418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #276971 Jó kis órabér, ha gondolod tavasszal jöhetsz ásni hozzám, ennyit adok neked én is, tán még a dupláját is :D -
Angelus1991ster #276970 Ja ,volt az 4-5 óra is de megérte. -
lammaer #276969 Én így gondolom. -
Krigare90 #276968 Mondjuk elég bosszantó karácsonyi ajándék :) Tegnap 3 órán keresztül folyamatosan próbáltam mind a két játékon keresztül és semmi. ma meg mondom egy próbát még megér és talán 8-ra be is adta -
lammaer #276967 Mivel én láncolásban ügyetlen vagyok, marad az oldalához rohanás és utána a sikamika. Azt forogjon ha tud :) -
400V #276966 Úgy lenne értelme hogy van a 100 mm es löveg mondjuk sacc 7 mp es reloaddal és ha felteszed a 122 est vagy lenne 130 as is :DDDD akkor nem változna a reload és úgy 7 mp. Vagy lenne HESH lőszer amivel szétlehetne ilyen 600-800 as sebzésekkel bombázni oldalba a tankokat. T54 en valós életbe volt ha jól emlékszem D10T lövegre ilyen 160 vagy 170 mm es átütés 1000 m en.
Sajna ez csak egy játék. :( -
Angelus1991ster #276965 Mindegy az, furcsa mód megkaptam a tankot. garázshelyet nem vett el és kaptam 300 goldot. A WG részéről karácsonyi ajándok. íezért szellőztetthették ki. -
Krigare90 #276964 Amúgy ez a Valentine II használható tank? És hogy hoz a konyhára? -
400V #276963 Olyanokra gondoltam hogy pl a társad betámad egy cheater francia TD t ami leforog bármilyen medet és láncolással mented meg a társad életét hogy körbe tudja táncolni. Vagy hasonló szakaszban játszott társamat megmentem szituációk. -
0 és 1 -est nem éri meg próbálni !! állítólag !! -
brasco84 #276961 nem úgy van h 9 es nem lehet benne? ezejszerint mégis. na mind1, ezzel a kódgenerátorral megpróbáltam én is vagy 150 et már, semmi :( -
Angelus1991ster #276960 Na végre a 2999 ezredik próbálkozásra meglett .EU8H48N9 -
DarkDays #276959 köszönöm a sok jó tanácsot,bezsebeltem én is a tankocskát :) -
stoppos #276958 Egy csomó helyzetben tök jó lenne a lánoclás, ha nem a lövés után jutna eszembe, hogy jaaaa, láncóni kellet vón. -
lammaer #276957 A kinai medek érdekelnek csak, volt IS8am, nem szerettem, nincs is már meg. A t10es ferdeszemű med az viszont érdekel - bár amennyit megyek T10es tankkal (minden ünnepnapon 2 kört), lehet nem is kéne erőltetnem. -
lammaer #276956 Hát, nyilván azért is látjuk másképp a dolgokat, mert én ha sikerül egy áldozat oldalába kerülni, nem foglalkozok láncolással (szemből meg nem is nagyon tudok láncolni), ha meg már az oldalában vagyok, irreleváns hogy lasan lövök nagyot, vagy gyorsan kevesebbet.
Sajnos nekem a láncolás az olyan feketemágia, nem tudom megbízhatóan csinálni. Szóval én az ölésre megyek :D -
400V #276955 Szerintem úgy van értelme a nagyobb lövegnek ha nem változik a DPM. T44 nél még csökken is ha felteszed a 122 est. Ennyi T44 cirka 500 hp val csökken a DPM míg T34-2 nél nem változik semmit. Nincs rendes balance. Kínai új tank a T44 régi így egyértelmű melyikkel lehet több pénzt lehúzni a játékosról. :) -
400V #276954 Nekem is tetszett a T34-2 csak nekem van typeom. Kínai ágon tier 8 ig nekem semmi pluszt nem ad. A 9 es meg a 10 es meg ha van valakinek kis logikája full IS8. IS8 is van így az a 10 vagy 12 seces reload tier 9 be, meg az a cirka 140 000 xp hogy ott legyen a nagy löveg. Nem győzök meg senkit de akinek van IS8 a és nekiáll kínait grindelni semmi pluszt nem fog látni max CW re lesz több tankja. Amúgy is látható mennyi kínai van randomban. Külön event kell nekik hogy játszanak velük.
Med gyors lövés, TD lassú nagy alfa (gyujtogatás,IS3 ammo rack,IS8 ammo rack,T44,T54 variánsok ammo rack) Pont ez benne az élvezet.
-
-
Nekem is megérkezett a Valentine II :) -
Simulacrum #276951 Ugyanilyen vagyok én is, bár érdekes módon a Ferdivel nagyon jól megy és az Object 704-el van a legjobb statom. Igazából TD-vel nem kell gondolkozni. Vagy társakkal kell menni vagy beállni a jó bokorba és nyomni a tűz gombot amikor kell. -
ropi88 #276950 eddig 113 kód és semmi :S -
lammaer #276949 Ha azt mondom hogy t34-2-n nem használok HEAT lőszert, az változtat az összképen? Nem mindenki Jeff :D -
400V #276948 Nekem akármilyen furcsa a jagdE100 meg a brit 183 as játszhatatlan. Komolyan mikor próbáltam a 183 ast és azt a lassú koncentrált löveg mozgást hogy ne táguljon a célkereszt.... hát agyérgöcs,xanax :DDD Kb az asztalt verném ha élesbe leadok 2 vagy max 3 lövést utána halok rend szerint. Ezt csak a medesek értik. Mert a medesek ha bajt éreznek mozognak vagy lőnek, erre hagyatkoznak. Meg ha eleve rossz helyre mentek akkor max 2 perc és átlehet szaladni a pálya másik végébe akármelyik mapon. Tehát egy medes a problémát mozgással és sok lövéssel old meg addig egy TD s teljesen máshogy. Függ a csapattól is míg egy medes nem. Lehet így kívülről hülyeségnek látszik amit írogatok. Olyan ez mint valaki játszik mondjuk 10 000 csatát 70% ba heavyvel és ráun. Elkezd medezni aztán azt veszi észre hogy medet heavyként használja majd értetlenkedik miért nem véd a páncél. -
400V #276947 Igen mert T34-2 őn ott a HEAT lőszer. Azért mondtam a T44-122 őt mert az a legjobb példa. Van aki 122 essel használja :DDD Ha van kedved hozzá online tech treen vagy wot wikin nézd meg és számold ki hány mp alatt töltenek. Összevetve az egyik 250 es pen a másik meg 217. Lehet nézni következőként a pontosságot is, az se mindegy. Így értem a T44 122 őt. Mondhatni ne haragudj hogy ezt írom de öngyilkosság aki felteszi. Képzeld el magad tier 10 csatában 13 - 15 mp es reloaddal 4400 as lőszer árral meg 217 es pennel.
Szerintem egyértelmű. -
"EU8P57G3" This code has already been used. -
lammaer #276945 Tipp a kódkeresőknek: ha egyszerre csak 4 kódot aktiváltok, akkor elég 2 percet várni és megint lehet 4et.. nem fog kilokkolni a rendszer 10 percre mintha 5ösével csinálnánk. -
Simulacrum #276944 Egyszerűnek tűnik a válasz, pedig ha belegondolsz, hogy mennyi JPZe100-ast látok rossz helyre lőni vagy lepattanni, akkor azért mégse tűnik biztosnak ez. Hisz utána nekik egy élet mire újratöltenek és addig vagy leláncolod őket vagy szimplán kinyírják a társad. Ha többször tudsz lőni, akkor van esélyed javítani. Valamiért eléggé kedvelt jószág a Obj. 263, van egy érzésem, hogy ezért is. -
lammaer #276943 Nos, érdekes amit írsz. T44-re én is eretnekségnek tartom a 122-est feltenni, arra a 100as való. DE: érdekes módon a kínai t44-re (t34-2) viszont amióta feltettem a 122-est, azóta le se vettem róla és nagyon bejön nekem az a termék.
Sztem ebben az esetben a játékstílus dönt, viszont úgy gondolom, az a fajta körberohanom és szétlövöm az ellenséget mód amire a nagyob ROF-ú ágyú való leginkább csak a végjátékban használható ki (amikor már kevés ellenfél van és van esélyed elkapni egy-egy nagyvadat 1vs1 szituációban) amióta olyan disznó cuccok vannak benn mint 800+os egylövéses sebzés meg táras tankok.
Isten tudja, de ha most lenne T44-em, sztem feltenném rá a 122-est :) -
Az elsőre megadott kód(!) után kellett még vagy 70, mire hozzámvágott még 1300 aranyat, de megvan. TiborTamasnak, már akkor adtam egy pluszt, de most szimplán köszi:D -
400V #276941 TD nagy alfa hisz romboló. A nagyobb alfa hamarabb nyír ki modulokat mert azoknak is van HP ja nem csak a tanknak. Medeknél meg gyors lövés, mert ott le kell láncolni a tankokat meg közelharcban rosszul is nézne ki ilyen 13 seces reload. Próbáld ki T44 et 122mm essel meg 100mm essel is. Egyszerű a válasz. -
Angelus1991ster #276940 Kv-2-re érdemes célzásgyorsítót rakni, vagy az csak artyknál érdemes? -
lammaer #276939 Nagyobb alfa, mert ritkábban kell kijönnöd a fedezékből. Meg általában amúgy is, az ellenség ritkán tartózkodik fedezéken kívül, hogy legyen esélyed 2-3-4 lövést leadni zsinórban. -
Simulacrum #276938 Aranygyűjtögetés közepébe egy ilyen mára:
Napi kérdés: Nagyobb alfa vagy kisebb, de több lövés percenként. Ki melyiket favorizálja általában? Egyértelmű-e, hogy meden inkább többször lőni, TD-vel inkább nagyobb alfa a jobb? Érezte-e valaki azt, hogy neki az egyik tulajdonság bármilyen tankkal is van jobban fekszik?
Nagy hülyeség, ha azt gondolom, hogy gyengébb játékosnak alapvetően a többszöri lövés, jobb játékos kezében a nagyobb alfa a jobb, abból kiindulva, hogy a gyengébb játékos sokszor lő rossz helyre így a többször lövő ágyúval jobban tud korrigálni, míg a jobb játékos nagyon kevésszer hibázik így neki jobban fekszik a nagyobb alfa, azzal tud jobb teljesítményt nyújtani? -
lammaer #276937 Nemér az lófüttyöt se, ne sajnáld ha nincs türelmed kigrindelni a kódot... -
"This code has already been used."
EU8R58B3 -
TiborTamas #276935 Még csak 1. -
De már van 2-d, nem? -
TiborTamas #276933 Csak délre megyek, addig még keresgélek tanulás közben. Az a baj, hogy holnap is mennem kell és le sem tudom adni, mert auto. jelentkeztetés... Pedig inkább keresnék még kódokat, amíg nem fogynak el. :D -
Te menjé' vizsgázni. :D