418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Ezmiez? Gyűrűk Ura-trilógia 3d blue-ray?
  • VanDaal
    Nekem eddig 16 Gb-t szedett le, és most MÉG 6-ot akar...
  • Desmodromic
    Csak Ő tudja mikor csapódik be a löveg!

A lövedék repülési időt talán a jimbo crosshair mod tudja.
  • Thoryne
    Indítsátok el a teszt klienst akinek már fel van téve, elkezdte frissíteni magát 8.10-re és természetesen 6 gigát szed le... Szóval akinek lassú a nete és még ma akar "tesztelni", hajrá. =)
  • Hexen007
    Hali tudja valaki mi a neve vagy hol találom azt a MODOT ami az artilery-nél kijelzi menyi másodperc mulva csapódik be a löveg????
  • 400V
    Ami le van értékelve arra van egy % os ikon. A prém lőszerre nincsen. Nagy az esély rá hogy balance.

Tőccsétek majd látjátok!
  • Master91
    - Chi-Nu Kai will also be made green
    - Cannoneer explains that real life STB-1 had -5/+9 depression/elevation, but in the game, it will be buffed to -10 to compensate for the fact that the vehicle won’t have hydraulic suspension
    - there will be either no or very small clipping in the STB-1 model during full gun depression, the picture posted earlier that suggests there is some model clipping just looks that way
    - STA-1 (tier 8) will also have -10 depression:
  • Master91
    vagy 8.10-be fene tudja melyik jön most -.-
  • Master91
    Most erre milyen indok jöhet?

Éles 8.9be is majd olcsóbb lesz????
  • 400V
    Olcsóbb lett a prémium lőszer teszten a tankokba!
  • 400V
    vehiclesjapanJ16_ST_B1

8.10 es, töltsétek!!!!!!!!

http://dl.wargaming.net/wot/ct/files/WoT_internet_install_ct.exe
  • popey8
    A fagyástól eltekintve ezeket én is tapasztalom. Sok 100 T8 várakozik és fél perc után bedob T10-be. Elég idegesítő. Az is igaz, h mostanában a papíron jobb csapatok többször kapnak ki sárgáktól, mint 1-2 peccsel ezelőtt. Érdekes, nem? A tegnapi stat után ma biztos többször fog nyerni az esélytelenebb csapat

• lammaer
    Kössz hogy itt voltál. Szia.

(ekkora hisztit levágni)
  • 400V
    Lehet túl sok prém ammo van a tankban. Tegyél bele csak HE t!
  • lammaer
    Szerintem meg az a baj hogy nem lengyelre van állítva a nyelv a játékban :)
  • Malarki
    Hát jó neked, Nekem az előbb úgy fagyott le, hogy a gépet is újra kellett indítani. Aztán mikor visszalépek látom hogy minden grafikus beállítás alapra állt vissza. Hát fasza. Egyébként is laggol mint a k*rva élet.
    De amúgy is mindegy, mert 3 napja 10 csatát nem játszottam összesen, mert 3 csata végigszenvedése után kilépek a f*szba. Tök mindegy mit csinálok, milyen csapatban vagyok, tuti lose. Az előbb majdnem tiszta zöld csapattal úgy vertek el mint a sz*rt.
    De az MM is bekaphatná már, mert tiszta nevetséges, hogy 30-40 másodpercig keres csatát, mikor 6-700 T8 tank vár a sorban. Ebből nem tud összerakni 30-at? Gratulálok.
    Na sírás OFF.

U.i: MOCSOK WG.
  • 400V
    Tölt a teszt kliens!
  • TomDantes
    Talán ha leírnád részletesen mi a probléma.Én még ilyenről nem halottam és nem is láttam. Az meg, hogy van egy bug, egyből az üvöltés...hát hiba nélküli program nincs, én mindenesetre nagyon régóta semmi bug-ot, kilépést, szaggatást, laggolást nem tapasztaltam. Szóval ez van.
  • popey8
    Mennyi a WN6-od? Biztos nagyon alacsony, azért nem enged E-100-zal játszani:)
  • yossarianHUN
    Teszt szerver? Ott szoktak lenni ilyen anomáliák.
  • Angelus1991ster
    Még egy ok hogy ne fizessek még egyszer a játékba, basszák meg a jó anyjukat. Bugos fos.
  • foxbat88fx
    ki ír duplán? :D
    am most megyek kocsmába kocsmába :D:D
  • Angelus1991ster
    Nem enged E-100-al játszani. Többi tier szinten beenged a csatába. Módokkal se lehet baj.
    Valami tiltás lehet, klántag se vagyok.
  • TomDantes
    Mivel a másikba a madár se jár...ez van.
  • TiborTamas
    Te meg fogadjunk megint bepiáltál, azért írsz mindent duplán :D
  • foxbat88fx
    ez nem csak egy topic... ez egy közösség, egy kis OFF belefér :)
  • JeffDunham
    Még jó hogy ez a WOT topic...
  • TiborTamas
    Nice camp... GG! :D
  • Hypo #276263
    persze mindenkinek lehet veleménye én azt mondtam csak hogy valoszinu o volta keszitok celkozonsege, ennyi.
  • TomDantes
    Vagy egyszerűen ez a véleménye. Nem védem a WoWP-ot, de végülis nincs olyan nagy baj vele. Jó engem se érdekelnek a repülők, így nekem aztán édes mindegy, de azért a néha jogos, néha nem jogos WoT-ellenesség alaposan ott van az embereknél, és ezért is szidják hogy mekkora szaaaaaaaaaar.

Amúgy meg, sík egyszerű árkád repülős játék. Azt értem, hogy egy ilyentól a szim-eket szeretők dobnak egy hatást. De amúgy hát erre is van igény, egy sík egyszerű, árkád repülős lövöldére( hallom amint sokan mondanák ere, há' de jó ez a szar a fogyatékos hülyéknek há' me' mekkora fos má') van akik ezt szeretik, nekik készült, jó lesz ez nekik. Ettől még az ilyen embert nem tartom kevesebbnek, vagyis a WoWP olyan amilyen, azt szerintem annak a célközönségnek aminek készült, annak megfelel. És szerintem ha egy játék így van, akkor semmi gond nincs vele. Azoknak feleljen meg, akiknek készült nem?

A probléma csak az, hogy a konkurencia célközönsége jóval nagyobb, és mivel mindenki a profitból él, hát ügye...a másik repcsis, ezért mindenképp sikeresebb és jobban sikerült.
  • foxbat88fx
    kocka kocka :D:D
  • TiborTamas
    Vagy csak kipróbált egy játékot és tetszik neki. Neki élvezetes a játékmenet, nekem pl. unalmas volt a WT-vel együtt. Neki a WoT volt unalmas, én meg nem tudom letenni (már lassan 30k csata után) sem és nem is játszom mással. Nem vagyunk egyformák. :)
  • Hypo #276259
    az ő tipusának készült, szimnek gyenge arcadne nak unalmas, war thunder se sokkal jobb de legalabb az egerlo jol megy jobb mint a tetris....
  • foxbat88fx
    uhh mekkora troll g*ci vagyok :D
    betett "kicsik" közé, nekem meg nem volt kedvem kempelni így inkább "rusholtam" XD
    4800 exp összesen
  • popey8
    Ki mondta itt, h az E-100 nem jó tank? Nem volt igaza
    Csak 5 goldot lőttem el, de ebből egy low hp-s kill volt. Na és vajon mit fogott meg a lövegpajzs? Egy E3 lövedéket:)

• Scharnhorst
    Vagy egyszerűen nem tudja mi az a szimulátor mert a WT is messze van a szimulátor szinttől. Szerintem a repülős szimulátor (II.vh-s) az IL-2 sorozat maximális realisztikusságnál kezdődik nem ilyen arcade vicceknél.
  • lammaer
    Hát végülis, lehet hogy egyszerűen nem ismeri a WTt, vagy csak nem akarja összehasonlítgatni....
  • popey8
  • AlucardHuN
    Hát attól függ, pl 122-esben jól mùködik a HE, de a 88/71 az kibasz veled. Himmelen egyszer szinte 1-4%ra vertem egy protot közelharcban (akkor még nem tudtam mik a weakspotjai) csak végül a frontja elé kerülltem mert jött egy haverja. Mondom lövök egy HE-t azt vége. Aha annyit ért mint a halottnak a csók. Szóval a löveged sem mindegy mi.
  • TomDantes

Ilyen véleményt se hallottam még. No comment.