418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
akkor az lenne kicsit erősebb. most ez nem lényeg :D én már nagyon régóta utálom a t34-et, mert nekem nincs, és az tök szar, hogy a srác 2000 csatával bárhová céloz, vagy csak rámnéz a legkisebb nézetből, és átlő :D -
kisokka #275730 Azt azért nem nevezném bagónak. És az is biztos, hogy egy T8-as prémmé varázslás többe kerülne, mint egy T8-as prémtank. -
kisokka #275729 És, ha kap egy 250-es pent, 410-es alfával? -
VanDaal #275728 Biztos nem a legOPÉbb autoloaderes top tierekből akarna mindenki prémet csinálni :D
Majd miután ezek hordái ellehetetlenítenék a csatákat, a WG kénytelen lenne nerfelni ezeket a tankokat, hogy valamelyest helyre billentse az egyensúlyt.
Utána meg azért menne a vonyítás, hogy milyen alapon tették tönkre a fizető játékosok prémiumosított tankjait...
Nem véletlenül vetették el ezt az ötletet ;) -
400V #275727 Nem fogják soha. Gondold el mi lenne ha bagóért abból csinálsz prémiumot amiből akarsz. Senki nem mászkálna normál tankal. Ja és ellenkezik azzal hogy így nem tudnák lehúzni rólad a bőrt is. -
bigmano #275726 Viszont azt megcsinálhatnák hogy egy általad választott normál tank legyen prémium egy nyolcas prém áráért,tier megkötés nélkül. -
a löwe kaphat akármekkora buffot, soha nem fog felérni a T34es 248 penjéhez és 400 átlagsebzéséhez... -
400V #275724 Nem fogsz csalódni benne. Nagyon mással már nem is élvezhető a random mint typeal ha nincs prémiumod. -
stork13 #275723 Hát a Type már messze nem az ami volt fénykorában (Löwe-m nincs).
Azok a fél csapatnyi wolfpack-ek amik voltak, hmm rám tört a nosztalgia. Lehet fél év után le kellene porolni az öreget. :D -
400V #275722 Persze hisz soviet import. 
-
stoppos #275721 A type-nál volt egy minimál buff, de előtte kapott egy masszív nerfet. Rá is fért, mert leginkább egy keringő halálcsillagra emlékeztetett egy hármas type platoon akkoriban. -
Simulacrum #275720 Régóta nem költök a játékra, de ez az E-25, ha megint féláras lesz nagyon nagyon el fog gondolkoztatni, pont hozzám illik ezzel az agilitásával és kicsiségével. -
Vagy ahogy szinte létjogosultságát vesztette 1-2 lowtier med/heavy, ahogy bejöttek az új angol td-k, vagy lejjebb a moszkitó németek :D -
400V #275718 Azokat pont buffolták! -
stork13 #275717 "Nemtom lesz e nerfelve ez a kis vadállat.(bár nem hiszem, mert prémium) "
Azért mert prémium nem jelenti azt, hogy nem kaphat nerfet. Kérdezz meg pl. pár Löwe, Type 59 tulajt. :D -
TiborTamas #275716 Én is megvettem múltkor akciósan. 7 meccs alatt 3 top gun. Nagyon troll! :D -
TiborTamas #275715 Viszont ahogy Eagle is leírta már egyszer a 9-es Foch-on pont ideális az a löveg a csökkentett célzásidővel + nagyobb rof-fal. Én nagyon élveztem vele a játékot és 3 nap alatt kihúztam 0-ról a 155-öt a big and heavy-s akció miatt úgy, hogy nem untam a végére. Bár az erősebb frontpáncél és 1,5x annyi hp megléte is legalább annyit tett hozzá a játékélményhez, mint az a gépágyú :) -
Sir Charles #275714 Mennyire igaz a videó:
Egyre többször találkozok E-25 platoonokkal, ketten-hárman tier 7-8 csatában szétszednek bárkit. Múltkor, hálistennek én csapatomban, két E-25 gyakorlatilag lehozta a meccset. Az egyik lőtt egy 6-ost, a másik "csak" 4-et. De brutális volt ahogy a legnagyobb tankot is ketten körözve 25-30 sec alatt ledarálják.
Nemtom lesz e nerfelve ez a kis vadállat.(bár nem hiszem, mert prémium) -
Simulacrum #275713 Egyetértek, de a 46-osnál nekem már így stockon is sokkal jobban tetszik. Nem úgy mint pl. a szintén most húzott új orosz TD ág, ahol a SU-101 egy rémálom. Ennyire rossz ágyú kitéríthetőséget lefele még nem láttam, igaz kínaiakkal nem játszom. Ehhez képest a 48-as AMX kész csoda.
Jah és akkor mutatnám azt, hogy miért vagyok annak a pártján, hogy tőlem legyen inkább 15-15 TD a meccsben, mint akár egy tüzér is.
Ezt menet közben sikerült egy sárga játékosnak (én ezt sosem fogom megszokni és sokkal jobban dühít, mint bármely táras, illetve bármely óriási alfával rendelkező TD):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lammaer #275712 Dettó, én most küszködök a 48-assal, de semelyik ágyúval nem fun.
Egyszerűen nincs benne elrettentő erő, nem érzem azt hogy egy T8as halálosztó TDben ülök (mint pl a ferdi).
Letolom a duplát vele azt megy is aludni a garázsba. -
TiborTamas #275711 Én azt még szóráskép-buff előtt nyomtam a X-es ágyúval, de nem szerettem egyikkel sem. A nagyobb pen és alfa miatt döntöttem csak amellett, mert td-re nem árt mind2-ből minél nagyobb, de számomra majdnem kínzás volt. Nem tudom most, hogyan működik, de tervezem akciósan még ma visszavenni, mert nincs meg vele az ace tanker. Majd utána többet tudok mondani. :) -
Simulacrum #275710 A 113-al szemben tökéletesen játszottál szerintem, azt így kellett, én is féltem volna, hogy rámjön, mert egyértelműen az lett volna a logikus.
Az AMX AC 48-ra jól sejtem, hogy nem feltétlenül muszáj a X-es ágyút feltenni a lassú célzási idő miatt? És el lehet lenni vele végig a második ágyújával? Akik használták mit gondolnak erről? -
TiborTamas #275709 Igen, tudom, hogy ott bénáztam + a 113-al is, mert féltem, hogy rám fog jönni. Legalábbis én azt tettem volna a helyében, mert annak így semmi értelme nem volt, amit csinált. -
TiborTamas #275708 Ja, sajnos az E4 volt olyan pofátlan, hogy szembeforduljon miután 3x oldalba lőttem, így csak a spotdmg jutott belőle... :D -
Simulacrum #275707 Nagyon tetszett gratula! Kis odafigyeléssel, még a T34-től bekapott lövést is el lehetett volna kerülni.
Az meg, hogy egy Pattonnal valaki nem a hegyre indul föl az számomra hihetetlen ezen a pályán, meg is érdemelte az ellenfél, hogy kikapjon.
Unikumság ide vagy oda, a 113 vajon miért lett öngyilkos a hegyen az szintén érthetetlen. A maga fél-negyed életével felvágtatott oda heavy tankként, nem tudom mit gondolt. -
bigmano #275706 Gratulálok én is,bár ez a "amikor kilőttem egy unicum platoont" a másik oldalról nézve csak egy random csata ahol kiszedett a csaffiii...
-
lammaer #275705 Hát igen, az effi nem véd meg a sebzéstől :)
GJ -
lammaer #275704 Hát tagadhatatlan, megvan a feelingje amikor frontvonali bokorban kempelve agyonlövöd a rusholó scoutokat és fel se villansz :D -
Desmodromic #275703 Elképesztő, gratulálok!
-
PetiPetiHUN #275702 A múltkor T-44-re javasoltad a camot akkor nem csináltam meg de T-54-nél már csinálom és sokat javult a teljesítménye. Harmadik képességnek az álcázást választottam és mikor kifarmoltam a motort meg a láncot (az ágyút freeből csináltam) levettem a plussz rugókat és periszkópot raktam rá. Sokkal élvezhetőbb a játék azóta, csata elején biztonságos távolságból leskelődés majd az ellen kellő mértékű elhullása után jön a támadás. -
TiborTamas #275701 Végre megszületett az 1. 2k+ base xp-s köröm. Unicum tier 10 platoon-ból 2-t öltem meg! :) -
1130 base xp-re csak 3. class a Borsiggal
-
Valóban, a csaták nagy részét a nép éjfél és hajnali 6 között játssza le, így azt kell elsősorban nézni. -
Greenscape #275698 T10-ben nezz majd szet ugy ejfel korul es 10-15 csata utan ird le mit tapasztaltal. -
Low tierben annyira kevés a HP, hogy ha láncolnak, úgyis megdöglesz. :D -
lammaer #275696 "Medre inkább camo, mint javítás először"
Eddig azt hittem csak én vagyok ennyire perverz :) -
A srác szólt nekem, feltöltötte a honlapunkra a screent, mivel felesleges lett volna neked írjak hogy dobd ki saját magad ide írtam.
Az hogy még te fenyegetsz megértem, nem várok mást. Egyébként ha a wg-nek írtam volna valszeg banolnak, a rasszizmust mindenhol komolyan büntetik manapság. -
Lesz még addig bőven 2-3x-os crew xp, ne aggódj. :)
Konkrétan szerintem 23-án jön ugye a peccs mostani állások szerint, aztán egészen szilveszterig tavaly is dupla crew xp volt, vagy hogy. -
Desmodromic #275693 Azért elég sok kell! A harmadikra 420.000XP, a negyedikre 840.000XP... -
Medre inkább camo, mint javítás először, de embere válogatja. Btw, ha már az 5ösön is van 2. skill, azért nem sok fog kelleni a 10esen játszva, hogy azon meg már 4. skill legyen.