418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
arel #275130 Hali.Ha hatodik érzéket fejlesztem ki a parancsnokomnak,akkor a % határozza meg annak az esélyét,hogy észrevegyem ,hogy felderitettek?Ha igen,akkor igen peches lehetek,mert 86% van és 5 mecs óta egyszer sem jelezte ,hogy az önjáró lövegemet felfedezték. -
Oddball29 #275129 Ram 2 egész jó. Annyi hp-ja van, hogy leállhat párbajozni 6-osokkal is. -
Megéri a motorhangokat is felrakni. KV-4 mint egy fatüzeléses gőzmozdony. :D -
Fefe82 #275127 te pedig a biturbo hangok,nem semmik,mikor eléred a végsebességet,bekapcsol ruszkinál...igen komoly
-
Fefe82 #275126
nem akarom screenekkel itt tele rakni,de micsoda ellenfél :) -
nekem csak a gun hangok vannak, de b.szarok tőle :DDD
Jpz-vel múltkor egy helyen voltam másik Jpz-vel ,E4-el és E3al :D
Szét szakadt a fejem azt a hangzavart ! -
Ahahaha. :D -
Fefe82 #275123 jjhhh,ez a gnomefather hang pack...minnyáá bekakkantok :) dejóóóóóóóóóóóóó -
Oddball29 #275122 -
AlucardHuN #275121 Hmm firefly, az lehet hogy kihúzós. De mednek vagy Td-nek veszik? -
kaptál is pluszt érte -
- while the lag during the “tank destroyed” message was fixed, the “stutter” (small freeze) when a tank is lit up for the first time is not (this is connected to the loading of the new model to memory, this is not possible to fix by pre-caching, as weak computers don’t have enough memory for that)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Spoilerbe rakva a mobilról netezők kedvéért. <3 -
Így is néha fent akadok a köcsög ház romján, meg a hegy lábába... -
Ha a tankcsapdákon át tudsz menni, ezen is. -
Kronos79 #275116 Értem én a dolgot, csak pl. egy kis scout feldurran, torony leesik. Éppen arra jársz és keresztül mész rajta, mert elég kicsi az a torony. Azt jól fennakadsz, mert felülsz rajta. Vagy akármilyen kicsi, akkor is csak tolható lesz? -
yossarianHUN #275115 Azért nem kell túllihegni, minden 20. csatában ha van egy ammo rack. Mennyi az esélye annak, hogy az az egy pont eléd/rád esik? -
TomDantes #275114 Ezt nem értem. Új tank Grant? Oké, Grant/Lee, de mégis miben lenne más az új, és minek? Az a tank szar, akármit módosítanak rajta. Szar marad.
Stuart? Az kell igazán. Meg még Sherman II? Ez mi akarna lenni?
Firefly, meg a Sentinel még csak-csak, de ezt én nem értem. -
Ha material lesz, akkor valószínűleg olyan lesz, mint a tank hullája. Van saját tömege, a tank hulla pedig ennyivel könnyebb lesz. -
Kronos79 #275112 Még arra leszek kíváncsi, hogy ezeken a leröppent tornyokon fenn lehet-e akadni? Remélem lesz ennyire bugos.
Egyébként én azt is élvezni fogom, ha pont a lövésem pillanatában fog előttem leesni valamelyik kolléga tornya. -
8.10 után új tankok -
"WG is also thinking about balancing TD’s by removing the TD class camo bonus altogether" :D
"after the Japanese tanks are out, Wargaming will take a long break in releasing new regular branches" Végre. Lesz elég idő kihúzni a japó medet. Nem kell egyszerre több ágat húzni. -
Nem a rof jobb, a dpm. És a lövegpajzsot leszámítva azért gyengébb, a torony, nem? (Oddball? :D) -
Aki CW-zik annak ezt ki kell húznia. Ha ezt így hagyják élesben, sztem átveheti idővel a ruszki medek helyét. Jó (jobb) gun depression, látótáv és (kicsivel) jobb rof. Erős lövegpajzs, papír test, ahogy a ruszkiknak is. -
Szerintem a veterán napi garázs pl. nagyon jó volt. A pipacsosat valaki belinkelné? :D -
Na, ez jó hír, én eddig mindig fordítva csináltam (xvm-et szoktam utoljára felrakni). locastan mmap.xml fileját is felraktad? -
Gut ! -
yossarianHUN #275104 Na ja
-
- the turret ripped off by an explosion will be a material object
Asszem te írtad, hogy szeretnéd, ha agyonb@szna egy e-100 tornya. Agyon fog. Ammo rackel csak, persze. -
....és végül kisokka nyert...THX. -
Akkor kell! -
Ne már, nem akarom, hogy Kwagga kihúzza! :D -
TomDantes #275099 Tier 5-ös, prém tank, a Csörcsil. Szerintem marha poén. A KV-któl eltekintve nem sok minden veszélyes rá( persze az arty-k) keves a pen, de marha gyorsan lő, gyenge pontokra célozva gyorsan kifiléz nála nagyobbakat is, és csak tier 6-os csatákba megy max. -
RAM2 ofc. Gyorstüzelő, kicsiket sebző ágyú, mozgékony, elég kis páncéllal. -
Téged meg miért zavar mivel lőnek ? :D Tetrarch is kicsinál amíg töltesz lóriba XD
Pont a francia papír tankokat nem érinti az gold ammo mizéria, nekik hót mindegy mivel lövik.
Ha meg heat-el lőnek, még több esélyed is van, hogy a track benyelje. :) -
http://ftr.wot-news.com/2013/11/28/28-11-2013/
Just so you know, apparently the STB-1 depression will be -10, not (historical) -6 -
bekescsaba #275095 Esetleg valami tier 5 alatti prém tank? Ami jó is?
T25-öm volt, az ideg szétbaszott tőle.
A t14-et és a Ram 2-őt ajánlották.
Persze tudom, hogy tier 7 és 8 az igazi, nekem a T34 mellé kellene valami idegnyugtató. -
Bugmentes kliens
na jó, elég lenne nekem 5x crew xp Jpz E-100ra
Kapunk egy tier3mas görcsöt ,talán japót. Esetleg 2-es kisebb görcsöt. -
Köszi Maala és popey8! 
-
kisokka #275092 Ha a működő xvm-re feltolod a Minimap modot, akkor működni fog, legalábbis nekem megjavult utána ez a hiba. Nem töröltem semmit. -
TomDantes #275091 Lesz egy karácsonyfa a garázsban, amit májusban fognak kivenni.