418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
    Le tudnád írni nekem ezt a srcipt-et? köszi előre is!
  • Master91
    5 soros válaszból az leszűrted válaszként azt a sort, ami téged támad, a másik 3-4 pedig válasz a kérdésedre. Rendben....

Kutya?

Kistestű???? LOL :DD

Nincs szükségem arra hogy harcoljak az alfa hím címért :DDDD Nem kis kutyuska vagyok az a gond....

---------------------

Mentol:

lapozz vissza 2-3 oldalt, 1 kis program segítségével automatikusan írogatja a kódokat

VAGY

lőj el 4 kódot kézzel, 2-3 perc múlva megint 4-et tudsz. Wot + Wowp oldalt használd ,így 8kód 2-3 percenként, nem lesz 10 perces tiltás
  • lexlutor
    vegig ezt a "majd en megmondom a magas lorol es kioktatom itt a suttyokat" stilust adod.. normalis kerdes? hagyjukmar..
  • 0000000000000
    A script kb 30mp-enként ír be egyet, így nem tilt.
  • Greenscape
    "Ha szerinte pazarlás volt, meg is érdemled hogy rosszul érzed magad hogy te nem csináltál érte semmit"

Ez lenne a normalis valasz? Eleg erdekes ertekrended van akkor. Ez a viselkedes fajta az allatvilagban is jol megfigyelheto. A kutyaknak pl. a kistestuek amik elnyomva erzik magukat a nagyobbak kozott egybol taladnak ha valami nem tetszik nekik. Ha igy nezzuk te is egy vagy az emberiseg chihuahua-i kozul. Igy mar megertem miert igy tudsz csak valaszolni.
  • Mentol
    "Kb.5 perc beadni akár 1k kódot" - ezt hogyan teszed meg, amikor x próba után 10 perce kitilt az oldal?
  • TiborTamas
    Ez lemaradt: nem tudni műkszik-e EU-n.
  • TiborTamas
    Azt írják egy ukrán magazinban vannak ilyen kódok is WoWp-hez: MXnxnnnnn

Ad 500 goldot, 7 nap prémet + egy tier 2 prém repülőt.
  • Master91
    meg történt az én részemről is a válasz adás, mivel te erre nem jöttél rá: #277384
  • Greenscape
    Masoknak megis sikerult ertelmesen valaszolni. Biztos veluk van a baj akkor.
  • TiborTamas
    Egyik hsz: "Do you want a Typ59 MNxRTG-xxnnxn"

Ez gondolom csak trollkodás... :D
  • DarkDays
    http://ftr.wot-news.com/2013/12/10/more-leaked-codes/

egyelőre semmi használható minta nincs,de itt olvasgass hozzászólásokba
  • Master91
    helyesbítenék:

hülye kérdésre ment hülye válasz

ha értelmes lenne a kérdés akkor értelmes választ kapsz

a segget meg anyukádnak mutogathatod esetleg.
  • VJP

De állítólag az EU8M99X9 kóddal gyorsabb!

Más:
    Na most összezavarodtam már a sok kóddal! Mit érdemes az EU8M99X9 után próbálni?
  • MattGoss
    Tiszteletem az uraknak!

Egy-két napig nem volt időm mostanság, látom van valami kód beírós akciós cucc! Valaki venné a fáradságot és lenne annyira korrekt úriember hogy röviden leírná nekem mit kell csinálni??? THX!!!
  • VJP
    .csv fájt cseréltél? Lehet rosszul lett generálva, vagy ha piszkáltad nem jól mentet!
  • patchaou
    Lehet hogy csak elütöttél valahol egy karaktert?
  • patchaou
    Tavaj még abból volt goldom, hogy játékosok kerestek meg, segítsek nekik, menjek velük szakaszban stb... Mára az ilyen emberek elfogytak :/
  • dante3
    Aha, nem értem, délelőtt még működött, most kezdte ezt irogatni :(
  • 400V
    6 os lottó kódját esetleg valaki?
  • stoppos
    Ha valaki azt mondaná neked, hogy indíts el egy makrót, amit 5 perc beállítani és kapsz érte négy sört, ne mondd, hogy nem csinálnád meg. :)
  • Greenscape
    Ez egy normalis valasz volt. Koszonom.
    Latod Master91 igy valaszol egy ertelmes ember egy kerdesre.
  • kiss1990
    Kb 300. kódra megadta az 1300 goldot és plusz egy garázshelyet is, rámegyek egy másik kódfajtára:)
  • VJP
    Visszakérdezek:
    5 perc munkáért: 1600 Gold + 1 Tier 4-es könyü tank + 1 slot neked nem érné meg?
    Az, hogy a fórumon is erről folyik a beszélgetés és az ember olvassa, válaszol, kérdez nem tűnik időpazarlásnak, és speciel élvezem. Nem azért mert lopok, vagy mert bűn... kihívásnak tekintem amit meg lehet/kell oldani!
  • 400V
    Valaki orientálhatna nekem egy pár 30 000 goldos kódot.

Köszike előre is!
  • Nikosi
    Nem jól látod a dolgokat. Itt senki nem pazarolja az idejét. Macroval script módján a firefox, dolgozik és nem az ember. A munka annyi, hogy kat kat macro kat kat cvs vagy 1000 kód és start. Aztán lehet akármit csinálni, ez a hátrébben pörgeti a dolgot ennyi.

Nincs semmi munka vele, ergo 2 perc szöszmötölés és megy a dolog magától.

Amúgy meg visszatérve ennél sokkal rosszabb helyzetben van az ország lakossága. Lehet te nem látod, de ez a putriland egy nyomortanya ami lefelé csúszik. Hiába nyomják a propagandát a képedbe ezerrel. De ez már nagyon off itt
  • patchaou
    Tényleg nem ide tartozik, de ha nincs munkád és a környéken nem is találsz, de családi okok miatt le vagy láncolva, akkor nincs jobb dolgod mint otthon ülni és nincs pénzed játékra költeni, úgyhogy szarakodsz a kódokkal. A környékbeli ismerőseim jó része hasonló cipőben jár.
  • Master91
    mi viszi ra az embereket az idejuk ilyen formaban valo pazarlasara

Mi ebbe a pazarlás?????

van akin a 2. napja szenved vele mert nem adja meg neki, és?

Nekem sikerült kb. 4-5 órás munkával szereznek 300+1300 goldot, és egy tankot ami nem is annyira szar és 1k goldot ér

Ha szerinte pazarlás volt, meg is érdemled hogy rosszul érzed magad hogy te nem csináltál érte semmit.
  • VJP
    A makróban a 8. sorban ez szerepel pontosan:
    URL GOTO=http://worldoftanks.eu/

Be vagy jelentkezve?

A http://worldoftanks.eu/ bejön neked simán ha megnyitod?

Több nem jut eszembe!
  • Greenscape
    Az, hogy kinek hol a helye nem te fogod megmondani.
    Foleg nem nekem.

Egyszeruen csak erdekelt mi viszi ra az embereket az idejuk ilyen formaban valo pazarlasara. (mert en annak erzem)

Te ha lehet ne valaszolj nekem tobbet mert nem vagyok kivancsi a velemenyedre. Nem trollkodni akartam, de mindenki magabol indul ki.
  • patchaou
    Kérdés. Ha talál jót akkor is folytatja, vagy lehet hogy észre sem veszem? :)
  • patchaou
    Én a helyedben újra kezdeném, és megvizsgálnám, hogy tényleg mindent jól csinálok e.
  • kabel15
    Én még mindig a EU8 el szenvedek :/ Eddig 1 használtat találtam :/
  • dante3
    #277366 valaki erre tudna valami okosat mondani? nem értek hozzá sajna, csak futtatom a leírtak alapján a macrot
  • Srep
    Valakinek másik kódsorokból bejött már valamelyik?
    Csak, hogy komolyabb témát hozzunk fel. Ne azt, hogy miért csináljuk. :)
  • Master91
    Ha fasságokat akarsz írni, vagy trollkodni akarsz, nem itt van a helyed.

Mindenki csinálja, még az is akinek 2 éven át minden hónapba prémje volt amúgy...

Kis pukk kandúroknak nem itt van a helyük!

Mellesleg több mint 1300 gold értékről van szó, de te ezt nyilván semmisségnek veszed ugye?
    ----------

Össze lesz vonva a Wowp és a Wot free xp-jei

• Thomasovics
    Jaj de lesz...
  • virkir
    1. Nem csak kishazánk csinálja, hanem aki olvas ftr-t.
    2. Kb 5 perc beadni akár 1k kódot aztán lehet bátran mással is foglalkozni fél napig.
    Tehát nem értem a kérdésed.
  • patchaou
    Ennyire.
  • foxbat88fx
    az hogy vannak "gyökerek" akik nem akarnak fizetni a köcsög WG-nek...
    meg szereti lehúzni őket :DDDD
    ezzel kb. mindent elmondtam!!!