418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Inimma84
    A First Hungarian Tank Division felvételt hirdet!

Amit ajánlani tudunk:

-Állandóan frissülő honlap
    -Aktív vezetőség és tagság
    -Valóban jó hangulatú közösség
    -Fix TS3 szerver
    -7v7 csaták, szakaszok, századok, gyakorló és folyamatosan próbálkozunk CW-vel is

Követelmény:
    - Érett gondolkodás
    - TS3
    - 1000 effi vagy alacsonyabb esetében kiemelkedő fejlődési sebesség minimum 1 tier 8 v 9-es tank.

,,Soha le nem mondani, Soha el nem csüggedni, Ha kell mindig újra kezdeni!” (Kossuth Lajos)

fhtd.ucoz.hu/
  • Fefe82
    aki azt mondja hogy szar az E-100 az hazudik,vagy ahogy te mondod nem tud vele játszani,városban ,vagy roncsok között,domboknál,2-3 ellenfélel is ki lehet húzni,az már más kérdés hogy közelről kell az arany ha nem látsz rá a weak.ra,akkor kell ...de sztem is kurva jó gép,ha van olyan csata ahol nem kell az arany,akkor meg simán farmolsz vele ha össze jön a 4-5-6 k dmg.
  • brasco84
    batchat med milyen mostanában? anno eladtam, sosem volt türelmem pénzt farmolni a következő tier X re.. de most visszavenném, karácsonyig azért várok, bár a 10 esek nem igazán szoktak akicóba lenni
  • GabeE3e
    Valamint játékon belül a Magyar fordítás azt írja,hogy ha két töltő van és mind kettőnek megadod,akkor nem adódik össze,Wot wiki-n viszont mintha meg azt írnák,hogy Cumulative, tehát összeadódik.

Akkor ,hogy is van valójában ?:S
  • GabeE3e
    Táras tankokban ,hogyan működik az Intuition perk?

Gondolok itt arra,hogy a teljes tárnak betöltve kell lennie,vagy elég,ha 1 lőszer van a revolvertárban,amikor váltok?

• FosTalicskaa
    Ez igaz, de randomban, hogy közlöd a magasröptű gondolatokat a milliónyi buggal küzdő mezei botokkal, hogy ugyan ne rohanjanak már előre egyesével a halálba, hanem egymást fedezve kellene törni előre stb... A vége úgyis mindig az hogy egyedülmaradsz aztán vagy ki tudod végezni az összes ellenfelet egyedül vagy sem. és ilyenkor azért a sebesség felbecsülhetetlen értékű. Ezért is tartom a medeket a legerősebbeknek a játékban. Csak legyen meg az új gépem, biztos kihúzok azonnal egy ilyen ágat. Tesztszerón is nagyon bejött az a játékmód amit ők képviselnek. Kb mintha easy módba tettem volna a játékot. Persze platoonba is voltam mind3-an ugyanolyan tankokkal, ami tovább egyszerűsítette a helyzetet...
  • foxbat88fx
    ahhh mit találtam
    Tiger P nyomtatható makett :D megvan a kövi kiszemelt...
    csak legyek kész az IS-3al xdd
    LINK
  • Bee
    Az E100 nem használhatatlan, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem könnyű jól használni. Aki egyedül próbál érvényesülni egy lassú tankkal, azt persze, hogy szétcincálják. Ha több tankkal együtt mozog, akkor nem egyszerű keringeni körülötte... :)
  • FosTalicskaa
    Félreértettél, nem az e75-t tartom használhatatlannak, hanem azt ami utána van... A tier9 tankok a szememben csak átmeneti járművek, amik ahhoz kellenek, hogy t10-be kerülj és azt azért be kell látni, hogy az e100 elég körülményes játékstílust igényel. Ráadásul arti, med, light tank kaja, hogy a brit meg német td-kről ne is beszéljünk... Rengeteg e100-at látok, hogy meglepi őket valami 8-as könnyűtank és szétrámolja hátulról oldalról, miközben a heavy csak pörög mint a hülyegyerek.
  • besti
    Ez csak a szokásos, ellenfélként célzás nélkül, weak spotra, max. damage; ha a saját, pattog és mindig az átlag alatt sebez :)
    Nem emlékszem, hogy valaha 570-et adtam volna valakinek, de biztos csak a rossz emlékek maradnak meg.
  • Master91
    Ahhoz képest belém ~570eket csap, buffoljuk még !
  • besti
    Az E75-nek a nagy baja a 13+ sec reload. Ez a reload ahhoz az alfához kicsit sok. Ha ezt buffolnák...
  • AlucardHuN
    A poén az hogy az E 75 t9-ben még átlsgos átütésű (khmm amúgy gyengébb) lövege kerülva Masuba meg az E 100-ba is. Így az elméletileg pontos jó átütőerejű német tankok pont ezt a tulajdonságot vesztik el:D
  • Master91
    Basszus tényleg :D
  • hawken
    illetve a második kör, mert az elsőnél kirakott a szerver.
  • hawken
    Vettem egy ilyet, első kör vele :D

tetszik
  • 400V

Csak poén! Nehogy lássa amit írsz! :DDDDD
  • stork13
    Nem hiszem, hogy a T9-ben a 4502B-vel kellemesebb sz*pni, mint az E75-tel.
  • patchaou
    Húzd végig előbb a masu ágat, akkor egyből meglesz E-75-re a csúzli :) Én így csináltam.
  • Lunki88
    Hát akkor mégsem úszom meg a grindelést. Azt utálom benne hogy általában a csapatnak is csak púp a hátán egy stock tank, mert nem képes akkora sebzésre, és az átütése is ugye sokkal rosszabb mint a top ágyújának.

Többieknek is köszönöm a válaszokat!
  • lammaer
    Csak félszemmel követem az eseményeket, de ha jól tudom gold akció nem nagyon szokott lenni. A goldért vehető dolgok árát szokták csökkenteni (pl olcsóbb prémtankok, olcsóbb napi/heti/havi prémium acc), de maga a gold nem szokott olcsóbb lenni.

Én azt mondom, vegyél egyhavi prémet és JÁTSSZ az E75el. Mert a játék a lényeg.
  • Sir Charles
    Teljesen egyetértek, nekem a játékban eddig az E-75 "A HEAVY TANK"
    Azóta sem játszottam olyan jó tankkal, ami ennyire megállja a helyét.
    Bár ha belegondolok heavy tankkal sem toltam már vagy egy éve. :)
  • Toweliee
    Rég volt, de úgy emlékszem, hogy egyáltalán nem volt fájdalmas az E-75 grind. Szerintem nem éri meg a goldköltés rá. Van olyan tank amire lehet, hogy érdemes, de akkor meg kiveszik egy fontos örömfaktor a játékból (a fejlődés érzése). Max free xp-t költs rá.
  • Master91
    E75 HASZNÁLHATATTLAAAAAAN?????

Többet sebez mint a mocsok Is7!!!

Pocakot elrejti alig ütik át !!

Legerősebb tier9, ha tier10 lenne még akkor is meg állná a helyét !
  • stoppos
    Előtört belőled a fotelkommunista?
  • FosTalicskaa
    Szerintem ne szórd el a pénzed ilyen használhatatlan tankokra. De még erre a játékra sem, nem érdemlik meg...
  • Lunki88
    Szerintetek lesz karácsonykor olcsóbb gold? Mert végre megvettem az E75-t, de kigrindelni biztos nem fogom. Inkább átkonvertálnám a tiger I-el megszerzett xp-t szabad tapasztalattá és egyből meglenne minden modulja. A baj csak az hogy ehhez legalább 6000 goldra lenne szükségem... :D
  • zsan666
    Azért a visszaszámolás durva lenne, tényleg (kicsit sok infót kellene lenyúlnia az adott tankról és legénységéről).
    Viszont az utolsó bekapott találattól eltelt időt az egyik damage panel (GambitER féle) mutatja századmásodperc pontosan. 8.7-ben azt használtam s most egy replay erejéig visszatettem, működik. ld: mellékelt ábra.
    A képen viszont jól látható, hogy sok egyéb mód van a tankok tulajdonságainak kiíratására. A töltési idő kapásból három helyen is látható (plusz egyéb infók), szóval nem hiszem, hogy a kupán a célkereszt ezért tiltott, vagy csak a többiről nem tudnának?
  • kisokka
    Nem pont ez volt, de ebben is ott van a "timer reloading guns enemy gun". Bár ezt nem tudom mennyire lehet pontos, amit videón láttam az elég pontos volt.
    Engem csak az zavar ebben és még néhány hasonló modban, hogy túl sok olyan információt ad az ellenségről, ami nem éppen korrekt.
  • Maala
    Esetleg innen a MeltyMap sight?

(Felülről az 5.)
  • kisokka
    Nem, de kerestem most egy videót róla és már leszedték. Egy rendszeresen WoT-videókat toló YouTube-osnál láttam, de már nincs ott, szóval lehet tiltották is a cuccot.
  • Maala
    Ha az tetszik, akkor menj arra. :) Tapasztalt kezekben mindegyik tank jó. De ha még meg is gondolnád magad, a T7-es Tiger P-ről át tudsz menni a sima Tigerre. Pluszpont.
  • Maala
    Te tuti nem a damage indicatorra gondolsz? Amikor meglőnek, aztán elkezd visszaszámolni vagy 7mp-ig, azt jelezve, hogy mikor tűnsz el legkorábban az ellen elől?
  • kisokka
    Nem tudom mi a mod neve, de különösebben nem is érdekel. Annyit láttam belőle, hogy meglőtték a komát, célkeresztben az ellen és pörgött az óra visszafelé, századmásodperccel egybekötve(nem ilyen gagyi jobb felső óra, ala Maala).
  • kisokka
    Máskor írhatnál rövidebben, ha szarkazmálsz, mert így lényegét vesztette. Ha szerinted az nem előny, akkor nem tudom mi lenne az.
  • Mentol
    Sziasztok,
    Német ág, PzIV után melyik irányben érdemes továbbmenni? Nekem a Maus tetszik, de meg is éri arra hajtani?
  • Maala
    1100 a HE sebzése. Ha 1000-et sebeztél, akkor az penetration, csak fos volt a dmg roll.

Nem penetrationnél szokott fele dmg lenni (durva páncélnál negyed), ha meg a modulsebzésnél a modul megdobja mentődobást, akkor 0. :D
  • Maala
    Lol, nem is gondoltam, hogy a base xp a prém nélküli lenne. :) Késő volt, nah.
  • kabel15
    Én S51 el próbálkoztam :( De nekem nem jön be. Lassan tölt és piszok pontatlan. Teljesen össze szűkült körrel se mindig találja el az ellent. Szerencsére ha mellé lövök és közel robban akkor is sebzi. De úgy nem lehet ki hitelni. A másik hogy mire oda érek a cél keresztel mire az össze szűkül vagy eltűnt az ellen vagy kilőtték :/
  • lammaer
    A HE sebzését tudtommal elég erősen befolyásolja, hogy milyen vastag a páncélzat ott ahol eltaláltad. Ugyhogy bőven lehet átlag alattit lőni vele, ha a HE lőszer átütése jelentősen kisebb a páncélzat eltalált pontjánál. Legalábbis az én agyamban még így van :)