgiázok mint valami öregapó. De azért manapság ,az internet korában, hát google a barátod, hát na...mielőtt valaki butaságot mondana, olvasna utána. De végülis bizonyára ez is korosztályos probléma. Csak az lesz a baj , ha nem növi ki.
  • yossarianHUN
    Bezzeg ti mennyire tudtátok a szinkronizált géppuska elvét ennyi idősen
  • TomDantes

Ám ez a eddigi legjobb. 6.20 környékén, elég hülyén oldották meg ,hogy rotoron keresztül lő a gép, mert ha folyamatosan lősz ,szétdarálja...hú. Jó ,hát az orosz mérnökök hülyék voltak na. Nagyon jó.
  • JeffDunham
    Bocsi, én hibám, nem éreztem a hanglejtéseden a szarkazmust.

"itt van velem Ikarosz... ez a kis buzigyerek, de most szétlövöm"
  • VanDaal
    Ez kellett nekem még így estére :D
  • dolorex
    Sziasztok!

AMX 50 100 és ISU-152 top gunjához ki kell fejleszteni a nagyobb felfüggesztést vagy elbírja az alap is?
  • TomDantes
    Olvass már figyelmesebben, nem egészen ilyesmit írtam. Sőt inkább épp ellenkezőleg.
  • JeffDunham
    De semmi buzulás érte.

Este megbeszéljük. God módot is szerezz nekem.
  • Oddball29
  • JeffDunham
    Meggyőztetek baszki hogy ez a normális. Egye fene! Legyen így!

De emlékezzetek erre. Főleg mikor az ilyenek miatt játszhatatlan a játék és tomboltok legbelül. Majd írom hogy: be cool... ez a természetes.
  • yossarianHUN
    Ezt mondom én is. Mikor én WoTozni kezdtem, fél évig azt se tudtam mi a különbség az AP és a HE között, pedig nem 10 éves (vagy akörül) voltam.
  • pointer4
    Nem különben, tud adni örök lőszer csítet, meg aranyat is, csak kitartóan kell kérni XD
  • TomDantes
    Ja, figyeli a térképet ez igaz.
    Tud páncél értékeket, bár kissé bizonytalan a dolgokban, és valamiért HE-vel akarta lövetni az IS-t...hát na.

Amúgy pilótának is van olyan mint harckocsizónak.

Nem is értem hogy szed le két gépet, de utána csak lezuhan. És...könnyű kétfedeles vadásszal, hajrá neki le mélyre, egy földi célponta, amit kilőni nem tud, de legalább magasságot veszít, és így máris könnyű préda a ellenséges vadászoknak...de legalább nem ment neki a csapattársainak. És másodjára nem is magátol zuhant le.
    Meg harckocsival is, nem is lőtte a a saját csapattársait. Nem fulladt vízbe! Bár akart az egyik videóban, de rájött, vissza kell tolatni! Nem mindenki jön rá.
    És nem gúnyolódok, a sokan erre se képesek. Ez azért elég ciki.
  • Ok5
    sziasztok csak játékbeli adatokat nézve nem valóságosat szerintetek egy combat car feltett lánccal el tudott volna vontatni egy Shermant a harctérről? 10 tonna nagyjából 30al szemben 262 lóerős motorral vagy a súlykülönbség miatt ha a motor teljesítmény meg is volt csak kapart volna?
  • pointer4
    Majd ha nyúzottan érsz haza a melóból, meglátjuk elveid lesznek, vagy kis szabadidő igényed a gyerek mellett :D
  • JeffDunham
    Jobb ötletem van. Ráuszítom Gubiczát.

-Figyelj Danikám, az a bácsi nagyon ügyes és jó játékos WOT-ban, rengeteg mindent tanulhatnál tőle. Mindig a legjobbtól kell tanulni!
  • JeffDunham
    Mindenre van megoldás. A legegyszerűbb a jelszavas védelem. Igen is vannak olyan módszerek amiket be lehet vetni.

Én megértem azt hogy olyan jól esik ha végre csendben el van a gyerek, addig sincs gond rá. Régen a TV vette át ezt a szerepet, amit ma az internet. Csak az nem volt ennyire veszélyes és jellemformáló a rossz irányba.

34 évesen tény hogy nekem is nehéz megértenem a mai fiatalságot, annak ellenére hogy elég nyitott vagyok a nagyvilág dolgaira.
  • pointer4
    Tud felvenni videót, rögzíteni elő beszélgetést, ő már az átlag feletti :D
  • ericardo
    Csak én gondolom úgy, hogy ez a gyerek nem is OLYAN rossz?
    Semmiképpen se nevezném jónak, de:
    -Figyeli a térképet
    -Tud bizonyos páncélértékeket
    -Tudja, hogy nem kéne a tank oldalát mutatni az ellennek stb.

Természetesen ő is közre játszik a vereségekben, de én valahogy az átlag játékost sokkal rosszabbnak képzeltem el.
  • TomDantes
    Az ,hogy káromkodik miért baj? Vagyis, persze a káromkodni, csúnya dolog. Bizonyos társaságban, helyzetekben nem illik, de ugyanmár, egy gyerek egy online játék alatt? Pff, nagy ügy. Amikor az ember ennyi idős, csinál cifrább dolgokat is, ez ezzel az életkorral jár.

A baj az hogy WoT-ozik. A baj az hogy élvezi, és nem is hagyja a abba. A baj az hogy játékosok többsége ilyen! Jó legalább nem a madarakat lövi a kezdőkörben.
  • Lunki88
    Ez mekkora.
  • pointer4
    Jeff, zaklat téged ez az ember ? Akarod, hogy megöleljem ?:)
  • yossarianHUN
    Én is meg voltam nevelve, mégis káromkodtam baráti körben. Az vesse rám az első követ... Tényleg felelős viselkedést várunk egy ekkora kölyöktől? Hidd el a mi generációnk is eszméletlen ámokfutást rendezett volna, ha lett volna internet, megosztás, "lájk", stb. Az hogy a szülő miért engedi oda az más kérdés, napi 10 óra munka mellett mondjuk megnézem hogy akadályozod meg hogy a gyerek kedvére gépezzen amíg hazaérsz. Minden generáció ki van bukva a következőre, ez mindig is így volt, már Platón is írt a paraszt fiatalokról. És hol voltak azok a maiaktól.
  • JeffDunham
    Nem, de jó lesz profil képnek. Köszönöm.
  • JeffDunham
    Végig nézted mind kettőt? Ha így viselkedtem volna, nevelési célzattal olyat kapok hogy a fal adja a másikat.

Tudod mi volt a büntetés? Hideg zuhany, seggre csapás, tv eltiltás vagy vacsora megvonás. És meg lettem nevelve!

Szerinted mit szólna a szülő ha ilyet látna a gyerekétől? Káromkodik, anyázik... és erre büszke! "osszátok meg, lájkoljátok"

Én igen is jót nevettem és szörnyülködtem rajta hogy ilyen létezik.

Még egyszer mondom, szülői hiba.

Az meg külön élmény hogy a videó címe: Wolrd of Tanks HUN. Köszönjük!
  • Oddball29
    Izé... Ezt nem te hagytad el véletlen?
  • TomDantes
    Érdekes. Azt hiszem ők az átlag játékosok. Legalább azt tudják ,hogy merre van előre, meg a hátra. Meg a pályán is, végülis nem is rossz irányba indultak el.
    Oké, jön az IS, tölts be HE-t, ezen meg se lepődök. Hát ez van. Célozni, az meg még gyakorlóban is nehéz, szóval...az átlag wot játékosok. Van aki a W-t se találja meg.
  • Oddball29
    A szülők boldogok, hogy a kölök nyugodtan ül hátsóján.
  • yossarianHUN
    És az egyel fölötted lévő generáció meg azért nézett hülyének. A korát leszámítva semmi baj nincs a gyerekkel, majd benő a feje lágya, nem hiszem hogy ennyi idősen bármelyikőnknek épületesebb lett volna a stílusa, ahogy a taktikai érzék, összeszedettség, és körültekintés is a korral jön meg. Ettől függetlenül én se támogatom hogy ennyi idős lurkók ilyen játékkal játszanak, de elég nevetséges felnőtt(?) embereket látni, ahogy röhögve mutogatnak egy 10 évesre.
  • Gottfried
    Mert nem volt WOT :D
    Az én gyerekkoromban még PC sem volt,így valódi gyerekekkel csatáztunk a város melletti réten.Jobb volt akkor gyereknek lenni,azt hiszem. :)

• JeffDunham
    Ennyi idősen Legoztam, fociztam, sakkoztam... és másképp csináltam magamból hülyét.

Én nem őket okolom, a szülőket...
  • csn tamás
    sikerült megvenni a Kv-1s-t. Halál lesz mire megszerzem hozzá a kellő modulokat, löveget, az alap löveg semmit nem ér...