418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    zárt béta megy... de már vannak fent videók youtube-on is :)
    ezt érdemes megnézni VIDEO
    csak a sok wotpatrióta ki ne akadjon hogy a konkurenciáról merek itt beszélni :D
  • MrSnail
    Ezt ingame lőtted? Már kijött a WTGF? Nem is tudtam...
  • foxbat88fx
    a kép lemaradt
  • Master91
    http://ftr.wot-news.com/2013/12/06/test-8-10-improved-wot-graphics/
  • Master91
    Kidolgozottság? Néztél te már közelről tankot WG-től? Nem szar a kidolgozottság, sőt!

Grafikailag ELAVULTAK a tankok , azért csak 5-6-7 éves játékról van szó, WT-nek az a szar meg mennyi lehet, 1? ( értem úgy, hogy fejlesztéstől kezdve)

Csinálhatnak HD tankot, nem izgat, csak lehessen választani még egy ideig a régi/új stílus közt, mert a gépem ezt még bírja....
  • foxbat88fx
    muszáj nekik szép tankokat csinálni...
    nézd meg a konkurenciát (War thunder ground forces)
    ott azért a tankok kidolgozottsága brutális!
  • Toby0501
    Az a 2,5 tonna mínusz érződik rajta, szerintem mozgékonyabb, vagy legalábbis hamarabb felgyorsul elfogadható sebességre. A páncélt nem igen tudom mert mindenki prém lőszerrel lő.
  • kabel15
    Nekem a sötétebb jobban bejön
  • stoppos
    Lassan vehetek új gépet, ha játszani akarok? :)
  • Master91
  • kabel15
    Van valami test szerveres Twitch amit érdemes nézni?
  • VanDaal
    Elég durván fog kinézni a játék, ha elkészülnek a tank textúrák átdolgozásával!
    Teszten sok tanknál már látszik, hogy megkapta az átdolgozott felfüggesztéseket meg lánctalpakat. És NAGYON jól néznek ki! Ordító a különbség a felújított, és a még régi formában lévő részek között. Alig várom, hogy elkészüljenek a teljes átmodellezéssel! Ha a lánctalpak ilyen szépek lettek, csak nem adják alébb a többi résznél sem... :D
  • Eagle16
    30%-kal olcsóbb az E-25, csak ma, az ajándék boltban. link

StephenKing: 20mm vastagabb az oldala, és 2 fokkal jobban hajlik lefelé az ágyúja. Meg kapott még egy rakat lőszert, és kicsivel könnyebb is, de még mindig nem versenyautó :)
  • StephenKing
    Lőwe-t próbálta valaki tesztszerveren? Van valami érzékelhető változás?
  • Eagle16
    A T54E1 tornya is változott. Erősebb lett, mert kevesebb függőleges rész van rajta. Többet fog pattintani mint most. Felül a régi.

• Master91
    folyamatosan kopognék a csapat társaim tornyán :DD
  • Master91
    ha lősz, 15 méteren belül " megszűnik " minden bokor

de szpotternek nem tanácsos lövöldözni amúgy se, amelyik bokor mögött matyizik
  • Desmodromic
    Az oké, hogy mögé állok, de sosem tudom, hogy mennyivel mögüle, honnan tudok spotterkedni. Vagy egyszerűen, ha átlátok rajta, akkor tudok kukkolni?
  • Desmodromic
    Ebben az esetben kussolok és jipijájé! :D
  • Eagle16
    Pont most akartam én is berakni :D Szép kis ágyú, még jó hogy nem fizikai modell, beleakadna mindenbe...
  • virkir
    Aztán az miért lenne baj ha kilóg.
    Meg én úgy tanultam, ha nem spottert játszok akkor nem bele hanem mögé állok a bokornak.
  • Master91

• MrSnail
    A löveg nem érzékelés pont a camo rendszerben.

http://wotinfo.net/en/noobcorner?article=camo_explanation
  • Desmodromic
    Nemtom mennyi lehetett a saját spot, a jó isten nem mondja meg, hogy ki, honnan látott rá. Feltettem a replayt, várom a tippeket! Talán a felét azért láttam.:)
    Mondjuk tény, hogy csak 500 körüli spot dmg volt...

Replay

Egyébként lesz egy kis bibi a borsiggal, FTR-en van egy kép ami szerint dupla hossza lesz az ágyúnak, aztán győzz olyan bokrot találni amiből nem lóg ki.

• JeffDunham
    Ezt a fos laggos teszt szervert. A vicc az hogy minden mediumon volt a grafikánál 45 fps-en. Gondoltam lebutítom kicsit hogy több legyen. Levettem mindent minimumra és lett 12(!!!!) fps-em. Hogy a fenébe?! A legnagyobb poén hogy sniper módban nem laggol, csak normál nézetben. Röhej.

A japán tankok játszhatók, nem kell félni tőlük.
  • Mighty
    XP-t nem a kiosztott dmg-re kapod. Tanuljátok már meg, saját spot alapján kill, közreműködés killben és a spotolás adja a sok XP-t. Az, hogy borsiggal a legutolsó bokorból kiosztasz sok dmg-et csak a kapott creditet növeli nagy mértékben, az XP-t nem.

És ugyebár a master badge-et sok xp-re kapod :)
  • nyomiarty
    eZ A TIGRISBIGRTS :D
    tÖK RÉSZEGEN 3600 DMG :d
    KURVA JÓ TAMK

• Maala
    HA 2x-ező volt, akkor 1,5x ennyi, mert az event miatt így csak duplát kapott. :P
  • Solten
    Tovabbi teszteles utan kiderult hogy a szerver lehet gagyi, 20 fps-el vanszorog neha a jatek, jatszhatatlan.
  • TiborTamas
    Ugyanennyi, kivéve ha napi dupla.
  • SASA86
    Vereség!
    Map: Redshire
    Date: 2013.12.06. 0:15:13
    Jármű WZ-120
    Szerzett tapasztalat 4 784 Szerzett kredit: 87 555
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Ez vajon mennyi lett volna ha nyerünk? :D
  • Solten

Ha zoomolsz meg forgatod a kamerat akkor need for speed effekt jon letre. Nagyon hajtek, nagyon hajtek...

Ja meg ez a color filter egy mokas dolog :)
  • kisokka
    Mármint mi történt a blur-el?
  • Solten
    Ugy latszik a nemet TD vonal jobban megmozgatta anno a nepek fantaziajat.. :)

Jo cucc a japo med, instant get. Ez az un Blur effekt kikapcsolasa utan az atlag 30 fps-em felugrott 60-ra. Sniper nezetben low-ra kell tennem mert laggol... Bravo WG megint A 8.9 meg se izzasztja a vasat ha minden kakaon van.
  • lammaer
    Mindenki útlevelet szkennel hogy bejuthasson a WT zárt bétába...
  • mausbattle
    Most van Teszt szerver, de az eddigiektől eltérően, most nem tolonganak a népek...még várólista sincsen

Mi lehet az oka vajon ? nem érdekel senkit sem a buffolt Leopard 1-es Japán med, meg mással sem akarják tólni ? vagy mi van. Mert Ground forcessel nem játszanak a népek ez biztosan.
  • Maala
    Nyilván felfüggesztés. Egy féláras akcióban kell venni 1-1et minden fajtából, aztán újrafelhasználható. Ha egy tank fullos, akkor utána már gyorsan meglesz az XP a láncra is.
  • Sunsetjoy
    Kösz-kösz. Csak sajna még először még lánctalp kell vagy felfüggesztés...
  • Maala
    A D25T a jobb, nyílván. Húzd ki freeből a tornyot, és nem hugyozza át boldog-boldogtalan. T10 csaták miatt vigyél pár goldot vele, azalatt meg elég a 175 is egy-két kivétellel de azokra lesz gold. :)
  • Sunsetjoy
    A stock 110-el mit kell csinálni, hogy haladjon is xp terén az ember? Szorítsa össze a fogát, vegyen rá felfüggesztést, hogy spóroljon xp-t...?
    Illetve melyik ágyúval jobb a két rosszabb közül?

Az orra nem rossz, de a stock torony gáz. A löveg lassú, szarul szűkül, és nem nagy átütésű :)