418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #276371 zárt béta megy... de már vannak fent videók youtube-on is :)
ezt érdemes megnézni VIDEO
csak a sok wotpatrióta ki ne akadjon hogy a konkurenciáról merek itt beszélni :D -
MrSnail #276370 Ezt ingame lőtted? Már kijött a WTGF? Nem is tudtam... -
foxbat88fx #276369 a kép lemaradt
-
http://ftr.wot-news.com/2013/12/06/test-8-10-improved-wot-graphics/
-
Kidolgozottság? Néztél te már közelről tankot WG-től? Nem szar a kidolgozottság, sőt!
Grafikailag ELAVULTAK a tankok , azért csak 5-6-7 éves játékról van szó, WT-nek az a szar meg mennyi lehet, 1? ( értem úgy, hogy fejlesztéstől kezdve)
Csinálhatnak HD tankot, nem izgat, csak lehessen választani még egy ideig a régi/új stílus közt, mert a gépem ezt még bírja.... -
foxbat88fx #276366 muszáj nekik szép tankokat csinálni...
nézd meg a konkurenciát (War thunder ground forces)
ott azért a tankok kidolgozottsága brutális! -
Az a 2,5 tonna mínusz érződik rajta, szerintem mozgékonyabb, vagy legalábbis hamarabb felgyorsul elfogadható sebességre. A páncélt nem igen tudom mert mindenki prém lőszerrel lő.
-
Nekem a sötétebb jobban bejön
-
stoppos #276363 Lassan vehetek új gépet, ha játszani akarok? :) -
-
Van valami test szerveres Twitch amit érdemes nézni? -
VanDaal #276360 Elég durván fog kinézni a játék, ha elkészülnek a tank textúrák átdolgozásával!
Teszten sok tanknál már látszik, hogy megkapta az átdolgozott felfüggesztéseket meg lánctalpakat. És NAGYON jól néznek ki! Ordító a különbség a felújított, és a még régi formában lévő részek között. Alig várom, hogy elkészüljenek a teljes átmodellezéssel! Ha a lánctalpak ilyen szépek lettek, csak nem adják alébb a többi résznél sem... :D -
30%-kal olcsóbb az E-25, csak ma, az ajándék boltban. link
StephenKing: 20mm vastagabb az oldala, és 2 fokkal jobban hajlik lefelé az ágyúja. Meg kapott még egy rakat lőszert, és kicsivel könnyebb is, de még mindig nem versenyautó :) -
Lőwe-t próbálta valaki tesztszerveren? Van valami érzékelhető változás? -
A T54E1 tornya is változott. Erősebb lett, mert kevesebb függőleges rész van rajta. Többet fog pattintani mint most. Felül a régi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
folyamatosan kopognék a csapat társaim tornyán :DD -
ha lősz, 15 méteren belül " megszűnik " minden bokor
de szpotternek nem tanácsos lövöldözni amúgy se, amelyik bokor mögött matyizik -
Desmodromic #276354 Az oké, hogy mögé állok, de sosem tudom, hogy mennyivel mögüle, honnan tudok spotterkedni. Vagy egyszerűen, ha átlátok rajta, akkor tudok kukkolni? -
Desmodromic #276353 Ebben az esetben kussolok és jipijájé! :D -
Pont most akartam én is berakni :D Szép kis ágyú, még jó hogy nem fizikai modell, beleakadna mindenbe... -
virkir #276351 Aztán az miért lenne baj ha kilóg.
Meg én úgy tanultam, ha nem spottert játszok akkor nem bele hanem mögé állok a bokornak. -
-
MrSnail #276349 A löveg nem érzékelés pont a camo rendszerben.
http://wotinfo.net/en/noobcorner?article=camo_explanation -
Desmodromic #276348 Nemtom mennyi lehetett a saját spot, a jó isten nem mondja meg, hogy ki, honnan látott rá. Feltettem a replayt, várom a tippeket! Talán a felét azért láttam.:)
Mondjuk tény, hogy csak 500 körüli spot dmg volt...
Replay
Egyébként lesz egy kis bibi a borsiggal, FTR-en van egy kép ami szerint dupla hossza lesz az ágyúnak, aztán győzz olyan bokrot találni amiből nem lóg ki.
-
Ezt a fos laggos teszt szervert. A vicc az hogy minden mediumon volt a grafikánál 45 fps-en. Gondoltam lebutítom kicsit hogy több legyen. Levettem mindent minimumra és lett 12(!!!!) fps-em. Hogy a fenébe?! A legnagyobb poén hogy sniper módban nem laggol, csak normál nézetben. Röhej.
A japán tankok játszhatók, nem kell félni tőlük.
-
XP-t nem a kiosztott dmg-re kapod. Tanuljátok már meg, saját spot alapján kill, közreműködés killben és a spotolás adja a sok XP-t. Az, hogy borsiggal a legutolsó bokorból kiosztasz sok dmg-et csak a kapott creditet növeli nagy mértékben, az XP-t nem.
És ugyebár a master badge-et sok xp-re kapod :) -
nyomiarty #276345 eZ A TIGRISBIGRTS :D
tÖK RÉSZEGEN 3600 DMG :d
KURVA JÓ TAMK
-
HA 2x-ező volt, akkor 1,5x ennyi, mert az event miatt így csak duplát kapott. :P -
Tovabbi teszteles utan kiderult hogy a szerver lehet gagyi, 20 fps-el vanszorog neha a jatek, jatszhatatlan. -
TiborTamas #276342 Ugyanennyi, kivéve ha napi dupla. -
SASA86 #276341 Vereség!
Map: Redshire
Date: 2013.12.06. 0:15:13
Jármű WZ-120
Szerzett tapasztalat 4 784 Szerzett kredit: 87 555
Csatában elért Achievement: Top Gun, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Ez vajon mennyi lett volna ha nyerünk? :D -
Ha zoomolsz meg forgatod a kamerat akkor need for speed effekt jon letre. Nagyon hajtek, nagyon hajtek...

Ja meg ez a color filter egy mokas dolog :) -
kisokka #276339 Mármint mi történt a blur-el? -
Ugy latszik a nemet TD vonal jobban megmozgatta anno a nepek fantaziajat.. :)
Jo cucc a japo med, instant get. Ez az un Blur effekt kikapcsolasa utan az atlag 30 fps-em felugrott 60-ra. Sniper nezetben low-ra kell tennem mert laggol... Bravo WG megint
A 8.9 meg se izzasztja a vasat ha minden kakaon van.
-
lammaer #276337 Mindenki útlevelet szkennel hogy bejuthasson a WT zárt bétába... -
mausbattle #276336 Most van Teszt szerver, de az eddigiektől eltérően, most nem tolonganak a népek...még várólista sincsen 
Mi lehet az oka vajon ? nem érdekel senkit sem a buffolt Leopard 1-es Japán med, meg mással sem akarják tólni ? vagy mi van. Mert Ground forcessel nem játszanak a népek ez biztosan.
-
Nyilván felfüggesztés. Egy féláras akcióban kell venni 1-1et minden fajtából, aztán újrafelhasználható. Ha egy tank fullos, akkor utána már gyorsan meglesz az XP a láncra is. -
Kösz-kösz. Csak sajna még először még lánctalp kell vagy felfüggesztés... -
A D25T a jobb, nyílván. Húzd ki freeből a tornyot, és nem hugyozza át boldog-boldogtalan. T10 csaták miatt vigyél pár goldot vele, azalatt meg elég a 175 is egy-két kivétellel de azokra lesz gold. :) -
A stock 110-el mit kell csinálni, hogy haladjon is xp terén az ember? Szorítsa össze a fogát, vegyen rá felfüggesztést, hogy spóroljon xp-t...?
Illetve melyik ágyúval jobb a két rosszabb közül?
Az orra nem rossz, de a stock torony gáz. A löveg lassú, szarul szűkül, és nem nagy átütésű :)