418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egy vékony sávban igen, de ha kicsit a szélére megy akkor pattanni fog.
Tesztszerveren kipróbálom majd szerintem, de a -6 fokos ágyú kitérítés miatt valószínűleg nem fog érdekelni. A T62A-n -5 fok van és annak jóval erősebb a tornya, szóval ez nekem kicsit Obj. 140 klónnak tűnik.
Az előtte lévő tankok meg egyáltalán nem tetszenek, mind ronda :( -
VaFec #274849 Üdv!
Aktiváltam a kódot, meg is jött a prémium acc, de a 300 aranyat nem kaptam meg. Valakinek van ötlete miért? -
Angelus1991ster #274848 Miért raknak ki egyáltalán kódokat ha nem bírja a szarver. -
Közvetlenül a lövegpajzs mellett simán belőhető. -
Azzal már nem is lehet igényelni. Megjött hogy nem voltam szerencsés, azóta alienoldalon a gomb helyén csak fészbúkmegosztási lehetőség van. De mindegy 300 gold miatt nem fogok agyvérzést kapni, főleg hogy már csak azért sem wotozok. Rohadjon meg mind. -
Meg a wg is bekaphatja. Hetek óta most játszottam volna, erre kibasz csatából utána meg nem enged vissz, visszaszámol, aztán kidob visszaszámlálás végénél. Csak tudnám miért akartam ezzel a foshalommal játszani, csak jól felkúrta az agyam megint, de úgy hogy egy értelmes csatát nem tudtam végigtolni... -
De most próbáltad újra az elsővel? -
Angelus1991ster #274843 ezen sose lép túl: http://eu.alienwarearena.com/giveaways/159/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-2/key
-
Madi92 #274842 Egen, és reményeink szerint, pont ezen fognak változtatni... noob -
Azért nem kaptam elsőr mert nem volt szerencsém. Ezt írták. Másik ip-s accal sem volt szerencsém. Mindegy szarok az egészbe. -
Angelus1991ster #274840 Ez a francos alienwarearena kódos böszmeség. Már rég nem magamnak szereznék,mivel csak egyet enged. -
Szerintem nem, hiába gyilkoltad le a vonatot elsőre, a 2. lövéssel sem tudtál átlőni a hulláján. -
A ROF csak egy dolog, cserébe szerintem lesz jó pár hátránya hogy ezt ellensúlyozza. Ami már látszik képről is, az a nagy kupola a torony tetején. A Centurion-nak kb. 1 pixel magasságú a kupolája, sokan nem is tudják hogy van neki.
Az STB-1-nek a lövegpajzsa az az ágyú körüli rész lesz szerintem, kicsit sötétebb színt is adtak neki. Bár nem az egész lesz 240mm :( Így nem fog valami sokat érni. Az a rész fog elmozdulni is, amikor mozog az ágyú, bár tényleg olyan mintha egyben lenne.
-
Dude, hiába csinálsz új accokat, nézik az IP-det is. Miért nem kaptál az elsőre, van 9k... biztos nem írta ki az oldal tetejére a zöld boxban? -
sebi89 #274836 ha valakinek van felesleges kódja megdobhatna egyel -
work as intended -
foxbat88fx #274834 na azért leleményesek a magyarok XDD
-
És a harmadik is "unfortunatly.." persze, nehogy egyetlen jó dolog történjen ezen a tetves elátkozott napon. -
TomDantes #274832 Remélem. Szerintem kimondottan zavaró, ha egy tank azért van előnyben, mert beáll pár deszka mögé. -
Különösebben nincs problémám ezzel az újítással, sőt,talán így jobban megfogom kedvelni a Port-nevű pályát, az mondjuk még érdekes lehet,hogy vajon Ensk-en vagy a már említett Porton mostantól vajon átlehet-e lőni a vonatokon.
-
foxbat88fx #274830 totál meghalt a szerver..... kidobott csata közben
kéne írni a supportnak hogy pont meglett volna a maradék exp a napi prémre de behalt a szerver most meg mennem kell a kocsmába szal adják meg a napi prémet!!!! XDDDDD -
Angelus1991ster #274829 Error 429 - Too Many Requests (from you)- várni kell vagy F5-nyomogatva várni. -
Angelus1991ster #274828 újra bónuszkód az alienwarearenán, csak beszart a szerver -
Betojás hogy nekem soha nem jönnek be egy ideje ezek az ingyen goldok. Kaptam e-mailt hogy nem kapok kódot, csináltam új accot, az sem kap. Csináltam még egyet, hátha...
Nehogy már születésnapomon megdobjanak 300 golddal. :/ -
Lol STB-1 rofja 7,5. :D 7mp alatti töltés nyami. :D
De ahogy ezt a tornyot elnézem, ezen hol van lövegpajzs? Egyáltalán, hogy van ennek -x° depressionje? Az egész torony mozog, mint valami autoloaderesnek, mert nem is lehet az ágyút különvenni a toronytól. -
Én a 9es top ágyúját nézem most... 9mp alatt tölt fullosan 258mm pen, 390 alfa. PTA, Cent7/1 alázva. -
kisokka #274824 Örülök neki, hogy amikor lenne némi időm, vagy kedvem tankolni, akkor is csak felkúr agyilag az egész. -
TomDantes #274823 Megismétlem.
A Wot többek között azért szar, mert nem reális- a közvélekedés szerint.
Szerinted, egy fa deszka, megállít egy kilőtt lövedéket? Nem az a reális, hogy átmenjen rajta?
És továbbra se értem, miért probléma, nem kell átlőhető tereptárgyak mögé bújni.
Ez kimondottan jó, nem lesz az végre, hogy pár deszka mögé beállt tankot nem lehet meglőni.Nem lehet minden egérlyuka belebújni. Kicsit gondolkodni is kell ,hogy mi ad fedezéket, és mi nem.
-
Igazából EU1 beszart, Eu2-re most engedett fel, 96 ezren vagyunk.
Szóval még fél óráig tuti gondok lesznek -
A Patton-é -9, az nem egészen "almost", az komoly különbség. -6 az Obj. 140-nek is van, pedig az szovjet közepes tank...
Ettől függetlenül a lövegpajzsa 240mm lesz, döntött és szemből hihetetlenül kicsi lesz a torony profilja, még kisebb mint egy Centurion-é, szóval ha jó helye talál vele az ember akkor eltalálni se fogják, nemhogy átütni. -
kisokka #274820 Előfordulhat orbitális lag is? Az a fajta, amikor a WTF a célkör egészét betakarja és a körön kívülre megy a lövedékem? Ennek hála kaptam tőle négy gatyaszaggató skulót, ami persze mind sebzett.
A faszé' nem oldják meg ezeket a szervergondokat. -
Angelus1991ster #274819 Mi a franc ?,csak kilép a csatából? -
át dolgozott El-halluf (rá fért)
- Japanese tanks will have good depression (-15 on average):
"új" MInes
-
- according to Evilly, STB-1 tier 10 Japanese MT will have a good depression, “almost like Patton” (SS: -6) -
szakasz #274816 az USA-n fent van a hétvégi akció:
ebből már van ami látszik a mission listában
hétvégi akció usa szeró -
Valóban, az előbb kipróbáltam. Kár :( -
rejtett nerf? :D -
brasco84 #274813 még jó h aktiváltam a kódot, a buzi szerver meg nem megy :D vicc -
400V #274812 Pedig van benne olyan is amit nem írtak bele a patch notesbe :P -
Értem értem