418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Benjament
    A Játékos id-t ami számsorozat hol tudom megnézni?
  • ropi88
  • ropi88
    ha mindegyik csata ilyen volna...
    [IMG][/IMG]
  • patchaou
    Változás az épen történt, csak nem pozitív irányba :) Oldalanként 10 TD-ről már nem rak ki senki screenshotot mert megszokta a nép. Játékosállomány maradt ugyanaz, csak ugye fél év alatt kiseggelték átlag 130xp-vel a nagyobb tankokat is. Mapokat ugyanolyan rendszerességgel "váltogatja".
    Én is csak akkor indítom el, ha ts-en nagyon sírnak hogy kell cw-re ember.
  • bigmano
    Van többféle pálya és tank,játékosok khhm..... azt mondtam hogy van többféle tank???
  • setchoo
    Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de:
    Továbbra is egy szálon fut a játék. Nekem is FX procim van (8350) és konkrétan nagyon optimalizálatlanul fut rajta a game. Gondolom, ez nálad sincs másképpen. E téren továbbra sincs változás.
    A tegnapi NatGeo-s műsorban pedig láthattuk, hogy micsoda erőforrásokat fordítanak a játékra. Csak én éreztem úgy mintha egy teljesen más játékról lett volna szó.
    Birka türelemmel várom a több száll használatát.
  • VanDaal
    Nem hiszem el, hogy ezt már nem direkt csinálják
    Ennyire sötét nem lehet csak úgy véletlenül egy homo(?) sapiens:
  • JeffDunham
    Bejöttek a plazmaágyú TD-k és a Minimaxon leadott sok reklámnak köszönhetően az átlag életkor 12 év lett. Gyere vissza, próbáld ki, bár előre sejtem a végeredményed.
  • ropi88
    nektek is átállt a garázs a karácsonyi havas témára?
  • aknakukac96
    Sziasztok!

Fél éve abbahagytam a játékot (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért) és most arra lennék kíváncsi, hogy azóta javult-e, vagy legalább változott-e valamit a helyzet.Konkrétan a játékba került újításokra és a játékosközösségre lennék kíváncsi.
  • besti
    Ha vannak jó szpotterek, egész szép sebzéseket lehet összehozni :D
    Avagy amikor a nyúl viszi a vadászpuskát:

Kell hozzá némi gold, mert a tankok oldala is pattogós tud lenni tier X-ben, de amire egyet sem kellett használni az a WT auf E100. "Kellemes" érzés lehet nekik, hogy a moszkitók is keresztülhugyozzák őket. Mondjuk én is rettegek a Leo PTA-ban az AMX 12t-től is.
  • Megamax
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://wotreplays.com/site/445721#fjords-megamax-arl_44
    csak a tornyot sikerult Free XP bol megvennem elso csatám vele de már most teccik
  • NoparaWot
    Nagyon pompás búcsú csata volt M103-al ! :) már csak egy kis pénz kell T110E5-höz :D

Replay

• popey8
    Beszarok ezen a WG-n. Azt vettem észre, h nem számolja a Hunter D. mission-nél a killeket. Nézem a leírást: Destroy 3 tds in random battles. Na mondom vmi nálam akkor nem stimmel. Gondoltam megnézem a wot honlapon is a kiírást. Erre mi fogad? Destroy 3 tank destroyers in one battle --> tehát 1 csatában. Most komolyan, még arra se képesek, h a játékban normálisan kiírják a feladatot?
  • GabeE3e
    ez jó volt :):LOL :)
  • Megamax
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://wotreplays.com/site/445682#komarin-megamax-su-122-44
    Su 122-44 es prémium Replay szerencse
  • madmanic
    A megfejtés: HOL SZERET A CÁPA?
  • JeffDunham
    Hehehehehe te állat!

Erre egy feladvánnyal tudnék reagálni:
    Találd ki a megfejtést.

• popey8
    Ja, ma egész nap lagolt a szerver
  • GabeE3e
    Legalább golddal lőtted ki?
  • JeffDunham
    Probléma nem volt, csak szerver lag. Én vagyok az áldozat!
  • kisokka
    Hol itt a probléma? A T18-nak erős páncélzata van, erős puskája és ráadásul gyors is.
    Tuti szétkapta a mezőnyt.
    Ma egyébként egy T34 is behozott két T3-as tankot 9-esbe, de hogy ez éppen mi a szarra volt jó, azt passzolom
  • JeffDunham
    This Is a True Story... a sokadik után már nem bírtam cérnával.

• kisokka
    Maradjunk annyiban, hogy más a problémánk a taligával
  • lammaer
    Tegyük hozzá, multkor kitárgyaltuk hogy az ágyúi kb azok mint a t44é, de vmiért nekem itt jobban fekszik a 122es mint a t44en (azt el se tudtam képzelni azzal).
  • Maala
    Az előbb lőtt át egy E100 350m-ről sima lőszerrel a 15cm-s ágyúból az UFP felső részén. :) Nem is volt magasabban, csak annyival, amennyivel a tankja magasabb. Persze más kérdés, hogy én 7 lövésből kilőttem őt full hp-ról, de ez a front egy kalap szar.
  • kisokka
    Nem tudom, nekem azért pattog. A nagyobbik baj az, hogy még mindig mindenki 113-at akar lőni, ezért ilyen arcokat lövöldöznek nekem:

Alapesetben ezek a lövések úgy pattannak, mint kecskeszar(jó, nem mindennel), de ugyebár már rég nem az alapeset játszik(nem akarok arany-flémet megint, csak mondom).
    A döntött frontot meg hidd el, nem lehet átlőni szemből sima lőszerrel, E4-el ma próbáltuk gyakorlóban(lámpa sem weakspot).
  • Angelus1991ster
    Köszönöm! A 30%-os akció jöhetne már a kínai med ágra T-34-2-től kezdve. A Wz-120 ráér. Egy Tier VIII-as med kell. Erre kiváló a T-34-2. Type 59 vagy T-54-hez hasonló külsőleg, alacsony. A T-44-ben a torony ami kicsit taszító.
  • Oddball29
    Kérjél Davidb-től replay-eket, neki az nagyon fekszik.
  • Master91
    Igen!
  • lammaer
    Én most tologatom a t34-2-t, egész megkedveltem az összenyomott heavy stílust - mert akkorákat rúg mint egy heavy, csak épp feleakkora méretű.

Amúgy kb ugyanaz mint a 34-1, ugyanúgy hulldownozni érdemes vele a jó kupak miatt.
  • Antimat
    Hát néhol elég lol volt ez a NatGeo műsor
  • Angelus1991ster
    T-34-1: kiváló közepes harckocsi . Csatában jól teljesít . Mozgékony, néha mintha tánc lenne vele a játék. Jól fordul, sebessége átlagos. Tornyát kivéve gyenge, jól sebezhető és néha az 1050 hp kevésnek tűnik.
    Ágyú az is kiválónak: Tigrishez hasonló sebzés.
    A T-34-2 Tier VIII-asra kiváncsi vagyok, valakinek van olyan ? Ha olyan mozgékony mint az elődje akkor megéri.
  • Maala
    A 111 egy tökéletes tank volt, t10-ben is lehetett vele aprítani. A 113-al semmit sem lehet még T10-ben sem csinálni, a 703w456324üó43wtertw millió fokban döntött frontját úgy lövik át, ahogy nem szégyellik. És ehhez a csodálatos "pro"-hoz jön számtalan kontra, ellensúlyozandó ezt a csodálatos előnyt.
  • kisokka
    Egyébként teljes egészében nem sikerült végignézni a Nat. Geo-s műsort, a laggolásról nem beszéltek véletlen?
    Meg mi ez, hogy havonta akarnak patchet, így is agyfasz már...
  • kisokka
    Annyira nem érzek különbséget a gun depression-problémában a WZ és a 113 között, bár lehet ez azért is, mert teljesen kerülöm az ilyen helyzeteket ezekkel a tankokkal. Ha látok egy kis buckát, inkább elmegyek mellette, mint felmenjek rá. Az egyedüli problémáját csak a penben látom, de még az sem olyan vérszar.
    Sokat még én se játszottam vele, szóval majd kiderül mennyire fekszik kézre.
  • Toweliee
    A Congueror-ra a szokásos heavy felszereléseket kellenek?
  • Maala
    Ah, mivel te írtad, hogy meglett a 113 mostanában, egyből arra asszociáltam, hogy arról írsz. 113-on kívül egyik tankkal sem volt probléma a gun depression, a többinek mind "pont jó" a páncélzatához képest. Bármelyik ágon.
  • kisokka
    Szerintem nem olyan fos, csak a pent visszatehetnék rá, ami eredetileg is volt.
    Amúgy a T-34-1-ről volt szó, így nem értem miért írod ezt nekem
  • Maala
    A WZ-111-ből 100x jobb T10 lenne, mint a 113-ból. Ez egy fos.