418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A kis kék Sherman meg persze loltraktort hozott magával, mi mást...csak azért hogy kezdés után 10mp-el megölje. Értelem...
Ilyeneket kaptam ma 70%-ban végig, Tier 7-ben még csak sárga játékos sincs, nemhogy zöld. -
madmanic #276690 ebből látszik, hogy mindig csak különcködsz... 
-
madmanic #276689 ilyen keservesen se szereztem még prémium napot -.- -
A mai nap összefoglalva egy képben:
Remélem holnap megunják és elmennek gombát szedni inkább. -
De4thGod #276687 Hello, eladó egy WOT EU Acc 180 nap prémium IS4 Tier 10 tank a garázsban, jópár Tier 10 kifejesztve mint pl Obj.268 (Tank Destroyer), IS-7 (Heavy Tank) G.W.E100 (Artillery), Maus (Heavy Tank), E 100 (Heavy Tank), E 50 M (Medium Tank)
Tier 9 a garázsban Obj.704, E50, E75, Vk 45.02 (p) Ausf. B, G.W Tiger,IS-8
5 685 788 Credit
40 308 Free Experience
WoWp acc is vele jár szintén 180 nap prémium
Prémium gépek Tier 3 I-15 bis (DM-2), Tier V Bell XP-77, Tier II "Pegasus"
és még jó pár apróság több infó pm-ben. -
Nem hittem volna, hogy Churchill VII-el valaha meglesz a Mester, most mégis sikerül. Szerencsére volt egy "zöld" SU152 , akivel lehetett együttműködni.Replay[IMG] [/IMG]
-
Simulacrum #276685 Amikor van tesztszerver mindig játszom vele és engem mindig lenyűgöz, hogy mennyire jó még arany nélkül is. Ugyanaz számomra, mint az IS4, csak kétszer akkorát sebez. :)
De hiszek nektek, valószínűleg randomban megutálnám az artyk miatt is. Illetve az meg egyértelmű, hogy az E75 úgy jó ahogy van és azt imádom, fölös lenne váltani. -
rogan99 #276684 Asszem most hagyom abba a játékot. Nem tudok nyerni, de ha igen akkor meg kapom az 1500xp-t 3x-os szorzóval mert elfoglalja a csapat rögtön a bázist, kb 1-et volt időm lőni, vagy kidugom az orrom és 3-man lőnek telibe és kampec. Ilyenkor van oylan érzésem hogy valaki baromi jól szórakozik rajtam. -
ja ezt meg nemide, de aze fo az egeszseg :D -
yossarianHUN #276682 Ugyanígy éreztem vele én is. Ha lett volna elég időm, biztos ki tudtam volna tapasztalni vele a megfelelő stílust, de prém nélkül T10-ben, heveny agyvérzések és mínusz 40 ezres bukók sorozata után az ember nehezen tud türelmes lenni, úgyhogy eladtam a búsba. És azóta se bántam meg. -
ez a mega daily one+ 1000mg c vitamin egesz jo akcio -
Azt mondja "vakondszar". :DDDD Ezek után szerintem én megállok az E75-nél. :) -
Wins / Battles: 20 (24) (83.33%), platoon ftw :D -
madmanic #276678 Ez az E100 egy hatalmas kalap vakondszar.
Megjelenek a pályán és az összes nyomorék kizárólag arannyal lő.. -
foxbat88fx #276677 ezt mutattam?
http://only-paper.ru/news/14-0-2itt van fent 1000db
de azért a wot-os sokkal jobb minőségű -
Angelus1991ster #276676 Azért csak felismerhető a sémákban , a WoT-os textúrák. A WoT textúráknak megvannak a sajátos jegyei (rozsda, kopások stb.) , más sémák textúráinál letisztultabb. A World of Paper Tanks-nak azért biztos segít a WG,de az is lehet, hogy egyik munkatárs/csapat az aki/k csinálják.
Ezek a játékosok által elkészítet sémák is hivatalosnak számíthat ( de számíthat elősémának ). -
madmanic #276675 a kulcsszó: HÉTVÉGE. -
3 perc alatt megdöglik az egész csapat, először persze a sötétvörös botok...hihetetlen. -
foxbat88fx #276673 nézem a dokumentumokat, csak az a baj hogy nem tudom melyik wot-os és melyik gagyi :S -
lammaer #276672 Nemcsak a bokrok.
Számít ugye pl a legénység camo képzése, talán még jobban is mint a tank alap camoja.
Aztán ugye kell valaki, aki megfelelő helyzetben van (ugye szépen rálát arra a TDre) és spottolni tudja (elegendő látótávolsága van). -
A nyomorék romokat a bázison meg senki sem takarítaná ám el, hadd legyen jó kis fedezék a foglalóknak...pff vicc az egész, ennyi nyomorékot rég láttam már. -
Angelus1991ster #276670 Következő a Pika- Chi-Nu Kai lesz:D -
Angelus1991ster #276669 Ezt és ezt figyeld, ezeken a z oldalakon jelennek meg wotos papírmakettek, facebookos felhasználóvval is regisztrálhatsz ( azért kell , mert a documents részben csak felhasználó töltheti lee a feltöltött sémákat): http://vk.com/club44399115http://vk.com/public53923974 -
foxbat88fx #276668 mi? :D a kinézete?
én az összerakására értettem, meg a kidolgozottságára... szépen megvannak csinálva még a szar MS-1, loltractor, vickers, renault ft-17 is...
de mé tier 1 eseket csinálnak? :D -
Angelus1991ster #276667 Wot textúráit használja. -
foxbat88fx #276666 kár h nem WOT-os... azok nagyon jól megcsináltak...
lassan kész leszek az IS-3-al, én barom a legnehezebbet kezdtem el
a toronnyal egy napot sz*ptam mire összehoztam :D
aztán jöhet a többi sorba (Tiger P, T-34, Kv-2, Masu, Leopard, Kv-5)
aztán remélem még ad ki a wot újabbakat... egy ISU-152-őt elfogadnék az asztalomra :D -
Nem éri meg most játszani, AFK-zók tömege, vörös áradat, TK-el csapattársak. Az első TK-mra ma 4 csatát kellett várni, rekord :) T-34-es színvak volt és nem tudta hogy pirosra kell lőni, nem zöldre. -
Angelus1991ster #276664 E-100 papírmakett 1/50-es méretarányban!
http://vk.com/doc208388014_247879824?hash=9514d88c91228afb03&dl=64b8ce0d0e07a9007f -
kisokka #276663 Azt még elképzelhetőnek tartom.
Ettől függetlenül még bosszantó eset volt ez. -
Lagg is lehet, szerver vagy saját oldali. Így keletkeznek a ghost shellek is.
/szerintem/ -
kisokka #276661 Nem mostani eset, még amikor bejöttek ezek a TD-k. Aztán mivel linkelted ezt az oldalt, gondoltam megnézem már.
Ha valahonnan a pálya másik végéről lőtt volna, akkor ügyet se vetek rá, de ez azért maradt meg, mert észlelési távon belül volt. Hát szerintem ilyen fos camo-nál hiába van 100-as camo skill, meg álcaháló, fel kellett volna villanjon már a lövések előtt. Erre belémsorozott vagy 3-at és a végén villan. -
Adj egy replayt és meg tudjuk mondani. -
kisokka #276659 Igaz, pl bokrok. Na ennek a hegynek a tetején egy fűcsomó nem sok, de még az sem volt. Az új téli pályáról beszélek, aminek nem tudom a nevét. Először azt hittem, hogy valahonnan máshonnan lövöldöz, mert mondom az lehetetlen, hogy ott áll kint a csúcson. Már elkönyveltem, hogy ki fog lőni, nem az bosszant, csak a kivégző lövése után meg felvillant és valóban ott volt fent. Aztán arra gondolotam, hogy ezek a csíter TD-k még valami durva camo-t is kaptak, erre 0.4??? Szerintem itt valami nem stimmel.
Ezek szerint 3 egésszel szarabb a camoja, mint a JgE100-nak, amit sokszor már akkor spottolnak, amikor még a kezdőből indulnék(kis túlzással).
Néha meglepően rejtve maradnak, ezért nem hiszek ennek a camo értéknek. -
lammaer #276658 Mert a láthatóság nemcsak a camo faktoron múlik. -
kisokka #276657 A WTF TD-nek meg 0.4 lenne a camoja? Akkor hogy teheti meg azt, hogy büntetlenül lövöldöz észlelési távon belül egy hegy tetejéről?
Némileg hazugságnak érzem ezeket az adatokat, legalábbis ennél a TD-nél. -
Hátha sikerül nyerni valakinek:
Razer egér
-
Azért a 8-asnál már megszokja az ember, hogy kb lovak is vontathatnának egy sima löveget, annyira nincs páncélja, bár talán ennek már nem fog annyira haldokolni a motorja (pz4nek emlékeim szerint nem halt)
Ha ennyi camoja, mozgékonysága lesz, mint a 8asnak, akkor én már elégedett leszek vele. :) Egyetlen hátránya, hogy ezt is kilőné isoul T1-el. :D
Abban igazad van, hogy a Su-122-54 a legrosszabb T9 TD-k között (WT-t nem számítva), szerencse, hogy még 25k xp duplázva, és befejezem.
De ettől még a JT-704 kb a csúcs ott, T95-T30 meg mögöttük szorosan, csak ezek jobban függnek a pályától. Mármint az függ jobban, hogy el tudsz-e velük dönteni egy csatát, vagy sem. :D
Szerintem minden tankból lehet "Carry" (MOBA-k - DOTA, LOL - után szabadon, WoT-ban kb. a húzóembert jelenti), csak szerencse kell hozzá. Tipikusan ezek a csaták adnak 2-3k XP-ket. :D És ebben sajnos az is benne van, hogy akár egy babuin is lehet egyszer-egyszer carry.
U.i.: Csórikámnak elrontottam élete körét F155-el (4k dmget kiosztott), mert a JGe100-ammal megpróbáltam kilőni 2 WT-t HE-vel, csak elfelejtettem, hogy egyelőre még a csak a tesztszerón weakspot a gunner nyílása, ezért sikerült 400-at sebeznem. :D És ezért már HUNSos gyökér vagyok. Kikérem magamnak, a HUNS-nak ehhez semmi köze. :)
----
Mai ajánlat: 15%-al olcsóbb az éves prémium előfizetés, vegyétek, egyétek! :D Rofl. -
Scheff #276654 A Tier 9-est talán egy jól kiegyensúlyozott tanknak is tekinthetnénk, ha nem lenne forgatható lövegtornya. Kiemelkedő tűzgyorsaság, pontosság és kielégítő (560) sebzés, ami ha nem is teszi OP tankká, de tény, hogy mindenféleképpen megállja a helyét a mezőnyben. Nem lehet vele csatákat eldönteni, de megfelelő szinten hozzá lehet járulni vele a csapat sikeréhez. Természetesen ez utóbbi akkor igaz, ha belátjuk, hogy a Jagdtiger, a T95 vagy a SU-122-54 szinte egyáltalán nem alkalmas rá. :) -
Na, befejeztem a Borsót... Brutál egy szerkezet lett a végére, éjféltől mostanáig 24 csatában 3200 wn7-et darált össze vele, utolsó 43 csatában tegnap délutántól 121 kill, 134k dmg-el... Nem szarral aprít a kicsike, át is vette wn7-ben a vezetést a batchattől.
Ezek után a 9es biztos nagy szopóálarc lesz, nem lehet 3 OP tankot egymás után rakni, és a 10-es WT tuti OP. :D -
Szpecnyaz #276652 Most meg TD eledel. De a medek is elfalatoznak belőle.