418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lejárt lemez, 2 napig ezt veséztük ki, aminek az lett a vége hogy egy barom vagyok mert röhögtem rajta.
/sarcasm
-
"én akkor is jobbnak tartom magamat nála"
Inkább lepattansz kétszer és utána töltöd az aranyat, olyan tankról aminek valószínű hogy nem találod el a gyenge részét. Zseniális logika. Számoljunk csak melyik jobb? 3/1 sebzés vagy a 3/3? És tudod miért van ez? A MEGMUTATOM CSAK AZÉRT IS hogy noob aki ilyenkor betölti a goldot.
Ez tudod mi? EGO HYPE! Csak lehet ezért megy el a meccsed mert tököltél ezzel (mondjuk te nem tudsz ilyet).
Gold spam elítélendő számomra is, mint már írtam sokszor. -
Megamax #274408 Neharagudjatok meg de miert lesz jobb az ember ha megis goldot hasznal? Akarhogy is nezem nem latok kulombseget erkolcsileg. Vegulis nem latok nagy kulombseget abban hogy ha valaki sima ap val lepattanik weakspotrol majd valt goldra es aztan attlovi. Nem kell helyezkednie nem kell felmernie a terepet hogy hova aljon nem kell megvarnia hogy massal csapatban kiszedje a tankot. Benne van a jatekban meghozza kreditert hasznalni kell. A WG elcseszte a jatekot ezzel es ahogy olvasom rossz iranyba is haladnak. De csak addig tehetik meg mig monopol helyzetben vannak.
Akarmennyire is Flem engem erdekel, legfokeppen a javaslatok arra hogy mit lehetne tenni. -
Bmsrt n2 #274407 Mi jár az átlag Wot-player fejében?
(oké kezdő a gyerek,de akkor is
)
-
raymondcurto #274406
A stat azért van, mert van. Eddig világos. Az arannyal azért jobb a stat, mert átüt olyat, amit simával nem. Ha átüt olyat, akkor több a sebzése, több kill, több XP, gyorsabb legénységfejlődés, jobb stat = a csapatnak is hasznosabb tagja.
Ez világos is,de van különbség indokolt (bár ez elég szubjektív) gold használat,meg az között hogy csak azt lő,még mondjuk az artyra is.
Na és hogy értsd a lényeget. Az, hogy valaki goldot tölt be, nem teszi jó játékossá. Kurvára nem. Ha tudja használni a tankot, ÉS goldot használ az az, ami jobb statot ad. Siemka 340 effis 20 k csatás E100 hiába tölt goldot, nem fog elérni vele semmit. Nagyon nem.
Persze van olyan hely ahol goldal is pattan,de a Siemka 340 eff át fog lőni olyan helyet is,amit gold nélkül a büdös életben nem lőne át.
-
R3nton #274405 így-így :D és még aranyat is lőttem vele ma :D -
lammaer #274404 Akkor felveheted ezt a pólót :)
-
R3nton #274403 Igen siemka nem lesz jobb játékos. De én akkor is jobbnak tartom magamat nála, mert tudom melyik tankot kell golddal lőni. Hiába vannak jó észrevételei és jó döntései. egyébként megnéztem nem sokkal jobb játékos nálam, pedig én tényleg csak arra lövök golddal amire kell.
Szerintem ez egy plusz dolog, hogy tudd mire kell golddal lőni és mire nem, ettől jobb lesz a játékos.
Például sokan azt se tudják, hogy a HEAT lőszer könnyebben megakad a láncon és a spaced armoron, mint az AP, így ha full goldot is használ, nem olyan biztos az, hogy hasznosabb tagja lesz a csapatnak, mint mondjuk én aki tudja, hogy az IS-7est lánctalpát nem szabad gold HEAT-el lőni. -
Angelus1991ster #274402 Hát az arany lőszer igen. Próbaképp használtam E-100-nál gold lőszert. De csalódnom kellett, az alaplőszerrel többet értem el. Csak akkor használom, ha X ország szakértője medálra hajtok, és még kinem lőtt prédát látok.
-
"Full golddal nyilván jobb statot fog elérni az ember. Viszont nem lesz jobb játékos, hiába mutatja azt a stat. " - na ezt nehéz lesz elmagyarázni, de megpróbálom. (Nem vagyok gold spammer mellékesen megjegyezve).
A stat azért van, mert van. Eddig világos. Az arannyal azért jobb a stat, mert átüt olyat, amit simával nem. Ha átüt olyat, akkor több a sebzése, több kill, több XP, gyorsabb legénységfejlődés, jobb stat = a csapatnak is hasznosabb tagja.
Lenézed? Fúha, nagyon érdekli, amikor csatánként 15%-al többet sebez nálad pl (hasamra ütöttem szám), és több XP-t kap.
Na és hogy értsd a lényeget. Az, hogy valaki goldot tölt be, nem teszi jó játékossá. Kurvára nem. Ha tudja használni a tankot, ÉS goldot használ az az, ami jobb statot ad. Siemka 340 effis 20 k csatás E100 hiába tölt goldot, nem fog elérni vele semmit. Nagyon nem.
Szóval innentől lehet rinyálni, meg sírni minden nap, de CSAK a gold használat nem fog jobb játékossá tenni. Ez csakis akkor ér valamit, ha van mögötte tudás.
Téma lezárva részemről. -
R3nton #274400 Áh nem, én most TDzek újabban, nagyon állat ez a Nashorn, brutál OP, imádom, kurva jókat lehet vele menni, szerintem meg is tartom :D Szemét egy tank az biztos :D Az egész TD kaszt szemét, de tényleg kurva jó köröket lelet vele menni, és könnyű vele játszani, nincs idegeskedés mint a meddel vagy lighttal :D -
Rosszabb nem lett az biztos, annak a papírsárkánynak mindegy hogy ki és hol lövi meg. Csak nem egészséges 20 hp-val szaladgálni 60-al. Egy vakondtúrás és kézbesítik a Malév jegyet. -
R3nton #274398 Utóbbi napokban volt elég flame a gold lőszerről kinek ez kinek az volt a véleménye. De azért van különbség gold spam és gold használat között.
Nashornnal voltam most, szembe jön tiger2, megcélzom weakspotot, 2x lepattant. Túl messze volt. Fogtam betöltöttem a goldot és kiszedtem. De nem úgy indítok, hogy alapból gold van betöltve :D
Még wz-132vel sem.
Amúgy leszarom mivel lő nem érdekel, attól még meg lehet a véleményem, hogy szerintem ezek a playerek nem jó játékosok.
Illetve mi köze van ennek a klánomhoz és miért kezdi el szidni a klánomat? :D -
bigmano #274397 #274371-re valaki hozzáértő esetleg? -
lammaer #274396 R3nton, valdd be hogy ez meg a te fanklub accod, hogy megint beszélhess a TDkről :) -
hNeo2 #274395 megmondaná valaki mire jó a TD?
nem játszottam eddig ezzel a vonallal (bár régen a ferdivel igen, ami nagyon jó volt, sok damage, sok lepattanó hátulról mentem a hevik után és arattam).
de ez a lapos francia TD, orosz TD fogalmam sincs mire jó.
most is 13 lövés, 5 találat, 200 összdamage. jelenleg a tier7 franciánál járok, 212/240 es gunnal.
ha előre megyek azonnal meghalok, 1 lövés vagyok bárkinek. ha meg hátul kempelek, akkor csak 1-2 hülyébe tudok belelőni akik nem használnak fedezéket és pont oldalra fordultak.
20k csata van a hátam mögött, nem vagyok paradicsom. de egy tier3-mas scout tankkal többbet tudok tenni a csapatért mint egy lapos TD vel. :( -
lammaer #274394 Ezen csak röhögni lehet. Mert ugye ettől neked egy hajszállal se lett rosszabb, hiszen az AP ugyanúgy vitt volna :D
Többet nem sebez, jobban nem üt át, ha neki ez volt benn hát hadd lője :) -
Tegnap a T71 tankomba lőtt bele egy 8-as Waffentrager arannyal. Más valakire számított, de én mentem arra spotolni. Egy szóval sem említettem neki. Az ő dolga. -
lammaer #274392 Ja, ezt az accot is csak most csináltam, mert annyira szükségét érzem hogy vki támogasson egy fórumon :)
(nem is értem R3nton, hogy miért mindíg ezzel jösz). -
lammaer #274391 Én csak próbállak megérteni, hogy miért fáj, ha írásod szerint az E4be úgyse kellett volna...
Nem vitatkozok én azzal hogy a páncélzatra építő tankok megszívták a goldspamot, mert mostmár sokkal kevesebbet ér a páncélzat mint előtte. Mert igy van. Hála istennek a gold swem viszi át se a sziklát, se a kőházakat, szóval sírás helyett alkalmazkodni kéne. Mert azzal lehet valamit elérni, de hüppögéssel a 2.5 éves fiam is rájött, hogy nem old meg semmit. -
barkov6 #274390 Nem marad. Szerintem is faszkodás teljes névvel itt cibálni egy játékost, akiről kb. annyit tudsz, hogy lőtt arannyal.
Végig? Mindig? Minden tankkal? Meg egyébként is… lőjél te is aztán csitu van…. -
R3nton #274389 Megteheti. Ettől én még le fogok nézni. Nem tud játszani, még akkor se, ha neki jobb a WN-je. Full golddal nyilván jobb statot fog elérni az ember. Viszont nem lesz jobb játékos, hiába mutatja azt a stat.
Én megtanultam ebben a játékban melyik tanknak hol a weakspotja és általában AP-vel operálok. Nekem is van T110e4-em és randomban nagyon ritkán töltök goldot bele. Minek? 290 elég. És egy wz-111-re nem fogok golddal lőni.
De ő például nem tudja eldönteni, hogy mondjuk a wz-111nek van az IS-7esnek jobb páncélja, és ezért szarik az egészre és inkább mindenre goldot pumpál. -
raymondcurto #274388 Azért az hogy ha valaki nem tudja hol kell lőni a tankokat,azon a gold sem segít,az csak részben igaz. -
R3nton #274387 lassan egyedül maradsz a nézőpontoddal :D Peresze egy két HC TD fan még melletted lesz :) -
lammaer #274386 Sztem nagymellénnyel kigurult a T95-jével, hogy szemből sérthetetlen vagyok, azt amikor pofánvágták golddal, akkor a csalódottság beszélt belőle :D -
lammaer #274385 Valamiért csak fáj neked, ha goldot használm, hiszen csak elkezdtél neki magyaránzni... azt kéne kielemezned, és már is megoldanál mindent.
(Említetted hogy 290es a penje, gondolom ezt azért mert az olyan sok hogy feleslegesnek érzed a goldhasználatot, merthogy 290 pen az mindenre elég. Akkor meg mit zavar az overkill, ha úgyis átütne akkor csak a sajt creditjét pazarolja, nem? ) -
Mondjuk megfordíthatjuk, hogy neked mi közöd van ahhoz, hogy ő goldot lövöldöz? Megteheted te is? Meg. Akkor nem értem, ezt miért kell megemlíteni?
Az arany lőszer MINDENKI számára elérhető, szabadon használható, innentől fogva nem értem a sírást, ami körülötte folyik. Egy dolgot leszögeznék: ha valaki nem tudja hol kell lőni egy tankot, azon a gold sem segít. Én sem szeretem ha arannyal lődöznek, de miért kell valakinek minden nap minden órájában rinyálni mint valami kurva emiatt? Szánalom. -
lammaer #274383 Nemtom, én vhogy még mindíg nem vágyom vissza az artyfesztet ami a TDk előtt volt....
Mondjuk én mindenfajta játékmódot tolok, úgyhogy felőlem lehet oldalanlént 10 TD is, főleg amikor sivatagos pályán támadniuk kell :D -
lammaer #274382 Ahogy elnézem mindenki jól járna azzal a nerffel. De az biztos hogy mi itt az SGn igen :) -
lammaer #274381 Az vótmá hogy kiherélték a rühes artykat, úgyhogy mostmár csak az esetek többségében olyan tankok lőnek ránk akik ránk is látnak, nem az A0ban recskáznak vmi bokorban? :) -
R3nton #274380 Darkshine76 nevű játékos szintén goldot spammel t110e4ben ülve, és én vagyok a szemét, hogy meg merem említeni. Utána már azzal jött, hogy akkor ugassak, ha a klánom a térképen lesz, és hogy ők hogy elkenték a szánkat. De mi köze a klánomnak ahhoz, hogy ő randomban goldot spammel egy 290es átütésű ágyúval??? :D -
Jé még nyomod?:)) -
NERFELÉST! NERFELÉST! NERFELÉST! NERFELÉST!
-
Pár lengyelt át kell tenni az orosz szerverre és meg van oldva.
-
Desmodromic #274376 A hivatalos álláspont szerint a 49,5%-os winrate-et próbálják belőni, az EU szerveren 48,99%-on áll, a RU-n 51,8%-on.
Ebből találd ki! :) -
R3nton #274375 A KV-1S elveszti a 122mm-es ágyúját és megkapja az OBJ268 152 mm-es ágyúját :D -
VanDaal #274374 Az is lehet, hogy ő mondott fel. A rebalance-ok meg akár jól is elsülhetnek (ó, én naííív) :D -
R3nton #274373 - whether TD’s will or will not be nerfed is not connected to the fact whether Zlobny is or is not working in WG
- in connection with Zlobny leaving WG, there will be some changes in tank balance (SS: well, that didn’t take long) -
R3nton #274372 Olvastátok FTR-en, hogy kirúgták a csókát, aki a tankbalancolásért volt felelős? Többek között ő szerette volna elvenni a 122-est a KV-1S-től, míg ez a nyomorult SerB meg akarta tartani. Ja és már érkezett is a hír, hogy tank rebalancok fognak következni...
A le meri nerfelni a Leo1-et ez a köcsög eskü abbahagyom :D -
bigmano #274371 Azoktól kérdezem akik kihúzták a brit td ágat:
A lX-es ágyút megéri kihúzni az at-n vagy inkább gyorsan pörgessem át a teknőcig?
Mert ez az AT páncélzat nem az igazi Vlll-as szinttől felfele....