418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ha pont akkorra töltötte be a goldot ok.
de folyamatosan azzal lőni, mikor kb. isten szinten játszom a játékot....
szerintem c.gányság -
Madi92 #275449 Most mentem T21-el, E100 goldal lőtt ki 23-hpról. Majd kiléptem, megyek tovább! Ennyi. -
kisokka #275448 Még az XVM is beszart gonoszjózsitól 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként szokása behányni néha, de most azért megnéztem volna mit dob ki.
-
"Jól teszi!"
ja ok.
sok aranyat neked is, kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá... :s
-
Madi92 #275446 "Így is tuti meg tudta volna csinálni, miért kell fasszopó goldot használnia fullosan??"
Akko' meg nem mindegy? Megteheti, megteszi. Ő élvezi a játékot. Többit leszarja. Jól teszi! -
Mesmerize #275445 Akkor neked nem mind1, hogy mivel lőtt, ha úgy is átütött volna. Jó tanács, használj te is és akkor egában vagytok :D -
miért kell az összes kék klános buzinak aranyat lőni???
EFE-X-es gyökér 6.5k dmg-et hozott Fochal, végig arannyal lőtt
Ez miért jó neki? Így is tuti meg tudta volna csinálni, miért kell fasszopó goldot használnia fullosan??
Én meg tudtam lőni 1-et, az is lepattanó......
persze megint rommá verték a csapatot -
ropi88 #275443 áh, de azért köszönöm! -
csagataj #275442 Artizz! -
yossarianHUN #275441 Ezért nem veszek soha prémet. Nem játszom elég sokat/rendszeresen ahhoz, hogy kifizetődjön. A monoton farmot, grindet meg főleg utálom, ha nincs élvezet a játékban inkább kinyomom, és rá se tudok nézni, prém ide vagy oda. -
yossarianHUN #275440 A WoT-veteránok úgyis megtanultak már együtt élni a hülyékkel :D
Azért ezt nem mondanám, nekem speciel mikor délután/este hazaérek, többnyire semmire, de főleg nem több óra wotozásra nincs energiám, leülök holtfáradtan 10-15 csata erejéig, aztán csókolom. Ez pedig nem elég az üdvösséghez, főleg prém nélkül. Mondjuk ha sebzéses az event és nem xp-s, akkor még nem is kizárt. Ez most melyik lesz? -
Destydeme #275439 "És az xp-s verziónál még ott a plusz kényszer is, hogy ha már egy napnyit megcsináltál, akkor másnap is muszáj, mivel a prémmel ugye több xp jön, könnyebben össze lehet szedni a következő napit. Mint a narkó."
Erről az jut eszembe,h ha veszel 1 hónap prémet,akkor időnként akkor is játszol ha már nincs kedved,mert hiszen ki van fizetve.
Remélem ez tényleg nem csak mi magyar ferde gondolkodásunk,hanem más nemzet is ilyen hülye.Akinek nem inge...Velem már volt(akkor így írom),h csak a prém miatt mentem,amúgy nem sok kedvem volt már..
Sőt,most a Wt auf E100 td-el is így voltam.Már nem volt kedvem menni a 9es td-vel,de napi 30k xp"elő volt írva".Most 1 hete megvan,azóta nem kapkodok a wot-al,az sem fáj,h a prémnapok peregnek..Ez már nem szórakozás volt,hanem"meló".
Már csak 1 meló van:A lila wn6 elérése..
Ps:Benji 1801es(3napja) lila wn értékkel ezt én nem írtam volna be a helyedben:"..nem mentem előre hanem a kezdőnél ba**tam a bokrot :D"
Miért nem azt írtad,h medként mentél..a replay meg elveszett
Nemsokára kereslek.Szal miért vagy bannolva?Ne kerüld el a választ.
-
Destydeme #275438 Hi.Pont azért írtam,h semmi nem jó 
Ilyen kis vinnyogós nemzet vagyunk.Jó ez a nyerj 1 csatát és 1 nap prém,de tuti lesz,akinek az lesz a baj,h jönnek a siemkák,szobanövények,vérpirosak stb :)
Az fix decemberre nem kell prémet vennie senkinek,csak 1 kis türelem kell az 50k sebzéshez..Fix,h a konkurencia kijövetele miatt van. -
ropi88 #275437 4 túlélt csata kellene a 250k-hoz és a világért sem sikerül....
áááááááááááááááááá -
yossarianHUN #275436 Üzletileg gondolkodva pedig épp ez a logikus, gondolj bele:
1 nap prém 1 győzelemért: ritkán adják, de ilyenkor az egyébként nonprém userek is megérezhetik az ígéret földjének szelét, sok xp, sok kredit, még szép hogy sokan ráharapnak, és előfizetnek.
1 nap prém 50k xp/sebzésért: egész hónapban csinálhatod. SOKAT kell játszani hozzá, és ez a kulcsszó; szögezzen csak a WoT elé, hisz ez az egész biznisz lényege. És az xp-s verziónál még ott a plusz kényszer is, hogy ha már egy napnyit megcsináltál, akkor másnap is muszáj, mivel a prémmel ugye több xp jön, könnyebben össze lehet szedni a következő napit. Mint a narkó.
Nem hülyék ezek;) -
Fv304 tulajdonos van? ( akik régebben játszottak vele, esetleg meg tartották őket fun tanknak ) -
Egyébként a Wg-nél mindig ilyen szélsőséges marhaságok vannak,van amikor 1 nap prémiumért 50.000Xp-t kell csinálni,van amikor 1 győztes csatát, egyszer megtalálhatnák a köztes utat, Az 50.000Dmg-is csak azoknak jó,akiknek van nagyobb tankjuk.
-
Remélem nem, mert akkor nagyon pipa lennék, h vártam félévet az e50m-re+t30-ra. Elvileg ma ki kellene tenniük, ha lesz, de a hétvégi special oldalán legalul nincs ott, míg a dec missions ott van. Kíváncsi leszek, h ez csak vmi hiba, van tényleg vége. Mondjuk az lenne a logikus, ha már elkezdték, akkor végig is csinálnák sorra véve minden ágat. Dehát a logika+WG...
Azt amúgy láttátok, h az Obj 430 260k xp lesz? Most már biztos, h passzolom az ágat. Egy hátsó és nem teljesen körbeforgatható tornyos meddel én nem fogok ennyit "kínlódni". Ha jól emlékszem egyik T10 med sem kerül ennyi xp-be. Vicces, h csak úgy szó nélkül emelik a T10 kifejlesztéséhez kellő xp mennyiségeket. STB -1-ről van vmi infó, h mennyi xp-be fog fájni T9-ből? -
foxbat88fx #275432 na erről beszélek: 5 perc alatt elhullott a csapat mégis van dmg mert nem mentem előre hanem a kezdőnél ba**tam a bokrot :D
NFL??? sör??? :D hát, fogjuk rá, hogy jó volt
csak a végére nem nagyon emlékszem :D meg megégettem magam pizzasütés közben xddd -
yossarianHUN #275431 Azért mi magyarok ritka tehetséggel találjuk meg mindennek az árnyoldalát 
Mindjárt meg lesz magyarázva, hogy az ajándék prém is rossz dolog. -
darkwraith #275430 hali
szerintetek véget ért a top of the tree?
nagyon sajnálnám -
Destydeme #275429 Ami a lényeg 50k xp vagy 50k dmg messze nem ua.Az 1ik "1 nap" a másik max 2 óra...
Itt a baj sztem ott van,h ezzel a sok kis majom is be lesz vonzva(semmi nem jó tudom
)
Mint ahogy a nyerj 1 csatát és 1 nap prém akció is ue,és ha már van 1 nap prém akkor még játszik 1"kicsit",mert van prémje.
Szintén nem jó ez se,vegyék el azonnal
-
Destydeme #275428 Na látom kapod az ívet,de értem ám mire gondolsz,meg ők is.
Sztem is meglehet ha e szerint mész:
"ISU, fasza camo-jával ha bekempelsz hátra és csak a spot-ot várod és lősz mondjuk 5-öt akkor már 4k környékén vagy és totál le kell szarni hogy most úúú bejönnek a jobb oldalt, neked ott kell lenni ahol a spot van és csak sebezni."
Am az érdekel,h mit csináltál és meddig van c6 ban(már megint)
Kb 1 óra és rádírok...Fasza volt az NFL?+ a söröcske? :) -
nemtudommivan #275427 AT15. Indul a csata . Fingom nincs mit csinaljak es merre menjek vele. Ellen fel t9-10. Na jo induljunk el majd lesz valami. Aha! Ellenfelfel a lathataron ! Cél... Tűűűz!!!
Putty. 190 sebzes.
Valasz.
Bummmmdurrrecsgesropogas.
-1233 hp.
Anyàd...
En jovok!!!
Putty . Lepattant...
Dirrcsitcsatbimbummmm
go garage...
-
nyomiarty #275426 T4 tankkal 3 kill és top sebzés t6 csatában és amikor egyedül maradtam,ez a kis fasszopó nyomorék akinek 5K csatával csak t1-5 tankjai vannak,ez a kis buzi folyamatosan írta a helyzetemet az ellenségnek és egyfolytában anyázott. Hogy rohadt volna meg az anyjában az ilyen nyomorék! :)
-
Van amivel 6 kör alatt is meg lehet csinálni az 50k-t 
-
foxbat88fx #275424 Nekem általában jól muzsikál a BL-10, persze van lepattanó meg mellé megy
de általában 500 méterről is pont középre megy :D
persze én cheater zoom módot használok -
nem első vonalra gondolok persze -
virkir #275422 bendzsi hozta a kempelést.
Amúgy a lövések eloszlása független a kemp vs haladunk a csatával-tól. Meg azt se felejtsük el, hogy azzal a töltési idővel meg fordulékonysággal nem igazán elsővonalbeli TD az ISU.
A BL-10 meg kb annyira hisztiskurva mint az 50 100.
Ha jó napja van űberbrutálcsíteropé ha meg nem akkor a tépemahajam. -
attól függ milyen tierrel pakol össze az a csodás mm... -
1. gond
Bekempelek valahova.
Azért haladni kell a csatával azzal a tankkal :D -
virkir #275419 Ja.
Mostanában én is az ISU-t tolom.
Bekempelek valahova.
1. shot: 660
2. shot: lánc a keresztben álló T-44-re
3. shot: érkezik lowbob a maga 300 hp-s tankjával 1 kill
4. shot: legyen egy 800-as
5. shot: pattansz valami papírról
Kb így néz ki nem egy kör naponta és akkor még olyanról beszéltünk amikor van spot nem mögötted állnak a light-ok mert védik az arty-t -
De akkor nem is 4perc 57másodperc lesz egy csata átlagban, ha bekempelsz hátul... -
foxbat88fx #275417 nem túlzok :)
azok csak átlagsebzések, sima csatában nem a sebzésre mész hanem a W-re
ISU, fasza camo-jával ha bekempelsz hátra és csak a spot-ot várod és lősz mondjuk 5-öt akkor már 4k környékén vagy és totál le kell szarni hogy most úúú bejönnek a jobb oldalt, neked ott kell lenni ahol a spot van és csak sebezni.... hidd el nem lehetetlen :) -
Csak azért is: szép volt!:D -
virkir #275415 bendzsi ne túlozz
Az ISU-d tud 2k-t átlagban a RHM meg 2,4k-t
Na csa ezt, hétvégén hozni igen nagy művészet lenne nemhogy a 4,5k-t. -
Szpecnyaz #275414 Szerintem itt nem fogsz sok vállveregetést kapni :P. -
yossarianHUN #275413 
Egyébként J1mbo's Crosshair mod kell neked. -
arel #275412 Hali.Egy olyan kérdésem lenne,hogy van az önjáró lövegeknek olyan módja ,ami mutatja,hogy "műhold,, felvételnél mennyi a célzó határ amig öszze nem omlik és kezdődik a szükülés előről? -
Dani271 #275411 Mai perverzió:
Victory!
Battle: Mines 2013.11.30. 11:03:03
Vehicle: G.W. E 100
Experience received: 2 846 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 120 220
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
http://wotreplays.com/site/454970#mines-dani27-gw_typ_e