418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Mondjuk ezt nem bánom, mert kiütést kapok az ilyen kerítésben, szalmabálában, meg kertitörpében elakadó lövésektől.
  • Solten
    Asszonta' penetrate... Eppen az E100-al tolja.
  • Desmodromic
    Hálát adok az event-nek, sikerült bekapcsolni a 6.érzéket a japán parancsnokon.

Most 6.érzék, javítás van a srácokon. Azon dilemmázok, hogy kezdjek egy full camo képzést, de akkor csak 75%-os lesz a javítás a 9-10-es tankokon /feltételezve, hogy négyen ülnek benne/, vagy fejezzem be a javítást inkább.
    Azért jó lenne kihasználni a laposságát a tizes cuccnak...

• ToCsEk
  • madmanic
    Én sem tudtam.

Pedig játszom egy ideje.

Mert nem használom/tam. De szerintem még van pár ilyen.
  • Maala
    Omg, ennyire nincsenek tisztában az emberek még azzal sem, hogy mit csinál a nagy javítókészlet? WTF?!

Ha megsérül 1 vagy több modulod (sárga lesz, vagy piros), akkor megjavítja az összeset. Ezenkívül +10% javítási sebesség (mintha a repair skillen +10% lenne).

Nem kell kiválasztani vele modult, mert ismétlem, az összeset megjavítja.
  • Thomasovics

• foxbat88fx
    erre voltam kíváncsi köszönöm :)
    csak mert még sosem használtam xd de két nap és verseny...
    de most már tudom hogy működik legalább
    gondolom akkor a nagy elsősegély is hasonló képpen múködik
  • lammaer
    Nagyjából egyetértek (már ami a balance felborulásának okát illeti).

Mint írtam is, engem nem zavara tDk száma, tier8ig fordulok elő leggyakrabban, ott még nincsenek elszállva a TDk sebzései és tűzereje hogy nagyon zavarjanak.

A WG hozzáállása viszont kb az mint annó az artik esetén.

Pl mitől is unalmasabb a TD játékmenet? Az új Waffentrógerben mi az unalmas? :)
  • Kronos79
    Ha jól rémlik, akkor egyszerre többet, de csak egyszer használhatod.
  • yossarianHUN
    Nekem úgy rémlik ha rányomsz, és csak egy modul sérült a tankon, akkor automatikusan megjavítja, nem kell kiválasztani. Meg talán egyszerre több modult is javít. Plusz x százalékkal (asszem 20) csökkenti a modulsérülés esélyét.
  • popey8
    Ha bent van gyorsítja a javítást + ha elhasználod akkor megjavít minden sérült modult. De csak 1x.
  • popey8
    Úgy látszik nem ugyanazzal a játékkal játszunk...
  • foxbat88fx
    Lenne egy noob kérdésem!
    Hogy működik a nagy javító készlet?
    Egyszerre több modult lehet vele javítani? vagy mondjuk előre meghatározott alkalomszor?
    Nézzétek el nekem, még kezdő vagyok
  • nyomiarty
    Egy ideje én is figyelem a TD-ket,emiatt a td fóbia miatt.Az én tapasztalataim:
    Jóval több TD van mint régen ez tény de nem jelentősen több mint a többi tankból.Régen sokszor egyedül voltam TD-vel a csapatban de 2-3-nál több csak nagyon nagyon ritkán volt.Szerintem a mostani td fóbiának ez a látható növekedés az oka.Tény hogy vannak olyan csaták mikor a fél csapat TD(sőt talán 10 is van egy egy csapatban) de ezek ugyanolyan ritkák mint régen a 7-8 arty csapatonként.Sokszor megyek most is olyan csatában ahol a csapat 50-60%-a heavy tank.
    Összességében szerintem nincs gond a TD-k mennyuiségével.Kisebb tierekben meg még ha sok is van belőlük,egyáltalán nem zavaró mert nem jobbak az azonos szintű tankoknál.
    Az egyetlen problémát én az irreálisan nagy sebzésű és a táras ágyúkban látom.Ha ezekkel nem cseszték volna el az egyensúlyt,semmi gond nem lenne a páncélvadászokkal.(és gondolom nem is játszanának vele ennyien)
  • Kronos79
    "- Egy játékos érdeklődött a többszörözött páncélzat-átütések kérdésében; pillanatnyilag úgy áll a dolog, hogy meg lesz valósítva a több egymás fedésében lévő, "puha" célponton való áthatolás."

Erre kíváncsi leszek. Az eddigi felállással is lehal a szerver nap, mint nap, főleg hétvégén. Mi lesz, ha ennél többet kell számolni?
  • lammaer
    Vagy éppen te ragadtál ki egy példát... :)

Nézd meg 10x, azt majd meglátod.

(igen, én a statisztika híve vagyok, de sajnos a WG statisztikáiban már egy ideje megrendült a bizalmam).
  • Maala
    Na és? Most meg 620 heavy, és 450 TD van benn a sorban. Pont te jössz egy kiragadott példával a statisztika ellenében?
  • virkir
    Hát a 369+460 több mint a 750. Nem?
    Végül is igazuk van. :D
  • Lunki88
    Nagyon élvezem amikor a tiger I-el 9es szintű csatába kerülök. Először 700-at belémdurrant egy isu, aztán mellé még kapok egyet az obj 704-estől és gatya...
  • Madi92
    Huh kicsit remegek..! :D Egész korrekt csata lett a végére, bár nem hittem, hogy megnyerjük.

Poén, hogy egész mecs alatt nuku gold, végére Is-3-ra biztos ami tuti, betöltöm, erre nem 3 lepattant?:D Meg is kaptam, hogy goldnoob vagyok..-.-

No mind1. Ilyen meccsekért tolom még ezt a szart mindig...

Győzelem!
    Map: Prokhorovka
    Date: 2013.12.01. 21:17:01
    Jármű T-54
    Szerzett tapasztalat 4 116 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 117 119
    Csatában elért Achievement: Top Gun

Replay ha valaki mozizni szeretne.
  • popey8
    Ez csak 1 nap. Én figyelni szoktam és minden egyes áldott nap ez a helyzet. TD-k többször annyian vannak, mint a másik 3 típus.
  • popey8
    "Nemsokára érkeznek az átlőhető épületek." -- Mondom én. Minden pálya egyetlen nagy nyílt mező lesz, fedezékek nélkül. Változatos játékmenetre számíthatunk...

"A Jagdtiger 128mm-es L/61-es és a WT Panzer IV L/61-es ágyúja egyáltalán nem ugyanaz a löveg, azért van, hogy nincs átfedés köztük, illetőleg eltérő tapasztalati pont mennyiségbe kerül a kifejlesztésük." -- ÁÁÁÁ nem. Vmit hazudni kell, h az emberek miért költsenek + free xp-re. Szánalmas ez a WG. Akkor mondják mi is a különbség. Várom...
  • lexlutor
    szokasos szar wg bullshit...
  • lammaer

Mindamellett hogy nem zavar a TDk számaa játékban....

• kisokka
    Ezt olvastam valamelyik nap: "Szóval úgy néz ki a helyzet, hogy a játékosok kipróbálták az új célzási rendszert, majd pedig szépen visszatértek a kedvenc járműveikhez."

Akkor sem értettem miről beszél és most sem
  • TomDantes
    Jah, tényleg.
    Mondjuk engem jobban érdekelnek a hajók mint a harckocsik. Vagy akár a repülők, kár hogy nem a hajók jöttek ki előbb. De majd ha ki is jön, soká kerülnek be a Monarchia hajói. Én a SMS Helgoland-ot is szívesen látnám, pláne, hogy a cirkálók sikeresebbek is voltak mint a csatahajók.
  • Angelus1991ster
    Csillagok Háborújából volt idézve a mondat. Tegethoff/ Viribus Unitis-osztályú csatahajót én is irányítanám:D
  • Toweliee
    - Azok a tereptárgyak, amik eddig sem befolyásolták a lövedékek röppályáját - mint példának okáért a telefonfülkék és póznák - az új verzió módosult akadály-szint kezelésében sem fognak új szerephez jutni.

- Egy játékos érdeklődött a többszörözött páncélzat-átütések kérdésében; pillanatnyilag úgy áll a dolog, hogy meg lesz valósítva a több egymás fedésében lévő, "puha" célponton való áthatolás.

- A készítők szerint a páncélvadászok játékbeli egyeduralma messze túllihegett dolog. Legalábbis a kimutatásaik szerint egyáltalán nincs számosságában több TD, mint mondjuk közepes, vagy nehéz harcjármű, ráadásul a velük való játék sokkalta kevésbé akciódús, mint mondjuk egy könnyű, közepes, vagy nehéz harckocsival. Szóval úgy néz ki a helyzet, hogy a játékosok kipróbálták az új célzási rendszert, majd pedig szépen visszatértek a kedvenc járműveikhez.

- A Jagdtiger 128mm-es L/61-es és a WT Panzer IV L/61-es ágyúja egyáltalán nem ugyanaz a löveg, azért van, hogy nincs átfedés köztük, illetőleg eltérő tapasztalati pont mennyiségbe kerül a kifejlesztésük.

- A WoT célzásrendszerének "történelmietlenségéről": "Na és? Ez nem egy szimulátor-játék..."

- Nemsokára érkeznek az átlőhető épületek. (Nyugi, majd amikor készen lesznek...)

- Egyelőre nem lehet átlőni a harckocsi roncsokban lévő szemmel látható lyukakon, ugyanis ezeket az objektumokat a játék motorja egyetlen tömör tárgyként kezeli. Azonban, van rá némi esély, hogy ez az elkövetkezendőkben változni fog.

- Nem lesz olyan játéktechnikai változtatás ami azt eredményezné, hogy normál járműveket prémium harckocsikká lehessen konvertálni, sem pedig a differens járművek legénységeit - levonások nélkül - nem prémium harckocsikba átpakolgatni.

- Már tervben vannak a CW-kre vonatkozó játékbeli tartalom-bővítések, illetőleg a globális térkép eseményskálájának kiszélesítése.

- Valamikor sanszos, hogy új medálok is várhatóak.

- A harckocsik névleges páncélszintje mindig az adott oldal / felület átlagosan legvastagabb fő-páncélrétegelt pontját hivatott megnevezni. Tehát, könnyen előfordulhat az, hogy bár egy tanknak 150mm-es frontpáncélzat van az adatai közt megjelölve, az kizárólag csak a felső homlokfront elsődleges védelmi lemezére vonatkozik, az alvázra, az üreges, vagy egyéb részekre, illetőleg a gyenge pontokra már nem.

- A rombolható tereptárgyak rendszere úgy fog működni, hogy minden egyes objektumnak lesz egy életpont-mennyisége, amit a becsapódó lövedékek csökkentenek - azonban ettől függetlenül van esély azok továbbhaladására. Mihelyst az akadály életereje elfogy - fizikai megsemmisülésétől függetlenül - teljesen átlőhetővé válik. Azonban megeshet az is, hogy a nagyon alacsony átütéssel rendelkező páncéltörő lövedékek (25-30mm vagy az alatt) bár elpusztítják magát az akadályt, egyáltalán nem haladnak tovább.
  • Kancsalborz

Természetesen az előbb így akartam...:)
  • Maala
    Nem hiszem, hogy más érzés lesz. Arcade, arcade, nincs különbség. :D
  • GabeE3e
    Tudom és imádom a tagot :)
  • Angelus1991ster
    Paródia akar lenni. Ha nem akkor a tipikus pazarló hotdogkezű fogyasztó.
  • virkir
    Mivan sztyúvi kilőttek a tankodból?
    Te savanyú cukrot osztogatsz az ellenfélnek vagy mivan?
  • Maala
    Ugye tudod, hogy ez csak poén? :)
  • foxbat88fx
    eddig azt hittem az OBI egy normális magyar klán...
    hát tévedtem, egy gyökér fasz most lőtt szét mindenkit gold-al...E-100-al mindenre goldot lőtt pfffff
  • Kancsalborz
    http://kepkezelo.com/images/e9lcrd3o6wz5gwn8x75k.jpg
    Egy Illusztris klán, kulturált toborzótisztjének épületes megjegyzését láthatjuk...... XD......
    Írtam a klánfőnöknek: 1. 33-vagyok,
    2. Ly-nal, és ékezettel írják.....:)
    Azt monta, neki ehhez most mi köze ? XD.........

Semmi.......
  • yossarianHUN
    És ki játszik manapság csak hivatalos, érintetlen WoT-tal?
  • TomDantes
    Hitetlen? Nem, csak kicsit más érzés lenne egy több ezer tonnás hadihajót irányítani, mint egy ,, picinyke" tankot.
  • GabeE3e
    Átlag Amerika Gamer :)