418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Na a Dr Who egy érdekes sorozat. Vannak nagyon ütős ötletek: a sátán leláncolva egy feketelyuk felé tartó aszteoridán, weeping angels, azok a slenderman szerű lények stb de rengeteg olyan dolog van benne amin inkább röhögsz vagy annyira erőltetetten egyedi hogy fogod a fejed:D
  • popey8
    Kár érte én is szerettem, jobb mint sok más map pl. Komarin. De miért nem csak átdolgozzák és úgy rakják vissza? Miért kell teljesen kidobni? A hülye Komarin bezzeg marad. Még így átalakítva is egy nagy fos.
  • lammaer
    Kezdd el nézni a Dr Who (aka Ki vagy Doki) sorozat felújított változatát.
    Nekem nagyon bejön, csak egy picit el kell vonatkoztatni attól hogy a technikai megvalósítása (effektek) picit gyatra a csilliódolláros amerikai filmekhez képest.
    Cserébe a legtöb epizódnak nagyon jó a sztirija, nem átlagos scifi klisék. 4. évadnál tartok, ott már nagyon belejöttek :)
  • antiatom
    Több videót is láttam már, ezt is megnéztem de ezek nyilván a jobb meccsek, nem az átlag. Igazából a relatíve kicsi pen miatt gondolkozom rajta (a stock farmoláson kívül), bár a sok rammolás lehet kárpótolna .
  • xotyi
    12 csata 3 győzelem. többsége top sebzőként, közben mérgemben már szervert is váltottam, úgy gondolom ma nem kéne erőltetni,esélytelen vagyok.. Két napja nem játszottam de hagyom is a fenébe. Valaki tud ajánlani helyette egy jó fimet? :D
  • voivod32
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Hans-Ulrich_Rudel
  • EmR3
    meg hát
  • Szpecnyaz
    Khmmm, hallottál már Hans Ulrich Rudelről? :P
  • zsan666
    Szerintem olyasmi. Kb. "A hét legszerencsétlenebb meccse" lehetett :D

@antiatom pont ennek a videónak a végén a "Hét meccse"-ben aprít egy E-50, érdemes rálesned... Nekem nincs, de ez kifejezetten tetszett.
  • voivod32
    Mindenképpen. Biztos te is tapasztaltad, hogy TD-vel városba tesz, felderítővel, vagy valami döglassú heavyvel, pedig mezőre. Szerintem, egy TD számára kifejezetten Port a legrosszabb pálya. De amúgy is utálom! :D De ez csak az én véleményem. De azt látom, hogy El-Halluf, nem csak az én szememet csípi.
  • antiatom
    Sziasztok! Az E50 manapság mennyire használható? Ki van fejlesztve egy ideje de nem tudom megéri-e az árát...
  • AlucardHuN
    su 152-vel legalább lehet HE derpkedni. Ha meg mindn kötél szakad: gold:D
  • AlucardHuN
    hát hihetetlen, bezzeg a fostos redshire-t, komarint meg el halufot nem dobják ki. Az utóbbi annyit van hogy már herótom van tőle.
  • yossarianHUN
    És arról a pálya tehet?:)
  • voivod32
    Ja, fasza pálya a Port! Most is, SU-152-vel, egy rakás kilences között...
  • yossarianHUN
    Egyetértek, szerintem is teljesen használható pálya volt az esetek többségében. Sokkal rosszabb borzadályok már évek óta bentvannak a játékban, hogy a visszahozott, még mindig katasztrofális Komarint ne is említsem.
  • voivod32
    Tigriseket írtam amelyek lassúak voltak . A pilótának , pedig nem nagyon kellett felismernie a tankokat, mivel általában a gyalogság kért légitámogatást, a célpontok helyzetének pontos megadásával.
  • enncsibaba
    "Ahogy a linkben. 13 tigrist veszítettek légicsapások miatt, ebből 7-et nagy magasságú szőnyegbombázásokban.
    A felvonulás általában az utakon zajlott, ott naná, hogy baj van, ha jönnek a repülők. Oszlopban közlekedő tankok és egyebek. De egy csata közben azért más a helyzet. Ott ha meg is tudja különböztetni a repülőről a sajátot az ellenségtől, sokkal nehezebb dolga van.
    Válasz 'voivod32' üzenetére (#276429)"

Javíts ki, de a typhon vadászbombázó, azzal nem szőnyegbombáztak.
    Meg mint tudjuk a legvékonyabb része a páncélnak a motor felső burkolata volt a hűtőrácsnál. Ahhoz illett célozni is. Bár nem szívesen űltem volna egy párducban, mikor felrobban mellettem egy akár csak 100kg-os bomba is...
  • voivod32
    Én Malinovkát, és El hallufot hajítanám ki, a régi Serene Coastot pedig jobban szerettem.
  • JeffDunham
    Nem úgy volt hogy törlik. Azt írták átdolgozzák és visszateszik. Így is történt.
  • Eagle16
    Nekem is furcsa, mert nem szoktak kidobni dolgokat, csak így...

Serene Coast-ot legalább sikerült valamennyire megjavítaniuk, szerintem jobb mint volt.

Még mindig várom, hogy 3 pályát ki lehessen venni mindenkinek...Komarint, Redshire-t és El-Halluf-ot nem is látnám többet.
  • kisokka
    Nem úgy volt, hogy Komarin és Serene Coast is Shift+Del? Aztán mégis itt van mindkettő. Valahogy nem hiszek már az ilyen "it will never return after that" szövegnek
  • Roger6
    Azt a replay-t én is megnézném.
  • shbg
    Sziasztok!

Sikerült felmennem a tesztszeróra.
    Ki akartam próbálni a Japcsi 7-8 tankokat. A benyomásom a következő:
    7-es, olyan semmilyen, funra jó. Nem fog csatát eldönteni.
    8-as tetszik. T44-Pershing hibrid.

Részletesen:
    7-es japcsi:
    Mozgása: Kb mint a Pantheré, tehát nem lehet körbetáncolni az ellent.
    Tűzerő: nem túl acélos átütés, nincs nagy alfa. 3 db fér a revolver tárba, amit 1 másodperces közönként tud kilőni, és kb 8,5 másodperc alatt tölt újra. Ha jól emlékszem 155mm páncélt üt át a 75 mm-es ágyú. átlagos gun.dep. gyors célzási sebesség. Célzásgyorsítót esetleg ki lehet váltani ezáltal. (1,7s) Valahol a német és az amcsi között helyezkedik el a pontossága.
    Páncél: nincs és nem is pattintós, bár egy meden nem olyan nagy szempont.
    Látótáv átlagos.
    Személy szerint nem tartanám meg, mert úgy semmiben sem kiemelkedő 7-es mednek meg ott a Tigris :) :) (kis túlzással) :) Ettől függetlenül egy noob kezében eredményesebb lehet, mint pl a t -20as.

8-as:
    Mozgása: T44 és a Pershing között lőném be. Nincs túl nagy végsebesség, olyan pershing stílusba éri el. Nála mozgékonyabb. Japóval előbb körbetáncolom a nehezeket mint a pershivel, viszont nem is olyan "ufo" mint a t 44.
    Tűzerő: Remek, főleg egy medhez képest. ~21x átütése van. Egy két nyolcas heavy is megirigyelhetné. Medeknél meg pláne. egyszóval ha nincs táncira lehetőség nyugodt szívvel lehet lőni a kv4 elejét.Pontossága sem rossz valahol német és az amcsi között helyezkedik el. Újratöltés ha jól emlékszem olyan 9,8 környékén volt. Szintén gyorsan céloz. Tűzerő megfelelő.
    Gun derp kiváló. -10 fok ha jól rémlik. Pershinggel ellentétben ennek annyira nem acélos a buksija, annál inkább, mert van egy viszonylag nagyobbacska weak point a tetején.
    Látótáv közepes.
    Páncél nincs. Talán a feje keményebb.
    Nekem nagyon bejött, mivel megkapom a mozgást és a jó ágyút, páncél nincs. Noob kezében semmit nem ér, viszont aki ki tudja használni az előnyeit jól szórakozhat vele és akár csatákat is dönthet el.

Nekem hiányzott ez a 8-as med. Mert kellő képen ötvözi mozgékonyságot a tűzerővel és a Gun.dep-pel. Semelyikben sem kiváló de az adott szituhoz lehet alkalmazkodni vele.

Remélem tudtam segíteni annak aki nem tudod felmenni a tesztszerverre, a beszámolóm erősen szubjektív, szeretem élvezni az adott tank előnyeit. Ezt azért tartottam fontosnak megjegyezni, mivel aki statra játszik ,nem biztos ,hogy érdemes figyelembe vennie a "beszámolómat" .

Sok sebzést, és vidám JÁTÉKOT.

• Eagle16
    Például Komarint eltakaríthatnák most már örökre. Azon semmi sem segít...ugyanolyan borzalom amilyen volt.

Régen még Malinovka volt ilyen, bár most már nincs vele problémám...de emlékszem anno szinte mindenki utálta.
  • brasco84
    hát akkor felejtős mára.. :(
  • Malarki
    Ez az FCM-es replay valami vicc? Először bekempel a bázisnál a hegyen, aztán lerohan a patakmederbe, belelő egyet a társába, kétszer mellélő egy egy helyben álló T71-nek, aztán széné lövik. És ezért kapott 1000 aranyat.
    Viszont a kommentátor haláli.

Én személy szerint sajnálom Port-ot, nem volt az rossz pálya. És még csak nem is átdolgozzák, hanem kidobják. Kár érte. Bezzeg a többi hulladék pályához meg még csak hozzá se nyúlnak...
  • Eagle16
    2800 lement kb. 10-15 perc alatt, szóval ez alapján 2-3 óra talán :D
  • brasco84
    teszten a 42. ezredik hely az mennyi idő? :D 4-5 óra? :)
  • madmanic
    Kár.

Sokkal változatosabb volt mint a sok retek puszta, bokrokkal.
  • Eagle16
    Nekem sem tetszett különösebben, nagyon szűk volt a mozgástér, mintha egy labirintusban kellett volna csatázni. De legalább hosszan tartó kempelős csaták nem alakultak ki, mint pl. Redshire-on.
  • voivod32
    Van Isten!
  • GabeE3e
    Ideje volt már, egy hulladék volt a pálya.
  • Eagle16
    Viszlát Port...

"- the map Port will be completely removed from the game, it will never return after that"

• foxbat88fx
    ja azt nem írtam hogy japán 7-es XD
  • foxbat88fx
    na végre bejutottam tesztre....
    a 7-es "közepes" tank mekkora fun már :) 3-as tárja 9-10 sec alatt tölt :D
    csak kár hogy akkora mint egy KT :S
  • Eagle16
    Visszajátszás?
  • Sunsetjoy
    Ccccc...cccc :D

Chieftain
  • Scheff
    SPOILER:

Az első valahány replay kész vicc. A T71 suicide rush, a T-54 Erlenberges akciója vagy az IS-7 rampage is teljes mértékben az ellenfél mérhetetlen ostobaságát mutatja. Mi kell egy jó csatához? OP tank & human stupidity

A Sniper is kész röhej. Az utolsóért azonban megérte végig nézni ezt. Az a T-54 # E-50 csapatmunka bámulatos volt.
  • AlucardHuN
    Hmm, most is bölcsebb lettem, csak bosszantó hogy TD-ként periszkóppal ilyen csúfság ér.