418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
marchizor #275811 nem -
Tegnap unalmamban osszeszamoltam hany noob gecit tiltottam mar le, 225ig jutottam. Nyertem? -
MrSnail #275809 Mondom én, h primitív vagyok, mert nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni a gondolatfoszlányokat a fejemben.
-
stoppos #275808 Nyehehe. Mit csinálsz egyáltalán a repcsis topikban? Ha jól sejtem, te sem repkedsz. -
raymondcurto #275807 Mellesleg a 268-al is azért pattogsz,mert már Is 8-ból is csak aranyat lőttél.Egy kis időt rá kéne szánni hogy megtanuld,mit hol kell lőni,és akkor a 268 elég ritkán fog pattanni. -
Mester61 #275806 Sziasztok!
Nekem is vannak érzéseim ezzel a játékkal kapcsolatban, akit nem érdekel most lépjen tovább.
Negyedik éve nyomom és egy átlagos játékos vagyok. Már a teljes játék kiadása után egy hónappal megvettem a Löwét akkor még 7500 aranyért azóta a
mostani LTP-vel 6 prém tankom van a garázsban, az igaz az összes kicsit amit ajándékba kaptunk már eladtam, és folyamatosan prémmel játszom (vessetek meg ezért)
Érdekes dolog, mennyire hullámzó érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Igen sokszor felidegesítem magam, de ha visszanézem az idegesítő csatákat sokszor be kell látnom én is elcseszek dolgokat.
Ennek ellenére élvezem a játékot, még 52 évesen is. Imádom, hogy fiatalokkal vagyok körülvéve és sokszor mosolygok ha a sikertelenségük felidegesíti őket, ez rendben van így kell lennie sikeresek akarnak lenni, nincs is ezzel semmi baj.
De ez a játék nagyon hasonlít az életre a "Random Isten" beleszól abba, ha tehetséges is vagy, nem mindig tudsz sikereket elérni.
Én nem vagyok ellenére a sok új fejlesztésnek ágnak, mindig találok közöttük olyat amit meg akarok szerezni, igaz mostanában lassabban megy, pl ki van fejlesztve a MAUS, de megvenni 1 hónapja nem tudom mert mindig [email protected] a creditet másra, de ez nem a WG hibája.
Én is folyamatosan szidhatnám a WG-t, de úgy döntöttem, ha játszom ezzel a játékkal valószínű azért van mert szeretem és szórakoztat és természetes, hogy az idő múlásával már nem ugyanazok az érzések vannak, de még most is jó, hasonlít a házassághoz, 30év után a feleség sem olyan mint az első pár hónapban, de be kell látnom, talán én sem vagyok olyan (igaz ha eszt más mondaná nem hinném el neki).
Bocsi a nagyon hosszú írásért, de még igen sok mondanivalóm lenne, de nem merem a topikot teleírni.
Jó és élvezetes játékot mindenkinek, élvezzétek mint az életet, ha arcul is üt.A nick nevem ugyan ez : mester61, ha valaki kíváncsi rá. -
Szpecnyaz #275805 Na akkor nézzük sorjában.
- Nem tudok semmilyen HUNS-os streamről. Gondolom a Team WD-re gondolsz, ahhoz meg nekünk semmi közünk.
- Ide magán emberként írok véleményt, nem mint HUNS-os
- Valóban annyi penjük van, lusta voltam megnézni, de kétlem hogy az az 5 és 3mm számítana
- Ha neked 303mm nem elég akkor az az egyéni szoc problémád, az csak az E3 felépítményét nem tudja átütni, minden mást igen. Ha annyira nem tudsz weak spotra célozni, akkor szerintem ez nem a Te játékod.
- Amit írsz az a kettős mérce tipikus példája (mindenki gold ammós köcsög, kivéve én, mert oldalakon keresztül tudok magyarázkodni) -
raymondcurto #275804 Érdekesen érvelsz,egyszer full goldot lősz az Is8-ból,amibe konkrétan 1 darab sem kellene,plusz az obj 268-ból is goldot tolsz,ami szintén vicc kategória,utána meg leszólod a HUNS klánt mert full goldal lőnek.
Szerintem amúgy csak trollkodsz,ha nem....akkor ott elég nagy bajok vannak.... -
400V #275803 Jóvan én télleg léptem, csináljatok másból hülyét. Komolyan ezek a magyarok képtelenek más véleményét tiszteletben tartani.
Tisztelet annak a pár értelmesnek itt.
R3ntont már elüldöztétek legyetek rá büszkék.
-
bigmano #275802 Randomban is megfigyelhető a high tierben a goldspam főleg az "ibolyántúl" tapasztalom az új táras tizesnél meg külön öröm.... -
400V #275801 7.3 ba 400 as penje volt. Én itt semmit nem tévedtem mert mikor bejött annyi volt.
-
MrSnail #275800 Ez egy idézet akart lenni 400V kollégától, csak nem sikerült :(
-
foxbat88fx #275799 Lehet már a HUNS-nál is benne van a szabályzatban a kötelező gold ammo használat
-
MrSnail #275798 3. 268-al goldot lősz - Megtehetem nem? Te kiállnál pattogtatni mondjuk 5 lövésből 1 átmegy vagy átváltasz HEAT re ami a játék legnagyobb penje? Én több hétig játszottam anno IS8 al mikor bejött full prémmel. Akkor csak azt tartottam el és élveztem. Gondold el mit nem lehet átlőni 400 mm pennel. Mikor trollkodsz az E100 ak meg T110E5 ök ellen ahogy próbálnak forogni mi közbe fogy a HP. Vagy ahogy alázod T30 at lövegpajzson át mert megteheted. Vagy most JELZEM más tankot mondok, T62A val belemászol IS7 arcába HEAT el aztán löveg mellett lövöd folyamatosan ő meg jó ha lead max 2 lövést vagy 3 at míg te röhögve szétalázod.
-
Akkor marad a kredites vásárlás. Mondjuk lehet hogy 1 hét után amúgy is megunnám. -
400V #275796 Hülyeség igen. Az hogy a számokat nem tudjuk pontosan. a 303 at 300 nak kell írni. A 227-379 érték minden esetben 300 ahogy ti írjátok. Majd mikor 400 m ről vagy 500 m ről akarsz lőni esetleg 300 ról akkor is 300 a pen. Gratula. Hogy nagyobb eséllyel ami bizonyított lövök HEAT el mert több haszna van és drága is meg le kell hülyézni a másikat mert a 6800 kredites lőszer ezek szerint szinte ingyen van. Ezért van az hogy nézem a HUNS os streamet más nem megy csak prémium lőszer spamolás.
Gratula komolyan.
Szép napot! -
foxbat88fx #275795 creditért is meg tudod venni 1 hétre vagy 1 hónapra
egyébként 5%-ot ad, ami kb. semmi előny :)
én nem használok egyik tankomon sem, iszonyat ronda festések vannak -
Toweliee #275794 Ne vegyél. Kreditért vedd meg. +5%-ot ad a rejtőzködés bónuszra, és magától váltogatja attól függően, hogy milyen pályára tesz be. -
raymondcurto #275793 A hülyeséget szerintem semmilyen nép nem tolerálja. -
Az álca festés is segít rejtőzni? Szóval ha olyan festék van a tankomon amilyen a táj akkor nehezebben vesznek észre? Vagy ez csak sima skin az én szórakoztatásomra. Ja és ha megveszem mind a 3 festést akkor ha mondjuk havas pályán megyek akkor havas festésem lesz ha mocsaras akkor mocsaras STB? Jelenleg van 600goldom de venni nem fogok hozzá. Ez meg édes kevés hogy vegyek egy prém tankot. Szóval gondoltam veszek 3 skin-t egy tankomra. -
400V #275791 235mm
Bocs hogy nyílt fórumon véleményt mertem írni. Ezek a magyarok. -
MrSnail #275790 1. mind1 lásd 4-es pont.
2. személy szerint kiégek a munkától, de nem egy játéktól...
3. 268-al megteheted csak minek.
4. a goldspam az nem az, hogy full goldot tolsz olyan tankkal amivel nem feltétlen kell és még az utolsó artyra is azt lősz? Egyesek szerint e miatta játék elveszti egy-két lényeges, meghatározó elemét. Na most számomra csak az nem érthető, hogy valaki vagy gold ellenes vagy gold párti.
Ha szerinted megöli a játékot a gold akkor nem lősz egyet sem vagy csak ritkán, ebbe nekem nem fér bele a 268fullgold.
Nyilván a full gold nagy mínusza kasszában ezzel jár. Ha megteheted nem kell sírni a 150k mínusz miatt, ha nem teheted meg nem kell full goldot lőni. -
Szpecnyaz #275789 Szóval az E100 rohadék mert 230 pennel goldot mer használni, de Te nálad már jogos a gold spam 300 pen mellett.
-
400V #275788 Én medes vagyok. Megőrülök ha campelni kell. Emiatt szenvedek vele. Írta már más is hogy egy medesnek ne akard eröltetni hogy percekig kuksoljon egy bokorba mert azt nem fogja élvezni.
Lépek inkább mert érzem ebből vita lesz.
PEACE van! -
nyomiarty #275787 1000 csatám van 268-al,az egyik nagy kedvencem.CW-n kívül szinte nem használtam vele goldot.Ott is csak azért mert elvárás volt hogy mindenki full golddal menjen.
Pont a 268 az egyik TD amibe szinte felesleges a gold,olyan jó az az ágyú. -
400V #275786 1. "megheckelnéd" ,h minden gold-ból legyen - Azt témázzuk mennyire szar a tier 10, drága. Szted ha végtelen aranyad lenne játékban mit kezdenél vele? Tuti élveznéd.
2. jaj kiégtek, mi lesz veletek - Normális ember megérti a témát és respect nekik, te nem.
3. 268-al goldot lősz - Megtehetem nem? Te kiállnál pattogtatni mondjuk 5 lövésből 1 átmegy vagy átváltasz HEAT re ami a játék legnagyobb penje? Én több hétig játszottam anno IS8 al mikor bejött full prémmel. Akkor csak azt tartottam el és élveztem. Gondold el mit nem lehet átlőni 400 mm pennel. Mikor trollkodsz az E100 ak meg T110E5 ök ellen ahogy próbálnak forogni mi közbe fogy a HP. Vagy ahogy alázod T30 at lövegpajzson át mert megteheted. Vagy most JELZEM más tankot mondok, T62A val belemászol IS7 arcába HEAT el aztán löveg mellett lövöd folyamatosan ő meg jó ha lead max 2 lövést vagy 3 at míg te röhögve szétalázod.
4. tier X-et megöli a golspam - Igen erről is témázunk érthető nem? A kiégésben ez is benne van hogy semmi kedved 80 000 - 100 000 eket farmolni hogy mehess egy kört. Amiket meg leírtam fentebb hogy használsz prémiumot is próbáld meg nélküle. Nem az lesz.
Ne kezdjünk el veszekedni, válaszoltam a kérdéseidre mert kérted.
-
MrSnail #275785 Komolyan mondom, ha valaki nem élvezi minek csinálja? Még nem hagytatok soha abba semmilyen játékot? Mindennel toljátok amivel valaha is játszottatok és kicsit is tetszett? -
MrSnail #275784 Magyarázd már el egy kicsit bővebben,h a az önellentmondásodban mi a mögöttes tartalom, ha már ilyen rohadt primitív vagyok.
1. "megheckelnéd" ,h minden gold-ból legyen
2. jaj kiégtek, mi lesz veletek
3. 268-al goldot lősz
4. tier X-et megöli a golspam
-
foxbat88fx #275783 Miért is? :) -
Aki esetleg a Top of the tree specialra vár, annak szólok, h ne tegye ugyanis 2014 Február 1-ig nem lesz. Viszont úgy néz ki, h helyette karácsony, szilveszter-újév táján lesz T10 akció, talán T8-T9 is. Persze nem biztos, h 30% kedvezménnyel. -
FosTalicskaa #275781 Én is prémium nélkül játszok. Csak igyekszem kímélni a vasat és mellőzni a goldot. Így elég sok marad zsebben. + az olyan extra csicsa is teljesen felesleges, mint az automata tűzoltó. Rakd minden tankon ugyanazokra a gombokra a felszerelést és egy idő után reflexből ki lehet nyomni a tüzet 1-2 sec alatt... -
400V #275780 Mindenki érti csak te nem.
-
400V #275779 De szép garázsod van! :))))))) -
MrSnail #275778 Mi a mind1? Először leírod, h full goldot tolsz a 268-al, aztán sírsz a tierX-es goldspam miatt, mert megöli a játékot... -
400V #275777 No comment. Itt a példa amiről beszélek. -
400V #275776 Tier 10 ről beszélgetünk. Attól hogy 268 vagy T62A full mindegy. -
foxbat88fx #275775 "Vagy a statpadderes E100 akat akik bejönnek 50 db HEAT el aztán push the button and panatrate módba trollkodnak."
Ezt a gyökeret nézd meg!!!!
E-100-al volt ellenfélnek, de mindenki szidta... only gold
szerencséje h chat ban-on vagyok... de ment a fekete lisára a kis gyökér :D
-
nyomiarty #275774 Fritznél a csatáim kb. 95%-át a kredites gold előtt mentem. -
MrSnail #275773 Az imént írtad, hogy 268-al mennyi prémet lősz el, dönts már el, h mit akarsz, mikor te olyan tankkal is aranyat lősz amivel nem kell.... -
lammaer #275772 Hátha a toptank hülye, mit vársz?
Az improved MM érzékelte a toptank bénaságát és eleve olyankoat rakott vele egy csapatba akik hozzá illenek :D