418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #276731 Egy valamirevaló brit TD se? És az AT2? Jó, hát szerintem nagyon rég nem vettem elő, de amíg mentem vele, tier 5-ben, baszott durva volt. Nem rikta az 50-60 bekapott lövés. Úgy hogy még életben is maradtam akár...de ha ki lőttek, akkor is, 50-60 lövés? Marha sokszor volt, hogy vagy öten lőttek egyszerre mindenhonnan, folyamatosan láncoltak, de sebezni...azt nem.
Persze, goldammo,meg mára mindenki tudja hol a gyenge pontja( de nem mindeki goldammo-zik a hülyék akikből meg sok van, nem tudják úgyse hol a gyenge pontja) -
stork13 #276730 A megjelenés óta napi 108 csata, 6 perccel napi 10,5-11 óra minimum játékidő.
Ilyen ember nincs. :D -
davidbog #276729 Ez a Tortoise is akkor 0 mint amekkorának látszik. Csodás ez a brit TD ág eddig egyetlen valamire való gép nem volt rajta. Tulajdonképpen az egész ágon eddig csak két pozitívum volt: 32 fontos löveg, 120 mm L1A1 löveg.
Gondolom ilyen mértékű szívás után iszonyat OP lesz az FV215b 183, hogy ellensúlyozva legyen az egész ág. -
Simulacrum #276728 Direkt használtam ezt a szót. Ez tényleg csak arra vonatkozott, hogy többet láthatott ennyi csatával mint én, nem bármilyen játékbeli tudására. Tényleg gyanús, hogy egy ember ennyi csatát nem tud egyedül megcsinálni. -
davidbog #276727 Ismerjük, épp itt lenne az ideje kibaszni a játékból az összes többi mocskos autoloaderes cheater szarral... -
-
Igazad lehet :) -
yossarianHUN #276724 Én adok neki egy esélyt, E-75-ön kívül úgysem volt még kilencesem. Ágyúja eszméletlen jó, talán a legjobb a játékban, ha meg be tudsz állni hulldownba, jó az a páncél. HP-ja is sok van, ha meg minden kötél szakad snipeolsz, vagy hozzácsapódsz a nagyokhoz.
Legfeljebb ha nagyon nem jön be akkor megvárom amíg duplázókkal kihúzom az M103-at, és lecserélem arra. -
stork13 #276723 Nem hinném, hogy 1 ember húzza azt az accot. -
foxbat88fx #276722 nekem most lett kifejlesztve pár napja.... de valahogy nem vonz
gold ammoval szarrá lövik, álca nulla, tier 10-ek ellen szart nem ér mert az 1000dmg-s TD-k szarrá alázzák -
yossarianHUN #276721 Én már a JT-t venném, csak karácsonyig várok, hátha lesz T9 leárazás. -
Ha már ennyire szőrözünk akkor akár helyes is lehet a kifejezés. Mivel 105k csatában többet tapasztal az ember mint 15k-ben, a tapasztalat nem a tudással és/vagy az ügyességgel egyenlő, de ez már csak a szavakon való lovagolás..
Én arra lennék kíváncsi, hogy irígyeljem azért, amiért esetleg jó dolgában fel sem kell kelnie a gép mellől, vagy inkább sajnáljam, mert esetleg fel sem tud? -
stork13 #276719 Szvsz a 100k+ csata nem egyenlő a nagy tapasztalattal, ami a win7-8 értékekből vissza is köszön.
A kérdés így lenne helyes:
Hogyan kell megtréfálni az EU szerver legtöbb meccsel rendelkező játékosát? -
Nagyon-nagyon jó szerkezet ez a T57, tényleg csak ajánlhatom mindenkinek. Akinek csak szenvedés az ágon lévő tankokkal a játék, annak is megéri erőt venni magán és túljutni rajtuk:) Én mondjuk szerettem minden tankot az ágon.
Ez az xp csak az 1. osztályra volt elég, de akkor is nagyon jó csata volt. Kis adalék: a 0 dmg-es vk mi mást is csinálhatott volna, mint hogy beállt capelni az utolsó ellen megölése előtt
-
AlucardHuN #276717 Az biztos. Meg így már nyugodt szívvel belekezdhetek a JP II fejlesztésébe is. -
yossarianHUN #276716 Most indul be az igazi fun. -
AlucardHuN #276715 Azt hittem hogy első csatám egy k*b*szott nagy fail lesz mert a lemmingek elindulltak a völgybe... de végülis így több maradt nekemXD
És így végre kifejleszthettem a 128-ast:D -
Nem úgy értettem ahogy te gondolod, sebaj. -
Simulacrum #276713 Hogyan kell megtréfálni az EU szerver legtapasztaltabb játékosát?
Hát így:
replay -
Sebaj hogy 8.10-ben jönnek... -
manitounickfree #276711 köszi! -
yossarianHUN #276710 Csak az E-100 hasa másfélszer akkora, és asszem még vékonyabb is. Vagy ugyanolyan vastag, de míg az E-75 hasa megfelelően forgatva még pattint is néha, főleg T8-akat, addig az E-100 már szinte soha nem kerül szembe olyannal, aminek az ágyúja ne kenné át gond nélkül. A tornya is jóval erősebb saját szinten az E-75-nek, és az E-100 toronygyűrűt is gyerekjáték közelről belőni, ha forgatva van a tornya. -
Megizzasztott ez a csata, de vegul lehoztam. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://wotreplays.com/site/470815#ensk-mydgard-panther_ii
-
Az a pár száz csata megvan E-75-el, mire kifejleszted az E-100-at... Semmiben sem igényel más játékstílust, mint az. A gyenge pontjai is ugyanazok. -
AlucardHuN #276707 Mondom én hogy a T10 szovjet medek mobil páncélvadászok
Már már akkorák mint egy E 25
-
Vagyis lehet bankkártyával, banki átutalással, internetes fiókkal (Paypal), előre megvett kredittel (vagy mivel), illetve gyorsabban (de drágábban) telefonálással illetve sms küldésével. -
Jelentkezz be a WoT honlapon és ott jobb fent van az, h Get Gold. Katt rá. Kiválaszthatod mennyit akarsz venni (már kiírja, h hány forintba kerül) és a fizetési módot. -
manitounickfree #276704 meg egyáltalán h lehet aranyat szerezni? -
manitounickfree #276703 látom h kell hozzá arany, és az átváltáshoz honnan szerezhető? -
malystryx #276702 Igen volt már.. Melóhelyre elviszem az IS-3-ast kinyomtatom, mennyire kemény papír kell hozzá? Amíg nincs NFL közvetítés, nekiugrok majd :) -
malystryx #276701 Szegény legénység lassan fekve fér el bennük.. De hát vodka van :)
Mindenesetre én mára feladtam a játékot, 16 vereségnél gurult el a gyógyszer :) Le sem írom a részleteket, úgyis tudjátok. -
A 9.0-s patchben érkező szovjet med.-ek szerintem már át fognak férni a német tankok alatt, ha folytatódik ez a méret csökkenés.
-
yossarianHUN #276699 Én egyáltalán nem mondom hogy rossz tank. Régen mondtam, de azóta átgondoltam. Biztos remek gép, ha az embernek van rá pár száz csatája hogy kitapasztalja, szokja, de nekem erre se lelkierőm, se kreditem nem volt. Mert azért bárki bármit mond, a húzósabb helyzetekre KELL bele a gold, még ha javarészt sima AP-vel is lehet vele boldogulni. -
kisokka #276698 Bár kevesebb arty van, de ha akár egy is játszik az ellennél, az biztos, hogy megvárja a lassabb járműveket. -
Az a Lakeville akkor válna jobb pályává (vagyis bolondmentessé), ha a WG lebetonozná mind a két végét a szurdoknak.
Azért mind a kettőt, mert ha csak az egyik oldalt, lennének olyan nyomorékok, hogy zsákutcába is bemenjenek :D -
TomDantes #276696 Arty kevesebb van mint régen, szerintem, még akkor adtam el minden tier X-eset, amikor még híre hamva sem volt arty nerf-nek. -
kisokka #276695 Miért lesz jobb? Artyk ugyanúgy vannak, goldammo még több. -
TomDantes #276694 Hogy milyen az E100 szerintem nehéz eldönteni. Én régen szerettem. Nagy hátránya a kevés AP átütés, és a gyenge pontjai, de amúgy jó . Aztán a sok buzi arty miatt eladtam. No meg a goldammo...hátbaszki, amikor sorozatban lőttem a nullákat, engem meg átlőnek a lepkefing tankok, majd ez jó ezreset belém ver az arty...na eladtam.
Ugyanígy jártam a Masu-val, lassú de legalább a pen majdnem elég, nehéz átlőni...aztán a lepkefingok és átlőttek, és az arty is jó kis ezreseket ver bele...eladtam.
Most már lehet bánom ,hogy eladtam őket, mert használhatóak voltak, főleg az E100,de néha a Masu is, de most már nincs idegzetem visszavenni.
De aki most fejleszti ki, szerintem annak jó lesz. -
Sztem mindenkinek ilyen, foglalták a bázist rohanok vissza, erre 5en jönnek velem szembe. Az összes, aki visszalőhette volna a foglalást az ellenkező irányba haladt. Ha nem a vereségre játszanak, akkor nem tudok magyarázatot adni rá. -
Nem mondom, h minden csata ilyen, de az E-100 egyáltalán nem olyan szörnyű, mint amilyennek itt többen lefestik.