418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Szia . Megnéztem a replayt . tetszik nagyon a trollkodás :D Kérdésem az lenne , hogy + os , vagy - os az átlagos csata eredmény ? Agyalok rajta , hogy vissza kellene vennem valami tier 6 ost ( KV-2 , vagy KV-1S ) Csak nem tudom eldönteni melyiket . Köszi
  • Sunsetjoy
    Nekem beindult egy csata. Aztán visszaszámlálás alatt kilépett a garázsba, de visszakaptam a tankot is - szerencsére új csatában jobb volt a leosztás.
    Az EU1 szerón fél órája 240-300 ms ping.
    Szóval grimbasz van.
  • charlie0930
    Pont ezt szeretem volna kérdezni én is játszom kidobb erre azt irja hogy a szerver túl foglalt várjak utána meg hogy lejárt a idő irjam be a jelszavam újra beirom erre kiirja hogy hibás jelszó.ANNYÁD ezel játszom évek ota.Kezd elegem lenni ebböl a játékból nagyon .
  • maniac78
    Nekem sem nyugodj meg, ilyenkor ez már kezd általánossá válni. Hétvége van nem bírja a terhelést.
  • Fefe82
    Nem megy a szeró????vagy csak nekem ? :S
  • Megamax
    http://wotreplays.com/site/443651#lakeville-megamax-kv-2
    egy rohelyes replay tessék jot szorakozni rajta :)
  • SzocsA
    112 a 175 pennel és a lassan szűkülő célkereszttel nagyon szar így, 250 m nél messzebb lévő célpontokat nehéz belőni, mármint a gyenge pontjait eltalálni.
    nem egy sniperkedős tank, viszont a frontpáncélja az nagyon jó, ha nem a hasát lövik sokat lepattint, még a X esekét is.
    ahogy lejjebb is írták, sok ammoracket szenved el, és az löveg is gyakran sérül.
    Is6 nincs meg, de nagy vonalakban hasonló mind a kettő.
    a legjobb farmolós tank a type59 és a JT8.8, kurva jó a td, hasát eldugod, felépítményét és a frontját nem lövik be.
    4.3 másodpercenkén köpködi a lőszert. 100 000 feletti kreditet simán össze lehet vele hozni. 3000 feletti dmgért cserébe! XD
  • kisokka
    Viszont most ezt semmi nem indokolta. A kis fos VAE-vel görgök, mert van benne egy 97%-os csapat, amit ki akarok húzni 100%-ra. Egyik csatáról a másikra átváltotta aranyra. Nincs benne sok arany, de furcsa volt mindenképp.
  • GabeE3e
    Én is jártam hasonlóképp,mondjuk az én hibám volt,mert figyelmetlen voltam, de még a repcsis résznél volt 1x olyan,hogy patch után kreditről átváltotta,akkor még tokenre a lőszert és csak csata után vettem észre,hogy levonta.
    Az ilyenekre oda kell figyelni,mást nem lehet.
  • kisokka
    Azért az nem semmi, hogy javításnál/újratöltésnél a garázsban azt kell észrevennem, hogy elkezd fogyni az aranyam. Nincs sok, kb 400, de 500 volt. A prém lőszert valamiért átváltotta kredit helyett aranyra.

Nem mondom, hogy odaver az a cirka 100 forint, de azért ez egy igen okádék húzás a fejlesztőktől. Ha meg panaszkodsz, elküldenek azzal, hogy biztos véletlen átváltottad, vagy valami belaggolt a neteden. Valószínűleg T2-ben az a pár darab lőszert valódi pénzért akarom megvenni...

Hagy döntsem már én el, hogy mire akarom költeni azt a szart.
  • Szpecnyaz
    112
    Gyorsabb, jobb páncél, talán a gun depressionje is jobb.
  • yossarianHUN
    Én IS-6-ra voksolnék, 112-t nagyon modulsérülősnek szokás mondani. IS-6 páncélzata meg 220-230 körüli penig stabilan véd.
  • Negritis
    Szerintetek 112 v IS6 ?
  • Lunki88
    Ez a bug nálam elég gyakran előfordul, és nem csak akkor ha kínai tankra lövök...
  • JeffDunham
    -célzás gyorsító
    -töltés gyorsító
    -álcaháló
  • silverchain
    Visszarakom test2-őt, nem szenvedek ezzel a ****-al.
  • patchaou
    Nem, sőt a fejlesztett ágyú is fölösleges rá.
  • kabel15
    S-51 re kötelező darab egy célzás és töltés gyorsítás?
  • kisokka
    Tedd fel a HD minimap modot, megmarad az XVM is.
  • JeffDunham
    Soha nem jött elő az a szám. Itt olvastam erről a bugról, de hála az égnek egyszer sem tapasztaltam meg.
  • silverchain
    Francnak kellett ez a 8.9 patch
  • silverchain
    Azaz, és a minimapon nincs lőtávkijelző se
  • kisokka
    Szerintem arra gondol, ami a Ctrl lenyomására ugrik elő.
    Nálad nem jönnek elő nagy fehér számok, ha meglősz egy kínai tankot?
  • JeffDunham
    Nagy térkép? A térkép kicsinyítését-nagyítását játékon belül tudod módosítani a beállításokban. Vagy másra gondoltál?
  • silverchain
    Köszi, ez már 4 jegyű, csak most nincs nagytérkép.
  • JeffDunham
    lemaradt

• JeffDunham
    Tessék.

Config file

Az enyém mutatja a tankok felett is kiírva. Mint pl most egy Tigris profi módon rejtőzködik.

• silverchain
    Azt megköszönném, test2 alatt jó volt.
  • JeffDunham
    Az nem probléma. Olyan config file-al használod ami két számjegyű. Kell az enyém? WN6-ot mutat.
  • silverchain
    Mi lehet a baja az XWm-nek? Csak kétjegyű számot ír ki rating-re.

• kisokka
    Márpedig segít, mivel a WZ-n csatánként kétszer sérült a lőszerrekesz, ezért feltettem rá a vizest, plusz biztonságos elhelyezés. Azért ez sokat segített, hogy ne sérüljön meg állandóan.
    Sokszor sérül a rekesz?
    A stabin még elgondolkodom.
  • davidbog
    Ventillátor. A lőszer nekem még soha nem robban be, csak megsérült. Ezen a vizes lőszertároló se segít. A célzásgyorsító helyett stabilizátort használok, szerintem hatékonyabb.
  • kisokka
    Akinek van 113-a: töltés- és célzásgyorsító mellé mit tenne harmadiknak felszerelést? Eddig még nem nagyon lőszerrekeszeltek, de sokat nem is tudtam játszani vele. Kell a vizes lőszertartó?
  • patchaou
    Ahogy mondod. De számtalan ilyen wot videót is lehet találni.
  • voivod32
    Jó neked! Nekem tegnap ,70% fölött volt a WR, de az érdekel kevésbé, a WN-6om 1600körül volt. Na ma ez megváltozott. WN6 900 körül, WR:52. Azt hiszem, mára elég is volt, nem rontom tovább a statomat. De te holnap vigyázz! A neked szánt cuclisüvegről, már levették a kupakot! :D
  • madmanic
    A rotor és a légcsavar közti különbséget már dobta fel valaki..?

• TomDantes
    átlagos játékos
  • foxbat88fx
    úristen
  • brasco84
    szerintem nekem megvolt az 50% körüli winrate, sőt talán több. a triplázások is megvoltak hamar.. kopp kopp, holnap szopok :D
  • TomDantes
    Nem vicc, csak egy fiatal gyerek aki tud videót feltölteni.