418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Az nem noob dolog volt hanem noskill.Kb. ugyanaz mikor le noob-oztak a VIII-asok bennünket a 2 KV-1S-t hogy milyen hamar elpusztultunk.De az nem volt gond hogy 5 tankot 6-7-8-ast tartottunk 2 percig vissza,ők meg recskáztak hátúl.Ja és ennek köszönhetően a többiek a másik szárnyon túlerőben szétverték az ellent,és győztünk.
  • Master91
    nem találok szavakat :DDD a hét kommentje!!! :D
  • DarkDays

egyik kritérium elég könnyen lehet teljesíteni :)
    második:számoljon változókkal játsszon le fejben minimum 5 ezer csatát,tanulja meg fejből az összes lövedék sebességét....
    azt inkább te tanácsold kezdő játékosoknak...
    és azt is írd oda,ha mégse jönne be a számolás és kitartás akkor egy noob és törölje a játékot,mert tuti ő szúrta el valahol..pl nem adta hozzá a levegő páratartamát :)

• stoppos
    Arany nélkül:

Arannyal:

És az akció utáni érzés mindig attól függ, hogy a pénisz melyik oldalán álltál. :)
  • kabel15
    Anno mikor BF3 kijött mindenki Engineer volt és mindenki RPG vel lőt emberre :D Volt egy METRO map ami egy cső pálya lényegében. Más nem láttál csak hogy RPG repked a fejed fölött. Ott meg az ment hogy RPG NOOB. De még azok is azt írták akik lőttek vele :D Játék engedte használták. Ennyi.
  • Master91
    Vagy a héten, de inkább jövőhéten már kéne jönnie szvsz
  • Master91
    Engem minősít, hogy béna vagyok ha ez zavar.

Mitől lennél béna?
    Mit tudsz csinálni ellene? Semmit.
    Lehet a következő 2 lövése lepattant volna (ks védelem) , te meg meg ölöd. De így 0 esélyed volt, mert meg rázta az arany zacsit te meg elporladtál

Meg amikor 3 tankkal harcolok egyszerre, feltartom őket ( bezzeg csapat hátul masztizik mögöttem arra hogy hogy hogy forog a tornyuk ), pattintgatom őket, az arcom tépem hogy meddig bírom még, miért nem jönnek segíteni, és akkor látom a panelen hogy hopp, átütés ARANNYAL. onnantól kezdve vége a dalnak....és akkor még érezzem magam bénának mert zavar ez?
  • Angelus1991ster
    Tesztszerver mikor lesz?
  • pointer4
    Továbbra se értem mi ez a goldnoobozás, valaki tisztátalannak érzi magát azért, mert nem használja ki a játékban lévő ingyenes lehetőségeket ? Talán MaxPayne-ben nem használtátok a bullet time-ot, mert az úgy elég macsó férfias ??
    Kicsit olyan ez az egész, mint a counter-strikeban a noobok awp sírása....
    Mindenki azt használ amit akar, szuverén joga, ha téged lő és zavar, akkor bújj el, és menj másfelé.
    Nekem is volt, hogy a tier9es waffentragerben ülve lőtt rám egy tortoise, - ugyebár 30mm-es páncélra - kétszer átlőtt,sebzett, majd a harmadik lövésre betöltött aranyat, (csata elején voltunk, nem volt ott más hogy másra készüljön, nem fogyhatott ki a normál lőszer még) iszonyat nagy baromság volt a részéről, de minek tegyem szóvá ? Engem minősít, hogy béna vagyok ha ez zavar.
    Az meg a másik, hogy a JagpzE100 vagy a FV215b183 -el mondjuk a vége fele kiszedek egy artyt, és beírja, hogy juuuj, goldall lőtt rá az artyra XD
    Há nem, majd áttárazok neki 20+ másodpercig, mert az ő kis lelki világa engem annyira érdekel :D
  • 400V
    Bocs de 2,5 éve játszol és ilyet írsz "minden távolról leadott lövésnél 50% az esélyed hogy eltalálod e a célpontot főleg ha az mozog is..."

Ha 2,5 éve játszol akkor tanítsd meg neki hogy lassabb lőszer sebesség mellett célozzon úgy hogy a lassabb lőszer eltalálja. Meg nézegessen replayt a tankokról.

Hitesd el vele azt is hogy a cukor savanyú!

Bocs lépek inkább, hagylak kibontakozni.

• DarkDays
    sajnos te így látod,de én,meg mint egyre kevesebbek,nem a saját hibáimból tanultam meg melyik ágat érdemes elkezdeni.
    vettem a fáradságot utána néztem utána olvastam,utána kérdeztem azoktól akiknek nagy tapasztalata volt az említett ágakban.

ha így utánam néztél azt is láthatod 2,5 éve játszok,nem megtévesztésből kezdtem el beszélgetni kezdő játékossal.

de ha gondolod szótlanságba burkolózok,nehogy sértsem bárki egyéni véleményét az orosz vonal mindenki által ismert és elismert pontatlanságáról.
  • 400V
    Érdekes hogy úgy adsz tanácsot hogy egy köröd sincs soviet TD kkel. IS3 ról is úgy osztod hogy tier 6 nál fentebb nem is mentél.

Bocs hogy közbeszóltam csak zavar hogy félrevezeted aki tanulni szeretne.
  • DarkDays
    orosz td ág nagyot sebző része obj 268 tier10 en lesz élvezetes sniper módban is,addig el kell fogadni hogy minden távolról leadott lövésnél 50% az esélyed hogy eltalálod e a célpontot főleg ha az mozog is...

amcsi.német hozza a formát minden szinten,pontos jót sebez..

• Gyuszopapa
    Most én értettem félre valamit vagy tényleg 400 aranyat adott a alien-es kód.Mert 110 volt és most 510.
  • kabel15
    És az orosz TD ág? Vagy amcsi TD? Bár ezeknél meg gondolom relatív mert tank válogatja.
  • Desmodromic
    Ahogy a haverom mondaná; nem lehet a föld összes jó nőjét megdugni, de törekedni kell rá!
  • DarkDays
    inkább csak a kv-1 után,én nem nevezném egy precíziós műszernek :)

lassú célzásidő és magas szórási kőr miatt egyik legpontatlanabb tankok az artyk után :)

német nagy átütésű kicsit sebző ágyuk a legpontosabbak,az az a vonal ami a cél körön belül egymás után többször is képes a cél közepébe találni.
  • lammaer
    Kéne már egyszer valami tréningcsatát csinálni 3-400 méteren azt megnézni hova csapódnak be a skulók, mert jelenleg nagyon a random pártján vagyok.
  • kabel15
    IS3 szerintem elég pontos. Vagy csak KV1 után tűnik úgy. Vagy mert más nagy tier ü tankom nincs :D
  • VanDaal
    Nem tudom, mennyire sokat játszottál a pontosság buff óta, de a jelenlegi szórásképpel viszonylag jó eséllyel lehet weak spotokra lőni 3-400 méteres távolságokból.
    Na nem a legkisebb vackokra, de mondjuk AT sorozat, francia TD-k kupolái, T28 proto tornya, lower hullok...
  • lammaer
    Lehet rá célozni, csak nem oda fog menni a skuló.
  • lammaer
    Lőni kell, azt majd eldönti a random hova csapódik be.

De ezért nem értem ezt a "gyökerek golddal lőnek, mert nem tudnak weakspotra célozni" érvet.

Ja: igen, van 24xes zoom, de attól hogy a célkereszt ráálla a weakspotra, a szórás nem lesz kisebb, szóval ezzel az erővel lehet a legkeményebb részt célozni is, mert úgyis a random dönt.
  • DarkDays
    300 méterről is lehet gyenge pontra célozni,csak nem mindegy melyik ágat húzod,orosz kütyükkel nem érdemes.

szerintem nem nagy misztikum akár 150-200 méterről belőni egy weakspot részt.persze nem parancsnoki kupola,vagy géppuska nyílás ilyenkor a cél....
  • lammaer
    A hivatalos álláspont szerint szerint pár patchhel ezelőttig a célkörön kívül landolhatott a lövések 4.2%-a.

Ezen azóta reszeltek, és az ilyen lövedékeket a célkör szélére hozzák, de 0.2% még mindíg mehet a körön kívülre.

Szóval ez igy van designolva, nem bug, ha akarnák meg tudnák oldani.
  • kabel15
    Én is messziről durrogtatok :D
    De volt egy csatám nemrég IV szintű kis páncél vadásszal (Amcsi valami M8A4 vagy hasonló) Szóval berakott VII tankok közé. Nem tudom a pálya nevét, de az volt mikor a pálya szélén van egy kis város és annak a közepén van a zászló amit az egyik csapatnak ell kell foglalnia a másiknak pedig ugye védeni. Szóval azzal szórakoztam, hogy mikor kialakult 2 nagy tank között a közelharc bementem az ellen mögé a kis vacakkal és lőttem azt ahol a lőszer van, vagy a lánctalpát vagy amit éppen értem :D Össze szedtem így olyan 700dam ot 6-7 tankokon Sajnos egyik tankot se sikerült felrobbantanom :( Pedig az de szép lett volna
  • lammaer
    Számomra az még mindíg misztikus, hogy amikor vki a weakspot célzással jön, akkor ő mindig 100 méterről harcol az ellenféllel?

Mert nekem vhogy nem nagyon jön össze ez a weakspot célzás, amikor a célpont többnyire még a fullra szűkült célkört se tölti ki teljesen :), pedig én vagyok az első vonalban.

Ekkora brawler és közelharci fighter mindenki? :)
  • lammaer
    Rosszul nézed.. a véletlen az volt hogy napokig 2000 felett volt a sebzésed, mert kedvezett neked a rendszer. Most, hogy leesett a sebzésed - na ez a valódi teljesítményed :P
  • kopaszeger
    köszönöm
  • DarkDays
    http://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-2

ezen az oldalon jobb felső sarok,de regisztrálni és be is kell lépni hozzá érdemes valós e-mail címet megadni kb 3 perc az egész jobb felül találod pici betűkkel ezt a funkciót.(ezen az oldalon keresd a kódot ha kell másold be újra,nehogy a kezdő pakkos kódot kérd ki véletlenül)
    majd a rendelkezésre álló kódok alatt (jobb felső sarok)"get key" nyomkodásával egyszer csak kapsz egy kódot amit egy zöld fejléc és egy üzenet következtében kapod meg,ami tájékoztat arról hogy e-mail ben elküldték azt a postafiókodra de a zöld fejlécre ki is írják a kapott kódot.
    HA NEM ZÖLD FEJLÉCES OLDAL JÖNNE BE..akkor újra lépj vissza a fent belinkelt oldalra és "get key" nyomkodásával ismételgesd...
    siess már csak ezer kód van

majd fogod magad és bejelentkezel a www,wolrdoftanks.eu oldalon a felhasználó neveddel,ha ez megvan jobb felül megjelenik a neved arra rányomva legördül egy meni és ott kiválasztod az "activate bonus code" opciót.......
  • kopaszeger
    üdv nagyon lami kérdés de a kódot hol tudom megnézni nem találom?
  • oneal1
    köszi!
  • Roger6
    http://worldoftanks.eu/ - bejelentkezel. A jobb felső sarokban a neved mellett van egy felfele mutató nyilacska, arra rányomsz, majd: Activate Bonus Code.
  • oneal1
    hogy lehet a kapott kódot beírni a játékba?
  • szakasz
    a 3. rész, ami oda is van irva:
    "finish one random battle"
  • Maala
    Pusztán mák. Meg szemből általában könnyebb becélozni a weakspotokat (szemre), és aki először közeljut az artyhoz, az általában egy véknyabb páncélú célpont. Aki másodszor jut el hozzá, arra már rá sem tud lőni sokszor. Ennyi a titka.
  • Maala
    Oh, hát ezzel én is így voltam tegnap. De én látom az okait. Nem vagy egy kicsit feszültebb a kelleténél? :)
  • arel
    Hali ,egy kérdés.Már többször észrevettem (úgyhogy nem csak úgy kitalációból írom) ,hogy a tűzér ,ha nem "mühold,, felvételről céloz,hanem szimplán külső nézetből az ellenre (mert már igen-igen közel került)akkor kb. 1,5-2X többet sebez mint az elöbbi (tűzér modú) támadással.Mitől van ez?
  • popey8
    Érdekes dolgok vannak ebben a rakás szarban. Napok óta minden nap 2k felett van az átlag sebzésem, ma meg hirtelen alig találok el vmit, átütés szintén luxus. 1300 ma az átlagsebzésem. Biztos véletlen. Mai teljesítmény 1112 WN6. Napok óta 1800+. Biztos véletlen.
  • Master91
    best replay 1. helyezett :3
  • Angelus1991ster
    Ja az érdekes lesz:D Remélem nem gyilkolja majd az adott felhasználó gépét.