418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Érdemes topra fejleszteni mindent, a motort is , mert sokkal agilisabb lesz tőle! A nagyobb löveg is sokkal jobb, és elég pontos,+jól szűkül!
275596 -
Illetve ugyanakkora sebzése, előbb elnéztem valamit. Meg mindenképp kell, mert IS-2 felé akarok menni. -
Van értelme a Type58-ra a két nagyobb motornak? Eléggé keveset adnak pluszba (asszem a 2. semmi + lóerőt, a harmadik is csak 20at, hacsak nem az IS2 miatt). Igazából a nagyobb löveg se tudom, hogy kell-e, a kisebbnek nagyobb a sebzése, de csak 2-vel kisebb a penje (a pontosság meg elég relatív). -
Nagyon szívesen! :-) -
Kancsalborz #275607 És tökéletesen működik :)
Nem volt egyértelmű a Wothungary-s leírás....
Köszönöm szépen :) -
foxbat88fx #275606 kivételesen hamar elkészült a replay-em :)
egy kis kedvcsináló Panther 2-höz :D
10 perctől érdemes megnézni mindenkinek a trollkodást XD
(behalt a youtube indexkép :S)
-
nemtudommivan #275605 Nat geo-n megint a wot megy. Ra sem ismerek a palyakra ilyen grafikanal :) -
1. Lépj ki a játékból
2.Nyisd meg a World of Tanks mappát
3.Az ebben lévő audio mappát másold be a World of Tanks/Res mods/0.8.9 mappába.
4. Ezután másold be ebbe a mappába a modokat
5. Kész
Remélem így menni fog! -
AlucardHuN #275603 Nem rossz a type58 de az a 128 pen... t6 so good t7-ben el el vagyok (kedvemcem mikor az a lövegpajzsot lövik) de t 8-banxD Sebaj már csak 13k xp az Is 2-ig és rohanok megvenni a t34-1-et :D -
Kancsalborz #275602 Ja, és garázs hangok, zene szintén nuku...:) -
Kancsalborz #275601 Sziasztok !
A segítségeteket kérném : Felraktam a Gnomefather sound, és Gun modokat,a
Wotinfo.hu-ról leszedve, az ott leírt módon:http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/243-tortenelmi-hangok
A mod hangok működnek is f*szán, de a környezeti hangok, úgymond: legénység beszéde, 6 érzék hang, tengerzúgás, stb.stb eltüntek.... :)
Mit csináltam sz*rul ????
Segítséget előre is kösz...:) -
madmanic #275600 az hogy a fene essen bele... -
Hétvége van... -
madmanic #275598 Sorozatban a negyedik csatából léptem ki. 10-1 nél.
Mostantól debilvadászat a másik accal.
-
madmanic #275597 gyönyörű PZP nevű lengyel klán tehetséges tagjai alkotta 3 fős platoon 2 db wt automata szargeci noobtankkal, meg egy wt jp vel bekempeltek az egyik sarokba, majd összesen 1000 okozott damage val elhullottak.
Lehet e picikét szidni az ilyen majomhányásokat? -
Jó ez a Type 58! Ki van fejlesztve a következő tank, de nincs szívem ezt eladni![IMG] [/IMG]
-
Thomasovics #275595 December van, szóval nincs már, majd 3.-tól lesz olyan, hogy 50 ruszki tank kilövése után kapsz 250k-t, 1 hét alatt kell teljesíteni -
Akkor csak az én tüzérem lett nerfelve gut :D -
TiborTamas #275593 Eddig nem, ha valamire teljesen rászűkülsz az 99%-ban telitalálat, kivéve ha áll valami mögött, de mint a replayben is látható néha lövök vele félszűküléssel, olyankor is elég sokszor talál. Van olyan is, hogy egyáltalán nem várok szűkülésre, hátha eltalálja, mert mire leszűkülné addigra úgy is betölt újra, de ilyenkor azért látható, hogy kevés esetben talál. Ebben a replayben konkrétan 1x sem... :D -
Kikerült a játékból ez a 250.000 kredites küldi? Vagy csak én nem találom ma? Mondjuk a tegnapi azt hajnali 2 kor fejeztem be. De ha jól tudom akkor hajnali 6 kor van reset. -
Na, nekem már egy ideje meg van, és nem tudom, de 2-3 hete mintha rosszabb lenne a szórása...
régen, szűkülés közbe lőttem 1-et, esetek 40-50%-ba úgy IS eltaláltam a tankot.
most meg az álló (!!!!) tankot, full rá szűkülve nem találja el, centikkel odébb megy és így már nincs találat
nem vetted ezt észre? -
pfú tegnap 70% ma 30% WR:D Az univerzum faszának a rosszabik végén vagyok ma énis:d -
foxbat88fx #275589 ez még egész jó...
nekem sokszor van hogy a társaim az 1000 dmg-t sem érik el :S -
TiborTamas #275588 Nekem volt és megtartottam fun-ra, tegnap tettem bele új 100-as legénységet. Itt a replay az első meccsről az új legénységgel. Szerintem a legélvezetesebb arty jelenleg a játékban! :) -
Most komolyan... hogy az any. pics.-ba lehet valaki ennyire sötét?!?!
Kiment 7 tank elé keresztbe és lőszer rekeszt kapott első lövésre.
-
madmanic #275586 Egész nap ilyenek vannak.. Mintha egyedül lennék 
-
AlucardHuN #275585 Hihetetlen amikor olyan emberek szenvednek mint te. Képzeld el amikor én last man-standing-elek KT, forgatok-pattintok-hátrálok-osztom az áldást 4-5 ellenféllel szemben a majdnem puszta közepén, és 2 heavy társam kicsit arrébb le se szarva megy az ellenség bázisa feléxD Max sebzés azt nesze semmi fogdmeg jól. Mondjuk olyan szopóágam mostanság nincs mint neked, csak ha stock BDR-el megyekxD -
foxbat88fx #275584 új rekord:
hasonló óra állásnál mint ahogy lent van 12:07-nél 3-13 állás! -
Dettó...
-
foxbat88fx #275582 nálam 0 lagg... only 100% noob team XD -
Angelus1991ster #275581 Nektek is laggol orrbaszájba a játék? -
foxbat88fx #275580 1 hónapja???? 1 hónapja olyan szopóágon vagyok hogy az valami vicc
lehet az hétköznap, hétvége, reggel, délután, este, éjjel 1kor is gameltem, low tier, high tier, OP tank, szar tank, jó csapat, jó pálya, sok dmg az eredmény szinte mindig vereség
most is 1 órája nyomom és 0 win eddig.... vicc ez a szar -
Ölni 
Azon a pályán amúgy az 1500 sebzés is kb. imposszibru -
madmanic #275578 weekend warriors.. -
foxbat88fx #275577 pfff folytatódik a tegnapi szarság
komolyan mondom már nem tudom mi a k** anyámat kéne tennem!
10/7 csata ilyen:
-
3636 #275576 Nektek is van a játékban mindent pusztító lézer sugár? Tisztára Star Wars érzésem volt.
-
ropi88 #275575 megmondom őszintén nem tudom, de mint látod vereség volt... -
carp3tm0nster #275574 @VanDaal: igazad van, azért vettem volna vissza, mert nincs tier8-as hevim, csak TD. az is3 grindolás alatt:-)
@madmaniac: akkor lehet a Panter II lesz.
minden esetre mindkettőtöknek köszi a tippet!
-
madmanic #275573 Ugyanazt a szívószál gunt tudod rátenni az elején mint a panther re.
Nagy átütés, nem túl nagy damage.
Ugyanazt a sniper stílust toltam vele mint a sima pantherrel, közelharcra továbbra sem alkalmas. A nagy guntól sem voltam elájulva. -
VanDaal #275572 Ezek alapján mindenképp a Panther2.
Egyáltalán miért vennél vissza egy olyan tankot, amiből már ki van fejlesztve a következő, és saját bevallásod szerint nem is ment vele a játék? :)