418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #276091 Melyik mod számol vissza?
Nekem "csak" olyan van, ami ugye jelzi hogy ki lőtt rám, mivel lőtt rám, mennyit sebzett és neki mennyi a reloadja, de az értelemszerűen nem számol vissza, hiszen ha egyszerre 4en lőnek, mégis kitől számoljon? :)
Vizont kiváncsi lennék az implementációra egy ilyen visszaszámolósnál :)
-
Simulacrum #276090 Összehasonlításul itt egy 8-as TD XP-je. Igaz, végig elsővonalban voltam vele, teljesen rámásztam az ellenfelekre. A német új TD vonal, meg egyértelműen kempelős. Én azért imádom ezeket a franciákat. Pontosabban innen a 8-astól lett álom a dolog. Össze se tudom hasonlítani a VII-es társával. Ez már pattog, ez már halad rendesen. Már a második ágyújával 13 meccsre tankász. Tökéletesen nekem való tank.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nobodyattis #276089 Igaz tegnap volt de valamiért nem tudtam képet feltenni
Nem kevés ez az xp ennyi dmg hez ? más tankkal sokkal kevesebb dmg ért 2000 feletti xp t kaptam
-
TiborTamas #276088
Ez mekkora kör volt! 2-en artyval 11 kill + 8k dmg. A vége elég izgalmas volt. 2v3-ban maradtunk egy másik artyplatoon ellen és már csak fél perc volt a meccsből mikor még 2 ellenfél élt, aztán... Nézzétek meg areplayt!
Ez meg a következő csata:
Megérte szenvedni a Crusader SP-vel. Még csak ~20 csatát mentem vele, de lehet ez lesz az 1. tier 8-as arty, amit érdemesnek találok megtartani az artynerf óta. -
PiciPanzer #276087 Már volt szerencsétlenségem az emberhez korábban, igazán nem érdemes vele foglalkozni. -
Greenscape #276086 Szep kor, grat. Viszont ha megnezed a detailed reportot akkor lathatod, hogy nem 2k+ az alap exp-d. 2058 ext valami action payout-ra kaptal. -
Azért ha telhetetlen akarnék lenni, megjegyezném, hogy a HE átlag alattit lőtt a WT-be... -
- penetrating the railway wagons (SS: for example on Port map) will also be introduced, but “significantly later”, not in 8.10
A sokat várt kérdésre a lehangoló válasz. -
Igazából az a gond, hogy a WoT-ban annyira a képernyő közepén van az akció... CoD2-ben, UT-ban, stb. simán ment, hogy fontos eventnél (quad, bombalerakás) ránéztél az órára, és tudtad, hogy mennyi időd van még.
Itt meg egyszerűen annyira kell koncentrálni középre, mert ha egy kicsit is mellépillantasz, akkor már rosszabbul vagy beforgatva, mert eltoltak, és már átlőnek.
Éljen a fizika.
Mondjuk ha már úgy is ki lehet íratni chatben, hogy mivel lőttek meg, nem ártana azt is kiíratni, hogy mikor, és máris nyersz 5 centit, amivel a tekinteted arrébb kell húzni, és vissza. De a jobb felső sarokba... wtf. -
kisokka #276082 Igen, de azért itt a nem mindegy, hogy nagyjából ismeri, vagy visszaszámol neki a célkereszt mod. -
Szpecnyaz #276081 Kétlem hogy egy noob eljutna odáig hogy a töltési időre építse a taktikáját, aki meg jó és sokat játszik az úgyis ismeri nagyjából ezeket az adatokat. -
kisokka #276080 Azt a modot csípőből tiltólistára tenném, mert tényleg van ilyen.
Aki ismeri nagyjából a tankokat, az kb. tudja mennyi a töltési ideje egy ellenfélnek, de azért pontosan behatárolni nem kellene az ilyesmit, mert még mindig ott vannak azok a játékosok, akik nem ismerik a töltési időket. Nem beszélve arról, hogy még aki tudja is mennyi ideje van, az is csak saccolni tud rá, nem számolgatja a másod/századmásodperceket. -
Oddball29 #276079 T7 az érdekesebb sztem, ez is az lett volna eredetileg. Nem kell feltétlen az ESL felállást erőltetni. Csak a WG nyomására álltak át menet közben egy ilyen vegyes rendszerre, ami aztán valakinek azért nem tetszik, mert már túl ESL, másnak azért mert nem eléggé az. -
Scheff #276078 "A WG ezért erőlteti ezt a 7/42 formulát ESL-en, Pro Series, Pro League csatákon, és így volt a WCG-nél is alig egy héttel ezelőtt."
Ezután mindenki képzeljen oda egy DE ITT kettőspontot. :) -
Szpecnyaz #276077 Legalább próbálkoznak a srácok :D. Úgy látom hogy már az is előrelépés hogy a standardnak számító T8 van az eddigi T7 helyet (ami miatt a kommentekben ment is a füstölgés). -
a "sátor" a bázison (a dobozok, stb.) is átlőhetőek lesznek a 8.10-ben - meg fogja változtatni az elfoglalási dinamikát
- az álcaháló álca bónusz akkor is érvényben van, mikor elsütöd az ágyút: lövéskor, nehezebben leszel észrevehető álcahálóval, mint anélkül
- T2 LT 4es szintű csatákba kerül? "Megérdemli a komplex jellemzőiből kiindulva."
- jelenleg (bár alacsony helyen van a fontossági sorrendben) a fejlesztők azon gondolkodnak, hogy rended tesznek a páncélmutató rendszerben WoT-ban (SS: a jellemzőiknél néhány tank a legvastagabb páncélvastagságot írja ki pl. KV-220 elülső toronypáncél, mások a legnagyobb páncélrész vastagságát). Ez nem fog a páncélvastagságon változtatni, csak a mutatóján. Azért alacsony fontosságú, mert a kiírt értékek a tank tulajdonságainál nem befolyásolják a tank teljesítményét.
- amikor az átüthető tereptárgyak bekerülnek a 8.10-ben, akkor pl. ha egy tank egy ilyen tereptárgy mögött rejtőzik és te tudod, hogy ott van, de a körvonalai nem látszódnak, mert egy átlőhető fal van köztetek, akkor a lövedék röppályája úgy lesz kiszámolva, hogy a fal a célpont, nem a tank, (SS: szóval fontos lesz kicsit feljebb célozni), habár átütöd a célpontot a fal mögött.
- lehetséges lesz több egy,ás mögött lévő tereptárgyat egy lövéssel átlőni, de az átütés veszteség összeadódik. pl. egy 4 autón átmenő lövés 4x25mm = 100mm-t fog veszteni
- átüthető vasúti kocsik (SS: pl. Port pályán) is lesz, de "sokkal később", nem 8.10-ben
Yurko2F a prémium tankokról (amikor arról kérdezték, hogy a prémiumok gyengébbek a normáloknál, és árt-e a csapatnak, ha több van belőlük az egyik oldalon, mint a másikon):
"A prémium járművek csak kicsivel rosszabbak a normál társaiknál, főleg mert majdnem mindig egy csinos kis legénység ül a prémium tankban, és tele vannak pakolva felszereléssel, álcaháló stb. Továbbá, a játékosok sok időt töltöttek velük csatában, így kiismerték a járművüket. Ezért feltételezzük azt, hogy a tank rosszabb paramétereit kiegyensúlyozza a játékos tapasztalata és képessége. És a különbség a prémium és a normál tankok között olyan kicsi, hogy bőven belefér a megengedett 10%-os csapatok közötti MM súlykülönbségbe. A játékosok döntik el, nem a tank.
- amikor egy átüthető tereptárgyat eltaláltok, akkor képileg semmi sem lesz új: megsemmisül úgy mint eddig, csak az AP lőszer tovább fog haladni és a sebzése NEM csökken
- minden buff/nerf döntés egyedi, a tank minden tulajdonságát figyelembe véve (SS: vagyis, nincs "bizonyos nyerési mutató = nerf" séma minden tankra), a módszer részletei nem lesznek kiadva
- orosz játékos sírása, hogy a prémium tankok túl gyengék: "Ne sírj kérlek, az a személyes véleményed, természetesen szabad, hogy legyen, de nem fejezhetnéd ki kevesebb érzelemmel egy másik fórum topikban?"
- K: "Van tervben álcafestéssel rendelkező lánctalp bevezetése?" V: (SerB): "Persze, festett talpak ftw."
Forrás:http://wot-kpp.blogspot.hu/ -
Scheff #276075 Nincs igazán logika ebben a szabályban sem. Hónapokig tesztelik a felállásokat, a pályákat és éveken keresztül tökéletesítik a szabályzatot az ESL-nél. Mostanra már tényleg nagyon gördülékenyen haladnak a dolgok. A WG ezért erőlteti ezt a 7/42 formulát ESL-en, Pro Series, Pro League csatákon, és így volt a WCG-nél is alig egy héttel ezelőtt.
Online versenynél tiltják a textúra modot. Ha gyenge a géped, akkor megszívtad. :)
Egy nap alatt lemehetne a verseny, de egy héten keresztül, minden este BO1-et kell játszani.
Tank picking helyett meg kell beszélni egy időpontot, amikor mindenki egyszerre beteszi a tankját.
A szervezők felülbírálják az évekig tesztelt szabályokat, és azt mondják, hogy a 8 tier pont hülyeség, legyen helyette 17 pont. BO3-nál 45 tier pont. :)
100K goldot a következőképp sikerült elosztani
Helyezés - Fejenként - Összesen
1. 2 500 30 000
2. 1 500 18 000
3. 1 200 14 400
4. 900 10 800
5. 744 8 928
6. 744 8 928
7. 744 8 928
8. 744 8 928
A negyedik helyezett csapat lejátszik egy elődöntőt, majd lejátszik egy bronzmeccset, és 156-tal több goldot kap, mint akit 4-6 csatával ezelőtt megvert. Komolyan? :)
1. 2500 30000
2. 1500 18000
3. 1250 15000
4. 1000 12000
5. 500 6000
6. 500 6000
7. 500 6000
8. 500 6000
És ott van 1000 gold, amit random kisorsolhatnak a stream nézők között vagy a nevezett játékosok között, ha teljes mértékben ki akarják használni a 100.000 goldos keretet.
Sok minden van még, de nem akarom koptatni a klaviatúrát, mert ez a fejlesztők szerint amúgy is csak trollkodás. :) -
Szpecnyaz #276074 Logikus xd. -
A hivatalos magyarazat az erre, hogy a celzomodok rontjak egy picit a lovespontossagot, es nem akarjak hogy ez miatt problemazzanak a userek ha vmit nem talalnak el
-
Oddball29 #276072 Valamelyik célkereszt modnak tán van olyan funkciója, ami kiírja az ellenfél újratöltési idejét. Szerintem az zavarta őket. -
Szpecnyaz #276071 Engem speciel nem izgat hogy ki milyen modot használ. Kupákon/ESL-en nem játszok szóval ilyen szempontból se érdekel a dolog. Csak szimplán nem látom a logikát ebben a szabályban. -
Oddball29 #276070 Mondjuk engem egyik se zavar. Gyárival lövök a mai napig, XVM sose volt. Locastan minimapot a múlt héten raktam először. Nem is kellett semmit állítanom vagy kivennem. -
Szpecnyaz #276069 Én ezen röhögtem még régebben:
"- Tilos a World of Tanks beépített célzórendszerét módosító bármilyen mód (Jimbo, Meltymap, stb.) használata, továbbá tilos mindenféle textúrát módosító mod."
"Az engedélyezett modok az alábbiak:
- Zoom modok"
Tehát az a célkereszt mod tiltva van aminek a fő funkciója már a játékba is be van építve (töltési idő mutatása), de a zoom mod meg engedélyezve van, ami viszont tényleg ad előnyt.
Az XVM szintén engedélyezve van a minimap modjával együtt, de a tankod töltési idejének a kijelzése már a csalásnak számít. XD
-
Szpecnyaz #276068 Majd ha nem leszek ilyen lusta akkor nekilátok :D. -
Szpeci átnézhetnéd a topik linkeket. 
-"[World of Tanks Hungary Facebook csoport]" nem létezik a fenti linkre kattintva
-az 50k sebzést pedig át kellene írni 1 nap prémre a kredit helyett
-az igényes blog (tényleg nagyon jó) de 14 hónapja (8.0 óta) lezárták -
Thomasovics #276066 Voltak ám red zorrók!
-
Sok TD van a csatába? Igaza van Serbnek! #275989
Haverom lőtte:
TADADADAAAAA! Alig van TD !
-
mausbattle #276064 Repülőgépmotor -
Oddball29 #276063 De mondjuk én a mi csapatunkra gondoltam, mert annyira össze-vissza mentek meg lőttek, hogy már mi röhögtünk magunkon utána. -
Oddball29 #276062 Én beküldtem az enyémet, miután kicsit csapkodtam az asztalt a szervezőknél, mert az illető már nem is találjuk online. Azt mondták, nyugi, jó lesz, -
TiborTamas #276061 Nem hiszem el, hogy még mindig nem szoktatok ezekhez hozzá. Remélem azért a játékot magasabb szinten műveli, mint a magyar nyelvet. :) -
Ok, atadom. ;-) -
Scheff #276059 Másrészről viszont itt van ez. :)
-
TiborTamas #276058 Én miután elolvastam a teljes szabályzatot, megtörölgettem a szemem és mondtam a többieknek, hogy ezen tuti el nem indulok. :D -
Scheff #276057 Elképzelhető, hogy ki fognak bannolni a szervezők minket a versenyből emiatt, de itt egy mai gyöngyszem. A sok bullshit szabály közül ez még az elmegy kategória, mert csak egy nyilvánvaló logikai bukfenc van.
Minden tegnap győztes csapatból az első sorból balról a harmadik játékos köteles ma benyújtani a shotot az sstv email címre úgy, hogy a tárgy mezőbe azt írja, hogy CHT (és semmi mást)!
És ha tegnap nem játszott az a játékos?
Amennyiben az illető nem játszott tegnap, akkor a mellette levő küldje el a shotot (balról a mellette levő).
És ha ő sem játszott?
Hoppá? :)
Gondolom ilyenkor már muszáj lesz a balról a mellette lévőnek leadnia a screenshotot, mivel az egyik vezetőnek kötelező játszania, de akkor nem lett volna célszerűbb rögtön azzal kezdeni, hogy az egyik kommunikációs tiszt küldjön képet?
Szervezők válasza: IDIÓTA TROLL POFA BE! -
atee73 #276056 ne legyel mar rosszmaju yossarianHUN.... 
gratulalok a haverodnak Mydgard
-
Nem ritka,csak általában a te oldaladon vannak
-
A 93 lepattano se piti. -
Simulacrum #276053 Highway pl. minden csak nem kiegyensúlyozott. Ha alulról kezdek, akkor vért kell izzadni, de általában még úgy is vereség. Az szokott bejönni, ha senki nem indul el a városba és a bázison védünk, de persze ez nagyon ritka, hogy hajlandó a csapat erre. -
yossarianHUN #276052 23 000? Nem rossz. De azért lássuk be, ehhez kell egy rakás példátlan idióta a másik csapatba. Több tucat skulót lőttek bele a láncába, értelmes ember már a 3. lepattanó után tudja hogy nem érdemes erőltetni. A T-25/2 ravaszul megflankelte, hogy aztán 5 lövést nyomjon a beforgatott láncába... Azt már nem is említem, hogy az elején a stock ágyús ISU (ha jól láttam stock ágyú volt rajta) AP-t lőtt rá. Azért ilyen válogatott hülyék gyülekezete ellen játszani még a mai WoTos viszonyok mellett is ritka:)