418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Hm, és ha egy lövésből ammo rack, vagy tűzoltásmentes kigyújtás? Azt hogy honorálja? :D
  • Maala
    Na de láttad, ha csak lesebeztem volna, és nem ölöm meg, akkor nem ad bant. Tanultunk belőle. :)
  • VanDaal
    Ez akkora igazságtalanság... nagy alfás tankokkal sokkal könnyebb büntetlenül TK-zni :D
  • Maala
    Hát azért, ha 8x belelősz valakibe, az nem lehet véletlen még a WG szerint sem. :D
  • VanDaal
    Vannak dolgok, amiket egy férfi nem hagyhat megtorlatlanul :)
    Én tegnap egy M6-ot küldtem idő előtt a garázsba, mert kitolta a T69-emet 2 ellenség elé. Szerencsére be se kékültem, mert rég csináltam ilyet utoljára.
  • Maala
    Elgurult a gyógyszer, miután a csapattárs láncolása miatt vesztettem 1000 hp-t. És leTKztam.
  • VanDaal
    Mit követtél el, te galád, hogy pihenő pályára állítottak? :D
  • Maala
    Epic videó. :D Még 1 óra banból. :(
  • Maala
    Ha jól értem, a locastan féle HD minimapot raktad fel.

Ez esetben res_mods, 0.8.9., mmap.xmp, "<marklastpos>true</marklastpos>"-ra átírni, eredetileg false volt.

Én <circlesize>445</circlesize> is át szoktam az eredeti viewrangeről írni 445 (méter)re, kit érdekel, én meddig látok, az a lényeg, engem honnan láthatnak maximum.

Ja, meg a ctrl-ra felugró zavaró übernagy mapot is ki szoktam a még feljebb lévő keycode stílusos 66-osra átírásával kapcsolni.
  • GabeE3e
    Maa Laaa watch me
  • Oddball29
    Felraktam a Locastant, és próbálgattam a fehér nyíl alapján lőni. Viszont ami nekem van, az nem jelzi az utolsó pozíciót.
  • Maala
    Mert nem elég simán kiosztani a sebzést ahhoz, hogy nyerj. :) A megfelelő tankokba kell azt a dmg-et betolni, te statpadder. :D
  • Maala
    A tigrissel mit lőttél az elején? :D A Mle46 nem ott spotolódott...

Az 50m-es replay végén jó nagy marha volt a t62a, hogy az utolsó 3 lövésre átváltott goldra...

A Leo1-en azért durva, hogy nem spotoltak fel a bokorból, amikor 4 tank is ott volt tőled 200m-re.
  • GabeE3e
    A 10 milliós kérdés.
    Miért veszítek mindig ?

2300Eff, 2100wn6 3068wn8

46.58% Kibe*****t wr
  • Oddball29
    Pár küzdősebb replay máról.

Tiger

E-50M

Leo 1

• Greenscape
    En ugy vettem eszre, hogy a stabilizator hasznalataval maga a celzasi ido nem csokken csak kisebb korbol kezdi, de a teljes osszeszukulesig ugyan annyi ido telik el. Persze ettol is pontosabb lesz a hirtelen leadott loves.
  • yossarianHUN
    Én dettó, még a forgatásról sem halottam, mégis át tudtam vele gyalogolni a pályán, az ellenséges pergőtűzben anélkül, hogy a HP-m egyharmadánál többet vesztettem volna. Hiába, azok voltak a szép idők:D
  • AlucardHuN
    Emlékszem, az IS-ek csak azért úszták meg a harcot mert több hp-juk volt. Pedig akkoriban még nagyobb kezdő voltam. Itt az ideje kibaszni a kv1s-el is
  • yossarianHUN
    Mióta feltolták T7-be nem sokat mentem vele, de T6-ban OP egy dög volt, az biztos.
  • AlucardHuN
    So sucks. Én megkaptam a vk 3002M-et szóval fölös hajtépés kilőve. Viszont amiben még pozitívan csalódtam az a t7-es kv 3. Nagyon brutális mészárgép.
  • yossarianHUN
    Elhatároztam hogy kell nekem P2, és bizony az alján kell kezdenem. De legalább ad egy kis változatosságot a T7-8 móka mellé.
  • AlucardHuN
    A Durbucson csodálkozok de a többi oké:D Nálam is t29, KT (csak az most állandóan vesztett, IS 3)
  • yossarianHUN
    Én azt se tudom mihez kapjak, most hogy dől a lé meg az xp, kihasználom amíg van. Durburcs, JP2, T29, Church III, és mikor már végképp nem tudok mit kezdeni az elfojtott perverzitásommal, a négyes amcsi arty. Meg tudnám szokni.
  • Master91
    Ez kegyetlen

• AlucardHuN
    Egyértelmű:D Én most BDR-re ruháztam be hamár occó volt (potom 200 k). De már fáradok, meg szar tankokkal is megyek (type 58, BDR stocként hosszú 75-össel stb)
  • brasco84
    hogy is lehet megoldani ezt h ne zárja be a játékot amikor a garázsba akarok menni? Jacktor MOD pack-om van, amiből az xvm et egy az egybe töröltem igazából, mert csak a többi kell
  • Gyuszopapa
    Köszi.
  • yossarianHUN
    Elnéztem, pénzem nincs több. De a lényeget érted:)
  • yossarianHUN
    Szívemből szólsz:D Ugyanezek az érzéseim a ma délután után. Vettem 3 gépet, felszereléseket, átképezgettem, satöbbi, és így is kétszer annyi pénzem van mint tegnap ilyenkor. Mindezt 24 csatával. Mondjuk tény, hogy a random istene kegyes volt hozzám, kifejezetten élvezetes köröket sikerült mennem, többnyire használható csapatokkal.
    Miért nem mehet mindig így ez a játék?
  • AlucardHuN
    Ehh, mostmár értem hogy egyesek hogy haladnak ilyen rohadt gyorsan... ezta prémet néha szivesen kivennémxD Szar körben a semmiért 14 k xp (jó nyertünk), most meg t 29-el 100 k...
  • Maala
    Raider és invader.
  • Master91
    Ótvar sz.r pen !

Készülj fel rá!

Jó mozgékonyság, vicces armor ( papíron azt hiszed hú de jó, azt közbe még se )

Viszont hoztam vele 1 Pool medált
  • yossarianHUN
    Nem szokás jókat mondani róla, jó páncél, de gyenge pontokkal, és fos fegyerrel.
  • voivod32
    Basszus! Tényleg! De milyen medál volt az? Acélfal, és őrjárat, vagy mi?!
  • Gyuszopapa
    #275287 erre valaki?
  • Master91
    az az 5% az 10%, ami jobb mint a semmi

de te tudod, használd a vizes ammoval
  • kisokka
    Azt hittem feltűnőbb lesz az IS 0 sebzéssel és két medállal
  • VanDaal
    Igen, a t8-asnak olyasmi ágyúja van, mint a T-54-nek. És a 8-ason nagyon jó is az az ágyú, mivel ezzel kompenzálják a hátsó torony és a körbeforgathatóság hiánya miatti hátrányait. De t9-ben ez már semmi előnyt nem nyújt a T-54-hez képest, viszont ugyanúgy fennállnak a tank hátrányai.

Igazából a jelenlegi információk alapján semmi érdemi előnyét nem látom ennek az Obj.430V2-nek a játékban lévő többi t9 medhez képest. Persze aki ki akarja húzni az Obj.430-at, az úgyis át fogja verekedni magát rajta, de engem a 10-es sem vonz annyira, hogy megérje 3 tieren keresztül szívni hátsó tornyos medekkel :)

Maala:
    Lehet, hogy a 8-as OP, de a 9-es meg csak az ágyúját tekintve van egy szinten a T-54-gyel, viszont a használhatósága sokkal korlátozottabb lesz.
  • yossarianHUN
    Van benne valami, TD-k közül csak a Hellcateket utálom jobban ellenfélként.
  • voivod32
    Azt hiszem, ezt nevezhetjük a tökéletesen kiegyensúlyozott MM-nek, és ideális csapatösszetételnek! Egyetlen arty sem volt, és összesen egy td, az is nálunk! Az az egy kivételével, összesen 29 Heavy Tank![IMG][/IMG]