418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• polluxware
    amióta megvan az ágyú hozzá... hát Gnomefather hang moddal együtt, nagyon izgi-bizgi:)
  • kisokka
    Már tudom kitől származnak ezek a virágos mezők, csoda, hogy Abbey-t nem is említették, csak a Styeppe pipacsait
  • kisokka
    Holott fasza kis taliga, csak mint minden kínai tanknál, ennél se várd, hogy majd valamire le tudsz nézni, buckákat kerüld. Gyorsaságot kell kihasználni, mint a medeknél általában és nem lesz bajod vele.
  • rahotep
    Én is nagyon szeretem,csak arra akartam célozni,hogy mintha vesztett volna a mozgékonyságából...A BL-10-el még mindig egy vadállat(az ISU is)nem ritka vele a 7000+DMG!
  • Kubukli
    A kínai T-34-1 ről írjatok már tapasztalatokat. IS-2 felé mentem, de most kifejlesztettem a med-et is. A Wot-Wiki nem nagyon dicséri...
  • Gottfried
    Én már több mint egy éve játszottam a 704-el utoljára,azt hiszem akkor még francia tankok sem voltak a játékban.Még csak nem is hallottam táras lövegekről. :D
    Akkor nekem nagy ugrásnak tűnt az object az isuhoz képest,minden téren.Sokkal élvezetesebb volt vele játszani.Persze akkor megvolt a "csúcs ragadozó" érzés is vele.Ma már azért vannak bőven nagy sebzésű ágyúk de akkor a BL10 messze kilógott a sorból és különleges élmény volt vele a játék az összes többi tankhoz képest.
    Szóval összességében ezen dolgok miatt nekem a 704 mindig szép emlék marad.
  • Gottfried
    Nekem még 20K kell és meglesz a nagy ágyú. :) Én a 105-el is elvagyok,igaz kell bele prém lőszer is ha t9-be rak,de örülök neki hogy a nagy gun ilyen fasza lesz :)
  • Master91
    Rég röhögtem ennyit!
  • Gottfried
    Azért mikor már egy T9 csatában is az a helyzet hogy egy zöld mellett 14 vörös(narancs) van,az mindent elmond a játékosállományról.Kivételesen most az ellennél voltak,nem nálunk. :D

• Eagle16
    Ez meg a tipikus: "kabbe csapat, így is kaptam egy rakat xp-t" csata vele.

• Eagle16
    A 128-assal brutális lett a Sturer Emil :) Tier 7-es csatában 2-3 lövés minden, és nem pattog semmiről se igazán. Prémium nélkül jönnek az 1k xp+ körök, végre már...105-össel csak szenvedés volt, de most már ütős lett. 520-as pofon után még a Tier 9-esek se jönnek ki mégegyért.
  • Destydeme
    Hi.Pusztán kíváncsiságból,a 10es Waffentrögert ki milyen modulokkal használja?Thx
  • Random_
    Ja már tök kamu: "valósághű tankok" :D
  • Random_
    Gyáróriások - Wargaming, az online játékkirály

Az aktuális rész ismertetője: A Wargaming a világ egyik legnagyobb, online játékokat készítő és üzemeltető cége. Neki hála nap mint nap milliók tekerik vissza az idő kerekét, s vívják újra virtuálisan a második világháború leghíresebb ütközeteit. És a csatazaj egyre erősödik, hisz a World of Warplanes piacra dobása után a mérnökök már a World of Tanks legújabb verzióján dolgoznak - gőzerővel, mert a játéknak a tervek szerint 2013 végéig meg kell jelennie.

Most megy! National Geographic
  • Count Adyn
    Hát igen:) Nade a t71 kárpótolt legalább már értem hogy bírt annyit menni vele medzeller:)
  • foxbat88fx
    XDDD
    nekem nagy szopás a game, még jobban leesett a WR-em, alig van win :(
    na megyek kezdődik a nat geo-n a WG
  • Destydeme
    Benji neked küldöm(mire kell költeni a kreditet)

Megvásárolva:
    'Waffenträger auf E 100' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000.
    Végre vége ennek a random szenvedésnek,egyáltalán nem élvezetes nekem a 10es random,ahol kevesebb a balfék,az a csapat nyer,semmi taktika,csak a vonat,10es elbújás,no cover,no spot,etc...+ebben a tierben nem tudsz a mérleg nyelve lenni.

Holnaptól mehet újra a 8as tier Benjamin_Breeg!
  • rahotep
    A mondat elei értelmetlen "én" szerkesztés és figyelmetlenség eredménye,kérem elnézéseteket! :-)
  • rahotep
    Ma a randomisten nem szeretett...én 2 egymást követő sebzés volt 900 felett (E75 és ST-1-be) és a harmadik lövés (ami szintén 900 felett volt) kigyújtott egy másik E75-öt.Ez a random...már kezdem megszokni.
  • JeffDunham
    Igen, de titok.
  • rahotep
    A 704 "mozgékonysága" azért nem olyan jó szerintem...lehet,hogy csak én érzem úgy,de az ISU-hoz képest is kicsit lomhább és nehezebben fordul,pedig még kuplungégető is van a sofőrnek...A furcsa az,hogy régebben én is úgy láttam,hogy mozgékonyabb az obj...de ez csak egy újabb összeesküvés elmélet lenne részemről.Hozzáteszem ezt úgy állítom,hogy mindkét TD a garázsban van és egymás után is megyek velük!
  • Maala
    Te most sírsz? :P
  • kisokka
    Én meg ma lőttem vele egy Radley-t
    Engem a JagdE100 ágyúja jobban bosszant, ha lepattan, vagy láncolok vele egy futó AMX-et
  • JeffDunham
    És tegnap le lettem bunkózva hogy kiröhögtem a gyereket...

Nahiszen...

• Count Adyn
    Jó az a bl-10, de én ma lőttem vele zsinórban 3x 0 dam et:D Kapartam a falat sírva kb:D
  • rahotep
    Te Jó ÉG!!!!! Ez meg mi???? Nem tudom ezt a gyereket sehová sorolni...Ez vicces akar lenni?! Arra azért jó a videó,hogy megértsem,miért 3:12 2 perc alatt az állás! lol
  • Sunsetjoy
    Páncél az oké, de nem észveszejtő a mozgékonyság-különbség... nem lassabb, nem azt mondom, de kiemelni...
  • Gottfried
    Ha már most tetszik akkor majd nézd meg az obj.704-en! Ott már páncél és mozgékonyság is lesz mellé. 2500 csatát mentem a 704-el,annyira szerettem.(igaz még a t10 med/td előtti időkben.Akkor a bl10 volt a játék legjobb ágyúja.
  • patchaou
    Keresik az Andrássy utat :)
  • foxbat88fx
    mintha magamat látnám, csak én azután szidom őket mint a rongyot miután elcseszték a csatát

egyébként szépek a tankok XDDD
  • 3636
    Már csata kezdéskor kijött belőle a MAGYAR KULTÚRA!

• Madi92
    Nem rég megszereztem ISU nagy lövegét.

Ez egy legális csííííít a játékban, kérem szépen! :D
    Akkora fun, hogy nem hiszem el, és öröm vele T10-ben játszani.
  • Negritis
    orosz top tankom nem lesz :D
    e100am lesz majd :D
  • popey8
    A kínai T10 heavy hulladék lenne? Sztem nem, de az IS-7-nél biztos jobb.
  • pointer4
    És a lemez döntöttségi foka? Mert a nélkül kevés a lemez vastagság adat... illetve az is6 spaced armour-a az oldalán, sidescraper-ben belőhetetlen, és az oldala is imád pattanni, mint az is7.
  • pointer4
    Inkább úgy válassz, hogy kínai vagy orosz top tank legénységet akarsz benne húzni.
    Na most a kínai heavy tierX egy rakás hulladék jelenleg...
  • AlucardHuN
    Jesszusom ez nagyobb gyökér mint gondolltam... néztem 1-2 videót tőle. Gyöngyszemek: nekem 167, havromnak 160-as a penje tehát mi a teendő egy támadó IS esetén? "Töltsünk HE-t!!!" A másik kedvencem, amitől ráismertem egyik oszt. társamra (pedig 17-18 éves) ez a "de szivesen beléd lőnék" dolog. Neki speciel kedvence volt szakaszban engem vagy barátaimat poénból láncollni. Csak a marha azt nem tudta hogy a görgő sebzéssel jár, mire odarohan a rejtőző td-mhez hogy visszadthatom sebzést... csak én meg rohadtul leszartam, helyette röhögve néztem ahogy szétlövik mert előjött a bokrábólxD Visszatérve komolyam az is bűn hogy ez játszik, de hogy fel is veszi?!xD
  • Negritis
    köszi, de ahogy nézem elég hasonló a 2 cucc
    a kicsivel masszívabb páncél és újdonság varázsa miatt lett a 112
  • Plata
    Te jó ég ki ez a retardált kis hülye,ki volt az az állat aki gép elé engedte.
  • raymondcurto
    xvm vagy valamelyik hang mod csinálja,mióta frissítettem őket,sosem volt.