418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• arel
    Hali.Ha hatodik érzéket fejlesztem ki a parancsnokomnak,akkor a % határozza meg annak az esélyét,hogy észrevegyem ,hogy felderitettek?Ha igen,akkor igen peches lehetek,mert 86% van és 5 mecs óta egyszer sem jelezte ,hogy az önjáró lövegemet felfedezték.
  • Oddball29
    Ram 2 egész jó. Annyi hp-ja van, hogy leállhat párbajozni 6-osokkal is.
  • Maala
    Megéri a motorhangokat is felrakni. KV-4 mint egy fatüzeléses gőzmozdony. :D
  • Fefe82
    te pedig a biturbo hangok,nem semmik,mikor eléred a végsebességet,bekapcsol ruszkinál...igen komoly
  • Fefe82

nem akarom screenekkel itt tele rakni,de micsoda ellenfél :)
  • Master91
    nekem csak a gun hangok vannak, de b.szarok tőle :DDD

Jpz-vel múltkor egy helyen voltam másik Jpz-vel ,E4-el és E3al :D

Szét szakadt a fejem azt a hangzavart !
  • Maala
    Ahahaha. :D
  • Fefe82
    jjhhh,ez a gnomefather hang pack...minnyáá bekakkantok :) dejóóóóóóóóóóóóó
  • Oddball29
  • AlucardHuN
    Hmm firefly, az lehet hogy kihúzós. De mednek vagy Td-nek veszik?
  • Master91
    kaptál is pluszt érte
  • Maala
    - while the lag during the “tank destroyed” message was fixed, the “stutter” (small freeze) when a tank is lit up for the first time is not (this is connected to the loading of the new model to memory, this is not possible to fix by pre-caching, as weak computers don’t have enough memory for that)

Spoilerbe rakva a mobilról netezők kedvéért. <3
  • Master91
    Így is néha fent akadok a köcsög ház romján, meg a hegy lábába...
  • Maala
    Ha a tankcsapdákon át tudsz menni, ezen is.
  • Kronos79
    Értem én a dolgot, csak pl. egy kis scout feldurran, torony leesik. Éppen arra jársz és keresztül mész rajta, mert elég kicsi az a torony. Azt jól fennakadsz, mert felülsz rajta. Vagy akármilyen kicsi, akkor is csak tolható lesz?
  • yossarianHUN
    Azért nem kell túllihegni, minden 20. csatában ha van egy ammo rack. Mennyi az esélye annak, hogy az az egy pont eléd/rád esik?
  • TomDantes
    Ezt nem értem. Új tank Grant? Oké, Grant/Lee, de mégis miben lenne más az új, és minek? Az a tank szar, akármit módosítanak rajta. Szar marad.
    Stuart? Az kell igazán. Meg még Sherman II? Ez mi akarna lenni?

Firefly, meg a Sentinel még csak-csak, de ezt én nem értem.
  • Maala
    Ha material lesz, akkor valószínűleg olyan lesz, mint a tank hullája. Van saját tömege, a tank hulla pedig ennyivel könnyebb lesz.
  • Kronos79
    Még arra leszek kíváncsi, hogy ezeken a leröppent tornyokon fenn lehet-e akadni? Remélem lesz ennyire bugos.
    Egyébként én azt is élvezni fogom, ha pont a lövésem pillanatában fog előttem leesni valamelyik kolléga tornya.
  • Master91
    8.10 után új tankok
  • popey8
    "WG is also thinking about balancing TD’s by removing the TD class camo bonus altogether" :D

"after the Japanese tanks are out, Wargaming will take a long break in releasing new regular branches" Végre. Lesz elég idő kihúzni a japó medet. Nem kell egyszerre több ágat húzni.
  • Maala
    Nem a rof jobb, a dpm. És a lövegpajzsot leszámítva azért gyengébb, a torony, nem? (Oddball? :D)
  • popey8
    Aki CW-zik annak ezt ki kell húznia. Ha ezt így hagyják élesben, sztem átveheti idővel a ruszki medek helyét. Jó (jobb) gun depression, látótáv és (kicsivel) jobb rof. Erős lövegpajzs, papír test, ahogy a ruszkiknak is.
  • Maala
    Szerintem a veterán napi garázs pl. nagyon jó volt. A pipacsosat valaki belinkelné? :D
  • Maala
    Na, ez jó hír, én eddig mindig fordítva csináltam (xvm-et szoktam utoljára felrakni). locastan mmap.xml fileját is felraktad?
  • Master91
    Gut !
  • yossarianHUN
    Na ja
  • Maala
    - the turret ripped off by an explosion will be a material object

Asszem te írtad, hogy szeretnéd, ha agyonb@szna egy e-100 tornya. Agyon fog. Ammo rackel csak, persze.
  • toocha
    ....és végül kisokka nyert...THX.
  • Eagle16
    Akkor kell!
  • Maala
    Ne már, nem akarom, hogy Kwagga kihúzza! :D
  • TomDantes
    Tier 5-ös, prém tank, a Csörcsil. Szerintem marha poén. A KV-któl eltekintve nem sok minden veszélyes rá( persze az arty-k) keves a pen, de marha gyorsan lő, gyenge pontokra célozva gyorsan kifiléz nála nagyobbakat is, és csak tier 6-os csatákba megy max.
  • toocha
    RAM2 ofc. Gyorstüzelő, kicsiket sebző ágyú, mozgékony, elég kis páncéllal.
  • pointer4
    Téged meg miért zavar mivel lőnek ? :D Tetrarch is kicsinál amíg töltesz lóriba XD
    Pont a francia papír tankokat nem érinti az gold ammo mizéria, nekik hót mindegy mivel lövik.
    Ha meg heat-el lőnek, még több esélyed is van, hogy a track benyelje. :)
  • Master91
    http://ftr.wot-news.com/2013/11/28/28-11-2013/

Just so you know, apparently the STB-1 depression will be -10, not (historical) -6
  • bekescsaba
    Esetleg valami tier 5 alatti prém tank? Ami jó is?

T25-öm volt, az ideg szétbaszott tőle.

A t14-et és a Ram 2-őt ajánlották.

Persze tudom, hogy tier 7 és 8 az igazi, nekem a T34 mellé kellene valami idegnyugtató.
  • Master91
    Bugmentes kliens

na jó, elég lenne nekem 5x crew xp Jpz E-100ra

Kapunk egy tier3mas görcsöt ,talán japót. Esetleg 2-es kisebb görcsöt.
  • toocha
    Köszi Maala és popey8!
  • kisokka
    Ha a működő xvm-re feltolod a Minimap modot, akkor működni fog, legalábbis nekem megjavult utána ez a hiba. Nem töröltem semmit.
  • TomDantes
    Lesz egy karácsonyfa a garázsban, amit májusban fognak kivenni.