418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #274890 OMFG!!! Most nézem, hogy az AMX 13 F3 AM-el 1387 xp volt az 50. hely, szóval én az 1386 xp-mmel akkor 51. lettem... Ez most fájt!
-
Remélem E-100 mikor felrobban a tornya rám zuhan és agyon lapít... -
Angelus1991ster #274888 Örültök ennek a tank torony leröpülésnek? -
TiborTamas #274887 Winners of the Anniversary Manoeuvres - SPG Month
Végre, újabb 6k gold
-
madmanic #274886 Játszanod kell még egy csatát. Az a harmadik. Nem számít, h nyersz vagy nem. -
yossarianHUN #274885 Menj még egy csatát, és a végén megadja. -
Ha megcsinálod az első 2-t, a következő csatában megadja a 250k kreditet. -
aknakukac96 #274883 Tankozás 24/7 (Verseny) <-- ezt hogyan lehet teljesíteni?Mert elvileg 3 részfeladatból áll, de én csak kettőt látok, ami ahhoz tartozik...Kilőttem ma 24 tankot, meg túléltem 7 csatát de nem adja be... -
yossarianHUN #274882 A jelenséget nem tudom megmagyarázni, hogy aztán fogsz-e kapni másikat... Őszintén szólva nem hiszem, legalábbis más még nem kapott. -
bekescsaba #274881 Értelek, de az én problémám más jeleggű. Az allienware oldala kiírta, a regisztráció után, hogy succes, és rögtön dobott egy kódótt, nem kelle nyomogatni semmiféle get key gombot.
Na ezt beírva a wot account bónusz kód rovatába írta azt ki, hogy This code has already been used.
Szóval ez első beírásra ezt írta ki.
Na ezért kértem tőletek segítséget, hogy mit ronthattam el. -
Eu serveren is elérhető lesz a Kv-220..
http://ftr.wot-news.com/2013/11/27/eu-server-will-have-kv-220-on-sale-too/ -
Egyrészt, ahová az AP jó, oda a nagyobb átütésű APCR jobb az esetek 100%-ában (még max távolságon is magasabb az APCR penje, mint azonos löveg AP-éjé ugyanazon távon). Nincs mese. Ahová az AP/APCR nem jó, oda még a HEAT jó LEHET, ha elég döntött a felület, és mert nem veszít pent a távolság növekedésével... Meg mert kb 10-20%-al nagyobb ez az alapérték is már alapból. :D
Másrészt, ha 8 helyett 9 lövés talál be 10-ből, az pont 10%-al jobb statot eredményez neked, dmg-ben (már ha a betalál alatt a sebzésre gondolsz), találati arányban kicsit kevesebb (pl global HR 70% helyett 77%, nem mindegy). Nem mondom, hogy WN7-ben ez 10% lesz, de legyen mondjuk 5%... Akkor az én ~2000 60napos Wn7-emből lesz 2100. És aki statra utazik, azt csak ez érdekli, a minél nagyobb számocska a neve mellett, hisz ezért csinálja. Elhiszem, hogy téged ez nem érdekel. Másokat meg ez érdekel. :) És ahogy Mester91 mondta, a másiknak ugyanannyi joga van ebben a játékban bármihez, mint neked. Ha úgy érzed, nincs alapja a vádnak, figyelmen kívül hagyod. Ahogy pl. goldnoobcock Jeff is teszi, amíg nem Oddball ráncigálja meg a pöcsét a dolog miatt. :D
A gyakorlatban persze nem tudom, mennyi különbség van egy 2000 wn7es, meg egy ilyen machinált 2100 wn7es közt. Feltehetően a 2100as jobb, mivel ő többet gyakorolt goldlőszerrel éles helyzetben. :) És én továbbra is csak ezt ez egy előnyét, értelmét látom a goldspamnek. Mert stathúzásra felesleges, WN7 1800 fölött RANDOMban nem oszt, nem szoroz, max az lehet különbség, hogy hány tankot ismersz, ami szembefuthat veled. WR-re platoon a jó... mielőtt valaki benyögi, hogy company, tessék megnézni a top WR ratesek TC csatáinak számát. Ugye, hogy alig van. Csataszám meg (mint egyéb tapasztalatot mutató érték)... Mindenki látott már 20k+ csatás pirosat.
Az meg, hogy mi olcsóbb, mennyivel, pon(i)t(er) te mondod, akinek ki van fejlesztve az összes T10 tank? Ne nevettesd már ki magadat. Tán aranyból váltottad a kreditet, hogy ennyire letojod, hogy a 28 t10es tankod árát 3000, vagy 5000 csatával tudod csak megteremteni? Mennyivel élvezetesebb azt a 2k csatakülönbözetet valami fasza T10-ben letolni, mint egy T34-ben, is6-ban, 112-ben, type-ban farmolva...
(Nézd meg, leöntöm sörrel miattad a billentyűzetemet :D) -
Angelus1991ster #274878 Lesz még kód. Vártam április óta:D Akkor 1000 goldos volt, és nem sikerült:P -
Angelus1991ster #274877 még 4500 db van -
yossarianHUN #274876 Gyerekek. Olvassatok már vissza picit. Nem hiszem hogy akkora fáradság. -
bekescsaba #274875 Egy Wotos accountra csak egy kód jó? -
bekescsaba #274874 Szaisztok
Megkaptama kódót az alienwartől, s amikor begépelem, azt írja, hogy használatban van, nem adja be. Miért?
-
Kubukli #274873 Hallelujah eddig én is eljutottam most... -
yossarianHUN #274872 Közölték hogy benn vagyok a sorban, feltehetőleg 60 percen belül kapom a kódot. Olyan 10-15 lett az a 60. -
Angelus1991ster #274871 Nem lehet. Haveroknak jó lesz.
-
Kubukli #274870 Betett a sorba? Tehát kaptál valami értelmes visszajelzést? -
yossarianHUN #274869 Nem tudom, nekem a legutóbbi kódosztásnál volt ez a high traffic, öt percig nyomkodtam, aztán meguntam. Most viszont jó volt, regisztrálás után szó nélkül betett a sorba, 10 perccel később kaptam is a kódot. -
yossarianHUN #274868 Nem próbáltam, de ha jól tudom nem is lehet. -
sziasztok
ha esetleg valakinek lenne egy felesleges kódja,nagyon megköszönném.
nekem az istenért nem jön össze. -
Kubukli #274866 Engem az érdekelne érdemes e egyáltalán küzdeni és nyomkodni a refresht. -
Angelus1991ster #274865 Köszönöm! Egynél többet feltudtál használni? -
yossarianHUN #274864 Nekem jött, kb 10 perccel később pedig jött a kód is. Türelem. -
yossarianHUN #274863 Azért ne mondd már hogy nem számít sokat a statnak, hogy 150 vagy 210 átütésű skulókat lövöldözöl... -
mausbattle #274862 Az egy igen érdekes kérdés, hogy játéketikailag mennyire fair, ha valaki golddal lő folyamatosan. Most ne vegyük ide azt az esetet amikor a BAT.CHATOT húzza és muszály használni AMX 19 75 & 90-re mert különben esélye sincsen vagy amikor olyan ritka alkalmakkor használja, amikor indokolt az egy egy elleni párharcban a tierkülönbség okán. 
Általánosságban megfigyeltem, hogy High-effes kimondottan statvadászok használják a goldot permanensen, mert különben 1800+ Effet lehetlen fenntartani.
A helyzet az, hogy egyrészt ha sok lóvét akar bele tolni & lehetséges ilyen megoldás által miért ne ? Ugyanúgy nekem van 25 Millió (sic!)creditem és egyszerűen nincsen mire költeni, már több T9-10-est nem veszek mert úgyis tudom, hogy szándékosan szopóágra teszi WG
A Tizes AMX 50B-el is több killem van, mint ahányszor csatába küldtem, erre winrate alig 40% 
Marad nekem a gold használat, ami T10 Heavykben szinte adja magát a T10 TD-k ellen.
Megfigyeltem, hogy nem elég, ha megtanulja a user mik a weak pointok, de goldal is kell ám ezeket tudni, mert sajna akkor az is felesleges.
tehát az ideális alkalmazás : Weak point tanulása + gold ammo + statvadász mód (ha van rá türelem)
-
Sziasztok.Alienwar-os kód az meddig érvényes?Köszi -
Angelus1991ster #274860 Valakinek érkezett ilyen. Ott ahol zöld szövegdoboznak kéne lennie.
You're in the queue!
Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be notified via email if you have been assigned a code. If you do not receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.
-
Kubukli #274859 "Error 503 - Extremely high traffic "
Neked mikor és hogy sikerült? -
Black Princemet nem rég lőtte rommá 1 T29 szemből......nem kellett weak spotra lőnie
1. lövése le pattant, hpz-gatom aranyosan őt, 1x csak bumm arany. és megint. és megint. és megint.
És Mester91 halott.... -
papa74 #274857 Ok, Köszönöm! -
Mintha golddal nem kéne weak spotra lőni XD -
ha neked olyan kedved van hogy full goldal jössz, akkor másnak olyan kedve lesz hogy leküldd a fenébe, mert lusta vagy arra is hogy weak spotra lőj vagy meg erőltesd magad, ezért elküld a picsába ( jogosan )
ne hozzuk fel újra a témát, vagy nyissunk neki topikot -
Jajj, én imádom, amikor a sok csóró faxalap goldnoobozik :D
Van rá a radial menüben egy pillanat alatt behúzható szövegem, és már megyek is tovább :D
Ez olyan ez a gold noobozás, hogy azért mert ő megteheti, ne járjon autóval, mert a kemény legények busszal járnak, mert az olcsóbb :D
Benne van a játékban, taktikai elem, van ahova az ap a jó, van ahova apcr/heat, és van ahova a he, ha ennyire ostoba valaki, hogy ne tudja valaki variálni őket, avval mit lehet tenni ?
Ha meg már nincs mit kihúzni a játékban, és golddal lövök egyfolytában, mert olyan kedvem van, akkor avval fogok lőni :D Így akkor 10ből nem 8 megy majd át, hanem 9, mert sokkal több javulást nem érsz el vele :D Tehát a statnak túl sokat nem fog számítani. :) -
VaFec #274853 Megjött az arany is!
A lentebb lévő linkre kattintasz és jobb oldalon ráklikkelsz a kék GET KEY feliratú gonbra, majd ha szerencséd van, érkezik a kód, ha nem, akkor frissítgeted az oldalt, amíg vissza nem jön az előbb látott kép. -
Valaki tudja véletlenül hogy meddig érvényesek a kódok? Nem szertném azonnal beváltani mert nem tudnám kihasználni a prémiumidőt. -
papa74 #274851 Sziasztok!
Megtenné valaki, hogy leírja mit kell csinálni ezért a kódért?
Alienware-re regeltem, wot belépés ok, és utána?
Előre is köszi!